Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδες σημερα η μπροστινη κάμερα μου εβγαλε θέμα..

https://image.prntscr.com/image/Dyy9cQ5oR22rVcQGa7QxwQ.jpg

https://image.prntscr.com/image/Ut0ohXW2TtC4-TGrRWNl3g.jpg

το εχει συναντήσει καποιος άλλος...??? να το παω στο service ή φτιάχνεται??

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Σαν αντανάκλαση του ήλιου φαίνεται. Χτυπάει ο ήλιος στο γυαλί /κάμερα; Αν ναι, νομίζω λογικό είναι!

δε μου το εκανε πριν ομως!!

Καθάρισε και την κάμερα με ένα πανάκι. Είναι εντάξει το κινητό. :)

Μπορούμε με καποιο τροπο-εφαρμογη να εχουμε ληψη πορτραίτο οπως στο iphone 7 plus;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Μπορούμε με καποιο τροπο-εφαρμογη να εχουμε ληψη πορτραίτο οπως στο iphone 7 plus;

Με την επιλεκτική εστίαση..

Καλημέρα! Είμαι με την AUT Switzerland Firmware η οποία είχε αναβαθμιστεί 1-5-17. Από τι βλέπω υπάρχει νεότερη Firmware που έρχεται και αυτή σιγά σιγά (εως πολύ σιγά...:p).

Απορία: αν ΔΕΝ αλλάξω χώρα, θα δουλέψει το WiFi calling της Cosmote με την νεότερη αναβάθμιση; (στο Firmware της Cosmote και στο Ελληνικό δουλεύει). Thanks

Καλημέρα! Είμαι με την AUT Switzerland Firmware η οποία είχε αναβαθμιστεί 1-5-17. Από τι βλέπω υπάρχει νεότερη Firmware που έρχεται και αυτή σιγά σιγά (εως πολύ σιγά...:p).

Απορία: αν ΔΕΝ αλλάξω χώρα, θα δουλέψει το WiFi calling της Cosmote με την νεότερη αναβάθμιση; (στο Firmware της Cosmote και στο Ελληνικό δουλεύει). Thanks

Που την ειδες την αναβαθμιση για AUT?

https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s7-edge/SM-G935F/AUT/

Εμένα με btu δεν μου δουλεύει

Που την ειδες την αναβαθμιση για AUT?

https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s7-edge/SM-G935F/AUT/

Sorry δεν το έγραψα καλά. ¨ήθελα να πω πως κάθε μέρα βγαίνει και για κάποιες χώρες οπότε θα έρθει και σιγά σιγά στην AUT.

http://updato.com/firmware-archive-select-model?q=GALAXY+S7+edge&rpp=15&order=date&dir=desc&exact=1

Sorry δεν το έγραψα καλά. ¨ήθελα να πω πως κάθε μέρα βγαίνει και για κάποιες χώρες οπότε θα έρθει και σιγά σιγά στην AUT.

http://updato.com/firmware-archive-select-model?q=GALAXY+S7+edge&rpp=15&order=date&dir=desc&exact=1

Αυτα του Αυγουστου ειναι οι δευτερες αναβαθμισεις σε 7.0 σε πολλες απο αυτες τις χωρες. Εσυ και ολη η Ευρωπη εχουμε ηδη 2 απο τον Απριλιο.

Οι υπολοιποι νομιζω οτι παιρνουν διορθωσεις μικρες αναλογα με την χωρα. Δεν ειναι σιγουρο οτι ολοι θα παρουν κατι.

Edited by jks13

Αυτα του Αυγουστου ειναι οι δευτερες αναβαθμισεις σε 7.0 σε πολλες απο αυτες τις χωρες. Εσυ και ολη η Ευρωπη εχουμε ηδη 2 απο τον Απριλιο.

Οι υπολοιποι νομιζω οτι παιρνουν διορθωσεις μικρες αναλογα με την χωρα. Δεν ειναι σιγουρο οτι ολοι θα παρουν κατι.

Σίγουρα; γιατί π.χ. η New Zealand (NZC) έχει 5 αναβαθμίσεις σε 7.0.

http://updato.com/firmware-archive-select-model?q=GALAXY+S7+edge&exact=1&r=NZC&v=Nougat%28Android+7.0%29&rpp=15

Η ελληνική έχει 4 του 7.0

http://updato.com/firmware-archive-select-model?q=GALAXY+S7+edge&exact=1&r=EUR&v=Nougat%28Android+7.0%29&rpp=15

Edited by pchrono

Αυτο ακριβως σου λεω. Εκει προφανως ειχαν προβληματα με το Localization και εβγαλαν διορθωσεις. Δεν σημαινει οτι εχουν παρει 3 περισσοτερες αναβαθμισεις.

Και στην 6.1 η Aut πηρε 1 περισσοτερη απο την eur. Τωρα η eur εχει μια περισσοτερη.

Αυτο ακριβως σου λεω. Εκει προφανως ειχαν προβληματα με το Localization και εβγαλαν διορθωσεις. Δεν σημαινει οτι εχουν παρει 3 περισσοτερες αναβαθμισεις.

Και στην 6.1 η Aut πηρε 1 περισσοτερη απο την eur. Τωρα η eur εχει μια περισσοτερη.

Κατάλαβα. Άρα για WiFi Calling δεν έχει νόημα να περιμένω την AUT για update. μόνο με αλλαγή σε GR Cosmote ή και σκέτη GR.

Οπότε να πάω Γερμανό για αλλαγή firmware...

Κατάλαβα. Άρα για WiFi Calling δεν έχει νόημα να περιμένω την AUT για update. μόνο με αλλαγή σε GR Cosmote ή και σκέτη GR.

Οπότε να πάω Γερμανό για αλλαγή firmware...

Μπορείς να δοκιμάσεις κάτι. Να flashαρεις την aut με το csc της cosmote. Ίσως δουλέψει.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά γίνεται να πάμε το κινητό μας στον Γερμανό, αν δε το έχουμε αγοράσει σου εκεί και να μας περάσουν δικό τους firmware; Μήπως έτσι λυθεί το θέμα με τις χαμένες κλήσεις;

Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά γίνεται να πάμε το κινητό μας στον Γερμανό, αν δε το έχουμε αγοράσει σου εκεί και να μας περάσουν δικό τους firmware; Μήπως έτσι λυθεί το θέμα με τις χαμένες κλήσεις;

Αυτο με τις χαμενες κλησεις εισαι σιγουρος οτι οφειλεται στο firmware?

Εγω πιστευω οτι χανει το 3G και δεν εχει σημα.

Για παραδειγμα εγω μενω μεσα στην Τριπολη και μεσα στο σπιτι και το SONY Z3C και το S7E και το ΝΟΚΙΑ της γυναικας μου παρουσιαζουν απο 5-10% χωρις σημα οταν το εχω σε αυτοματο 2g/3g. Και εχω και χαμενες κλησεις.

Οταν το βαλω μονο 2G εχω ωρα χωρις σημα 0% και ποτε χαμενες κλησεις.

Ειναι το COSMOTE FULL ΜΑΠΑ (ΕΕΕ σήμα εννοώ)

Ναι, γίνεται να το πας στον Γερμανό. Έχει οδηγία από την Cosmote αν το ζητήσει κάποιος να του περνάει την GR_Cosmote. Φαντάζομαι με sim Cosmote...

Καλησπερα το αγορι μου ειναι κατοχος του παραπανω κινητου εδω και 8 μηνες! Προσφατα μετα απο μπανιο στην θαλασσα το κινητο βγηξε οφ. Το πηγαμε στην αντιπροσωπια και μας ειπαν οτι επειδη μπηκε στην θαλασσα δυστυχως ειναι νεκρο και φυσικα δν μας καλυπτει η εγγυηση για αλλαγη. Οποτε το αδιαφροχο για που ειναι?

ΥΓ Το εχουμε βαλει αρκετες φορες στην θαλασσα και μετα το ξεπλεναμε με νερο βρυσης και απλα μεχρι να στεγνωσει το νερο δν φορτιζε.

Καλησπερα το αγορι μου ειναι κατοχος του παραπανω κινητου εδω και 8 μηνες! Προσφατα μετα απο μπανιο στην θαλασσα το κινητο βγηξε οφ. Το πηγαμε στην αντιπροσωπια και μας ειπαν οτι επειδη μπηκε στην θαλασσα δυστυχως ειναι νεκρο και φυσικα δν μας καλυπτει η εγγυηση για αλλαγη. Οποτε το αδιαφροχο για που ειναι?

ΥΓ Το εχουμε βαλει αρκετες φορες στην θαλασσα και μετα το ξεπλεναμε με νερο βρυσης και απλα μεχρι να στεγνωσει το νερο δν φορτιζε.

Το αδιαβροχο δεν είναι για νερο θαλασσας, είναι για νερο πισινας πχ, κι αυτό παλι χωρις υπερβολες. Το αλατι εννοείτε ότι αν θα περασει και ελαχιστο, θα καταστρεψει τα παντα

Θα ρωτησω κατι χαζο αλλα αναγραφοταν καπου αυτο? Δλδ οτι ειναι μονο για γλυκο νερο?
Προσωπικα δεν ειδα να αναγραφεται καπου, αλλα είναι αυτονοητο πιστευω ότι με το αλατι δε ρισκάρουμε ποτε

Παιδιά το τηλέφωνο το πήρα πέρυσι από σκρουτζομαγαζο.. Είχα κατεβάσει την εφαρμογή Phone info τότε αλλά δεν το είχα ελέγξει εξονυχιστικά. Μάλιστα πήρα την αντιπροσωπεία έδωσα το IMEI και μου είπε πως ισχύει κανονικά η εγγύηση και δεν έχω κανένα θέμα. Σήμερα έψαχνα και πάλι την εφαρμογή και μου έβγαλε ότι το τηλέφωνο είναι refurbished!! Τι σημαίνει ρε παιδιά αυτό? Ότι είναι ανακατασκευασμενο και μου το πούλησαν σαν καινούργιο?? Ρωτάω γιατί είχε θέμα από την ημέρα που το πήρα (παρασιτα) το οποίο λύθηκε μετά από πολλές φασαρίες με το σέρβις...

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Αν και λιγο πολυ ολοι ξερουμε οτι ποτε δεν το βαζουμε σε θαλασσινο νερο,θα μπορουσες να το κυνηγησεις οτι ακομα και το εγχειρηδιο χρησης αναφερει πως αν το βαλουμε σε θαλασσινο νερο το ξεβγαζουμε με καθαρο νερο αμεσως.

Συγκεκριμενα αναφερει αυτα:

Αντοχή στο νερό και τη σκόνη

Η συσκευή σας υποστηρίζει την αντοχή στο νερό και τη σκόνη. Ακολουθήστε προσεκτικά τις συμβουλές

αυτές για να διατηρήσετε τη αντοχή στο νερό και τη σκόνη της συσκευής σας. Εάν δεν το κάνετε,

ενδέχεται να προκληθεί ζημιά στη συσκευή σας.

• Μην βυθίζετε τη συσκευή σε νερό βαθύτερο από 1,5*μ. ή μην την κρατάτε βυθισμένη για

περισσότερα από 30 λεπτά.

• Μην εκθέτετε τη συσκευή σε νερό που κινείται με δύναμη.

• Αν η συσκευή εκτεθεί σε καθαρό νερό, στεγνώστε την καλά με καθαρό, μαλακό πανί. Αν η συσκευή

εκτεθεί σε άλλα υγρά όπως αλμυρό νερό, ιονισμένο νερό ή ποτό με αλκοόλ, ξεπλύνετέ την με

καθαρό νερό και στεγνώστε την καλά με καθαρό, μαλακό πανί. Αν δεν ακολουθήσετε τις οδηγίες

αυτές, ενδέχεται να επηρεαστεί η απόδοση και η εμφάνιση της συσκευής.

• Αν η συσκευή έχει βυθιστεί σε νερό ή το μικρόφωνο ή το ηχείο είναι βρεγμένο, ο ήχος ενδέχεται

να μην ακούγεται καθαρά στη διάρκεια μιας κλήσης. Σκουπίστε τη συσκευή με στεγνό πανί ή

στεγνώστε την καλά πριν την χρησιμοποιήσετε.

• Η οθόνη αφής και άλλες λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά αν η συσκευή

χρησιμοποιείται μέσα σε νερό.

• Η συσκευή σας υποβλήθηκε σε δοκιμές σε ελεγχόμενο περιβάλλον και πιστοποιήθηκε ότι

παρουσιάζει αντοχή σε νερό και σκόνη υπό ειδικές περιστάσεις (πληροί τις απαιτήσεις της

ταξινόμησης IP68 όπως περιγράφεται στο διεθνές πρότυπο IEC 60529 - Βαθμοί προστασίας

που παρέχονται από τα περιβλήματα [Κωδικός IP], Συνθήκες δοκιμών: 15–35 °C, 86–106*kPa,

1,5*μέτρο, επί 30*λεπτά). Παρά την ταξινόμηση αυτή, είναι και πάλι δυνατόν η συσκευή σας να

υποστεί ζημιά υπό ορισμένες συνθήκες.

Δεν θα βρεις το δικιο σου καθως δεν μπορεις να αποδειξεις οτι δεν εκανες καταδυση με την συσκευη,αλλα μπορεις να κανεις μια προσπαθεια.

ΥΓ.Κατεβασε το εγχειρηδιο χρησης απο εδω http://www.samsung.com/gr/support/model/SM-G935FZKAEUR

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned