Jump to content

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ό,τι μας άρεσε και θέλουμε να το προτείνουμε

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σας εχω κουρασει αλλα παλι εχω μια ερωτησουλα. :O

Παντα συγχρονιζα τις επαφες μου απο το Outlook, ειτε εκανα format στο PC (τις περνουσα απο το κινητο) ειτε περνουσα νεα ROM στο κινητο, τις περνουσα απο το PC.

Προχθες που εκανα format στο PC, αντι να γεμισει παλι το outlook με τις επαφες του κινητου, αδειασε το κινητο και ξεμεινε χωρις επαφες. :( (ισως επειδη ηταν εκεινη την ωρα αδειο το outlook?)

Ευτυχως ειχα κρατησει backup απο τις επαφες του outllook, αλλα αυτο δεν με ηρεμει πολυ και ειδικα με χαλαει που δε μπορω να καταλαβω τι εγινε ξαφνικα μετα απο τοσες φορες που εχω κανει την ιδια διαδικασια.

Πως ακριβως παιζει στο active sync η επιλογη για το ποιες επαφες θελουμε να υπερισχυουν στο συγχρονισμο? (αυτες του PC ή αυτες του PPC?).

Ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για backup μονο των επαφων ? (λογικα ελπιζω να κραταει και τις υπενθυμησεις για γιορτες γενεθλια, σε ποια ομαδα επαφων εχουμε καταταξει τον καθενα κτλ)

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πως ακριβως παιζει στο active sync η επιλογη για το ποιες επαφες θελουμε να υπερισχυουν στο συγχρονισμο? (αυτες του PC ή αυτες του PPC?).

Ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για backup μονο των επαφων ? (λογικα ελπιζω να κραταει και τις υπενθυμησεις για γιορτες γενεθλια, σε ποια ομαδα επαφων εχουμε καταταξει τον καθενα κτλ)

Για το ποιο υπερέχει το ppc ή το pc, θα πας από το ppc στο activesync->menu->options->σου εμφανίζει μια λίστα με το τι συγχρονίζει σαν tree menu. Επέλεξε το pc που είναι πρώτο, λογικά θα στο εμφανίζει σαν windows pc και πάτα settings, εκεί στην επιλογή "if there is a conflict" επέλεξε "keep the item on my device".

Το PIMbackup κάνει για την δουλειά και αποθηκεύει και sms/mms/email/call logs, είναι και δωρεάν.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Παιδια καλημερα και SOS.

Χρειαζομαι επειγοντως καποιο προγραμμα GPS για PPC (ΜΙΟ Ρ560) που να μετραει εμβαδον επιφανειας. Δηλ. να μπορει ας πουμε να μετρησει το εμβαδον ενος οικοπεδου.

Καπου ειχε παρει το ματι μου κατι παλιοτερα αλλα δεν θυμαμαι που.

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

Ευχαριστω εκ' των προτερων.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Υπάρχει κάποιος τρόπος ( ή κάποια εφαρμογή) η οποία να βάζει τα εισερχόμενα απο bluetooth αρχεία απευθείας στην κάρτα μνήμης;

iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Υπάρχει κάποιος τρόπος ( ή κάποια εφαρμογή) η οποία να βάζει τα εισερχόμενα απο bluetooth αρχεία απευθείας στην κάρτα μνήμης;

Dr.Yar Bluetooth ;)

Aν θυμαμαι καλα ειναι και free.

Dr.Yar Bluetooth ;)

Σε ευχαριστώ.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο κάνει ανασυγκρότηση δίσκων, καθάρισμα registry και άλλα πολλά. Όταν τελείωνε μάλιστα η διαδικασία (π.χ ανασυγκρότησης) ακούγετε ένα κουδούνισμα! Μήπως ξέρετε πώς λέγετε;

Το PIMbackup κάνει για την δουλειά και αποθηκεύει και sms/mms/email/call logs, είναι και δωρεάν.

Thanks φιλε. :)

Σε πρωτη φαση παρατηρησα οτι μετα απο το restore ενος backup που εχουμε παρει, χανονται οι φωνητικες κλησεις που εχουμε ορισει.

Βεβαια δεν το εψαξα ακομα σε βαθος, αλλα το εχει προσεξει και κανενας αλλος για να μην ψαχνω τσαμπα αν δεν υπαρχει λυση? ;)

Κατα τα αλλα, μια χαρα προγραμματακι, για να ειμαστε 100% καλυμμενοι απο πιθανη αστοχια του Outlook.

Μάλλον εννοείς το Pocket Mechanic

Μπράβο αυτό...!

Ποιό είναι καλύτερο το Pocket Mechanic ή το SKtools;

Χμμμ, εγώ δεν μπορώ να κάνω σύγκριση, καθώς μόνο το Pocket Mechanic έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής (έχω μείνει ευχαριστημένος, πάντως).
Who cares?... It won't work anyway!!!

Dr.Yar Bluetooth ;)

Το έβαλα αλλα το μόνο που κάνει είναι να μου βγάζει ένα μπλέ εικονίδιο το οποίο δεν κάνει τίποτα...:O

Μήπως κάνω κάτι λάθος;

edit

Εντάξει το βρήκα.

1) Πρέπει να εγκατασταθεί στην main memory.

2) Για να ξεκινήσει χρειάζεται ΔΙΠΛΟ κλίκ και όχι μονό…!

• 4 weeks later...
Φιλε καταλαβαινω την καψα του παρανομου ερωτα.Δοκιμασε το call firewall version 1.4 και περιμενω κερασμα. Δοθλευει ωσ εξης διμιουργεις μια sms black list και τσεκαρεις την επιλογη do not show in running programs ωστε σε περιπτωση που η φιλη σου ειναι γνωστης να μην μπορει να ανιχνευση οτι εσυ τρεχεις το προγραμμα. σου μπλοκαρει τα sms απο την black list που ειχεις ορισει και οταν εισαι μονος (χωρις το εταιρον ημιση) επιλεγεις απο το μενου το current sms log viewer και βλεπεις το sms της παρανομης. Voila. περιμενω κερασμα.μην κοιτας που ειμαι mobile newbie , expert ειμαι αλλα βαριεμαι να ποσταρω.Ηταν ιερος σκοπος. Και σκεψου οτι εψαχνα στο φορουμ για ξεκλειδωμα το vector 300 για να του περασω destinator.

εισαι τελειος,εγω θα κερασω!:lol:

Πολυ ωραιο θεμα το συγκεκριμενο θεμα αλλα τελικά χαθηκα στις 200 σελιδες και εχει (εχουν ξεκινήσει απο το 2005) και έπαθα αυτο που υποτίθεται θα απεφευγα με την λίστα.

Μηπως να δημιουργόταν ενα καινουργια θεμα με μια λίστα ισως οπως στην αρχή του παρόντος αλλα καθε εξάμηνο ωστε να ειναι φρέσκο και με τα σημερινά δεδόμενα?

....αυτό η κάτι τέτοιο τελος πάντων;)

Πολυ ωραιο θεμα το συγκεκριμενο θεμα αλλα τελικά χαθηκα στις 200 σελιδες και εχει (εχουν ξεκινήσει απο το 2005) και έπαθα αυτο που υποτίθεται θα απεφευγα με την λίστα.

Μηπως να δημιουργόταν ενα καινουργια θεμα με μια λίστα ισως οπως στην αρχή του παρόντος αλλα καθε εξάμηνο ωστε να ειναι φρέσκο και με τα σημερινά δεδόμενα?

....αυτό η κάτι τέτοιο τελος πάντων;)

Και γιατί δεν ξεκινάς να διαβάζεις απευθείας σε αυτό το θέμα τα posts των τελευταίων 6 μηνών; Το ίδιο πράγμα δεν είναι; :)

Και γιατί δεν ξεκινάς να διαβάζεις απευθείας σε αυτό το θέμα τα posts των τελευταίων 6 μηνών; Το ίδιο πράγμα δεν είναι; :)

Αναφερόμουν κυριως για την λιστα που εχει στην αρχη και ειναι του 2005 :)

Αναφερόμουν κυριως για την λιστα που εχει στην αρχη και ειναι του 2005 :)

Για ρίξε μια ματιά στις παρακάτω λίστες. Νομίζω πως θα σε βοηθήσουν αρκετά.

http://www.smartphonemag.com/cms/awards/2008/winners_ppc_apps

http://www.smartphonemag.com/cms/awards/2008/winners_ppc_games

http://www.smartphonemag.com/awards/winners_ppc_2007.html

• 2 weeks later...

Πολύ καλό το τελευταίο ποστ,με βοηθάει κι εμένα που είμαι καινούριος!!!:-)

Για πείτε καμιά πρωτότυπη πιασάρικη εφαρμογή

Πχ εμένα μ άρεσε πολύ το AstroNavigator που παίρνει στίγμα απο gps κ σου δείχνει τα αστέρια που φαίνονται από εκεί που είσαι κλπ...

παιδια μια μια καλη (και ευκολα εγκαταστασιμη) λυση για jawa apps στα pda μας.

http://rapidshare.com/files/97002444/JAWA_APPS_1.rar

copy ολα τα αρχεια που ειναι μεσα στο ραρ στην καρτα μνημης.μετα τρεξτε απο τον φακελο το cab ""JRebeiro_EsmertecJbed"" και καντε το εγκατασταση στην καρτα μνημης.

επανεκινηση και μετα ανοιξτε το προγραμμα απο το μενου προγραμματα της συσκευης σας και πατηστε menu/install/local files

και θα ψαξει και θα βρει το opera mini,εγκατασταση ναι σε οτι σας ζητησει και καλο browsing :)

με τον ιδιο τροπο τρεξτε και τα αγαπημενα σας παιχνιδια jawa ;)

ps εχει διορθωθει το λινκ (για οσους ειχαν κατεβασει το rar απο το λινκ στην ενοτητα του καιζερ) και εχουν αλλαξει τα αρχεια μεσα με τον μινι οπερα πλεον μεσα :)

εκανα επανεκκινηση αλλα μετα πηγα στα προγραμματα κλικαρα το εικονιδιο esmertecjbed αλλα μου λεει οτι καποιο αρχειο λειπει!

ξαναδοκιμασα και λεει το ιδιο!

τιποτα το δοκιμασα 10 φορες μου λεει οτι καποιο αρχειο λειπει!

εκανα επανεκκινηση αλλα μετα πηγα στα προγραμματα κλικαρα το εικονιδιο esmertecjbed αλλα μου λεει οτι καποιο αρχειο λειπει!

ξαναδοκιμασα και λεει το ιδιο!

τιποτα το δοκιμασα 10 φορες μου λεει οτι καποιο αρχειο λειπει!

ποιο net compact framework εχεις?

2.0 η 3.5 ?αν και δεν νομιζω να ειναι κατι τετοιο...:O

κατι αλλο πρεπει να ειναι...δεν εχει αναφερθει παλι προβλημα με αυτο το πακετο :(

κανε παλι εγκατασταση το esmertecjbed ,θα σου ζητησει απεγκατασταση του προηγουμενου πες ναι, και βαλτο να εγκαταστασθει στην καρτα μνημης.

κανε επανεκινηση και κοιτα το παλι.

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

ποιο net compact framework εχεις?

2.0 η 3.5 ?αν και δεν νομιζω να ειναι κατι τετοιο...:O

κατι αλλο πρεπει να ειναι...δεν εχει αναφερθει παλι προβλημα με αυτο το πακετο :(

κανε παλι εγκατασταση το esmertecjbed ,θα σου ζητησει απεγκατασταση του προηγουμενου πες ναι, και βαλτο να εγκαταστασθει στην καρτα μνημης.

κανε επανεκινηση και κοιτα το παλι.

maζι με το cab περναω το φακελο opera mini οπως ειναι στην καρτα μνημης η περναω μαζι με το cab μονο τα αρχεια jar και jad?

πως βλεπω το net framework?

δοκιμασα και ενα GC java opera mini αλλα και αυτο μου βγαζει installation unsuccessful!ρε να παρει ....

maζι με το cab περναω το φακελο opera mini οπως ειναι στην καρτα μνημης η περναω μαζι με το cab μονο τα αρχεια jar και jad?

πως βλεπω το net framework?

τι συσκευη εχεις και τι ρομ εχει μεσα?

αφου τρεξεις το esmertecjbed και κανεις επανεκινηση,πηγαινε στον φακελο που εχει μεσα τον opera mini και κοιτα αν εχει αλλαξει το εικονιδιο της εφαρμογης του mini.

αν το εικονιδιο εχει γινει σαν της esmertecjbed ola einai ok.

ετσι μπορεις να δεις αμεσα αν εχει αγκατασταθει σωστα η java και μπορει να "'διαβασει"' εφαρμογες jar-jad.

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

τι συσκευη εχεις και τι ρομ εχει μεσα?

αφου τρεξεις το esmertecjbed και κανεις επανεκινηση,πηγαινε στον φακελο που εχει μεσα τον opera mini και κοιτα αν εχει αλλαξει το εικονιδιο της εφαρμογης του mini.

αν το εικονιδιο εχει γινει σαν της esmertecjbed ola einai ok.

ετσι μπορεις να δεις αμεσα αν εχει αγκατασταθει σωστα η java και μπορει να "'διαβασει"' εφαρμογες jar-jad.

HTC P3600 με την rom της ACE HELLAS αλλα εγω το εχω στα αγγλικα.

οχι το εικονιδιο παρεμεινε το ιδιο.αρα δεν δουλευει σωστα!

HTC P3600 με την rom της ACE HELLAS αλλα εγω το εχω στα αγγλικα.

εχει ηδη την java εγκατεστημενη μεσα απλα ειναι πιο παλια εκδοση.

δεν ειναι αυτο λοιπον το προβλημα...

εκανες επαναγκετασταση?

εχει ηδη την java εγκατεστημενη μεσα απλα ειναι πιο παλια εκδοση.

δεν ειναι αυτο λοιπον το προβλημα...

εκανες επαναγκετασταση?

ναι παλι το ιδιο.οταν παω απο το programs>στο εικονιδιο του προγραμματος μου πεταει παραθυρο οτι καποιο αρχειο λειπει η σεν ειναι signed η εφαρμογη και ****** α μεντολες:lol:

γιατι να χρειαζομαστε αυτο το προγραμμα και δεν μπαινει ο οπερα μινι μεσω wap αν εχουμε κανει τις ρυθμισεις proxy?οπως εμπαινα ανετα σε symbian κινητο?