Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σας Πριν 15 μερες εχασα το samsung galaxy s7 edge το εχω δηλωσει στην αστυνομια και μετα στο καταστημα οπου και το πηρα για την φραγη του imei οπως ειναι φυσικο αυτος που το βρηκε και το εκλεψε το απενεργοποιησε αλλα το ειχα κλειδωμενο με fingerprint και μοτιβο υπαρχει περιπτωση να το χρησιμοποιησει κανονικα σε λειτουργια μεσα ειχα και προγραμματα εντοπισμου αλλα ηταν κλειδωμενο. Edited by t19

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλησπερα σας Πριν 15 μερες εχασα το samsung galaxy s7 edge το εχω δηλωσει στην αστυνομια και μετα στο καταστημα οπου και το πηρα για την φραγη του imei οπως ειναι φυσικο αυτος που το βρηκε και το εκλεψε το απενεργοποιησε αλλα το ειχα κλειδωμενο με fingerprint και μοτιβο υπαρχει περιπτωση να το χρησιμοποιησει κανονικα σε λειτουργια μεσα ειχα και προγραμματα εντοπισμου αλλα ηταν κλειδωμενο.

Δυστυχώς αν ξέρει τι κάνει μπορεί να κάνει full wipe και remove FRP protection

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Δυστυχώς αν ξέρει τι κάνει μπορεί να κάνει full wipe και remove FRP protection
συγνωμη δεν καταλαβα ειμαι ασχετη το κινητο μεχρι σημερα δεν εχει δωσει σημαδια ζωης οποτε μαλλον το εκανε επαναφορα ρυθμησεων και το χρησιμοποιει κανονικα εκτος οτι δεν μπορει να παρει τηλεφωνα αλλιως θα το ειχα εντοπισει αν το ξεκλειδωνε. Edited by t19

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ztc1997.fingerprint2sleep

Εχει καποιος βαλει αυτην την εφαρμογη?

Του δουλευει σωστα?θελω μονο οταν ειναι κλειδωμενο να ξεκλειδώνει με το αποτύπωμα χωρις να παταω το home μεσα.Πειτε τις ρυθμισεις,καποιες φορες το περνει και μολις ξαναπροσπαθησεις δεν το κανει μετα.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

συγνωμη δεν καταλαβα ειμαι ασχετη το κινητο μεχρι σημερα δεν εχει δωσει σημαδια ζωης οποτε μαλλον το εκανε επαναφορα ρυθμησεων και το χρησιμοποιει κανονικα εκτος οτι δεν μπορει να παρει τηλεφωνα αλλιως θα το ειχα εντοπισει αν το ξεκλειδωνε.

καλησπέρα, στο δικό σας τηλέφωνο (με τα δικά σας accounts) δεν έχει πρόσβαση έτσι κι αλλιώς = δε μπορεί να το ξεκλειδώσει δηλαδή.

δυστυχώς στα αρχεία μπορεί να έχει πρόσβαση και χωρίς να ξεκλειδωθεί η συσκευή (εκτός αν έχεις εγκαταστήσει και ρυθμίσει το knox)

αυτό που λέει ο finn είναι ότι μπορεί να κάνει factory reset και να παρακάμψει την προστασία ενεργού account πριν το reset = όταν γίνεται reset χωρίς να σβήσεις το google account σου ζητάει να βάλεις τα ίδια στοιχεία, με λίγα λόγια φτιάχνει η βάζει άλλο account και sim και δουλεύει κανονικά, άρα δε μπορείς να το εντοπίσεις γιατί έχει άλλο λογαριασμό.

μπες στο google account σου - device manager και δήλωσε τη συσκευή ως κλεμμένη = οι υπηρεσίες της Google κάνουν χρήση του imei ίσως αυξήσεις τις πιθανότητες να βρεθεί.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ztc1997.fingerprint2sleep

Εχει καποιος βαλει αυτην την εφαρμογη?

Του δουλευει σωστα?θελω μονο οταν ειναι κλειδωμενο να ξεκλειδώνει με το αποτύπωμα χωρις να παταω το home μεσα.Πειτε τις ρυθμισεις,καποιες φορες το περνει και μολις ξαναπροσπαθησεις δεν το κανει μετα.

Δεν εχω το κινητο αλλά τυχαινει να διαβαζω το threat. Η εφαρμογή απαιτει root/xposed για να δουλέψει. Αν τα εχεις οκ, αν δεν τα εχεις εννοείται οτι δε θα δουλεψει.

Edit, ίσως την κανανε να δουλευει και χωρίς xposed διαβαζω τώρα αρα δεν ξερω..

Αυτο που θες ομως δεν γίνεται. Δεν υποστηρίζεται ξεκλειδωμα ούτε καν με root/xposed.

Edited by sosimple2

Αφου καταφερα και εγκατεστησα το smart switch χαρις στον φιλο spiros1001,θελω να ρωτησω ποια ειναι κατα τη γνωμη σας η πιο σωστη μεθοδος για εγκατασταση της Nougat και καθε ενημερωσης λογισμικου?Μεσω smart switch ή μεσω κινητου?Και θελει επανεκκινηση το κινητο πριν και μετα και ποτε?Οταν θα κανουμε την εγκατασταση μεσω pc και smart switch ή μεσω του κινητου?

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Καλημέρα φίλε. Η microtech εδώ στη Θεσσαλονίκη είναι one hour service όπως τα λένε αυτοί. Αν έχει οθόνες που αυτό είναι το βασικό πρόβλημα θα το πάρεις μέσα στη μέρα. Εγώ όταν είχα το πρόβλημα με την οθόνη δεν υπήρχαν και δεν ήξεραν και πότε θα έχουν οπότε ήμουν άλλη περίπτωση.

Λοιπόν σημερα ξεχυθηκα στους δρομους πρωι πρωι και πηγα και στα 3 εξουσιοδοτημενα μαγαζια στη Θεσσαλονικη μηπως εβρισκα οθονη.Τιποτα πουθενα.Ολα μου ειπαν για παραγγελια και μετα απο 4-5 εργασιμες θα ερχοταν.Κατοπιν ξεκινησα τα τηλεφωνα στην Αθηνα και μου ειπαν πρωτα smartec για 3-4 εργασιμες και αυτοι.Οποτε κατεληξα να μιλησω με το εξουσιοδοτημενο service στο ηρακλειο μιας κι ειμαι απο Κρητη που μου ειπαν οτι θα τη παραγγειλουν και επειδη τους εδειχνε διαθεσιμοτητα θα ειναι σιγουρα εδω σε 2-3 εργασιμες στα 270ευρω.Στη Θεσσαλονικη η τιμη επαιζε στα 310.Που σημαινει οτι ακομη μαλλον υπαρχει ξηρασια στις οθονες του edge

Διαβάζω συχνά για σπασμένες οθόνες. Τελικά είναι τόσο ευαίσθητη σε μια πτώση;

Και παρα του δεοντος λογω της καμπυλοτητας στις ακρες..

Poco X3 nfc 6/128

Δεν εχω το κινητο αλλά τυχαινει να διαβαζω το threat. Η εφαρμογή απαιτει root/xposed για να δουλέψει. Αν τα εχεις οκ, αν δεν τα εχεις εννοείται οτι δε θα δουλεψει.

Edit, ίσως την κανανε να δουλευει και χωρίς xposed διαβαζω τώρα αρα δεν ξερω..

Αυτο που θες ομως δεν γίνεται. Δεν υποστηρίζεται ξεκλειδωμα ούτε καν με root/xposed.

σε ευχαριστω για την απαντηση.

παντως καποιες φορες δουλεψε,και απο αναμονη ανοιξε μονο που το ακουμπησα,απλα δεν δουλευει παντα.

τεσπα,εφαγε καδο.

:p

Αφου καταφερα και εγκατεστησα το smart switch χαρις στον φιλο spiros1001,θελω να ρωτησω ποια ειναι κατα τη γνωμη σας η πιο σωστη μεθοδος για εγκατασταση της Nougat και καθε ενημερωσης λογισμικου?Μεσω smart switch ή μεσω κινητου?Και θελει επανεκκινηση το κινητο πριν και μετα και ποτε?Οταν θα κανουμε την εγκατασταση μεσω pc και smart switch ή μεσω του κινητου?

Μπορεις να δωσεις ενα link απο το site που το κατεβασες ??Εχω και εγω το ιδιο προβλημα

V10 for Vendetta

Μπορεις να δωσεις ενα link απο το site που το κατεβασες ??Εχω και εγω το ιδιο προβλημα

Μου το έστειλε ο φίλος spiros1001 αν θες στειλτου πμ να στο στείλει!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Εννοείται ευθραυστο για πλάκα όλο το κινητό θέλει προσοχή στην παραμικρή πτώση.
Konakis.

για οποιον δεν δουλευει το Smart Switch

υπαρχει μια παλαιοτερη εκδοση που στη συνεχεια αναβαθμιζεται στην τελευταια

http://www.easybytez.com/1zm0ad9de2gn

Εχει ερθει η αναβαθμιση μεσω pc μονο?

Ο φίλος από πάνω ανάφερεται στο smart switch. Η nougat αναμένεται σύντομα σύμφωνα με φήμες, ίσως και αύριο.

Oneplus 6 8/128

Εννοείται ευθραυστο για πλάκα όλο το κινητό θέλει προσοχή στην παραμικρή πτώση.

Υπερβολές μου έχει πέσει κάμποσες φορές κι μια φορά μου έφυγε απο το χέρι ανεβαίνοντας γρήγορα σκάλες,το κλώτσησα στον αέρα και μετα το πάτησα..

Εκεί που νόμιζα πως θα είναι θρύψαλα,Δεν έπαθε τπτ.

Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου

Είπαμε πρέπει νάσαι τυχερός το πως θα πέσει. Εμένα έσπασε μέσα στο μπουφαν η πλάτη του. Προφανώς κάπου το χτύπησα. Το προηγούμενο s7 edge που είχα, είχε πέσει από ένα μέτρο ύψος πανω σε πλακάκι και δεν έπαθε τπτ. Τι να πω. Μακρυά από μας.

Δημήτρης

Ελληνικο ,Δημητρη??

Btu κλασικά! Ελληνικό νομίζω θα αργήσει λίγο

Δημήτρης

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned