Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μου το ανοίγει το thread. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160412/98b5a5c5d4db60891615fe80934f05a5.jpg

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δεν μου το ανοίγει το thread. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160412/98b5a5c5d4db60891615fe80934f05a5.jpg

ξανατσεκαρε το διόρθωσα

IPhone 15 Pro 

Για τον καθαρισμό της οθόνης κάνουμε τα εξής:

Απομακρύνουμε πρώτα μ ένα πανάκι απο μικροφιμπρα το "λίπος" που έχει συσσωρευτεί αν ειναι πολύ λερωμένη, γιατί αν βάλουμε κατευθείαν το υγρό, το διαλύει ναι μεν αλλα το μεταφέρει απο το ένα σημείο στο άλλο.

Αφού την καθαρίσουμε με το στεγνό πανάκι, ψεκάζουμε σ ένα άλλο σημείου του πανιού και περνάμε την οθόνη μ αυτό. Μετά παλι με στεγνό και τέλος.

Προσωπικά μια ζωή με νερό καθαρίζω την οθόνη του κινητού και δεν είχα ποτέ πρόβλημα να αφαιρέσω οποιονδήποτε λεκέ, λίπη κλπ. Πρώτα ένα ελαφρά βρεγμένο πανί, λίγο καλό τρίψιμο και μετά ένα στεγνό πανί και τέλος.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

παιδες πως μπορω να καταλαβω αν το s7 edge μου ειναι ελληνικο; build number ή baseband version?

Τα αντιστοιχα νουμερα ειναι G935FXXU1APC8 και G935FXXU1APBD

πως το καταλαβαινετε;

παιδες πως μπορω να καταλαβω αν το s7 edge μου ειναι ελληνικο; build number ή baseband version?

πως το καταλαβαινετε;

Βαλε την εφαρμογη Phone Info απο το playstore και στο CSC θα σου λεει EUR αν ειναι Ελληνικη Συσκευη.

Βρε παιδιά κάτι ίσως λίγο άσχετο:

Στο phone info στην 6αρα έκδοση δε λέει πόσες φορές έχει φορτιστεί και πόσες φορές έχουν συνδεθεί τα ακουστικά; Έως και τη 5.1 πάντως έλεγε, ή εγώ δε τα βλέπω;

Βαλε την εφαρμογη Phone Info απο το playstore και στο CSC θα σου λεει EUR αν ειναι Ελληνικη Συσκευη.

πως το καταλαβαινετε;

Βρε παιδιά κάτι ίσως λίγο άσχετο:

Στο phone info στην 6αρα έκδοση δε λέει πόσες φορές έχει φορτιστεί και πόσες φορές έχουν συνδεθεί τα ακουστικά; Έως και τη 5.1 πάντως έλεγε, ή εγώ δε τα βλέπω;

Δεν λεει και εγω οταν ανοιξα την συσκευη πρωτη φορα αμεσως εβαλα την εφαρμογη και δεν βρηκα πουθενα να λεει ποσες φορες εχουν συνδεσει τα ακουστικα και τον φορτιστη.

Δεν λεει και εγω οταν ανοιξα την συσκευη πρωτη φορα αμεσως εβαλα την εφαρμογη και δεν βρηκα πουθενα να λεει ποσες φορες εχουν συνδεσει τα ακουστικα και τον φορτιστη.

Το αφαιρεσαν αυτο πρέπει να πληρώσεις πλέον.

Παιδιά μιας και το παράγγειλα και εγω μια ερώτηση να μου φύγει το άγχος. Ειναι πολυ επικίνδυνο να σπάσει η οθόνη αν πέσει κάτω λόγο καμπύλης; Ειναι ο μόνος φόβος μου.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Θηκουλα οπωσδηποτε..;)

Και εγω πανω απο 8 χρονια με azax καθαριζω τις οθονες..δεν υπαρχουν φθορες..τιποτα ακριβως δεν κανει..δεν ειναι βενζινη η νεφτης,και με νερο καθαριζει αλλα με azax γυαλιζει!!
I Want To Believe

Καθαρισμο πάντα κανω τις οθόνες τψβ κινητών με αζαξ η με καθαρό οινόπνευμα που πιστευω το καθαρό οινόπνευμα ειναι οτι καλύτερο ποτέ δεν ειχα θεμα ουτε φθορες ούτε αλλοίωση στα χρώματα!

Αντιθετς τις τηλεοράσεις μόνο με στεγνό καθαρισμα και πανακι με μικρό ίνες!!

;)

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Λοιπόν το θέμα με την κάμερα απέναντι απο έντονες πηγές φωτός εμφανίζεται υπο συγκεκριμένες συνθήκες και γωνίες από τα φώτα!

http://s24.postimg.org/oc1mxdfhx/20160412_205523.jpg

Στο pro mode με διάφορες ρυθμίσεις, περιορίζεται κάπως... Φαντάζομαι έχει να κάνει με τον φακό και το τζάμι μπροστά που δημιουργεί αντανακλάσεις! :O

Συμβαίνει με το "Hotel" αλλά όχι με το "Αννα Βισσή"! (μπορεί η samsung να είναι στο φαν κλαμπ της Αννούλας)... :p

Καθαρισμο πάντα κανω τις οθόνες τψβ κινητών με αζαξ η με καθαρό οινόπνευμα που πιστευω το καθαρό οινόπνευμα ειναι οτι καλύτερο ποτέ δεν ειχα θεμα ουτε φθορες ούτε αλλοίωση στα χρώματα!

Αντιθετς τις τηλεοράσεις μόνο με στεγνό καθαρισμα και πανακι με μικρό ίνες!!

;)

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με καθαρο οινοπνευμα ολα τα κινητα μου καθαριζω,ακομα και τα μη αδιαβροχα,κανενα θεμα ποτε. Στο Ζ5 που εχω τωρα βεβαια το πλενω περισσοτερο με σαπουναδα καθαριζει καλυτερα :D

Λοιπόν το θέμα με την κάμερα απέναντι απο έντονες πηγές φωτός εμφανίζεται υπο συγκεκριμένες συνθήκες και γωνίες από τα φώτα!

Στο pro mode με διάφορες ρυθμίσεις, περιορίζεται κάπως... Φαντάζομαι έχει να κάνει με τον φακό και το τζάμι μπροστά που δημιουργεί αντανακλάσεις! :O

Συμβαίνει με το "Hotel" αλλά όχι με το "Αννα Βισσή"! (μπορεί η samsung να είναι στο φαν κλαμπ της Αννούλας)... :p

Μηπως εχει να κανει μονο με τις κιτρινες πηγες φωτο? γιατι εχει ενα θεμα με την κιτρινιλα το βραδυ κυριως

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Για πες λιγο τι αισθητηρα φορας:

aida 64 απο playstore!!για δοκιμασε το και με αλλο s7 edge!αυτο το περιστατικο το ειχα συναντησει ποιο παλια με τους αισθητηρες isocell vs sony

I Want To Believe

Μηπως εχει να κανει μονο με τις κιτρινες πηγες φωτο? γιατι εχει ενα θεμα με την κιτρινιλα το βραδυ κυριως

Δεν έχω κάνει πάρα πολλές δοκιμές για να το πω με σιγουριά. Το σίγουρο είναι πως δεν το κάνει με κάθε πηγή φωτός μιας και έχω βγάλει άπειρες νυχτερινές φωτό χωρίς προβλήματα! :worry:

----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για πες λιγο τι αισθητηρα φορας:

aida 64 απο playstore!!για δοκιμασε το και με αλλο s7 edge!αυτο το περιστατικο το ειχα συναντησει ποιο παλια με τους αισθητηρες isocell vs sony

Sony αισθητήρα έχω. Το ίδιο θέμα το είδα και σε άλλο S7 (όχι edge με sony αισθητήρα).

Edited by unitrax

παιδιά αμα πάρω μια samsung sd υπάρχει τρόπος να τσεκάρω αν είναι γνήσια ;

Με κάποια εφαρμογή ίσως ;

Θοδωρης

Δεν έχω κάνει πάρα πολλές δοκιμές για να το πω με σιγουριά. Το σίγουρο είναι πως δεν το κάνει με κάθε πηγή φωτός μιας και έχω βγάλει άπειρες νυχτερινές φωτό χωρίς προβλήματα! :worry:

----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Sony αισθητήρα έχω. Το ίδιο θέμα το είδα και σε άλλο S7 (όχι edge με sony αισθητήρα).

Toτε μαλλον δεν εχει καποιο θεμα ο φακος σου αλλα ειναι η γνωστη κιτρινιλα που βγαζει στις φωτογραφιες το s7/edge,μονο με καμια αναβαθμιση αν το διορθωσουν ποτε. Δοκιμασε το και με λαμπα δωματιου κιτρινη,θα βγαλει και εκει μια κιτρινιλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Toτε μαλλον δεν εχει καποιο θεμα ο φακος σου αλλα ειναι η γνωστη κιτρινιλα που βγαζει στις φωτογραφιες το s7/edge,μονο με καμια αναβαθμιση αν το διορθωσουν ποτε. Δοκιμασε το και με λαμπα δωματιου κιτρινη,θα βγαλει και εκει μια κιτρινιλα.

Δεν είναι κιτρινίλα, έχει να κάνει με το φαινόμενο lens flare. Αν δεν το πρόσεξες, δεν αναφέρομαι στο πως φαίνονται τα μεγάλα φωτεινά γράμματα στην ταμπέλα, αλλά στην αντανάκλαση που βλέπεις πιο κάτω απο την ταμπέλα στο κέντρο σχεδόν (η αντανάκλαση από τις λάμπες της ταμπέλας).

Διάβασα 80 σελίδες στο xda για να καταλάβω πως συμβαίνει σε όλους αλλά προφανώς μόνο κάτω απο συγκεκριμένες συνθήκες και γωνίες.

Στην παρακάτω φωτό από το xda βλέπεις το ίδιο πάνω αριστερά στη φωτό.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160319/d7a027daada1ea03a16e9484267fb077.jpg

Edited by unitrax

Δεν είναι κιτρινίλα, έχει να κάνει με το φαινόμενο lens flair. Αν δεν το πρόσεξες, δεν αναφέρομαι στο πως φαίνονται τα μεγάλα φωτεινά γράμματα στην ταμπέλα, αλλά στην αντανάκλαση που βλέπεις πιο κάτω απο την ταμπέλα στο κέντρο σχεδόν (η αντανάκλαση από τις λάμπες της ταμπέλας).

Διάβασα 80 σελίδες στο xda για να καταλάβω πως συμβαίνει σε όλους αλλά προφανώς μόνο κάτω απο συγκεκριμένες συνθήκες και γωνίες.

:lol: :lol: Α καλα...Ποιο πανω δεν εδωσα σημασια στο κατω hotel ,το ειδα ετσι αναποδα και λεω τι μ****** ειναι πως το βαλαν ετσι :grin::rotfl:

Ναι αυτο που λες ειναι με τους φακους οι εσωτερικες αντανακλασεις,το ειχε δειξει και αλλος εδω μεσα που το εκανε με τον ηλιο... νομιζω κιολας μονο οταν το εχεις στις ακρες το φωτεινο αντικειμενο και οχι στο κεντρο

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Σχετικά με το Azax και τα σκληρά καθαριστικά, αυτό που κάνουν σίγουρα, ειναι να καταστρέφουν την ολεοφοβική επίστρωση και μετά απο ένα διάστημα, να γεμίζει η οθόνη δαχτυλιές με την πρώτη επαφή.

Υπάρχουν ειδικά υγρά για οθόνες. Ειναι ακριβούτσικα αλλα με 7-10 ευρώ περνάς πάνω απο ένα χρόνο.

Για τον καθαρισμό της οθόνης κάνουμε τα εξής:

Απομακρύνουμε πρώτα μ ένα πανάκι απο μικροφιμπρα το "λίπος" που έχει συσσωρευτεί αν ειναι πολύ λερωμένη, γιατί αν βάλουμε κατευθείαν το υγρό, το διαλύει ναι μεν αλλα το μεταφέρει απο το ένα σημείο στο άλλο.

Αφού την καθαρίσουμε με το στεγνό πανάκι, ψεκάζουμε σ ένα άλλο σημείου του πανιού και περνάμε την οθόνη μ αυτό. Μετά παλι με στεγνό και τέλος.

Τα πενάκια τα κλείνουμε με σαπούνι τακτικά γιατί κρατάνε το λίπος και το μεταφέρουν και παλι στην οθόνη.

Δεν ειναι τίποτα η όλη διαδικασία. Ειδικά αν διατηρηθεί η ολεοφοβική επίστρωση, δεν λαδώνει εύκολα.

Καθαρίζω το κινητό μου κάθε βράδυ πριν το βάλω για φόρτιση. Τα υγρά σκοτώνουν και τα μικρόβια.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απο ένα κινητό γεμάτο σκόνη και "μακα"

Δεν ειναι υπερβολές όλα αυτά.

σε αυτο συμφωνω, το ξερω οτι χανεται η επιστρωση αλλα δε νομιζω οτι αν το καθαριζεις με νερο (βρεγμενο πανι) θα κρατησει πολυ παραπανω.. Απο εκει και περα και εγω δεν το παρακανω με το αζαξ για αυτο το λογο, ομως δε σημαινει οτι παθαινει κατι η οθονη, να τα ξεκαθαριζουμε.

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Administrators
παιδιά αμα πάρω μια samsung sd υπάρχει τρόπος να τσεκάρω αν είναι γνήσια ;

Με κάποια εφαρμογή ίσως ;

Αγόρασε την από επώνυμο κατάστημα σε λογική τιμή (και όχι από ebay) και δεν θα έχεις θέμα.

Ωστόσο να σε ενημερώσω ότι για τα αξεσουάρ έχουμε ξεχωριστό θέμα και όποιες άλλες απορίες έχεις καλύτερα να απευθυνθείς εκεί για να μη βγαίνουμε off topic εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6664561

Modpic.gif

Δεν είναι κιτρινίλα, έχει να κάνει με το φαινόμενο lens flare. Αν δεν το πρόσεξες, δεν αναφέρομαι στο πως φαίνονται τα μεγάλα φωτεινά γράμματα στην ταμπέλα, αλλά στην αντανάκλαση που βλέπεις πιο κάτω απο την ταμπέλα στο κέντρο σχεδόν (η αντανάκλαση από τις λάμπες της ταμπέλας).

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160319/d7a027daada1ea03a16e9484267fb077.jpg

Δεν το κάνει μόνο το Galaxy. Το έχω παρατηρήσει και σε άλλες συσκευές αλλα και στο i6s plus που έχω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν το κάνει μόνο το Galaxy. Το έχω παρατηρήσει και σε άλλες συσκευές αλλα και στο i6s plus που έχω.

Πλεον το κατάλαβα. Απλά επειδή δεν τύχαινε συχνά δεν το είχα προσέξει τόσο έντονα σε άλλες συσκευές. :)

Εγώ πάντως υγρά δεν χρησιμοποιώ.

Ένα στεγνό πανάκι στυλ γυαλιά μεγαλύτερο σε διαστάσεις x3 στην ουσία με μια ειδική μαλακή επίστρωση και ήφη που το περνάω και στ άψε σβήσε καθαρίζει από γλίτσα και δαχτυλιες και γίνεται σαν καινούργιο στην αίσθηση της αφής :D

Με το ίδιο πανί καθαρίζω τα tablet μου.

Μονο πλάτη σπάνια και που καθαρίζω με λίγο οινόπνευμα η τις τρύπες πχ USB η ακουστικών.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160413/264ad8543e1aaa2dab4cc62b4ef24fbc.jpg

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εγώ πάντως υγρά δεν χρησιμοποιώ.

Ένα στεγνό πανάκι στυλ γυαλιά μεγαλύτερο σε διαστάσεις x3 στην ουσία με μια ειδική μαλακή επίστρωση και ήφη που το περνάω και στ άψε σβήσε καθαρίζει από γλίτσα και δαχτυλιες και γίνεται σαν καινούργιο στην αίσθηση της αφής :D

Με το ίδιο πανί καθαρίζω τα tablet μου.

Μονο πλάτη σπάνια και που καθαρίζω με λίγο οινόπνευμα η τις τρύπες πχ USB η ακουστικών.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160413/264ad8543e1aaa2dab4cc62b4ef24fbc.jpg

Το ίδιο κι εγώ (όπως και στην οθόνη του laptop κλπ). Υπάρχουν όμως και ειδικά υγρά χωρίς οινόπνευμα και άλλες ουσίες που μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα, ακριβώς για τέτοιες χρήσεις.

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned