Jump to content

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις για το vBulletin 3

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι που για μένα είναι λίγο ενοχλητικό αλλά για άλλους ίσως να βολεύει:

Σε θέματα που έχουν συνημμένες εικόνες όταν κάνεις κλικ πάνω τους σου της ανοίγει στο ίδιο παράθυρο/tab του browser που σε αρκετές περιπτώσεις ( το κάνω εγώ πάντα με το Firefox) πατάς το Χ και σου κλείνει το tab και μετά ψάχνεις να βρεις που πήγε το θέμα που διάβαζες.

Υπάρχει περίπτωση να γίνει αλλαγή για να ανοίγουν αυτά σε νέο παράθυρο;

To χω ζητήσει από τότε που έγινε η μετάβαση στο vb3... :worry:

• Απαντήσεις 257
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To χω ζητήσει από τότε που έγινε η μετάβαση στο vb3... :worry:

να το δουμε σαν υπενθυμιση τοτε ;)

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Όταν το κλείνω κι εγώ καταλάθος, πατάω μεσαίο κλοκ στο x του tab, και ξανανοίγει... Είναι μία ιδιότητα του tabbrowser extensions, το "undo close tab".
[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν το κλείνω κι εγώ καταλάθος, πατάω μεσαίο κλοκ στο x του tab, και ξανανοίγει... Είναι μία ιδιότητα του tabbrowser extensions, το "undo close tab".

Aμα έχεις 2 ταμπς όμως και κλείσεις το ένα και χαθει η μπάρα των ταμπς τι κάνεις;

Θα μου πεις ανοιγεις νεο ταμπ και κανεις μεσαιο κλικ στο χ. Είναι και αυτό μια λύση.

ο/η MsK είναι offline

Εφυγε ο ρομβος και τωρα θα μεινει αυτο μονιμα; :confused: Δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει και τοσο.. :X :p

Edit:τωρα το προσεξα,οταν ειναι online καποιος βγαινει ο πρασινος ρομβος..δεν ειν κακο τελικα :)

Mα και όταν είναι οffline κάποιος βγάζει αυτό http://www.myphone.gr/forum/images/statusicon3/user_offline.gif το εικονίδιο.

Nope :X

Εγω οταν καποιος ειναι offline βλεπω την φραση που εβαλα παραπανω.Επιβεβαιωστε παρακαλω καποιος αλλος :!:

ο/η MsK είναι offline

Εφυγε ο ρομβος και τωρα θα μεινει αυτο μονιμα; :confused: Δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει και τοσο.. :X :p

Edit:τωρα το προσεξα,οταν ειναι online καποιος βγαινει ο πρασινος ρομβος..δεν ειν κακο τελικα :)

Sto kovei kapoio Ad Block Vasili...

Gia psakse na to vreis... Se olous fainontai ola ta eikonidia...

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Sto kovei kapoio Ad Block Vasili...

Gia psakse na to vreis... Se olous fainontai ola ta eikonidia...

Ναι δεν βλεπω αλλη λογικη εξηγηση,αλλα δεν εχω αλλαξει τιποτα καμμια ρυθμιση,και μεχρι προχτες τα εβλεπα και τα δυο κανονικα..τι να πω :confused:

πως παιζουμε στα My Games ;http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=73

τι ακριβος είναι;

Δεν παιζουμε :!:

Νεο υποφορουμ ειναι του my playground..

Ναι δεν βλεπω αλλη λογικη εξηγηση,αλλα δεν εχω αλλαξει τιποτα καμμια ρυθμιση,και μεχρι προχτες τα εβλεπα και τα δυο κανονικα..τι να πω :confused:

Tην cache την καθάρισες;

Tην cache την καθάρισες;

Ναι..μολις τωρα και τα cookies μαζι αλλα δεν αλλαξε κατι.Εν τω μεταξυ μου κοβει και μερικα τετοια http://www.myphone.gr/forum/images/statusicon3/forum_new.gif τωρα.. :X

Μήπως έχεις Norton Internet Security; Κάνει κάτι τέτοια κουλά κι αυτό, αν θυμάμαι καλά

Είσαι αδίαβαστος! :p Ο MsK, αν διαβάσεις πιο πίσω, την έχει απενεργοποιήσει λόγω κάποιων bug που έχουν σχέση με την ασφάλεια..
[sIGPIC][/sIGPIC]

γιατί στις επιλογές προβολής έχω μόνο γραμμική? :mad:

Και δεν είσαι ο μόνος... όλοι γραμμική έχουμε :mad:

[thread=55907]Πληροφορίες για το σχετικό bug[/thread] το οποίο θα λύσουν οι προγραμματιστές του vB στην έκδοση 3.1...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω το εξής πρόβλημα με τον firefox όταν γράφω ένα κείμενο το επιλέγω και πατάω προσθήκη συνδέσμου hyperlink μου ανοίγει ένα παράθυρο και μου λέει να ξαναγράψω το κείμενο που θέλω να έχει hyperlink!τι πρέπει να κάνω;

http://img205.exs.cx/img205/3118/problima2zy.jpg

only crossfit...

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, φταίει ο Firefox...αυτές οι μικρές μ@λακιούλες με έκαναν να τον παρατήσω.
Ι need a six month vacation, twice a year.

Έχω το εξής πρόβλημα με τον firefox όταν γράφω ένα κείμενο το επιλέγω και πατάω προσθήκη συνδέσμου hyperlink μου ανοίγει ένα παράθυρο και μου λέει να ξαναγράψω το κείμενο που θέλω να έχει hyperlink!τι πρέπει να κάνω;

Θα πας εδώ και θα κατεβάσεις το BBcode extension. Αφού το εγκαταστήσεις (και κάνεις restart τον Firefox) θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το πολύ χρήσιμο extension. Μαρκάρεις το κείμενο (όπως έκανες), δίνεις ένα right click, επιλέγεις ΒΒcode>Clipboard>Make selection URL.

• 2 months later...
Μήπως θα ήταν χρήσιμο όταν πέφτει report για κάποιον,να ενημερώνεται ο ίδιος μέσω pm για το γεγονός και ίσως και να μαθαίνει ανώνυμα πάντα το τι έγραφε το report?

Επ, καλή ιδέα αυτή! Ιδίως η ανώνυμη ενημέρωση για το περιεχόμενο του report μου ακούγεται ωραίο. Και δεν μπορεί να γίνει και κατάχρηση γιατί τα report πάνε στους moderator. Γίνεται όμως;

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★