chris_amg Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Ένα update για το πληκτρολόγιο δεν βγάζουν που κολλάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Με το πληκτρολόγιο είχα το ίδιο θεμα και όταν έκανα clear data ξεκόλλησε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Με το πληκτρολόγιο είχα το ίδιο θεμα και όταν έκανα clear data ξεκόλλησε! Το χω κάνει αλλά ξεκολλάει πάλι μετά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Το χω κάνει αλλά ξεκολλάει πάλι μετά... Εγώ έβαλα άλλο και σωθηκα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Εγώ έβαλα άλλο και σωθηκα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιό? Απλά μου αρέσει εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Ποιό? Απλά μου αρέσει εμένα Ή θα βγαλεις την προταση των λεξεων ή βαλε της google που ειναι πολύ καλό Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Gboard και σώθηκα, τραγικό τα μαμά,κολλαγε σαν κινητό 5ετιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Gboard και από εμενα μακράν καλύτερο από το samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Το Gboard κάνει μόνο του backup τις προβλέψεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ το Gboard. Καλύτερο απο το Swiftkey...που άμα "σε μάθει" ... γράφει μόνο του!!! :p Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Ποιό? Απλά μου αρέσει εμένα Gboard και σώθηκα, τραγικό τα μαμά,κολλαγε σαν κινητό 5ετιας. Αυτό έβαλα παίδες. Πολύ καλό! Κάτι άσχετο . Έβαλε κανείς τον νέο launcher του s8? Το έβαλα και βλέπω ότι έχει αισθητή διαφορά σε ταχύτητα σε σχέση με τον παλιό. Βέβαια εμένα μόνο ο νόβα με καλύπτει . Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arbiter Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Σήμερα το δικό μου μου άρχισε τα κουλά του... Χαζεύοντας στο internet άρχισε να τρεμοπαίζει η οθόνη όπως οταν πχ η φλέξα δεν κάνει επαφή και μετά έσβησε με το κινητό από πισω να δουλεύει και να ζεματάει απίστευτα. Το άφησα να κρυώσει λίγο και έκανα forced restart, όπου δούλεψε για λίγο και μετά άρχισε πάλι τα ίδια. Έκανα wipe και flash απο την αρχή με odin και ενώ λειτουργεί κανονικά για λιγα λεπτά, μετά η οθόνη συμπεριφέρεται ακριβώς όπως στην φώτο που επισύναψα. Από ότι καταλαβαίνω με το οτιδήποτε κάνει την συσκευή να δουλέψει λίγο παραπάνω, δημιουργεί αυτό το πρόβλημα, είτε είναι ενα μήνυμα στο messenger, ενα βιντεο, antutu κλπ. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα; Θέμα με την main μου ακούγεται... http://i.imgur.com/MDuv6vI.jpg Status update: Το πήγα στην Smartec και μέσα σε 1.5 ώρα το είχαν έτοιμο, αλλαγή οθόνης, πλακέτας και μπαταρίας. Ίδωμεν! ΥΓ: Πρώτη φορά που μου βγάζει πρόβλημα κινητό Samsung, αλλά έχω να πω ότι εκεί στην Smartec είναι φοβεροί. Τέλεια εξυπηρέτηση! Παράθεση [Past Android phones]: HTC Wildfire, Huawei Ideos X5, Samsung Galaxy SIII (White), Sony XPERIA Z2 (D6503) 16GB [Current Phone]: Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Status update: Το πήγα στην Smartec και μέσα σε 1.5 ώρα το είχαν έτοιμο, αλλαγή οθόνης, πλακέτας και μπαταρίας. Ίδωμεν! ΤΡΟΜΕΡΑ βασικό να εξυπηρετείσαι τόσο άμεσα!!!! :X Δεν είχα ποτέ μου Samsung και δεν γνωρίζω τί παίζει με τα service, αλλά το να πας το τηλέφωνο χαλασμένο κάπου και να το παίρνεις διορθωμένο σε 1,5 ώρα νομίζω ότι είναι αξιέπαινο!!!! Εδώ μερικοί (και εγώ μέσα) έχουμε πάρει επισκευή σε 1 εβδομάδα και πανηγυρίζαμε! Το 1-2 ώρες (έστω και 1-2 μέρες) είναι OMG! Μπράβο στην Smartec. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navyseal Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Το χω κάνει αλλά ξεκολλάει πάλι μετά... ειχα το ιδιο προβλημα μεχρι που απενεργοποιησα την επιλογη "auto capitalise" απο το samsung keyboard και λυθηκε μια για παντα το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arbiter Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 ΤΡΟΜΕΡΑ βασικό να εξυπηρετείσαι τόσο άμεσα!!!! :X Δεν είχα ποτέ μου Samsung και δεν γνωρίζω τί παίζει με τα service, αλλά το να πας το τηλέφωνο χαλασμένο κάπου και να το παίρνεις διορθωμένο σε 1,5 ώρα νομίζω ότι είναι αξιέπαινο!!!! Εδώ μερικοί (και εγώ μέσα) έχουμε πάρει επισκευή σε 1 εβδομάδα και πανηγυρίζαμε! Το 1-2 ώρες (έστω και 1-2 μέρες) είναι OMG! Μπράβο στην Smartec. Και εγώ έπαθα πλάκα. Με το προηγούμενο μου smartphone (xperia z2) που 2φορές χρειάστηκε αλλαγή οθόνης περίμενα 4 μέρες στην Αρβάτο κάθε φορά. Samsung και πάλι Samsung. Παράθεση [Past Android phones]: HTC Wildfire, Huawei Ideos X5, Samsung Galaxy SIII (White), Sony XPERIA Z2 (D6503) 16GB [Current Phone]: Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Και εγώ έπαθα πλάκα. Με το προηγούμενο μου smartphone (xperia z2) που 2φορές χρειάστηκε αλλαγή οθόνης περίμενα 4 μέρες στην Αρβάτο κάθε φορά. Samsung και πάλι Samsung. ωραιος πολυ σημαντικο αυτο με την αμεση εξυπηρετηση, φυσικα πρεπει παντα να υπαρχουν τα ανταλλακτικα σε στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Το Gboard κάνει μόνο του backup τις προβλέψεις; Αυτή είναι η επιλογή που έχει,αλλα δεν ξέρω αν έχει να κάνει και με τις προβλέψεις ή τις δικές σου λέξεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Τα είδα αυτά. Όχι ότι τα σκάλισα πολύ...επιφανειακά τα κοίταξα. Οκ. Είναι πράγματα που σε άλλον φαίνονται χρήσιμα σε άλλον όχι. Στην ουσία είναι widget στην πλάγια οθόνη, έτσι δεν είναι; Αντί να τα έχεις στην ίσια τα έχεις στην πλάγια. Ρε παιδιά, καλά δεν τα λέω; Μήπως το ισοπεδώνω το θέμα; Προσωπικά, τις λίγες μέρες που είμαι παρέα με το edge, οι καμπύλες δεν μου λένε κάτι το ιδιαίτερο. Μάλλον θα την απενεργοποιήσω δηλαδή την λειτουργία γιατί...πραγματικά...δεν βρίσκω κάτι που να αξίζει σε αυτήν. :confused: Γι'αυτό λέω...μήπως έχει και κάναν ακόμα ρόλο που δεν τον έχω πάρει χαμπάρι. Γιατί εάν είναι απλά για συντομεύσεις...τότε για μένα δεν έχει κάτι. Μπορεί ας πούμε να ανάβει μόνο αυτή όταν έρχεται ειδοποίηση; Να φαίνεται π.χ στο πλάι οτι ήρθε SMS ξέρω γώ...? αν πας και στο ληψη εχει αρκετα ενδιαφεροντα πραγματα παντα αναλογα το γουστο εγω πχ εχω τις εφαρμογες μου στην edge oθονη και με βολευει επειδη μου αρεσει η αρχικη να ειναι καθαρη ο καθενας εχει αλλα γουστα το νυχτερινο ρολοι edge εχει καποιες τετοιες ενδειξεις, οπως επισης και αυτο που το γυρνας αναποδα και οταν σε παιρνουν τηλ αναβει φως ψαξε στις ρυθμισεις edge οθονη για παρπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 εγω πχ εχω τις εφαρμογες μου στην edge oθονη και με βολευει επειδη μου αρεσει η αρχικη να ειναι καθαρη ο καθενας εχει αλλα γουστα Σωστά! Αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Μετα απο 8-9 χρόνια iPhone...συνήθισα την πρώτη οθόνη του γεμάτη :p Θα το σκαλίξω λίγο παραπάνω. Πάντως εάν είναι μόνο για συντομεύσεις, προσωπικά δεν νομίζω να μου χρειαστεί σε κάτι η edge οθόνη. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Σωστά! Αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Μετα απο 8-9 χρόνια iPhone...συνήθισα την πρώτη οθόνη του γεμάτη :p Θα το σκαλίξω λίγο παραπάνω. Πάντως εάν είναι μόνο για συντομεύσεις, προσωπικά δεν νομίζω να μου χρειαστεί σε κάτι η edge οθόνη. εγω παλι Χρηστο εχω διαφορα εργαλεια εκει, οπως τον χαρακα-πυξιδα, εφαρμογες οπως το κουμπιτερακι κτλ,πραγματα δηλαδη που θελω μια στο τοσο και δε θελω να πιανουν χωρο στην αρχικη οθονη γιατι θελω να γεμιζει το φοντο με την οικογενεια μου.. Παλια ειχα και επαφες αλλα τις εχω βγαλει επιφανεια με widget λογω συχνης χρησης.. Παντως ειδικα στις εφαρμογες επι πληρωμη μπορεις να κανεις παρα πολλα. Ακομα και file manager μπορεις να εχεις κατευθειαν, δηλαδη να τραβας τη μπαρα και να βλεπεις κατευθειαν φακελους... το ειχα κατευχαριστηθει αυτο ειδικα λογω αρχειων που ριχνω στην SD και στελνω με τη δουλεια (acrobat κτλ) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Σωστά! Αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Μετα απο 8-9 χρόνια iPhone...συνήθισα την πρώτη οθόνη του γεμάτη :p Θα το σκαλίξω λίγο παραπάνω. Πάντως εάν είναι μόνο για συντομεύσεις, προσωπικά δεν νομίζω να μου χρειαστεί σε κάτι η edge οθόνη. Εποχή και εγω προέρχομαι απο Apple απο το 3 έως και το 6 s δεν την θεωρώ και ιδιαίτερα χρήσιμη οσο και να προσπάθησα να την κάνω χρήσιμη :p απλα το edge το πηρα καθαρά για ομορφιά ,παντως έχει κάπου εντολή να γινει το περιβάλλον όπως τα iPhone (ετσι το εχω εγω βλεπεις η συνήθεια 8ετιας ) το συρτάρακι ποτε δεν μπόρεσα να το χωνεψο ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγω παλι Χρηστο εχω διαφορα εργαλεια εκει, οπως τον χαρακα-πυξιδα, εφαρμογες οπως το κουμπιτερακι κτλ,πραγματα δηλαδη που θελω μια στο τοσο και δε θελω να πιανουν χωρο στην αρχικη οθονη γιατι θελω να γεμιζει το φοντο με την οικογενεια μου.. Παλια ειχα και επαφες αλλα τις εχω βγαλει επιφανεια με widget λογω συχνης χρησης.. Παντως ειδικα στις εφαρμογες επι πληρωμη μπορεις να κανεις παρα πολλα. Ακομα και file manager μπορεις να εχεις κατευθειαν, δηλαδη να τραβας τη μπαρα και να βλεπεις κατευθειαν φακελους... το ειχα κατευχαριστηθει αυτο ειδικα λογω αρχειων που ριχνω στην SD και στελνω με τη δουλεια (acrobat κτλ) Ενδιαφέρον αυτο που είπες με το file manager ποια εφαρμογή ειναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Εποχή και εγω προέρχομαι απο Apple απο το 3 έως και το 6 s δεν την θεωρώ και ιδιαίτερα χρήσιμη οσο και να προσπάθησα να την κάνω χρήσιμη :p απλα το edge το πηρα καθαρά για ομορφιά ,παντως έχει κάπου εντολή να γινει το περιβάλλον όπως τα iPhone (ετσι το εχω εγω βλεπεις η συνήθεια 8ετιας ) το συρτάρακι ποτε δεν μπόρεσα να το χωνεψο ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενδιαφέρον αυτο που είπες με το file manager ποια εφαρμογή ειναι ? ψαξε στα πλαισια επι πληρωμη, κατι με file manager ηταν. Τερμα δεξια, απο τα πρωτα που ειχα βαλει στο s6 edge και βλεπει και την SD Και τον χωρο συσκευης. Πραγματικα πολυ βολικο για οσους θελουμε τετοιες χρησεις. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khatzantonis Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 (edited) Καλησπερα. Μπορει καποιος παρακαλω να μου εξηγησει τι συμβολο ειναι αυτο με το τηλεφωνακι και το + διπλα. Οταν ειμαι συνδεμενος στο ιντερνετ με wifi η 3g δεν το εμφανιζει Edited April 5, 2017 by khatzantonis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margianniss Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Παιδιά όσοι βάλατε AOD του S8 το νυχτερινό ρολοι στην edge οθονη σας δουλεύει?Εμένα έπρεπε να αρχίσει χθες στις 12 το βραδυ αλλά δεν έδειχνε τίποτα.Παίζει κάποιο ρόλο μήπως ότι έβαλα και τον launcher του S8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Μάλλον έχασα επεισόδια, πως βάζουμε launcer από το s8; που το βρίσκουμε; αξίζει; από κατανάλωση μπαταρίας τι παίζει; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts