Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το θέμα είναι μετά την αλλαγή οθόνης ισχύει η αδιαβροχοποίηση;

κανονικα και ζητας και τεστ σε νερο, που σου κανουν εκει.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

δεν ξερω αν εξακολουθεις να εχεις πρόβλημα, το δικο μου παντως μετα από κανα 12ωρο εστρωσε από μονο του.

Το άφησα για 24+ ώρες κανoντας και hard reset αλλά τίποτα ετσι το έστειλα στην smartec όπου το παρέλαβαν σήμερα και αύριο θα πάρω τηλέφωνο για να με ενημερώσουν .

Samsung galaxy s21+

Ξαναλέω...Μηπως,να στείλουμε ένα μαζικό email στη μαμά Samsung? Αν παίξει και λίγο προώθηση του προβλήματος με τις χαμένες κλήσεις στα social media, πιστεύω θα ιδρώσει λίγο το αυτάκι τους..Ισχύει και για το edge...Δε νομίζω να είναι δύσκολη η υλοποίηση του σχεδίου...

Δυστυχώς.. Περίμενε να στο ξανά εμφανίσει.. Λογικά θα είναι μόνιμο μετά.. ώστε να τους το δείξεις κι από κοντά.. :cry:

Σε κουβέντα σήμερα με τον φούρναρη της γειτονιάς.. Μου είπε κι αυτός για πολλούς που έχει ακούσει, αλλά και απο γνωστούς που είχαν θεματάκια με το S7/S7 Edge. Κρίμα για μια τόσο όμορφη συσκευή, γενικότερα, να βγάζει τόσα θέματα.. Και μιλάμε για hardware αστοχίες..

Αν συνυπολογίσουμε και την πατάτα με το Note 7 θα πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτική η samsung με τα επόμενα μοντέλα της..:rolleyes:

Το έχω από το καλοκαίρι το κινητό, κι ακόμη δεν το έχω ευχαριστηθεί όσο θα ήθελα..:O

Φιλε αν εξαιρέσεις την δική σου περίπτωση που είναι σχεδόν μοναδική θα ελεγα, στο κοντινο μου περιβαλλον εχω 6 ατομα με s7 edge και 2 με s7 γύρω στο 6 μηνο οι πιο πολλοί, δεν έχει κανένας το παραμικρο θεμα.

Μακάρι να συνεχίσουμε ετσι.

Τι να πω.. Μακάρι αυτό με τη μπαταρία να ήταν το τελευταίο.. :X

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Καλησπέρα μετά την αναβάθμιση στην 7αρα όλα καλά αλλά χάνω παρά πολλές κλήσεις και από ότι διαβάζω και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα. Έχει βρεθεί κάποια λύση; Είναι πολύ εκνευριστικό μέσα στο κέντρο που δεν έχω θέμα σήματος να χάνω κλήσεις έτσι απλά.
Λάζαρος..

Καλησπέρα μετά την αναβάθμιση στην 7αρα όλα καλά αλλά χάνω παρά πολλές κλήσεις και από ότι διαβάζω και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα. Έχει βρεθεί κάποια λύση; Είναι πολύ εκνευριστικό μέσα στο κέντρο που δεν έχω θέμα σήματος να χάνω κλήσεις έτσι απλά.

Η μονη λύση προς το παρόν πισω στην 6

Θοδωρης

τι εφαρμογες εχεις βαλει πανω? αν θες γραψε μια λιστα με αυτες που κατεβασες και τρεχεις, εκτος απο τα social.

Επισης δοκιμασε να το γυρισεις σε 3G.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εφαρμογές δεν έχω επάνω πέραν του κινητού έχω twitch prisma και κάτι τραπεζικές και φυσικά τις google Τπτ άλλο. Έχει ακουστεί ότι υπάρχει πρόβλημα με εφαρμογές; πάντως μου έτυχε και 2 φορές να μιλάω και να μην με ακούνε ενώ εγώ τους άκουγα. Δεν ξέρω έχει γίνει εκνευριστικό.

----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης μόνιμα έχω το τηλέφωνο σε 2g/3g δεν βάζω ποτέ 4g για να μην ψάχνει σήμα. Μάλλον θα το πάω σε 2g

Λάζαρος..

Επειδή εχω μπερδευτεί λίγο με τις εκδόσεις κτλπ. μπορεί κάποιος να κάνει ενα explain.

Το τηλέφωνο μου απ' ότι είδα στην εφαρμογή phone info γράφει country of origin: made in vietnam και στο csc code γραφει active csc code: ITV και CSC Country: Italy, απο firmware γραφει PDA version: G935FXXU1DQB3 και Baseband Version: G935FXXU1DQB1

(ολα αυτα μετα απο OTA update σε Nougat που εκανε μονο του)

Η ερώτηση ειναι, επειδή εχω ενα θεμα με κατι random restarts που και που...λεω αρχικά να κανω απλα ενα factory reset.

Αν αποφασίσω να flasharw κάτι άλλο.. πως διαλέγω τι; απ οτι είδα στο sammobile.com στα firmware, αν πας χωρα ελλαδα.. υπαρχουν Greece (EUR), Greece (Cosmote), Greece (Vodafone). (εγω που εχω vodafone μπορω να φλασαρω κατι τετοιο αφοβα; )

Δεν παίζει ρόλο τι πάροχο έχεις. Βάζεις όποια θες απο αυτές.

Απλα η έκδοση Cosmote και Vodafone που έχει στο sammmobile είναι branded.

Tapatalk & Galaxy S7 edge

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εφαρμογές δεν έχω επάνω πέραν του κινητού έχω twitch prisma και κάτι τραπεζικές και φυσικά τις google Τπτ άλλο. Έχει ακουστεί ότι υπάρχει πρόβλημα με εφαρμογές; πάντως μου έτυχε και 2 φορές να μιλάω και να μην με ακούνε ενώ εγώ τους άκουγα. Δεν ξέρω έχει γίνει εκνευριστικό.

----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης μόνιμα έχω το τηλέφωνο σε 2g/3g δεν βάζω ποτέ 4g για να μην ψάχνει σήμα. Μάλλον θα το πάω σε 2g

εντυπωση μου κανει. Τι να πω λοιπον. Αν το εχεις τοσο γυμνο και χανεις κλησεις, ειτε γυρνα σε παλια ρομ ειτε βαλε καποια δοκιμασμενη οπως η BTU αν εχεις καποια ασχετη.

Αφησα το κινητό να φορτισει και εβαλα ξυπνητηρι...εκλεισε,δεν φόρτισε ποτε,δεν χτύπησε το ξυπνητηρι...καθε μερα μου κανει επανεκκίνηση μονο του...αυριο θα το παω στο σέρβις και ας κανουν αυτοι οτι θελουν απο δω και περα...και ρομ εχω αλλαξει και με καθαρη εγκατασταση την εβαλα...και επαναφορα εχω κανει...και συνεχίζει..

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Αφησα το κινητό να φορτισει και εβαλα ξυπνητηρι...εκλεισε,δεν φόρτισε ποτε,δεν χτύπησε το ξυπνητηρι...καθε μερα μου κανει επανεκκίνηση μονο του...αυριο θα το παω στο σέρβις και ας κανουν αυτοι οτι θελουν απο δω και περα...και ρομ εχω αλλαξει και με καθαρη εγκατασταση την εβαλα...και επαναφορα εχω κανει...και συνεχίζει..

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

σου εκλεινε και με την 6? μηπως φταιει η αναβαθμιση? ποιας χωρας ειναι?

Με την 6 δεν εκλεινε...απο beta εχω την nougat και δεν ειχε κανενα πρόβλημα..τον τελευταιο καιρο μου κανει επανεκκίνηση...εχω την btu πανω ενω το κινητο δεν θυμαμαι απο που ειναι και δεν μου λεει τωρα...

σου εκλεινε και με την 6? μηπως φταιει η αναβαθμιση? ποιας χωρας ειναι?

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Με την 6 δεν εκλεινε...απο beta εχω την nougat και δεν ειχε κανενα πρόβλημα..τον τελευταιο καιρο μου κανει επανεκκίνηση...εχω την btu πανω ενω το κινητο δεν θυμαμαι απο που ειναι και δεν μου λεει τωρα...

δεν γυρνας στην 6 τοτε μεχρι να δουμε κανα νεο Update?

νομιζω και αλλοι εχουν θεμα με την 7 και επανεκινησεις, ή κανω λαθος?

εχετε παρατηρησει στην φορτιση να ζεσταινεται η συσκευη? χθεσινη φορτιση ειχε ζεσταθει αρκετα οπως και τωρα που το εβαλα ξανα μανα θερμοκρασια!! το γυρισα σε αργη φορτιση μηπως παιζει ρολο αυτο!!

εχετε παρατηρησει στην φορτιση να ζεσταινεται η συσκευη? χθεσινη φορτιση ειχε ζεσταθει αρκετα οπως και τωρα που το εβαλα ξανα μανα θερμοκρασια!! το γυρισα σε αργη φορτιση μηπως παιζει ρολο αυτο!!

Φυσικά και παίζει ρόλο η γρήγορη φόρτιση!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε παιδιά ξαφνικά δε μπορώ να συγχρονίσω τις επαφές μου με το outlook μέσω smart switch.

Το είχα κάνει προχθές μετά από ένα φορματ που είχα κάνει στον υπολογιστή μου και τώρα που πήγα να ξανακάνω, αρνείται πεισματικά. Ενώ δείχνει ότι έχει γίνει, στις επαφές δεν υπάρχει τίποτα.

Καμία ιδέα;;;

Φυσικά και παίζει ρόλο η γρήγορη φόρτιση!

το συνειδητοποίησα μολις,γιατι με την αργη εφυγε η ζεστα:p

Βρε παιδιά ξαφνικά δε μπορώ να συγχρονίσω τις επαφές μου με το outlook μέσω smart switch.

Το είχα κάνει προχθές μετά από ένα φορματ που είχα κάνει στον υπολογιστή μου και τώρα που πήγα να ξανακάνω, αρνείται πεισματικά. Ενώ δείχνει ότι έχει γίνει, στις επαφές δεν υπάρχει τίποτα.

Καμία ιδέα;;;

Εχω και εγω θεμα με συγχρονισμο με outlook στο μειλ.

Δεν ξέρω αν σχετίζεται.

παιδες, για οποιον δεν το ξερει, με διπλο ταπ στο φακο εδω:

32767747544_50b7558c7b_c.jpgScreenshot_20170323-210226 by Nikos Bletas, on Flickr

εχουμε αυτο:

33453750762_2172cdf39c_c.jpgScreenshot_20170323-203813 by Nikos Bletas, on Flickr

Εχω και εγω θεμα με συγχρονισμο με outlook στο μειλ.

Δεν ξέρω αν σχετίζεται.

Λοιπόν το θέμα λύθηκε κάνοντας απεγκατάσταση του smart switch και ξανά εγκατάσταση.

Λοιπόν το θέμα λύθηκε κάνοντας απεγκατάσταση του smart switch και ξανά εγκατάσταση.

Μάλλον είναι η στοκ εφαρμογή σε εμένα με αλλες εφαρμογές είναι οκ

Οτι και να κανεις δεν θα βρεις λύσει. Εγω γυρισα πισω στην 6 και ηρεμησα .Γιατι πρωτα απο ολα ειναι τηλεφωνο

Εκανα factory reset και 2 μέρες τώρα φαίνεται να είμαι ΟΚ. Το τσεκάσω συχνά μόνος.... :ninja:

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned