Jump to content

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ό,τι μας άρεσε και θέλουμε να το προτείνουμε

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας παιδια,

προσπαθω να ρυθμισω να λαμβανω τα mail μου απο το yahoo αλλα δεν ξερω τι να βαλω στην ερωτηση τομεας στο πληροφοριες διακομιστη

μηπως καποιος ξερει να μου πει τι να κανω?

συγνωμη που επαναλαμβανω αλλα μηπως καποιος μπορει να βοηθησει?

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια μια ερωτηση, επειδη δεν βρηκα πλοηγο για σερφαρισμα εχετε καμια ιδεα. Θελω να αποθηκευω τις σελιδες που πλοηγουμαι απο το ασυρματο δικτυο του μηχανηματος και να τις διαβαζω αργοτερα. Ο ΙΕ δεν κανει οπως και ο Opera. Καμια ιδεα νεωτερη?

Παιδια μια ερωτηση, επειδη δεν βρηκα πλοηγο για σερφαρισμα εχετε καμια ιδεα. Θελω να αποθηκευω τις σελιδες που πλοηγουμαι απο το ασυρματο δικτυο του μηχανηματος και να τις διαβαζω αργοτερα. Ο ΙΕ δεν κανει οπως και ο Opera. Καμια ιδεα νεωτερη?

kitakse tis rithmiseis tou internet explorer o opios sigoura apothikevei tis selides apla mallon den to exeis tsekarei esi egw pantos den exw kanena provlima me ta wm6 kai ton IE...alliws firefox

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπάρχει firefox για PPCs. Μόνο ο minino ο οποίος είναι απλά ελεεινός.

Φίλε serfistas1 παλιά στα wm2003 υπήρχε στο PPC μου ένα πρόγραμμα που λεγόταν avantgo το οποίο αποθήκευε html σελίδες για να μπορούσα να τις δω μετά. Κάτι σαν offline browsing.

Δες εδώ αυτά που προτείνω.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2081911#post2081911

Μάλλον κάτι τέτοιο χρειάζεσαι.

Κωνσταντίνος

Μήπως η σελίδα που σε ενδιαφέρει προσφέρει RSS? Αν ναι, ένας RSS reader είναι ότι πρέπει για να διαβάζεις νέα κλπ offline στο ppc.

y4

Οχι προκειται για απλες ιστοσελιδες οπως το myphone για να διαβαζω ορισμενα θεματα και ειδησεις που με ενδιαφερουν. Παντως θα κοιταξω τις προτασεις σου και ελπιζω να καταφερω να βγαλω μια ακρη...

Παιδιά καλημέρα,

μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρώ το προγραμματάκι που μεγαλώνει τα πλήκτρα

Ευχαριστώ

Πωλείτε QTEK 9000

Παιδιά καλημέρα,

μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρώ το προγραμματάκι που μεγαλώνει τα πλήκτρα

Ευχαριστώ

φιλε μου εχεις γεμισει ολα τα thread με αυτο σου το ποστ :O

αν εψαχνες πιο λιγο απο οσο εκανες να τα γραψεις θα το ειχες βρει ;)

κοιτα εκει

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163832

διαβασε λιγο και διαλεξε τι σε βολευει :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

παιδιά γειά σας.

χρησιμοποιώ wa3 wad και ψάχνοντας ένα calendar plugin έβαλα το pocket breeze.

to p3600 σέρνεται όμως (κολλάει αργεί ).

1) Υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας wad - pocket breeze ?

2) Ψάχνω ένα calendar-tasks plugin το οποίο να είναι ελαφρύ και άς μην είναι τόσο High όπως το breeze. Υπάρχει ?

γιατί δεν δουλευουν αυτά που ήταν μέσα (wm5) με το wad ?

Σημειωτέον το έβαλα και στην κάρτα αλλά και στην κύρια μνήμη. Επίσης αμα απενεργοποιησω το wad δουλευει μία χαρά.

το θέλω όμως το wad επειδή μου δίνει την δυνατότητα να έχω virtual pages.

LiteStep User

Παύλος :p

σήμερα που πήγα στην DTE είδα το 6550 κάπως έτσι λεγότανε το οποίο διάβαζε Barcode τραβόντας φωτογραφία! μήπως έχει πάρει κανενός το μάτι αυτό το πρόγραμμα? το pda δεν το είχε εγκατεστημένο και φυσικά αυτός που ήταν στο περίπτερο δεν ήξερε αν αυτό το πρόγραμμα ήταν της HTC ή όχι. (έλα ντε στο περίπτερο της HTC δούλευε το άτομο? αυτός επισκέπτης ήταν. Να αφοδιάσω μέσα για υπαλλήλους)

υπάρχει πρόγραμμα που να ηχογραφεί συνομιλία κλήσης?

Εκτός το ενσωματωμένο στα WinMobile υπάρχει και αυτό:

VITO AudioNotes

Κωνσταντίνος

σήμερα που πήγα στην DTE είδα το 6550 κάπως έτσι λεγότανε το οποίο διάβαζε Barcode τραβόντας φωτογραφία! μήπως έχει πάρει κανενός το μάτι αυτό το πρόγραμμα? το pda δεν το είχε εγκατεστημένο και φυσικά αυτός που ήταν στο περίπτερο δεν ήξερε αν αυτό το πρόγραμμα ήταν της HTC ή όχι. (έλα ντε στο περίπτερο της HTC δούλευε το άτομο? αυτός επισκέπτης ήταν. Να αφοδιάσω μέσα για υπαλλήλους)

Μήπως εννοείς αυτό:

http://www.i-nigma.com/personal/Samples.asp

Κωνσταντίνος

υπάρχει πρόγραμμα που να ηχογραφεί συνομιλία κλήσης?

Εκτός από το audionotes που πρότεινε ο freco υπάρχει και το resco audio recorder.

Και τα 2 είναι καλά και έχουν λειτουργία autorecord.

όχι εγώ θέλω να διαβάζω barcodes μέσω της κάμερας.

όχι εγώ θέλω να διαβάζω barcodes μέσω της κάμερας.

να παρεις barcode reader :lol:

πουλανε πολλα στην αγορα :worry::worry:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

τα οποία συνδέονται και κουμπώνουν πάνω στα PDA? θέλω να φτιάξω ένα πρόγραμμα αποθήκης για PDA το οποίο πρέπει να διαβάζει PDA. δεν γίνεται να κοιτάμε πάντα τα ντερέκια που πουλάνε στην αγορά που έχουν και reader επάνω και τα πουλάνε κάτι τρελές τιμές.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ MSN Η ΚΑΤΙ ΑΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕΣΟ ΤΟΥ PPC ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ PC ?

υπάρχει. δες το λινκ που εχω βαλει παραπανω ;)