barbounis Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 geia sas paidia , exw to htc 3300 kai prospathw na valw enan diko mou ixo mp3 gia otan erxete sms alla den mporw. mono gia tis eiserxomenes kliseis to katafera. kammia idea?? kai kati allo sas parakalw.. epeidi eimai new kai den xerw kai polla, pia programmata mou proteinete na perasw sto kinito? thks Δεν ξέρω για το htc 3300 αλλά για το x500 εχω βρει πολυ βολικό το mring Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 geia sas paidia , exw to htc 3300 kai prospathw na valw enan diko mou ixo mp3 gia otan erxete sms alla den mporw. mono gia tis eiserxomenes kliseis to katafera. kammia idea?? Bάλε χύμα ένα wav μέσα στα windows. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 me to programmataki tou bluetooth omws, mporeis na klepseis tis epafes tou allou, na steileis minima kai na pareis til, xwris kapoia epivevaiwsi sta perissotera til.. ;) Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 me to programmataki tou bluetooth omws, mporeis na klepseis tis epafes tou allou, na steileis minima kai na pareis til, xwris kapoia epivevaiwsi sta perissotera til.. ;) πως?!?!?! μπορεις να μας πεις σε ποια τηλ το δοκιμασες και με ποιες ρυθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 me to programmataki tou bluetooth omws, mporeis na klepseis tis epafes tou allou, na steileis minima kai na pareis til, xwris kapoia epivevaiwsi sta perissotera til.. ;) Poli Evaggelato vlepeis :blink::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 nai para poly(dn thes na akouseis tin apopsi mou gia ayto to proswpo), mono pou to ekana sto til tou adefou mou.... bluesnaf legetai to feature...kai kalo einai na min to kanoume se asxetous anthrwpous ;) o aderfos mou exei 6670, sta kainouria tilefwna synythws dn poianei!! ps sta motorola, panigyri kaneis Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Yparxei kapoia efarmogh pou na kanei to PPC...Bluetooth CarKit ? Enas gnostos phre to Garmin Nuvi ?301?(Streetpilot_xoris Windows) kai exei ensomatomenh mia tetoia efarmogh kai einai poly exipiretiko. Kaneis? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_od Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 παιδια υπαρχει καποιο προγραμμα που οταν μου να μου στελνουν κατι μεσω bluetooth να πηγαινει κατευθειαν στην καρτα μνημης και οχι στου τηλεφωνου? Γιατι τωρα ουτε μεγαλο αρχειο μπορει να παρει κανεις αλλα και μικρα να ειναι πρεπει να κανεις copy paste συνεχεια αν ειναι πολλα...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 nai to bluezard.. kaneis ftp opou thes ektos apo symbian tilefwna kai katevazeis sto ppc sou oti thes ;) Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvasblue Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Κανένα μέρος με τέτοια ενδιαφέροντα Tweeks μαζεμένα μήπως υπάρχει? Ψαξε στο ipmart forum για το Spb Tips & Tricks. Ειναι απλα φοβερο! Παράθεση Carpe Diem...:hypno: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_ban2001 Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 http://img201.imageshack.us/img201/6039/pccapture1tb4.jpg ---------------- Λάθος, αν προσέξεις θα δεις οτι απενεργοποιούμε το Ημερολόγιο και την ημερομηνία και χρησιμοποιούμε το Calendar+ που κάνει πιά και τις δυό δουλειές. Το παρατεταμένο πάτημα λοιπόν είναι πάνω στο εικονείδιο του Calendar+ η εναλακτικά στις επιλογές του στις ρυθμίσεις του today. :D Φίλε Panosha καλημέρα. Σίγουρα τις επιλογές τις κάνεις πλέον από το Calendar+ αφού το εγκαταστήσεις (κάνοντας τη δουλειά και των δύο άλλων που αναφέρεις), απλά σε εμένα συνέβει το εξής και δεν αναφέρθηκα στην απενεργοποίηση του Ημερολογίου. Ενώ το είχα ενεργοποιημένο από τα στοιχεία του Today, κάνω εγκατάσταση το Calendar+ και ώς δια μαγείας πλέον στα στοιχεία του Todayδεν υπάρχει σε εμένα τουλάχιστον το plugin του Ημερολογίου (έχει αντικατασταθεί από το Calendar+). Δυστηχώς από εδώ που γράφω τώρα δεν μπορώ να κάνω snap shot και να σας το ανεβάσω. Όσο για το φίλο μας που δε βλέπει το ρολογάκι πάνω δεξιά μάλλον κάτι λάθος έχει κάνει και μάλλον δεν οφείλεται στο Calendar+. Τα λέμε.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Ψαξε στο ipmart forum για το Spb Tips & Tricks. Ειναι απλα φοβερο! Θα του ρίξω μια ματιά, ευχαριστώ! Όσο για το φίλο μας που δε βλέπει το ρολογάκι πάνω δεξιά μάλλον κάτι λάθος έχει κάνει και μάλλον δεν οφείλεται στο Calendar+. Τα λέμε.:rolleyes: Ναι τελικά δεν είχε να κάνει ούτε με το Calendar ούτε με κάποια ρύθμιση λάθος. Απλά το HP μου σε αντίθεση με τα άλλα δεν δείχνει ρολογάκι αλλά μπαταρία στη θέση του. ΟΚ το διόρθωσα όμως από τη registry! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 παιδια μια ερωτηση..:) υπαρχει τροπος να σωσουμε καπου τις φωνητικες εντολες απο το τηλ?:O ειναι κουραστικο καθε φορα μετα απο καποια αναβαθμιση να ξαναστηνεις ΚΑΙ τις φωνητικες εντολες απο την αρχη:( μιας και μετα απο update-upgrate αναγκαστικα γινεται hard reset..:( Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Ξέρει μήπως κανείς κάποιο πρόγραμμα για να μπορώ, με το gps, να υπολογίσω το 0-100 του αυτοκινήτου; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 :worry: Δεν μπορει να μην υπαρχει τρόπος να εισάγουμε εικονίδια (συντομεύσεις εργασιων) στην κατω γραμμη εργασιων σε wm5,οπως στα windows xp!!!!!!!!!! ???????????????????????????????????????????????????? :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 :worry: Δεν μπορει να μην υπαρχει τρόπος να εισάγουμε εικονίδια (συντομεύσεις εργασιων) στην κατω γραμμη εργασιων σε wm5,οπως στα windows xp!!!!!!!!!! ???????????????????????????????????????????????????? :( :( μα το εχουμε αναφερει αρκετες φορες πριν :O ilauncher;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Επιπλέον ελληνικές γραμματοσειρές για το word ξέρετε που μπορούμε να βρούμε??(πχ times new roman κλπ?) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Επιπλέον ελληνικές γραμματοσειρές για το word ξέρετε που μπορούμε να βρούμε??(πχ times new roman κλπ?) πάρε από το pc σου όποια γραμματοσειρά θέλεις από το φάκελο c:\windows\fonts και βάλτην στον φάκελο wndows/fonts στο ppc σου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 πάρε από το pc σου όποια γραμματοσειρά θέλεις από το φάκελο c:\windows\fonts και βάλτην στον φάκελο wndows/fonts στο ppc σου!!! Thanks, δεν το ήξερα:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_od Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 παιδια υπαρχει καποιο προγραμμα που οταν μου να μου στελνουν κατι μεσω bluetooth να πηγαινει κατευθειαν στην καρτα μνημης και οχι στου τηλεφωνου? Γιατι τωρα ουτε μεγαλο αρχειο μπορει να παρει κανεις αλλα και μικρα να ειναι πρεπει να κανεις copy paste συνεχεια αν ειναι πολλα...:mad: Παιδια δεν υπαρχει τιποτα ? Αναγκαστικα στη μνημη του τηλεφωνου πρεπει να πηγαινουν πρωτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 παιδια μια ερωτηση..:) υπαρχει τροπος να σωσουμε καπου τις φωνητικες εντολες απο το τηλ?:O ειναι κουραστικο καθε φορα μετα απο καποια αναβαθμιση να ξαναστηνεις ΚΑΙ τις φωνητικες εντολες απο την αρχη:( μιας και μετα απο update-upgrate αναγκαστικα γινεται hard reset..:( Το Vito Voice Dialer που έχω παίρνει backup τα voice tags και στη συσκευή μου παίζει καλύτερα από το Voice Commander. Θέλεις να το δοκιμάσεις ? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Το Vito Voice Dialer που έχω παίρνει backup τα voice tags και στη συσκευή μου παίζει καλύτερα από το Voice Commander. :rolleyes: ευχαριστω πανο :) αλλα ενοουσα καποιο τροπο να σωζουμε τις φωνητικες εγγραφες μεσω του voice commander της συσκευης..δεν το διατυπωσα καλα εγω:O το εχω δοκιμασει το vito και οντως εχει πολυ περισσοτερες επιλογες απο το μαμα αλλα προτιμω την οριτζιναλ εφαρμογη λογω του οτι ειναι απλουστερη.;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 μα το εχουμε αναφερει αρκετες φορες πριν :O ilauncher;) Το ilauncher εμφανιζei εικονιδια στην επιφανεια εργασιας. Εγω θέλω μονο στην γραμμή εργασιών. Εκεί δλδ που ειναι το calender και το contracts αλλα οχι μονο να αντικαταστήσω αυτες τις εργασιες. Εκτος και αν το ilauncher το κανει αλλα εγω δεν τον ξερω. ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Το ilauncher εμφανιζei εικονιδια στην επιφανεια εργασιας. Εγω θέλω μονο στην γραμμή εργασιών. Εκεί δλδ που ειναι το calender και το contracts αλλα οχι μονο να αντικαταστήσω αυτες τις εργασιες. Εκτος και αν το ilauncher το κανει αλλα εγω δεν τον ξερω. ευχαριστω!!! αν δεν σου κανει κατι τετοιο τοτε δεν νομιζω να γινεται αυτο που ζητας .. εκτος αν βαλεις wisbar:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Bγήκε η νέα έκδοση του Newsbreak με νέα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. http://www.iliumsoft.com/site/nw/pix/nbss_wired.jpg Listen to your favorite podcasts, watch vidcasts, and view attached files and images!Schedule your podcasts to download when and how you want them - even separately from your other channels Save your podcasts and listen to them whenever you have time for a news break Never run out of memory - keep podcasts on a storage card or tell NewsBreak how much space to use in main memory [*]Find even more great channels using Microsoft Live Search [*]Save memory on your device - set a maximum number of podcasts to keep [*]Spot the headlines that are important to you with all new keyword icons!http://www.iliumsoft.com/site/nw/nb_20.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts