Montoya_f1 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Το ξαναδοκίμασα. Το κανει οπότε έρχεται κάποια ειδοποίηση (πχ fb, viber κλπ) Σε εμένα δυναμώνει μόνο του , εντελώς ξαφνικά , χωρίς αυτό να γίνεται λόγω ειδοποιήσεων. Να χαμηλώνει όταν έρχονται ειδοποιήσεις , το βρίσκω λογικό. Να δυναμώνει (στο τέρμα η ενταση.. ) μόνο του ξαφνικά , είναι παράλογο.. Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Σε εμένα δυναμώνει μόνο του , εντελώς ξαφνικά , χωρίς αυτό να γίνεται λόγω ειδοποιήσεων. Να χαμηλώνει όταν έρχονται ειδοποιήσεις , το βρίσκω λογικό. Να δυναμώνει (στο τέρμα η ενταση.. ) μόνο του ξαφνικά , είναι παράλογο.. Πιστεύω πως είναι θέμα ακουστικών. Δοκίμασε με άλλα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 ποιά χώρα πέρνει γρήγορα updates γιατί η btu μας ξέχασε! PHN ολλανδικό έβαλα ήδη 2 updates πιο μπροστά από BTU Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Πιστεύω πως είναι θέμα ακουστικών. Δοκίμασε με άλλα. Παίζει και να είναι αυτό Κώστα.. Βρίσκομαι σε ολιγοήμερες διακοπές τώρα και δεν έχω μαζί μου τα original. Το πρόβλημα το έχω αντιμετωπίσει με xiaomi pistons. Όταν επιστρέψω θα δοκιμάσω τα original. Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Παίζει και να είναι αυτό Κώστα.. Βρίσκομαι σε ολιγοήμερες διακοπές τώρα και δεν έχω μαζί μου τα original. Το πρόβλημα το έχω αντιμετωπίσει με xiaomi pistons. Όταν επιστρέψω θα δοκιμάσω τα original. Το τελευταίο που έχεις να κάνεις είναι να πιέσεις κάμποσες φορές τα πλήκτρα αυξομείωσης έντασης των ακουστικών και να τα φυσήξεις λίγο μήπως και σκάλωσε σκόνη κλπ. Να περνάς καλά....) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 (edited) Παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση,κι οποιος μπορει ας με βοηθησει! Οταν γραφω ενα μηνυμα με κεφαλαια μετα απο λιγους χαρακτηρες(γυρω στους 50 - 55) με παει στο 2ο ενω και στα μικρα συμβαινει το ιδιο! Την κωδικοποιηση την εχω στο Unicode! Μπορει καποιος να με βοηθησει/ενημερωσει τι να κανω για να μην εχω αυτο το προβλημα? Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα! Edited July 10, 2017 by ManolisGti Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Από τη μεταπήδηση από s7 σε s7edge, το μόνο μικρό αρνητικό που έχω εντοπίσει είναι ότι το home button του edge δεν έχει τέλεια απόκριση όταν το πιέζεις στα πλάγια..Ιδέα μου ή να το ψάξω σε κανένα σέρβις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Από τη μεταπήδηση από s7 σε s7edge, το μόνο μικρό αρνητικό που έχω εντοπίσει είναι ότι το home button του edge δεν έχει τέλεια απόκριση όταν το πιέζεις στα πλάγια..Ιδέα μου ή να το ψάξω σε κανένα σέρβις? Εμένα πιάνει από λες τις μεριές αλλά είναι πολλές συσκευές που δεν πατιούνται καλά στην άκρη. Έχω βάλει κ μια εφαρμογή που απλά ακουμπάς το κουμπι και σε. Πάει στην αρχική σελίδα δίχως να το. Πιέσεις μέσα fingertouch Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Εμένα πιάνει από λες τις μεριές αλλά είναι πολλές συσκευές που δεν πατιούνται καλά στην άκρη. Έχω βάλει κ μια εφαρμογή που απλά ακουμπάς το κουμπι και σε. Πάει στην αρχική σελίδα δίχως να το. Πιέσεις μέσα fingertouch Κι εμένα πιάνει στα πλάγια με λίγη πίεση κι αφού ακουστεί το "κλιτσ" του πατηματος..Στο s7,δεν χρειαζόταν τόση πίεση..Το fingertouch,μπλοκάρει κάποιες εφαρμογές που θέλουν δακτυλικό αποτύπωμα..Μαλλον,πρέπει να πάρω πληρωμένη έκδοση..Οσοι είχαν θέμα πώς λύθηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Το τελευταίο που έχεις να κάνεις είναι να πιέσεις κάμποσες φορές τα πλήκτρα αυξομείωσης έντασης των ακουστικών και να τα φυσήξεις λίγο μήπως και σκάλωσε σκόνη κλπ. Να περνάς καλά....) Ok , Θα το δω αύριο το πρωΐ. Thanks !:) Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει το tap to wake ; ενώ μου είπαν ότι υπάρχει σαν ρύθμιση δεν μπορώ να το βρω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει το tap to wake ; ενώ μου είπαν ότι υπάρχει σαν ρύθμιση δεν μπορώ να το βρω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν υπαρχει σα ρυθμιση, μονο με εξτρα εφαρμογη. Τρωει ομως πολλη μπαταρια, και κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει τον κοπο. Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timxon Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 δεν υπαρχει σα ρυθμιση, μονο με εξτρα εφαρμογη. Τρωει ομως πολλη μπαταρια, και κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει τον κοπο. Καλημέρα, σε ποιά εφαρμογή αναφέρεσαι? Εγω έχω το double tap και είμαι πολύ ευχαριστημένος, για το θέμα το αν καταναλώνει πολύ μπαταρία δεν ξέρω γιατι το έχω απο την αρχή που πήρα την συσκευή. Γενικά όμως απο θέμα μπαταρίας είμαι ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zedzeus Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση,κι οποιος μπορει ας με βοηθησει! Οταν γραφω ενα μηνυμα με κεφαλαια μετα απο λιγους χαρακτηρες(γυρω στους 50 - 55) με παει στο 2ο ενω και στα μικρα συμβαινει το ιδιο! Την κωδικοποιηση την εχω στο Unicode! Μπορει καποιος να με βοηθησει/ενημερωσει τι να κανω για να μην εχω αυτο το προβλημα? Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα! Αλλαξε την κωδικοποιηση σε Αλφαβητο GSM Παράθεση NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925. 8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte. SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4 Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Αλλαξε την κωδικοποιηση σε Αλφαβητο GSM Μολις το δοκιμασα και ολα οκ!:) Σε ευχαριστω πολυ!:up: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zedzeus Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Μολις το δοκιμασα και ολα οκ!:) Σε ευχαριστω πολυ!:up: Να εισαι καλα. Παράθεση NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925. 8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte. SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4 Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Καλημέρα, σε ποιά εφαρμογή αναφέρεσαι? Εγω έχω το double tap και είμαι πολύ ευχαριστημένος, για το θέμα το αν καταναλώνει πολύ μπαταρία δεν ξέρω γιατι το έχω απο την αρχή που πήρα την συσκευή. Γενικά όμως απο θέμα μπαταρίας είμαι ευχαριστημένος.Ποια είναι η ρύθμιση; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Καλημέρα, σε ποιά εφαρμογή αναφέρεσαι? Εγω έχω το double tap και είμαι πολύ ευχαριστημένος, για το θέμα το αν καταναλώνει πολύ μπαταρία δεν ξέρω γιατι το έχω απο την αρχή που πήρα την συσκευή. Γενικά όμως απο θέμα μπαταρίας είμαι ευχαριστημένος. Πέρασα το double tap (από one dollar) και αυτό που δεν μπόρεσα να ρυθμίσω είναι ότι ενώ κάνει κανονικά το wake on, στην οθόνη του μοτίβου δεν με αφήνει να χρησιμοποιήσω το δακτυλικό αποτύπωμα. Μόνο με μοτίβο ξεκλειδώνει. Υπάρχει ρύθμιση που δεν βρήκα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Πάντως λόγω ζέστης προφανώς, παρατηρώ ότι αργεί να φορτίσει με την αργή φόρτιση αρκετά. Παρ'όλα αυτά κανένα πρόβλημα με τη διάρκεια της μπαταρίας. Βράχος όπως ήταν και βγάζει την μέρα με 4G+ & 6~ώρες SOT! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timxon Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Πέρασα το double tap (από one dollar) και αυτό που δεν μπόρεσα να ρυθμίσω είναι ότι ενώ κάνει κανονικά το wake on, στην οθόνη του μοτίβου δεν με αφήνει να χρησιμοποιήσω το δακτυλικό αποτύπωμα. Μόνο με μοτίβο ξεκλειδώνει. Υπάρχει ρύθμιση που δεν βρήκα? Εγω αυτά εχω ενεργά Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 καλησπερα στην παρεα! εχω παρατηρησει κατι και θα ηθελα την βοηθεια σας η να ριξετε ενα βλεφαρο και εσεις με την δικη σας συσκευη! σε ορισμενα θεματα,,ανοιχτοχρωμα οταν κανω εναλλαγη ορισμενων παραθυρων τρεμοπαιζει η οθονη για ενα με δυο δευτερα και επανερχεται! συγκεκριμενα εχω κατεβασει το dolphin at night απο samsung themes και οταν απο αρχικη σελιδα μπαινω μενου και καπακι πισω να βγω στην αρχικη το κανει! το ειχα παρατηρησει και με ενα αλλο ετσι χρωματιστο θεμα! θα ηθελα οποιο δεν μπαινει σε κοπο να το δοκιμασει και να μου πει!! ευχαριστω Μπορει να το δοκιμάσει κανείς 2λεπτά υπόθεση είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Πάντως λόγω ζέστης προφανώς, παρατηρώ ότι αργεί να φορτίσει με την αργή φόρτιση αρκετά. Παρ'όλα αυτά κανένα πρόβλημα με τη διάρκεια της μπαταρίας. Βράχος όπως ήταν και βγάζει την μέρα με 4G+ & 6~ώρες SOT! :) Δηλαδή μπορεί να συμβαίνει αυτό ρε παιδιά? Είμαι έτοιμος να πετάξω τον φορτιστή και να πάρω άλλο! Υπάρχει περίπτωση λόγω ζέστης να φορτιζει πιο αργά? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Βέβαια έχω δροσιά στο σπίτι όταν το φορτίζω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Ερώτηση:Τη περασμένη εβδομάδα πήρα 2edge από Public..Το μπλε βγήκε με ιταλική και το μαύρο με αυστριακή ρομ και μάλιστα όχι ελεύθερα, αλλά παρόχων....Στο δικό μου με την ιταλική δεν έχει τις εφαρμογές Samsung pay και members..Και δε μπορώ ούτε να τις κατεβάσω..Υπαρχει και τίποτα άλλο που μπορεί να διαφέρει? Προς το παρόν δε καίγομαι για τις συγκεκριμένες εφαρμογές..Αλλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Δηλαδή μπορεί να συμβαίνει αυτό ρε παιδιά? Είμαι έτοιμος να πετάξω τον φορτιστή και να πάρω άλλο! Υπάρχει περίπτωση λόγω ζέστης να φορτιζει πιο αργά? Και ποιο αργα φορτίζει και τελειωνει πόιο γρηγορα και ζεσταίνετε η πισω μερια ακομα και μεσα σε κλιματιζόμενο χώρο! Εγω μεσοβδόμαδα θα παω σέρβις για έλεγχο! Συσκευή 5μηνών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts