Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά πια είναι η καλύτερη rom για το τηλέφωνο έχω ελβετική και έχει ακόμα ασφάλεια Απριλίου, ποία έχει πιο γρήγορα αναβαθμίσεις;

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Έχω δύο ενστάσεις.

1. Το να δίνω 500-700€ και να πρέπει να μη βάζω το ένα ή να βγάζω το άλλο τότε τι πληρώνω? Μη μου πεις εγγύηση κλπ γιατί με τα λεφτά του έπαιρνα 3 xiaomi Redmi Note 4 που πήρε η αδερφή μου και είνσι γρηγορότερο. Και να ξέρεις ότι είμαι Σπαρτιάτης στα widget και στις εφαρμογές.

2. Νομίζεις πως κερδίζεις όταν αλλάζεις συσκευή στην τριετία? Πόσο θα πουλήσεις την παλιά και πόσο θα πάρεις την καινούρια? Φυσικά δεν μιλάω για αγορά συσκευής μόλις πρωτοκυκλοφορισε αλλά το να κρατήσω μια συσκευή 3 χρόνια και μετά να είναι για πέταμα και να πρέπει να δώσω 500αρι από την αρχή δεν λέει. Αγοράζω κάθε χρόνο δίνοντας μια διαφορά 100-150 και είμαι οκ. Κι αυτό δεν είναι επίδειξη.

Όλα τα παραπάνω είναι προσωπική άποψη βέβαια.

1. Ακομα δεν εχω καταλαβει τι εννοεις και που γρηγοροτερο. Γιατι το παρουσιαζεις σαν να σου βγαζει κλεψυδρα buffering το S7.

Δεν νομιζω οτι το κινητο το χρησιμοποιεις τοσο γρηγορα που δεν μπορει να ανταποκριθει στην ταχυτητα των δαχτυλων σου.

- γραφεις sms γρηγοροτερα στο redmi?

- κανει κληση 0.1 sec γρηγοροτερα? χ 50 κλησεις = 5 δευτερολεπτα απο την ζωη σου την ημερα?

- αργει το ιντερνετ στο φορτωμα?

- αργει το scroll της οθονης και σε καθυστερει στο διαβασμα.

Πες μου ακριβως σε τι ειναι γρηγοροτερο και ποσο. Εγω παντως δεν βαζω μετροπρογραμματα να μου δειξουν οτι κανει 1 εκατομμυριο φρακταλς σε 1 δευτερολεπτο ταχυτερα και μετα να λεω πωωωω ρε τι επαθα, πληρωσα 500 και ο κινεζος με σκιζει.

2. Δεν αγοραζω κινητο για να κερδισω και 100% δεν αγοραζω για να πουλησω. Αγοραζω αυτο που μου αρεσει και κανει αυτα που θελω και το χαιρομαι τουλαχιστον 3 χρονια γιατι πολυ απλα σε 1 ή 2 χρονια δεν υπαρχει λογος να αλλαξω ενα κινητο που τα κανει ολα. Το xperia Z3c το κρατησα 2.5 χρονια αλλα χαλασε η οθονη, αλλιως δεν θα το αλλαζα τωρα.

Το S7 το πηρα ακριβως με αυτο το σκεπτικο. Καλη μπαταρια που θα κρατησει πανω απο 2 χρονια, καλη οθονη και φωτογραφιες και σιγουρα καλυτερη εγγυηση και software απο τον κινεζο.

Τελος παντων, ειναι διαφορετικη η φιλοσοφια του καθενος στην αγορα κινητου και σιγουρα και διαφορετικες οι ηλικιες που εχουν αλλες αναγκες.

Το συνολικό ποσό που θα δαπανήσεις είναι το ίδιο είτε κάθε χρόνο είτε κάθε 3 χρόνια . Το λες κ μόνος σου. Κ ένα 100αρικο να δωσεις θεωρητικά το S7 edge μετά από τρία χρόνια(που παραπάνω θα πιάσει αν είναι κομπλέ) και 3x150 για κάθε χρόνο που λες. Άρα 550 σύνολο. Πόσο είπαμε έχει το s8+ πλέον? Μία η άλλη είναι, βέβαια με τον δικό σου τρόπο έχεις καινούργια συσκευή κάθε χρόνο. Αν δώσω τώρα το S7 edge μου(άριστη κατάσταση, που είναι στο 2ο χρόνο ) πόση διαφορά πρέπει να κατάβάλω για να πάρω το s8+.?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

3x150=450 βρε, όχι 550.....:)

Γιατί το συγκρίνεις με το plus? Το s7 εχει τα χαρακτηριστικά του απλού (και κατώτερα) και η τιμή του είναι 530€

Με το σκεπτικό μου έχεις κάθε χρόνο νέα συσκευή που σημαίνει ότι αναβαθμίζεσαι, παίρνεις όλα τα update(αμφιβάλλω πολύ για τα τριετίας) και έχεις πάντα εγγύηση συσκευής (στα περισσότερα τελειώνει στη διετία)

Γι αυτό λέω ότι καλύτερα να αλλάζεις στο έτος και όχι στα 3 ή και παραπάνω χρόνια. Στην ουσία δεν κανεις οικονομία.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

1. Ακομα δεν εχω καταλαβει τι εννοεις και που γρηγοροτερο. Γιατι το παρουσιαζεις σαν να σου βγαζει κλεψυδρα buffering το S7.

Δεν νομιζω οτι το κινητο το χρησιμοποιεις τοσο γρηγορα που δεν μπορει να ανταποκριθει στην ταχυτητα των δαχτυλων σου.

- γραφεις sms γρηγοροτερα στο redmi?

- κανει κληση 0.1 sec γρηγοροτερα? χ 50 κλησεις = 5 δευτερολεπτα απο την ζωη σου την ημερα?

- αργει το ιντερνετ στο φορτωμα?

- αργει το scroll της οθονης και σε καθυστερει στο διαβασμα.

Πες μου ακριβως σε τι ειναι γρηγοροτερο και ποσο. Εγω παντως δεν βαζω μετροπρογραμματα να μου δειξουν οτι κανει 1 εκατομμυριο φρακταλς σε 1 δευτερολεπτο ταχυτερα και μετα να λεω πωωωω ρε τι επαθα, πληρωσα 500 και ο κινεζος με σκιζει.

2. Δεν αγοραζω κινητο για να κερδισω και 100% δεν αγοραζω για να πουλησω. Αγοραζω αυτο που μου αρεσει και κανει αυτα που θελω και το χαιρομαι τουλαχιστον 3 χρονια γιατι πολυ απλα σε 1 ή 2 χρονια δεν υπαρχει λογος να αλλαξω ενα κινητο που τα κανει ολα. Το xperia Z3c το κρατησα 2.5 χρονια αλλα χαλασε η οθονη, αλλιως δεν θα το αλλαζα τωρα.

Το S7 το πηρα ακριβως με αυτο το σκεπτικο. Καλη μπαταρια που θα κρατησει πανω απο 2 χρονια, καλη οθονη και φωτογραφιες και σιγουρα καλυτερη εγγυηση και software απο τον κινεζο.

Τελος παντων, ειναι διαφορετικη η φιλοσοφια του καθενος στην αγορα κινητου και σιγουρα και διαφορετικες οι ηλικιες που εχουν αλλες αναγκες.

Όταν λεω ταχύτερο εννοώ πχ στο άνοιγμα των εφαρμογών. Μπορεί για 0,0001” αλλα όταν έχεις δώσει πχ 500€ και σε κοιτάει στα μάτια ο κινεζος των 170 είναι κάπως. Προσωπικά συμφωνώ μαζί σου και δεν τρελαίνομαι για τα παραπάνω αλλιώς θα έπαιρνα κάτι άλλο. Το ανέφερε όμως ο φίλος πιο πανω και το επισημαίνω ως μια πραγματικότητα.

Κατά τα αλλα εχεις δίκιο στα κριτήρια επιλογής αλλα η μπαταρία δεν την βλέπω να βγάζει χρόνο. Διάβασε κάμποσες σελίδες πιο πίσω.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Κατά τα αλλα εχεις δίκιο στα κριτήρια επιλογής αλλα η μπαταρία δεν την βλέπω να βγάζει χρόνο. Διάβασε κάμποσες σελίδες πιο πίσω.

εγω παντως παω για τον 15ο μηνα και η μπαταρια του πεταει, βγαζω τους ιδιους χρονους που εβγαζα και οταν το πηρα.

προφανως οχι κατι κουλα τυπου 6ωρες sot, αλλα 4ωρακι το χω ανετο σε 2χ24ωρα χρησης, και ειναι τοσο οσο εβγαζα και οταν το πηρα.

επισης, επειδη το εχω ξανασυζητησει το θεμα με διαφορα ατομα, να ξερετε το εξης:

1. εχω μπροστα μου 2 s7 edge και περναω και στα 2 την δια ρομ. χωρις εφαρμογες εξτρα τελειως μαμα. παντα καποιο θα ειναι ενα τσακ γρηγοροτερο απο το αλλο. δεν ξερω τι παιζει, αλλα ισχυει. δεν ειναι παντα το ισιο κινητο, εννοω οτι με αλλη ρομ, τα πραγματα αλλαζουν και το πιο αργο γινεται πιο γρηγορο.

2. τ lag κλπ που λετε οσοι τα βλεπετε, δεν μπορω να βοηθησω, ειμαι root απο day one, και χαιρομαι το κινητο μου χωρις οποιαδηποτε σαβουρα και αχρηστες εφαρμογες.

3. οι χρονοι που αναφερετε, σαν "αργοπορια" ειναι για γελια. ειναι σαν να λεμε οτι εγω και εσυ ξεκινησαμε απο την πατρα για θεσαλονικη με 2 αμαξια και εσυ εφτασες 5 δευτερολεπτα νωριτερα. so what?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποιά εφαρμογή προτείνετε για να μην πατάμε το home button;να δουλεύει μόνο με την αφή

Ποιά εφαρμογή προτείνετε για να μην πατάμε το home button;να δουλεύει μόνο με την αφή

Fingertouch. Ειδικα για το edge.

Ευχαριστώ φίλε,πρέπει να το βγάλω από την βελτιστοποίηση για να δουλεύει σωστά αν θυμάμαι καλά;

εγω παντως παω για τον 15ο μηνα και η μπαταρια του πεταει, βγαζω τους ιδιους χρονους που εβγαζα και οταν το πηρα.

προφανως οχι κατι κουλα τυπου 6ωρες sot, αλλα 4ωρακι το χω ανετο σε 2χ24ωρα χρησης, και ειναι τοσο οσο εβγαζα και οταν το πηρα.

επισης, επειδη το εχω ξανασυζητησει το θεμα με διαφορα ατομα, να ξερετε το εξης:

1. εχω μπροστα μου 2 s7 edge και περναω και στα 2 την δια ρομ. χωρις εφαρμογες εξτρα τελειως μαμα. παντα καποιο θα ειναι ενα τσακ γρηγοροτερο απο το αλλο. δεν ξερω τι παιζει, αλλα ισχυει. δεν ειναι παντα το ισιο κινητο, εννοω οτι με αλλη ρομ, τα πραγματα αλλαζουν και το πιο αργο γινεται πιο γρηγορο.

2. τ lag κλπ που λετε οσοι τα βλεπετε, δεν μπορω να βοηθησω, ειμαι root απο day one, και χαιρομαι το κινητο μου χωρις οποιαδηποτε σαβουρα και αχρηστες εφαρμογες.

3. οι χρονοι που αναφερετε, σαν "αργοπορια" ειναι για γελια. ειναι σαν να λεμε οτι εγω και εσυ ξεκινησαμε απο την πατρα για θεσαλονικη με 2 αμαξια και εσυ εφτασες 5 δευτερολεπτα νωριτερα. so what?

Όπως είπα, δεν με ενοχλούν αυτά τα 5" που αναφέρεις, δεν πρέπει να γινόμαστε υστερικοι. Αλλά για την συζήτηση θα σου πω πως όταν έχω πάρει το αυτοκίνητο 10.000€ κι εσύ 30.000€ ε, αυτά τα 5" σου κάθονται κάπως..... :lol:

Για την μπαταρία που είναι ένα πολύ ουσιαστικό θέμα, έχουν αναφέρει αρκετοί ότι πήγαν σε εξουσιοδοτημενο κατάστημα για άσχετο θέμα και τους άλλαξαν μπαταρία γιατί διαπίστωσαν ότι "επεσε". Μιλάμε για συσκευές μηνών.

Υ. Γ. Root από την πρώτη μέρα? Πολύ γενναίο σε βρίσκω...... :)

Edited by montoya_42

Όπως είπα, δεν με ενοχλούν αυτά τα 5" που αναφέρεις, δεν πρέπει να γινόμαστε υστερικοι. Αλλά για την συζήτηση θα σου πω πως όταν έχω πάρει το αυτοκίνητο 10.000€ κι εσύ 30.000€ ε, αυτά τα 5" σου κάθονται κάπως..... :lol:

Για την μπαταρία που είναι ένα πολύ ουσιαστικό θέμα, έχουν αναφέρει αρκετοί ότι πήγαν σε εξουσιοδοτημενο κατάστημα για άσχετο θέμα και τους άλλαξαν μπαταρία γιατί διαπίστωσαν ότι "επεσε". Μιλάμε για συσκευές μηνών.

Μα και ο κουβας το 106 rally των 15000 ευρω τα ριχνει στη mercdes των 50000 σε ορισμενες περιπτωσεις. Αλλα δεν ειναι αυτη η ουσια της οδηγησης αλλα ουτε και η εμπειρια χρησης του κινητου τα μετροπρογραμματα.

Οσο για την μπαταρια που λες, σε αυτον τον τομεα σιγουρα τεχνολογικα οι μπαταριες βρισκονται στο ιδιο επιπεδο ολων των εταιριων. Δηλαδη οσα Μαh εχεις τοσο βγαζεις σε χρηση. Το να χαλανε μονο των S7 EDGE μου φαινεται απιθανο.

Πολυυυυ ομως πιθανοτερο μου φαινεται να το "τραβανε" λιγο στο σερβις αφου πληρωνονται εξτρα για καθε αλλαγή ή

η Samsung να εχει δωσει οδηγια πιο αυστηρη στο ποσο πρεπει να πεφτουν οι μπαταριες.

Το οτι αλλαξε λοιπον μπαταρια μπορει να σημαινει οτι οταν τα 3600 γινουν 3200 σε 4 μηνες στην αλλαζει ενω δεν συμβαινει το ιδιο με τις αλλες εταιριες. Και αυτο γιατι μετα το θεμα με τις εκρηξεις των note θα δουλευουν στο samsung σερβις με την μεθοδο "φιλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα". Η πεσμενη μπαταρια εχει πολυ μεγαλυτερες πιθανοτητες να υπερθερμανθει. Η αλλαγη λοιπον μπορει να μην δειχνει οτι η μπαταρια πεφτει περισσοτερο απο οσο πρεπει (αφου ουτε οι ιδιοι οι χρηστες το πηγαν σερβις για αυτον τον λογο) αλλα οτι η SAM εχει πλεον λιγο διαφορετικη πολιτικη στο θεμα πραγμα που βολευει το καταναλωτη και οχι το αντιθετο.

Καλημέρα χρειάζεται το κινητό να έχει κάποιο ίντερνετ σεκιούριτι anti-virus επειδή πλέον όλα γίνονται με το κινητό όλες οι πληρωμές τα πάντα και αν ναι πιο προτείνετε;

Καλημέρα χρειάζεται το κινητό να έχει κάποιο ίντερνετ σεκιούριτι anti-virus επειδή πλέον όλα γίνονται με το κινητό όλες οι πληρωμές τα πάντα και αν ναι πιο προτείνετε;
Όχι δεν χρειάζεται, υπάρχει το play protect της Google το οποίο scanαρει τις εφαρμογές που έχεις εγκατεστημενες. Και εφόσον δεν περνάς εφαρμογές εκτός Play store δεν θα έχεις θέμα.
Oneplus 6 8/128

Όχι δεν χρειάζεται, υπάρχει το play protect της Google το οποίο scanαρει τις εφαρμογές που έχεις εγκατεστημενες. Και εφόσον δεν περνάς εφαρμογές εκτός Play store δεν θα έχεις θέμα.

Κάτι τελευταίο μου έχει βγάλει στην μπάρα ειδοποιήσεων το ξυπνητήρι μόνιμα χωρίς να έχω αφύπνιση ενεργή έχω κάνει επανεκκίνηση αλλά παραμένει τι μπορεί να φταίει;

Η αληθεια ειναι οτι την ημερα που το πηρα, δεν ειχα σκοπο να κανω ροοτ αμεσα αλλα σε κανα μηνα να δω μην εχει κανα θεμα!

αλλα ημουν ατυχος, γιατι της επεσε της κοπελας μου απο τα χερια και εσπασε η οθονη κατω δεξια(στο κουμπι το Back) και φυσικα ουτε υπηρχε περιπτωση να δωσω 300αρι για να την αλλαξω (ειναι καθαρα αισθητικο το θεμα και μαλιστα αν δεν το παρατηρησεις εντονα δεν φαινεται) ουτε εγγηυση πλεον το καλυπτε! οποτε ηταν μονοδρομος!

υ.γ. οχι δεν την δολοφονησα, ουτε τη χωρισα, ουτε την πεταξα απο το μπαλκονι! :lol: :lol: :lol: :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έκανα εχθές ένα μικρό update περίπου 137 mb και παρατήρησα μια αλλαγή στο πλέγμα των εικονιδιων. Νομίζω αφήνει μεγαλύτερο κενό από το πανω μέρος της οθόνης. Παρατήρησε κάνεις κατι. Σε πλέγμα 4χ4 το παρατήρησα.

Η αληθεια ειναι οτι την ημερα που το πηρα, δεν ειχα σκοπο να κανω ροοτ αμεσα αλλα σε κανα μηνα να δω μην εχει κανα θεμα!

αλλα ημουν ατυχος, γιατι της επεσε της κοπελας μου απο τα χερια και εσπασε η οθονη κατω δεξια(στο κουμπι το Back) και φυσικα ουτε υπηρχε περιπτωση να δωσω 300αρι για να την αλλαξω (ειναι καθαρα αισθητικο το θεμα και μαλιστα αν δεν το παρατηρησεις εντονα δεν φαινεται) ουτε εγγηυση πλεον το καλυπτε! οποτε ηταν μονοδρομος!

υ.γ. οχι δεν την δολοφονησα, ουτε τη χωρισα, ουτε την πεταξα απο το μπαλκονι! :lol: :lol: :lol: :lol:

Είναι δυνατόν να την αφήσεις να ζήσει μετά από κάτι τέτοιο? Ανεπίτρεπτο...... :lol:

Ατυχια πάντως. Αλλά δεν πειράζει. Υπάρχουν σπουδαιότερα πράγματα στη ζωή....

Kανε root και στην κοπελια τοτε...Βγαλε τα bloatware των γυναικων : Γκρινια, ψωνια, ντυσιμο 100 ωρες...

Kανε root και στην κοπελια τοτε...Βγαλε τα bloatware των γυναικων : Γκρινια, ψωνια, ντυσιμο 100 ωρες...

Αυτά δεν βγαίνουν ούτε με εγχείρηση.....

αχαχαχαχαχαχ

V10 for Vendetta

Έχω δύο ενστάσεις.

1. Το να δίνω 500-700€ και να πρέπει να μη βάζω το ένα ή να βγάζω το άλλο τότε τι πληρώνω? Μη μου πεις εγγύηση κλπ γιατί με τα λεφτά του έπαιρνα 3 xiaomi Redmi Note 4 που πήρε η αδερφή μου και είνσι γρηγορότερο. Και να ξέρεις ότι είμαι Σπαρτιάτης στα widget και στις εφαρμογές.

Μιας και έχω και τα δύο τηλέφωνα αυτά σε καθημερινή χρήση,δεν ισχύει προφανώς ότι το redmi note 4,είνια γρηγορότερο από το s7.

Ούτε καν σαν αστείο.

Xiaomi 12 Pro

Μιας και έχω και τα δύο τηλέφωνα αυτά σε καθημερινή χρήση,δεν ισχύει προφανώς ότι το redmi note 4,είνια γρηγορότερο από το s7.

Ούτε καν σαν αστείο.

Στο άνοιγμα εφαρμογών? Έχω καιρό που το δοκίμασα αλλά σε τεστακι που έκανα με της αδερφής μου υπολείπονταν κατά τι.

Στο άνοιγμα εφαρμογών? Έχω καιρό που το δοκίμασα αλλά σε τεστακι που έκανα με της αδερφής μου υπολείπονταν κατά τι.

Σε όλα φίλε μου...

και το 7άρι μου το έχω πιο φορτωμένο από το redmi

Xiaomi 12 Pro

Σε όλα φίλε μου...

και το 7άρι μου το έχω πιο φορτωμένο από το redmi

Έτσι ακριβώς. Έχω και τα 2. Το s7 είναι προφανώς γρηγορότερο.

Και όχι μόνο. Κάμερα σε άλλο γαλαξία εννοείται. Βίντεο το ίδιο. Το Redmi καλά καλά δε γράφει σωστό ήχο στο βίντεο και οι βραδινές φωτο είναι για κλάματα.

Μπαταρία όμως εννοείται είναι κτήνος στο Redmi. Λογικοτατο όμως. Μεγαλύτερη μπαταρία και χαμηλότερης απόδοσης cpu και gpu οδηγούν σε πολύ καλύτερη αυτονομία.

Το s7 edge ακόμα και σήμερα ελάχιστα διαφέρει από τις ναυαρχίδες του 2017. Το Redmi αν εξαιρέσουμε τη φοβερή αυτονομία Είναι ένα ξεκάθαρο midrange στην καλύτερη

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έτσι ακριβώς. Έχω και τα 2. Το s7 είναι προφανώς γρηγορότερο.

Και όχι μόνο. Κάμερα σε άλλο γαλαξία εννοείται. Βίντεο το ίδιο. Το Redmi καλά καλά δε γράφει σωστό ήχο στο βίντεο και οι βραδινές φωτο είναι για κλάματα.

Μπαταρία όμως εννοείται είναι κτήνος στο Redmi. Λογικοτατο όμως. Μεγαλύτερη μπαταρία και χαμηλότερης απόδοσης cpu και gpu οδηγούν σε πολύ καλύτερη αυτονομία.

Το s7 edge ακόμα και σήμερα ελάχιστα διαφέρει από τις ναυαρχίδες του 2017. Το Redmi αν εξαιρέσουμε τη φοβερή αυτονομία Είναι ένα ξεκάθαρο midrange στην καλύτερη

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν και ξεφύγαμε, δεν βρίσκω την αυτονομία του redmi καλύτερη κι ας έχει μεγαλύτερη μπαταρία. Μιλάω για την έκδοση με τον mediatek. Και εννοείται κάμερα για κλάματα.

Καλημέρα παίδες, θα ήθελα μια χάρη αππ όποιον έχει την διάθεση να βοηθήσει. Η γυναίκα μου έχει το s7 edge χρυσό και έχω χάσει την απόδειξη. Επειδή της χαλάσανε τα ακουστικά και θέλουν απόδειξη για αντικατάσταση θα ήθελα αν έχει κάποιος την καλοσύνη να μου έστελνε μια φώτο από απόδειξη ενός s7 edge χρυσού λιγότερο των 12 μηνών γιατί νομίζω χρόνο δίνουν εγγύηση, ελπίζω να μην δίνουν 6 μήνες μόνο , μπας και περάσω από κάνα σέρβις και πάρω άλλα καθώς είμαι και επαρχία και με κουριερ μου βγαίνει πιο πολύ απο το να πάρω καινούρια.

Αλλά ανεβαίνω Αθήνα συχνά οπότε θα το συνδυασω με Smartec..

Ευχαριστώ πολύ

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλημέρα παίδες, θα ήθελα μια χάρη αππ όποιον έχει την διάθεση να βοηθήσει. Η γυναίκα μου έχει το s7 edge χρυσό και έχω χάσει την απόδειξη. Επειδή της χαλάσανε τα ακουστικά και θέλουν απόδειξη για αντικατάσταση θα ήθελα αν έχει κάποιος την καλοσύνη να μου έστελνε μια φώτο από απόδειξη ενός s7 edge χρυσού λιγότερο των 12 μηνών γιατί νομίζω χρόνο δίνουν εγγύηση, ελπίζω να μην δίνουν 6 μήνες μόνο , μπας και περάσω από κάνα σέρβις και πάρω άλλα καθώς είμαι και επαρχία και με κουριερ μου βγαίνει πιο πολύ απο το να πάρω καινούρια.

Αλλά ανεβαίνω Αθήνα συχνά οπότε θα το συνδυασω με Smartec..

Ευχαριστώ πολύ

Απ'οσο γνωριζω για τα παρελκομενα (φορτιστης καλωδιο ακουστικα) η samsung δινει 6 μηνες εγγυηση. Οπως και να χει ενα mail στο καταστημα που το αγορασες με το imei της συσκευης και σου την βρισκουν.

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned