galanakop Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Σίγουρα γίνεται αυτό με το public ? Γιατί με ενδιαφέρει να δώσω το s6 για το s7edge .πόσο περίπου κοστολογουν το s6 γνωρίζει κάποιος; Ψαξου αλλού να δώσεις το s6 αν θες να πετύχεις καλύτερη τιμή... Δεν ξέρω πόσο μπορεί να στο πάρει αλλά έξω θα βρεις πιο πολλά σε σχέση με το public. Αν είχες κάτι πιο παλιό η λιγότερο εμπορικό ίσως η διαφορά να ήταν μικρή και στην τελική να σε συμφερε κιόλας, αλλά για το s6 κοίτα αλλού. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ακομη μια ερωτηση ρε παλικαρια γιατί με τρωει το άτιμο παρολο που το edge plus με καλυπτει ανετα , αυτα που ειναι απο cosmote ειναι branded με λογοτυπο και προεγκατεστημενες εφαρμογές η οχι? Ευχαριστω εκ των προτέρων...... Τελικα θα παω να το παρω με το ρισκο να ειναι branded η συσκευη μιας και απαντηση δεν παιρνω ισως επειδη δεν γνωριζετε θέλω να πιστεύω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Τελικα θα παω να το παρω με το ρισκο να ειναι branded η συσκευη μιας και απαντηση δεν παιρνω ισως επειδη δεν γνωριζετε θέλω να πιστεύω Τώρα δεν θα ψάξω αλλά επειδή παρακολουθώ το θέμα αυτό από την αρχή νομίζω σου απάντησε κάποιος. Δεν έχω αγοράσει ποτέ από κατάστημα cosmote η Γερμανός. Πιστεύω ότι πουλάνε unbranded χωρίς logo και εφαρμογές. Αν είναι branded μπορείς πρώτον να σβησεις τις εφαρμογές και είσαι οκ. Αν έχει και logo στο ξεκίνημα δεν σβήνετε. Η δεύτερον μπορείς να περάσεις μια unbranded ρομ και να γίνει unbranded το κινητό. Έχεις επιδότηση και θέλεις να το πάρεις από cosmote? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Αν απεγκαταστήσεις την εφαρμογή της κοσμοτε είσαι μια χαρά απλά το λογότυπο θα βλέπεις στην αρχή, κατά τα άλλα είναι το ίδιο κινητό οπότε μην το σκέφτεσαι, στο παρελθόν είχα αγοράσει branded συσκευές χωρίς δεύτερη σκέψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Τελικα θα παω να το παρω με το ρισκο να ειναι branded η συσκευη μιας και απαντηση δεν παιρνω ισως επειδη δεν γνωριζετε θέλω να πιστεύω Φιλέ εγώ πήρα το απλό από Γερμανό κόσμότέ σύνδεση και όταν το ανοίγω έχει ένα λόγκό κόσμότέ επίσης στον Chrome στην αρχική σελίδα έχει κάτι βλακειες τις κόσμότέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Παιδιά αγόρασα την εφαρμογή file manager για την edge οθόνη και δεν μπορώ να το κάνω να μου δείχνει τα αρχεία από την sd. Μόνο αυτά από την μνήμη συσκευής μου εμφανίζει. Καμία βοήθεια? Και σε εμένα το ίδιο. Για αυτό και τους στόλισα κατάλληλος στην αξιολόγηση μου. Κανε και εσύ αρνητική αξιολόγηση μπας και προσθέσουν με update οι αθεοφοβοι Μισές δουλειές απο Samsung :mad::mad: Τζάμπα την αγόρασα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Και σε εμένα το ίδιο. Για αυτό και τους στόλισα κατάλληλος στην αξιολόγηση μου. Κανε και εσύ αρνητική αξιολόγηση μπας και προσθέσουν με update οι αθεοφοβοι Μισές δουλειές απο Samsung :mad::mad: Τζάμπα την αγόρασα. Τι κάρτα έχεις? Μήπως παίζει ρόλο η μάρκα η τα gb? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Τι κάρτα έχεις? Μήπως παίζει ρόλο η μάρκα η τα gb? Samsung Pro 64gb. http://www.amazon.com/Samsung-Class-Adapter-MB-MG64DA-AM/dp/B00IVPU88U Δεν βρίσκω λόγο η κάρτα να φταίει σε καμία περίπτωση. Μαμακια της Samsung Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Samsung Pro 64gb. http://www.amazon.com/Samsung-Class-Adapter-MB-MG64DA-AM/dp/B00IVPU88U Δεν βρίσκω λόγο η κάρτα να φταίει σε καμία περίπτωση. Μαμακια της Samsung Μια αξιολόγηση που είχε εσύ την έκανες? ;) Και μια εγώ μόλις. Έχω την 200 SanDisk και σκέφτηκα μήπως επειδή δεν είναι της Samsung έκανε κανένα κόλπο να μην την βλέπει. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Φιλέ εγώ πήρα το απλό από Γερμανό κόσμότέ σύνδεση και όταν το ανοίγω έχει ένα λόγκό κόσμότέ επίσης στον Chrome στην αρχική σελίδα έχει κάτι βλακειες τις κόσμότέΤην αρχική σελίδα την αλλάζεις και βάζεις όποια θες... Οπότε μένει μόνο το boot animation που δεν είναι και τίποτα σπουδαίο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Την αρχική σελίδα την αλλάζεις και βάζεις όποια θες... Οπότε μένει μόνο το boot animation που δεν είναι και τίποτα σπουδαίο ;) Πώς το αλλάζω φίλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Μια αξιολόγηση που είχε εσύ την έκανες? ;) Και μια εγώ μόλις. Έχω την 200 SanDisk και σκέφτηκα μήπως επειδή δεν είναι της Samsung έκανε κανένα κόλπο να μην την βλέπει. Ναι εγώ σήμερα(χθες για την ακρίβεια:p) μπας και φιλοτιμηθούν οι ανεπρόκοποι. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Παιδιά το βασικό πρόβλημα στις branded συσκευές δεν είναι ουτε το λογοτυπο στην αρχη,ουτε οι εφαρμογές που αφαιρουνται..Το βασικότερο είναι οτι αργούν αρκετά οι αναβαθμίσεις λογω των εταιριών! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ρέ παιδιά που βρίσκονται οι ήχοι για τις ειδοποιήσεις γιατί δε μπορώ να το βρω εμένα με βγάζει κάτι ήχους δικούς μου από τον es Explorer και όχι του κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Παιδιά το βασικό πρόβλημα στις branded συσκευές δεν είναι ουτε το λογοτυπο στην αρχη,ουτε οι εφαρμογές που αφαιρουνται..Το βασικότερο είναι οτι αργούν αρκετά οι αναβαθμίσεις λογω των εταιριών!Οχι παντα... στο Note 4 που ειχα, ειχαν παρει Lollipop branded συσκευες και εγω ακομα περιμενα στην ουρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Σίγουρα γίνεται αυτό με το public ? Γιατί με ενδιαφέρει να δώσω το s6 για το s7edge .πόσο περίπου κοστολογουν το s6 γνωρίζει κάποιος; Και αυτο τυχαινει να το γνωρίζω.. :lol: Καποιος που ειχε το galaxy s6 το απλο, αλλα σε αριστη κατασταση, του το κρατουσαν 300€. Δεν είναι και ασχημα πιστεύω. Και μεταχ. δε θα έπιανε πολυ παραπάνω. Βεβαια συμφέρει, να περιμένεις λιγο να φτηνηνει το 7, να το πάρεις απο σκρουτζομαγαζο και να πουλήσεις μεταχ. το 6.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ευχαριστώ ρε μαγκες. Αποτι καταλαβα τα σκουπιδια της cosmote δεν τα γλιτωνω. Οσο για τις rom και τα σχετικα ποτε δεν ασχοληθηκα και να πω την αλήθεια ουτε το σκεφτομαι αυτος είναι και ο λόγος που δεν είμαι ενεργό μέλος στα φόρουμ αλλα πάντα παρακολουθώ συχνά και βελτιωνω την εμπειρία χρησης του κινητου μου. Σας ευχαριστώ γιαυτο. Οσο για την συσκευη επειδή μου εκατσε ανταλλαγη με το edge plus που εχω και ο τυπος θα μου το παραδώσει απευθειας απο καταστημα cosmote λογικά με επιδότηση θα το πάρει. Οσο για τις εφαρμογες των εταιρειών αυτων οντως γίνεται να τις διαγραψω η μονο να τις απενεργοποιησω? Ο λόγος που με τραβάει το s7 edge είναι το χρωμα το μαυρο ( ανεκαθεν είχα τρέλα) και το μέγεθος του τίποτα αλλο γιατί κακά τα ψέμματα το edge plus είναι απιθανο κινητο σε ολα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisgr Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Εγώ που είχα cosmote πέρασα την XEO και είμαι μια χαρά ούτε λογότυπα ούτε τίποτα και δεν χάθηκαν όσα είχα μέσα. Επίσης το knox δεν έγραψε. Η μαγεία του odin Παράθεση https://oneplus.net/gr/invite#MI59NXVU52KCKG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Καλημέρα τι λέτε αξίζει να πάρω ασύρματο φορτιστή είναι χρήσιμο αξεσουάρ? Το βρίσκω 35 ευρώ με τα μεταφορικά είναι καλή τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) Στο μαύρο πολύ καλύτερα τα πράγματα αλλα τι την ήθελαν αυτή την σκούρα βαφή στα μεταλλικά bezels? πανω που άρχισαν να χρησιμοποιούν μέταλλο, το έβαψαν έτσι που μοιάζει σαν τα πλαστικά bezels που χρησιμοποιούσαν τόσα χρόνια. Αυτό ακριβώς...μεγάλο φάουλ σχεδιαστικά. Θεωρούσα ότι μόνο εγώ είμαι ο περίεργος και δεν μου είχε αρέσει :) Edited March 22, 2016 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Αυτό ακριβώς...μεγάλο φάουλ σχεδιαστικά. Θεωρούσα ότι μόνο εγώ είμαι ο περίεργος και δεν μου είχε αρέσει :) Η βαφη μπορει να μην ειναι ωραια, αλλα το τελικο συνολο ειναι καταπληκτικο και σιγουρα κατα πολυ ανωτερο (εστω κι αν ειναι υποκειμενικο) απο τον ανταγωνισμο - και σχεδιαστικα. Πχ αφηνει ετη φωτος πισω το μπογο iphone 6s plus και οχι μονο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Καλημέρα.Ηρθε σε κανένα η αναβάθμιση για Ελληνική Συσκευή EUR ;Γιατί στον server της Samsung έχει ανέβει το update.Εχθες εσείς που κάνατε το update κάνατε hard reset η την περάσατε απευθείας με ΟΤΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 απο οτα οχι αλλα τωρα μολις το συνδεσα μια στο pc με smart switch και ηρθε Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Πιστευω να το δώσουν και οτα συντομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Καλημέρα.Ηρθε σε κανένα η αναβάθμιση για Ελληνική Συσκευή EUR ;Γιατί στον server της Samsung έχει ανέβει το update.Εχθες εσείς που κάνατε το update κάνατε hard reset η την περάσατε απευθείας με ΟΤΑ; Πέρασε την χωρίς reset... Εμένα μια χαρά έκατσε. Αν δεις θέματα κάνεις μετά... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts