exoristos Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 xarti apo to google earth katebases se kml or jpg? Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 xarti apo to google earth katebases se kml or jpg? συνδεεται μονο του (μεσο Wi-Fi ή GPRS) και μετα κανει lock με τον δορυφορο και κατεβαζει τα satellite images! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 to eixa balei kai ego alla eixe mesa usa maps 8a to xanadokimaso se eyxaristo poly Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 exis dei to gps2google ? kanei tracking kai ftiaxnei kml sto ppc alla to blepis sto pc poly kalo Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 συνδεεται μονο του (μεσο Wi-Fi ή GPRS) και μετα κανει lock με τον δορυφορο και κατεβαζει τα satellite images! Τους χάρτες της Ελλάδας μπορείς να τους δεις και χωρίς GPS, απλά χρειάζεται να έχεις WiFi, γιατί GPRS δεν συμφέρει. Πραγματικά έχει πολύ καλούς χάρτες και τουλάχιστον η εικόνα της πολυκατοικίας μου είναι πολύ πρόσφατη! Αν διαθέτεις και GPS ακόμα καλύτερα γιατί αμέσως θα σε πάει στον χάρτη που βρίσκεσαι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi77 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Μήπως ξέρει κάποιος να μου προτείνει ένα προγραμματάκι να βλέπω πόση ελέυθερη μνήμη έχω? Αλλά να κάνει μόνο αυτό όχι να βάλω το Spb plus δηλαδή για ναχρησιμοποιήσω μόνο αυτή του την δυνατότητα.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 συνδεεται μονο του (μεσο Wi-Fi ή GPRS) και μετα κανει lock με τον δορυφορο και κατεβαζει τα satellite images! Και μπορείς να σώσεις χάρτες έτσι ώστε μετά που θα είσαι μακριά από wifi να τους ανοίξεις χωρίς GPRS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Τους χάρτες της Ελλάδας μπορείς να τους δεις και χωρίς GPS, απλά χρειάζεται να έχεις WiFi, γιατί GPRS δεν συμφέρει. Πραγματικά έχει πολύ καλούς χάρτες και τουλάχιστον η εικόνα της πολυκατοικίας μου είναι πολύ πρόσφατη! Αν διαθέτεις και GPS ακόμα καλύτερα γιατί αμέσως θα σε πάει στον χάρτη που βρίσκεσαι!δωσε μου τα φωτα σου:) οκ το εβαλα και μου ανοιγει με san fr. για να δω αθηνα τι πρεπει να κανω;:O ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 δωσε μου τα φωτα σου:) οκ το εβαλα και μου ανοιγει με san fr. για να δω αθηνα τι πρεπει να κανω;:O ευχαριστω menu - Find Location - γραψε athens !:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 καλα απαραδεκτος:p :p ευχαριστω;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Πολύ καλό http://www.mohairsofa.com/Default.aspx/document/10 :D Το έβαλα αλλά δεν μου δείχνει τις γιορτές. Κάνω κάτι λάθος? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 καλησπερα παιδια! υπαρχει καμια διευθυνση με δωρεαν προγραμματα και παιχνιδια για το htc p3600???? ευχαριστω πολυ!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 καλησπερα παιδια! υπαρχει καμια διευθυνση με δωρεαν προγραμματα και παιχνιδια για το htc p3600???? ευχαριστω πολυ!:phttp://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Και μπορείς να σώσεις χάρτες έτσι ώστε μετά που θα είσαι μακριά από wifi να τους ανοίξεις χωρίς GPRS? Δεν νομίζω πως γίνεται αυτό και εδώ στο... "ΕΛΛΑΝΤΑ" το GPRS είναι κομματάκι ακριβό... δωσε μου τα φωτα σου:) οκ το εβαλα και μου ανοιγει με san fr. για να δω αθηνα τι πρεπει να κανω;:O ευχαριστω καλα απαραδεκτος:p :p ευχαριστω;) ;) Νομίζω πως σε κάλυψε ο φίλος, έτσι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 συνδεεται μονο του (μεσο Wi-Fi ή GPRS) και μετα κανει lock με τον δορυφορο και κατεβαζει τα satellite images! Ωραίο απλό και εύχρηστο. Αλλά έχουν κόψει τη δυνατότητα χρήσης με activesync και δεν σου δίνει δυνατότητα αποθήκευσης χαρτών, άρα το κόλπο είναι να μας βάλουν να πληρώσουμε γιά να βρούμε χρήσιμα σημεία - πληροφορίες γύρω από την περιοχή που βρισκόμαστε. Για την Ελλάδα δεν υπάρχουν πληροφορίες έτσι κι αλλιώς. Δεν μας προσφέρει τίποτα στην ουσία. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 exei dikio o panosha Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Δειτε εδω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1800016#post1800016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Ωραίο απλό και εύχρηστο. Αλλά έχουν κόψει τη δυνατότητα χρήσης με activesync και δεν σου δίνει δυνατότητα αποθήκευσης χαρτών, άρα το κόλπο είναι να μας βάλουν να πληρώσουμε γιά να βρούμε χρήσιμα σημεία - πληροφορίες γύρω από την περιοχή που βρισκόμαστε. Για την Ελλάδα δεν υπάρχουν πληροφορίες έτσι κι αλλιώς. Δεν μας προσφέρει τίποτα στην ουσία. :( Εμένα συνδεόταν κανονικά με activesynch, αλλά και πάλι είναι άχρηστο. Άμα έχω το pc μου γιατί να μην μπω με το κανονικό google maps? Επίσης, αν και αρκετά γρήγορο, έχουν κόψει πιστεύω πολλά πράγματα και είναι αρκετά δύσκολο να βρεις κάτι ψάχνοντάς το με το χάρτη όπως στην έκδοση στο pc. Δλδ. όταν είναι σε map view, δεν έχει καμία πληροφορία για τους δρόμους. Βέβαια, το μεγαλύτερό του μειονέκτημα είναι ότι δε σου δίνει τη δυνατότητα να σώσεις τους χάρτες κάπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Δειτε εδω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1800016#post1800016 Πιστεύω ότι το skin ξέρετε πως υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο χρησιμοποιεί wisbar advance ο τύπος, αλλά είναι παρόμοιο, μόνο το dialskin του λείπει. Βέβαια από εκεί και πέρα με το κλείδωμα και το scroll το έχει παρακάνει ο άνθρωπος :wacko: :blink: Δεν ξέρω που μπορεί να το κατεβάσει κάποιος, αλλά είναι απίστευτο. Τέλος, έτσι απλά κι ωραία φαίνεται η απίστευτη δύναμη των ppc. Σχεδόν ότι softwariko σκεφτείς, μπορεί κάποιος να εμφανιστεί και να το δημιουργήσει. Slide κλείδωμα θέλετε, το έχετε. Scroll με το δάχτυλο θέλετε, το έχετε κι αυτό. Ούτε multi-δεν-ξέρω-εγώ-τι-οθόνες ούτε τίποτα. Να δω στο iphone που θα θέλουν το πιο απλό από όλα οι χρήστες του, ένα navigation software με Ελληνικούς χάρτες, τι θα έχουνε :X P.S. Α ρε αθάνατο M600 :!: :!: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Εγώ το iPhone δεν το χάνω πάντως όταν έρθει με το καλό. Ξέρω από Apple. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CLARC Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 paidia tha ithela ena antivirus gia motorola MPx200..pou mporo na bro?efxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 paidia tha ithela ena antivirus gia motorola MPx200..pou mporo na bro?efxaristo Είσαι σε λάθος thread, πήγαινε καλύτερα σε αυτό της motorola (http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=12). Σίγουρα θα ξέρει κάποιος καλύτερα από εμάς εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CLARC Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 efxaristo..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Βγηκε το Google Map για PPC... version 1.01 Πολυ καλο και δουλευει και με GPS :D download... _http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=144518 ή εδω http://www.google.com/gmm/winm ρε παιδια επειδη εχω μπλοκαρει... το κατεβαζω , ειναι rar αρχειο , το αποσυμπιεζω νκαι μετα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 ρε παιδια επειδη εχω μπλοκαρει... το κατεβαζω , ειναι rar αρχειο , το αποσυμπιεζω νκαι μετα???? Τρεχεις το CAB απο το PPC σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts