Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα.Έχω να κάνω μια παρατήρηση.Έχει φίλος μου το LG G5 και βλέπω στην αρχική του οθόνη τα εικονίδια να είναι πιο λεπτομερή,πιο καθαρά,ενώ στο S7 EDGE μου,μου φαίνονται θολά και χαμηλής ανάλυσης.Μου φαίνεται περίεργο μιας και έχουμε υποτίθεται την καλύτερη οθόνη της αγοράς.Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κάτι τέτοιο ή να έχει βρει κάποια λύση?

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Όταν πάρουμε την 7 θα πρέπει να κάνουμε και Hard reset?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Όταν πάρουμε την 7 θα πρέπει να κάνουμε και Hard reset?

Αν εισαι στην 6 ,χρειαζεται ενα καθαρο στησιμο

Δημήτρης

Εμείς που είμαστε με την 6.0.1 πως μπορούμε να βάλουμε την nougat που έδωσαν;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το καλο ειναι οτι ξεκινησε η αναβαθμιση. το κακο ειναι οτι θα γεμισουμε πολλες σελιδες τωρα με ερωτησεις που θα επαναλαμβανονται συνεχως οπως εγινε τις πρωτες μερες με την μπετα γιατι κανεις δεν μπορει να διαβασει 2-3 σελιδες πισω

Οκ εγώ μάλλον λάθος κατάλαβα, sorry

----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είδες κάποια διαφορά?

Επιβεβαιώνω και εγω τον φίλο πιο πάνω καμμια διαφορά απο την τελευταία βετα.

Μια ερωτηση,

Μετα το τελευταίο update (δεν αναφερομαι σε nougat), επεσε η αποδοση της μπαταριας και πλεον το android ειναι παντα πρωτο σε usage.

Συνέβη σε καποιον απο εσας ?

Μια διευκρίνηση γιατί προβλέπω να γεμίζει το thread με τις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις...

Οποιος είχε πάρει επίσημα μέσω Samsung τη Beta, μπορεί να αναβαθμίσει στην official Nougat που βγήκε σήμερα.

Οποιος έχει φλασάρει τη Beta μέσω Odin η σκέφτεται να το κάνει, να ΜΗΝ το κάνει, δεν θα του έρθει το update της official.

Υπομονή μερικές μέρες, λογικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα βγει για όλους.

Phantom Of The Opera

εμενα ρε παιδια συνεχιζει να μην μου εμφανηζει τις ειδοποιησεις το viber στην εφαρμογη να μου γραφει τα νουμερα επανω της οπως π.χ στο facebook με την noygat 7.εμφανιστηκε σε αλλον αυτο ρε μαγκες?

Μια ερωτηση,

Μετα το τελευταίο update (δεν αναφερομαι σε nougat), επεσε η αποδοση της μπαταριας και πλεον το android ειναι παντα πρωτο σε usage.

Κι εγώ τις τελευταίες μέρες είχα θέμα. Μέγιστο 2.30 ώρες οθόνη. Πάγωσα το fb και επανήλθε στις 4.30. Αν σβησω και το messenger θα παω στις 6.30.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εμενα ρε παιδια συνεχιζει να μην μου εμφανηζει τις ειδοποιησεις το viber στην εφαρμογη να μου γραφει τα νουμερα επανω της οπως π.χ στο facebook με την noygat 7.εμφανιστηκε σε αλλον αυτο ρε μαγκες?

Ναι κι εμένα το ίδιο κάνει λέω να περιμένω μήπως παίξει και άλλη αναβάθμιση σύντομα π.χ 7.1.1 και τότε το στήσω από την αρχή μπας και στρώσει

Ναι κι εμένα το ίδιο κάνει λέω να περιμένω μήπως παίξει και άλλη αναβάθμιση σύντομα π.χ 7.1.1 και τότε το στήσω από την αρχή μπας και στρώσει

:(:(:(:(:(:(

Μια ερωτηση,

Και σε μένα το ίδιο πιστεύω όμως ότι θα στρώσει μετά από ένα πλήρη κύκλο φόρτισης

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κι εγώ τις τελευταίες μέρες είχα θέμα. Μέγιστο 2.30 ώρες οθόνη. Πάγωσα το fb και επανήλθε στις 4.30. Αν σβησω και το messenger θα παω στις 6.30.

Το messenger και το Fb παραδέχτηκαν ότι καταναλώνουν πολύ μπαταρία τελευταία και πρότειναν restart αντί για update ..

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ούτως ή άλλως αυτές οι δύο εφαρμογές διψάνε για αίμα αλλά 2:30 είναι απελπιστικά λίγο. Αυτή την στιγμή είμαι στις 5:30 ώρες οθόνης και 15%υπόλοιπο μπαταρίας. Πάντα όλα ανοιχτά (WiFi, δεδομένα κλπ) και πάντα στο 4g αν και την μισή ημέρα βρίσκομαι με σήμα 2g (που ανεβάζει αρκετά την κατανάλωση).

Ούτως ή άλλως αυτές οι δύο εφαρμογές διψάνε για αίμα αλλά 2:30 είναι απελπιστικά λίγο. Αυτή την στιγμή είμαι στις 5:30 ώρες οθόνης και 15%υπόλοιπο μπαταρίας. Πάντα όλα ανοιχτά (WiFi, δεδομένα κλπ) και πάντα στο 4g αν και την μισή ημέρα βρίσκομαι με σήμα 2g (που ανεβάζει αρκετά την κατανάλωση).

Με Nougat εισαι? Νομιζω μιλαει με Nougat ο φιλος

Παιδιά να ρωτήσω...το Facebook αν το βάλεις σε εξοικονόμηση και δεν το έχει προεγκατεστημένο η Rom και πάλι σου τρώει μπαταρία όταν είναι σε αδράνεια ή έρχεται στα ίσια του; Ρωτάω γιατί εμένα μου δείχνει κατανάλωση μόλις 1%...

Όχι, στην 6 είμαι

Καλημερα, πως απενεργοποιω τοσ stock dialer ωστε να μην εμφανιζονται ειδοποιησεις αναπαντητων στο notification bar ? Εχω εγκαταστασει το truecaller και μου ερχονται και απο τις 2 εφαρμογες ειδοποιησεις τοσο κατα τα εισερχομενα οσο και στις αναπαντητες. Προσπαθησα να απενεργοποιησω διαφορα με τον ez dizabler αλλα τα εκανα σκ@τ@

Κι εγώ έχω αντίστοιχο πρόβλημα αλλά δεν είναι λύση να παγώνουμε τις εφαρμογές.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

Κι εγώ έχω αντίστοιχο πρόβλημα αλλά δεν είναι λύση να παγώνουμε τις εφαρμογές.

νομιζω οτι το προβλημα ηταν μονο προχθες. Εγω επειδη κλεινω καθε μερα το κινητο, δεν ειδα διαφορα με επανεκκινηση αλλα εσβησα και ξανα εστησα την εφαρμογη και την εχω αφησει ετσι.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Αναφέρομαι σε ΜΜ...

Ολα αυτα μετά την αναβάθμιση...

Ελπίζω να μην ειναι τα γνωστά ξεφτιλικια της Samsung πριν βγαλει νεα συσκευή (s8).

Αναφέρομαι σε ΜΜ...

Ολα αυτα μετά την αναβάθμιση...

Ελπίζω να μην ειναι τα γνωστά ξεφτιλικια της Samsung πριν βγαλει νεα συσκευή (s8).

To 8αρι απέχει κάμποσους μήνες ως να βγει,μη γινόμαστε παράξενοι.

Εγώ παιδιά πέταξα φεισμπουκ κ μεσεντζερ κ ηρέμησε το κινητακι...

Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου

Καλησπέρα σας, διάβασα σήμερα ότι από σήμερα ξεκίνησε η αναβάθμιση των Galaxy S7 σε Android Nougat, έχει έρθει σε κανέναν; Σε μένα προς το παρόν όχι. Πάντως, επειδή δεν έχω καταλάβει μιλάμε για την έκδοση 7.0.0 η για την έκδοση 7.1.1;

Παιδιά μιά ερώτηση. Πώς γίνεται να χαμηλώσει ο ήχος ή να αφαιρεθεί τελείως, και να αφαιρεθεί και η δόνηση στις ειδοποιήσεις, και να μείνει μόνο το led γιατί μέσα στην νύκτα είναι ενοχλητικό. Επίσης πώς μπορώ να δώ το κάθε χρώμα σε τι είδους ειδοποίηση αντιστοιχεί,? Ευχαριστώ.

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned