zoo Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Δεν ξερω ακριβως!Το ατεβασα παντως απο εκει που μου προτεινε πιο πανω το παιδι!http://www.ateksoft.com/features.html Διαπιστωσα επισεις αυτο:Maximum video recording time and Interval Photo time is 5 seconds.Δεν γινεται να τραβαει βιντεο μεχρι εξαντλισεως της μνημης? Γίνεται να τραβάει όσο βίντεο θέλεις, μόλις το αγοράσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Δοκίμασε cool camera. Ρε συ αυτο το προγραμμα τραβαει 1Mp video! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Το spb Time παίζει mp3, μόλις το δοκίμασα... Και το mortplayer μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ξυπνητήρι που βέβαια παίζει και mp3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissyg Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 pio programma gia backup proteinetai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouzoulos Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 pio programma gia backup proteinetai spb backup για μενα :up: :up: :up: !!! Παράθεση ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 pio programma gia backup proteinetai συμφωνω spb backup, απλο και γρηγορο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eagls Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 den kserw an to exei rwtisei kai kaneis pio panw... se analysi 240x240 poia paizoune??? Παράθεση Salut le platane !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 σαν ξυπνητηρι χρησιμοποιω το ptravel alarm και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. στα συν του οτι το ξυπνητηρι χτυπαει ακομα και αν εχεις χαμηλωσει τον ηχο του ππσ για backup δεν το συζητω! spb backup, απλα τελειο!απο την στιγμη που το χρησιμοποιησα μου λυθηκαν ολα τα προβληματα που ειχα πριν με το sprite backup. Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Για ξυπνητήρι συμφωνώ με κλειστα τα ματια και εγω στο ptravel alarm. Ψαχνω ενα καλο προγραμα που θα μπορω να προγραματισω ποτε θα ανοίγει / κλείνει το ppc, κάτι σαν scheduler για radio και BT. Προσπάθησα κάποια του τύπου Phone Schedule και PhoneAlarm αλλα δεν παιζουν σωστα... Κατι αλλο ξερει καποιος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Για ξυπνητήρι συμφωνώ με κλειστα τα ματια και εγω στο ptravel alarm. Ψαχνω ενα καλο προγραμα που θα μπορω να προγραματισω ποτε θα ανοίγει / κλείνει το ppc, κάτι σαν scheduler για radio και BT. Προσπάθησα κάποια του τύπου Phone Schedule και PhoneAlarm αλλα δεν παιζουν σωστα... Κατι αλλο ξερει καποιος ? pocketzenphone έχεις δοκιμάσει? θυμάμαι το είχα σεταρει αρκετά καλά κάποτε και άλλαζε τα προφιλ όπως με βόλευε. μετά το παράτησα βέβαια και έχω να το δοκιμάσω πάνω από ένα χρόνο. τώρα φτάνει στη version 6 και έχει αλλάξει πολύ την 5 .x που έιχα εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 @geovass 8a symfoniso me ton psybill : pocketzenphone oso gia BackUp: Sprite backup Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 pocketzenphone έχεις δοκιμάσει? θυμάμαι το είχα σεταρει αρκετά καλά κάποτε και άλλαζε τα προφιλ όπως με βόλευε. μετά το παράτησα βέβαια και έχω να το δοκιμάσω πάνω από ένα χρόνο. τώρα φτάνει στη version 6 και έχει αλλάξει πολύ την 5 .x που έιχα εγώ. Χμ... θα το δοκιμασω...:D Θενξ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Oταν πατάμε το πράσινο(αριστερό) button στα PPC συνήθως μας ανοίγει το keyboard με αριθμούς για να σχηματίσουμε το αριθμό τηλεφώνου που θέλουμε να καλέσουμε. Θα ήθελα εάν γίνετε μέ κάποιο πρόγραμμα, να μου δίνετε η δυνατότητα να επιλέγω, πότε με νούμερα(όπως γίνετε τώρα), και πότε με ελληνικά γράμματα, έτσι ώστε όταν πατάω τα δύο πρώτα ή τα τρία πρώτα γράμματα κάποιας επαφής π.χ. ΚΑΡ... να μου φέρνει όλες τίς επαφές που ξεκινούν απο τα γράμματα ΚΑΡ..(Δηλαδή να υπάρχει κατά κάποιο τρόπο ένα φίλτρο) Αυτό το σύστημα είναι πολύ πρακτικότερο, απο το να μπαίνεις κάθε φορά στίς επαφές και να ψάχνεσε μεταξύ 300επαφών που έχω εγώ. Υπάρχει κανένα τέτοιο πρόγραμμα? Απλά με βόλευε πάρα πολύ ο τρόπος αυτός απο το ΝΟΚΙΑ6600 που είχα. Δέν ξέρω εάν κατάφερα να γίνω κατανοητός Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Oταν πατάμε το πράσινο(αριστερό) button στα PPC συνήθως μας ανοίγει το keyboard με αριθμούς για να σχηματίσουμε το αριθμό τηλεφώνου που θέλουμε να καλέσουμε. Θα ήθελα εάν γίνετε μέ κάποιο πρόγραμμα, να μου δίνετε η δυνατότητα να επιλέγω, πότε με νούμερα(όπως γίνετε τώρα), και πότε με ελληνικά γράμματα, έτσι ώστε όταν πατάω τα δύο πρώτα ή τα τρία πρώτα γράμματα κάποιας επαφής π.χ. ΚΑΡ... να μου φέρνει όλες τίς επαφές που ξεκινούν απο τα γράμματα ΚΑΡ..(Δηλαδή να υπάρχει κατά κάποιο τρόπο ένα φίλτρο) Αυτό το σύστημα είναι πολύ πρακτικότερο, απο το να μπαίνεις κάθε φορά στίς επαφές και να ψάχνεσε μεταξύ 300επαφών που έχω εγώ. Υπάρχει κανένα τέτοιο πρόγραμμα? Απλά με βόλευε πάρα πολύ ο τρόπος αυτός απο το ΝΟΚΙΑ6600 που είχα. Δέν ξέρω εάν κατάφερα να γίνω κατανοητός Ευχαριστώ Το PhonePlus πρεπει να σου κανει. Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Oταν πατάμε το πράσινο(αριστερό) button στα PPC συνήθως μας ανοίγει το keyboard με αριθμούς για να σχηματίσουμε το αριθμό τηλεφώνου που θέλουμε να καλέσουμε. Θα ήθελα εάν γίνετε μέ κάποιο πρόγραμμα, να μου δίνετε η δυνατότητα να επιλέγω, πότε με νούμερα(όπως γίνετε τώρα), και πότε με ελληνικά γράμματα, έτσι ώστε όταν πατάω τα δύο πρώτα ή τα τρία πρώτα γράμματα κάποιας επαφής π.χ. ΚΑΡ... να μου φέρνει όλες τίς επαφές που ξεκινούν απο τα γράμματα ΚΑΡ..(Δηλαδή να υπάρχει κατά κάποιο τρόπο ένα φίλτρο) Αυτό το σύστημα είναι πολύ πρακτικότερο, απο το να μπαίνεις κάθε φορά στίς επαφές και να ψάχνεσε μεταξύ 300επαφών που έχω εγώ. Υπάρχει κανένα τέτοιο πρόγραμμα? Απλά με βόλευε πάρα πολύ ο τρόπος αυτός απο το ΝΟΚΙΑ6600 που είχα. Δέν ξέρω εάν κατάφερα να γίνω κατανοητός Ευχαριστώ Το καλύτερο κατά τη γνώμη μου είναι το SmartDialer το οποίο μπορείς να κατεβάσεις από αυτό εδώ το forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Δες και το ezDial... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VISION Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Kαλησπέρα Που μπορώ να βρω PDF Viewer για WM5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 http://www.google.gr/search?q=pdf+ppc&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Το καλύτερο κατά τη γνώμη μου είναι το SmartDialer το οποίο μπορείς να κατεβάσεις από αυτό εδώ το forum. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Το καλύτερο κατά τη γνώμη μου είναι το SmartDialer το οποίο μπορείς να κατεβάσεις από αυτό εδώ το forum. Το έχω κατεβάσει, αλλά έχει 20 .cab ποιό από όλα θα εγκαταστήσω? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvasblue Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Oταν πατάμε το πράσινο(αριστερό) button στα PPC συνήθως μας ανοίγει το keyboard με αριθμούς για να σχηματίσουμε το αριθμό τηλεφώνου που θέλουμε να καλέσουμε. Θα ήθελα εάν γίνετε μέ κάποιο πρόγραμμα, να μου δίνετε η δυνατότητα να επιλέγω, πότε με νούμερα(όπως γίνετε τώρα), και πότε με ελληνικά γράμματα, έτσι ώστε όταν πατάω τα δύο πρώτα ή τα τρία πρώτα γράμματα κάποιας επαφής π.χ. ΚΑΡ... να μου φέρνει όλες τίς επαφές που ξεκινούν απο τα γράμματα ΚΑΡ..(Δηλαδή να υπάρχει κατά κάποιο τρόπο ένα φίλτρο) Αυτό το σύστημα είναι πολύ πρακτικότερο, απο το να μπαίνεις κάθε φορά στίς επαφές και να ψάχνεσε μεταξύ 300επαφών που έχω εγώ. Υπάρχει κανένα τέτοιο πρόγραμμα? Απλά με βόλευε πάρα πολύ ο τρόπος αυτός απο το ΝΟΚΙΑ6600 που είχα. Δέν ξέρω εάν κατάφερα να γίνω κατανοητός Ευχαριστώ Εγω εχω το EzDial και κανει ακριβως αυτο που θες. Στειλε μου pm με το e-mail σου αν θες να το δοκιμασεις. Παράθεση Carpe Diem...:hypno: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 pocketzenphone έχεις δοκιμάσει? θυμάμαι το είχα σεταρει αρκετά καλά κάποτε και άλλαζε τα προφιλ όπως με βόλευε. μετά το παράτησα βέβαια και έχω να το δοκιμάσω πάνω από ένα χρόνο. τώρα φτάνει στη version 6 και έχει αλλάξει πολύ την 5 .x που έιχα εγώ. Το δοκιμασα και παει μια χαρα! Thanks !:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Το δοκιμασα και παει μια χαρα! Thanks !:D ωραίος!!!:happy: σου έφαγε ώρα να το σετάρεις? το χρησιμοποιείς ως plugin ή sto tray? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eagls Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Τελικά ποιά πάιζουν σε 240Χ240 ?? Παράθεση Salut le platane !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Το έχω κατεβάσει, αλλά έχει 20 .cab ποιό από όλα θα εγκαταστήσω? Thanks Λοιπόν άμα διαβάσεις το txt λέει τι να κάνεις. Κάθε cab έχει ένα νούμερο μπροστά, πρέπει να εγκαταστήσεις ένα cab από κάθε νούμερο. Για ελληνικά θα εγκαταστήσεις τα: 1_V_SmartDial_Search_Gre_25b24516.cab 2_V_SmartDial_Mark_GrePicBlue_25b24516.cab 3_V_SmartDial_MUI_Eng_25b24516.cab 4_V_SmartDial_Main_25b24516.cab και από το 5 όποιο χρώμα σκιν έχει το τηλέφωνό σου, εμένα πχ έχει μπλέ. Αυτά! μετά από ένα soft reset θα το έχεις στο κινητό σου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts