ksino1100 Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Λεωνίδα, δυστυχώς προς τα εκεί πάω. Επαναφορά κ εγκατάσταση της 7αρας. Απλά είχα (κ έχω) την ελπίδα πως κάποιος θα αντιμετώπισε το ίδιο θέμα κ βρήκε λύση με πιο ήπια διαδικασία. Νίκο, τι ακριβώς δηλαδή έπρεπε να ρυθμίσω στο bt της sony για να δουλέψει ανθρώπινα? Το χρησιμοποιούσα μέχρι τον Γενάρη του 2017 όπου αποφάσισα πως ή θα το έσπαγα ή απλά θα άλλαζα handsfree. Τι θα έπρεπε να κάνω που θεωρείς πως δεν έκανα? Ποιο είναι δηλαδή το "μυστικό" που η sony δε το μοιράστηκε με τους πελάτες της? Δε μίλησα για φορτιστή αυτοκινήτου. Αλλά για τον γνήσιο φορτιστή που συνοδεύει την συσκευή. Δεν είπα πως δεν αξίζει η επαναφορά ή η 7αρα. Αλλά αφενός δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ, αφετέρου θεωρώ πως υπάρχει παράθυρο ελέγχο/διόρθωσης του θέματος που έχω πριν κάνω επαναφορά. Είναι απίστευτο να πρέπει να κάνω επαναφορά επειδή παρουσιάζεται η συγκεκριμένη δυσλειτουργεία. Και γενικά την έννοια του format (pc) ή επαναφοράς κλπ την αφήνω ως έσχατη λύση, όχι με το καλημέρα. Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Λεωνίδα, δυστυχώς προς τα εκεί πάω. Επαναφορά κ εγκατάσταση της 7αρας. Απλά είχα (κ έχω) την ελπίδα πως κάποιος θα αντιμετώπισε το ίδιο θέμα κ βρήκε λύση με πιο ήπια διαδικασία. Νίκο, τι ακριβώς δηλαδή έπρεπε να ρυθμίσω στο bt της sony για να δουλέψει ανθρώπινα? Το χρησιμοποιούσα μέχρι τον Γενάρη του 2017 όπου αποφάσισα πως ή θα το έσπαγα ή απλά θα άλλαζα handsfree. Τι θα έπρεπε να κάνω που θεωρείς πως δεν έκανα? Ποιο είναι δηλαδή το "μυστικό" που η sony δε το μοιράστηκε με τους πελάτες της? Δε μίλησα για φορτιστή αυτοκινήτου. Αλλά για τον γνήσιο φορτιστή που συνοδεύει την συσκευή. Δεν είπα πως δεν αξίζει η επαναφορά ή η 7αρα. Αλλά αφενός δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ, αφετέρου θεωρώ πως υπάρχει παράθυρο ελέγχο/διόρθωσης του θέματος που έχω πριν κάνω επαναφορά. Είναι απίστευτο να πρέπει να κάνω επαναφορά επειδή παρουσιάζεται η συγκεκριμένη δυσλειτουργεία. Και γενικά την έννοια του format (pc) ή επαναφοράς κλπ την αφήνω ως έσχατη λύση, όχι με το καλημέρα. φιλε μου μπερδευτηκα, φορτιστη κινητου το διαβασα αυτοκινητου. Οσο για τον φορτιστη της συσκευης, ειναι γρηγορος ειτε το εχεις στην αργη ειτε στη γρηγορη, οποτε η φθορα υπαρχει. Αργη φορτιση κανεις οταν διαρκει 3-4 ωρες. Οποτε σιγουρα θα δεις διαφορα με νεα μπαταρια, αλλα και βελτιωση με μια απλη επαναφορα. Τωρα για το 54αρι, 1ον την εφαρμογη επρεπε να την βαλεις στις εξαιρεσεις της εξοικονομησης που εχει το ανδροιδ απο την εκδοση 6 και μετα και αυτο γιατι με το doze στην εβαζε σε sleep mode Και υπολειτουργουσε. Αρα ηθελε πρωτα αυτη τη ρυθμιση. 2ον οταν συνδεεις 1η φορα το ΒΤ σου ζηταει καποιες αδειες στα καπακια, πατησες αποδοχη? (θεωρω ναι). 3ον το ΒΤ μπουκωνε οταν ειχες πολλες κλησεις στην λιστα. Εγω επειδη οπως ειπα τις επαναφερω, ειχα πανω απο 2000 κλησεις (μου το ελεγε η εφαρμογη που ανεφερα οτι εκανα το back up) και δεν δουλευε σωστα. Αν ομως εστηνα το κινητο χωρις να επαναφερω κλησεις, και ειχε πιο λιγες στη λιστα του δουλευε οκ. Τελευταια μαλιστα δουλευε σωστα ακομα και με τοσες πολλες. Τωρα δεν μπορω να θυμηθω κατι αλλο, ουτε ειναι κανα σπουδαιο μυστικο, ομως πολλες φορες με τις αλλαγες που κανουν δημιουργουν πιο πολλα θεματα.Ετσι εγινε και με το doze. Το μονο κακο ηταν η μικρη μπαταρια σε σχεση με το 50αρι που ειχα εγω πχ. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 (edited) Ο φορτιστής είναι νορμάλ όσο γίνεται απλή φόρτιση. Και ο κατασκευαστής μας τον εδωσε, δε φορτίζω χύμα στο κύμα με ό,τι βρω. Όταν επέλεξε η Samy να βάλει μπαταρία που δεν αλλάζει εύκολα, έπρεπε να κάνει τις μελέτες της για καλύτερες προδιαγραφές ώστε να αντέχει περισσότερο στους κύκλους φόρτισης. Τεσπα. Παμε παρακάτω..... Εννοείται πως δεν έβαζα το bt σε κατάσταση χαμηλής κατανάλωσης. Εννοείται πως θα συμφωνούσα με τα δικαιώματα (παρόλο που διαφωνώ με την "ασφαλή" σύνδεση, γιατί αφήνει τη συσκευή ξεκλείδωτη όταν είναι δίπλα το handsfree ή το S2. Για το πλήθος κλήσεων δεν ξέρω, αλλά το θεωρώ απαράδεκτο αν όντως επηρεάζει, όταν το θέμα του πλήθους δε δημιουργούσε θέματα σε υποδεέστερες συσκευές (κινητά και handsfree) To handsfree δούλεψε αρκετά καλύτερα όταν κατάργησα την apk της sony. Αλλά κ πάλι οι αποσυνδέσεις σε κουκουρούκου φάσεις ήταν απαράδεκτες. Edited July 6, 2017 by ksino1100 ορθογραφικό λάθος Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Όταν φορτίζεις αργά κάνει απλά λίγα λεπτά παραπάνω από την γρήγορη, με την διαφορά ότι αν έχεις άδεια μπαταρία σε φτάνει πολύ γρήγορα ας ένα σχετικά υψηλό ποσοστό και μετά πάει πιο αργά. Αυτό σε σημαίνει ότι είναι κακό, γιατί οι πιο πολλοί θέλουν πάντα μια γρήγορη φορτιση ακόμα και στην αργή ρύθμιση, όμως δε σημαίνει ότι δεν είναι ακόμα καλύτερο να έχεις έναν αργό φορτιστή που να κάνει περίπου 4 ώρες. Εξάλλου αν το βάζεις τη νύχτα όπως πχ εγώ, που δεν έχω φορτίσει ποτέ μες τη μέρα τότε δεν έχεις λόγο να θες φορτιση από τον μαμά. Όσο για τον άλλο φορτιστή που έχω, σονυ είναι επίσημος από κινητό, δεν ειναι κάποιος της πλάκας. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 μου ήρθε update στη cosmote, 52,14 MB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Δυο βδομάδες που έχω το κινητό λειτουργεί ολοσωστα με Bluetooth Sony sb 20 , platronic m70 και mi band. Μιλαω καθημερινα πολλες ωρες και δεν εχω ουτε αποσυνδεδεις , ουτε κολληματα στις απανωτες κλήσεις. Με περασμενη την 7αρα. Δυστυχως δεν το ειχα πιο πριν ώστε να συγκρίνω, μιας και για μένα το Bluetooth είναι καθημερινό εργαλείο Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 μου ήρθε update στη cosmote, 52,14 MB Και εμενα, και μόλις το εκανα!θα δειξει αν ειναι καλο η κακο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Σε εμένα ρε παιδιά τίποτα ακόμα έχει μείνει στο patch του Μαΐου. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Σε εμένα ρε παιδιά τίποτα ακόμα έχει μείνει στο patch του Μαΐου. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εμενα το ιδιο Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vchristod84 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Και εμενα το ιδιο Κι εγώ επίσης, έχω πολωνικό (της κοπέλας μου δηλαδή) Στάλθηκε από το ZTE A2017 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Το πρωί που άνοιξα το Wi-Fi τσούπ ήρθε και σε μένα το update Cosmote κι εδώ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Θα ρουταρω δεν αντέχω άλλο και θα φλασαρω ότι βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsymia Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Ισπανικό μου ήρθε το update δεν βλέπω καμία διαφορά... Μόνο η επιδιόρθωση ασφαλείας Android έγινε Ιουνίου 2017.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 μετα απο 13 μηνες ξετικαρω απο την παρακολουθηση το επισημο του s7 edge μεχρι τωρα η πιο ολοκληρωμενη συσκευη που επιασα ποτε και η πιο αψεγαδιαστη σε ολα, μηδενικα κολληματα, bug, drains, κορυφαια μπαταρια εκανα την μεταβαση στο S8+ και ελπιζω να ειναι το ιδιο ολοκληρωμενο καλη συνεχεια σε ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Ισπανικό μου ήρθε το update δεν βλέπω καμία διαφορά... Μόνο η επιδιόρθωση ασφαλείας Android έγινε Ιουνίου 2017.. δεν αναμένουμε και κάποια διαφορετική ενημέρωση αυτό το διάστημα.;) Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Μια μικρή ερώτηση..Οταν έχω κλειδωμένη τη συσκευή, στο edge κομμάτι (το τρίβω λιγο ) περνάνε κάποιες ειδοποιήσεις από Yahoo..Πως λειτουργεί αυτό και μπορώ να ρυθμισω Κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Μια μικρή ερώτηση..Οταν έχω κλειδωμένη τη συσκευή, στο edge κομμάτι (το τρίβω λιγο ) περνάνε κάποιες ειδοποιήσεις από Yahoo..Πως λειτουργεί αυτό και μπορώ να ρυθμισω Κάτι? Οθόνη edge στις ρυθμίσεις. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Οθόνη edge στις ρυθμίσεις. Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 αν έχω sim και πιστωτική χώρας που δουλεύει το samsung pay, αλλά το κινητό έχει cosmote rom, θα πρέπει να περιμένω πότε θα μπει η Ελλάδα στο samsung pay για να το πάρει το κινητό? ΥΓ το android play store δεν μου βγάζει ελληνικές τιμές, εκδόσεις και γλώσσα λόγω sim και παραμονής εκτός Ελλάδας για αρκετό χρονικό διάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 ρε παιδιά δεν δουλεύει το samobile δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές μου βγάζει σφάλμα Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 ρε παιδιά δεν δουλεύει το samobile δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές μου βγάζει σφάλμα Και εμενα το ιδιο εχει μέρες Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 και σε εμενα το ιδιο.εχει μερες που συμβαινει αυτο Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Εχει καποιος οδηγιες για substratum (non-root); Τι πρεπει να προσεξουμε και πως γινεται η εγκατασταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Παιδιά καλησπέρα Παρατήρησα χθές ότι όταν ακούω μουσική με hands free , μερικές φορές αυξομιώνει την ένταση ( νομίζω όταν κουνάω την συσκευή ). Τι παίζει ?? κάνω κάτι λάθος - υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση ή έχει πρόβλημα η συσκευή ?? Ευχαριστώ Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolino80 Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Γεια σας κ απο μενα.μολις πριν 2 μερες το απεκτησα.το πηρα μεταχειρισμενο χωρις φορτιστη χωρις θηκη..θα ηθελα γνωμες για αμεση αγορα φορτιστή κ θηκης.Να αναφερω οτι δε ξερω καν τι παιζει με την ασυρματη φορτιση..θα ηθελα φαστ charge.ευχαριστω..Επισης υπαρχει κατι που θα επρεπε να προσεξω στο κινητο?Ευχαριστω εκ των προτέρων Παράθεση !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts