Tas6s Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Το εκανα και αυτο αλλα τα ιδια..Το τηλεφωνο ειναι ακομα στο σέρβις και αναμενω..Δυστυχώς αλλαξαν ηδη ακουστικό χωρις λογο καθως φαίνεται οτι αλλου ειναι το πρόβλημα.. Εύχομαι γρήγορα ξεμπερδεματα.. Παντως επειδή διάβασα οτι είπες για το skroutz μην αγχώνεσαι η απο το πλαίσιο, public, κωτσοβολο η οπουδήποτε αλλού το επερνες για σερβις στα ιδιο θα κατελειγες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Χαιρετώ την παρέα. Πρόκειται να το παραγγείλω αύριο από σκρουτζομαγαζο. Πρέπει να προσεξω κάτι? Επίσης με ενδιαφέρουν πολυ οι φωτογραφίες. Υπάρχουν συσκευές με διαφορετικές κάμερες και πως τις ξεχωρίζω? Επεξεργαστή έχουν όλα ίδιο? Σορρυ αν είναι χαζες οι ερωτήσεις, απλά ψαχνομαι Ευχαριστώ. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Χαιρετώ την παρέα. Πρόκειται να το παραγγείλω αύριο από σκρουτζομαγαζο. Πρέπει να προσεξω κάτι? Επίσης με ενδιαφέρουν πολυ οι φωτογραφίες. Υπάρχουν συσκευές με διαφορετικές κάμερες και πως τις ξεχωρίζω? Επεξεργαστή έχουν όλα ίδιο? Σορρυ αν είναι χαζες οι ερωτήσεις, απλά ψαχνομαι Ευχαριστώ. Αφού θα το αγοράσεις καινούριο θα έχει το Samsung σενσορα δεν υπάρχουν ορατές διαφορές με το sonny μην προβληματιζεσαι send from my oneplus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Αφού θα το αγοράσεις καινούριο θα έχει το Samsung σενσορα δεν υπάρχουν ορατές διαφορές με το sonny μην προβληματιζεσαι send from my oneplus 3 Αυτό από που προκύπτει ? Εμένα έχει Sony και είναι 2 μηνών περίπου. Γενικά και οι 2 είναι άριστοι βέβαια αλλά δε νομίζω ότι μόνο Samsung κυκλοφορούν.. Επίσης εδώ όλα τα single sim έχουν exynos που προσωπικά τον θεωρώ καλύτερο αλλά η κάρτα γραφικών του snapdragon είναι πιο καλή. Όμως σε διαχείριση ενέργειας μόνο exynos..εκτός αν δεν σου φτάνει η ισχύς αυτού.. Κατά τα άλλα δεν έχεις κάτι άλλο να αγχώνεσαι.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Αυτό από που προκύπτει ? Εμένα έχει Sony και είναι 2 μηνών περίπου. Γενικά και οι 2 είναι άριστοι βέβαια αλλά δε νομίζω ότι μόνο Samsung κυκλοφορούν.. Επίσης εδώ όλα τα single sim έχουν exynos που προσωπικά τον θεωρώ καλύτερο αλλά η κάρτα γραφικών του snapdragon είναι πιο καλή. Όμως σε διαχείριση ενέργειας μόνο exynos..εκτός αν δεν σου φτάνει η ισχύς αυτού.. Κατά τα άλλα δεν έχεις κάτι άλλο να αγχώνεσαι.. Έχω διαβάσει ότι όλες οι καινούριες παρτίδες έχουν Samsung ίσως να κάνω λάθος :( send from my oneplus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ο snapdragon είναι μονο για Αμερική και Κίνα? Επειδή θα το παρω από σκρουτζ παίζει να εχει snapdragon? Στην κάμερα πως θα ξέρω από πριν τι οπτικά θα έχει? Και ποιος υπερτερεί έστω στα σημεία? Και πάλι ευχαριστώ και συγνώμη που επιμένω. Σίγουρα αυτη η συζήτηση θα εχει ξαναγίνει αλλα που να βγάλω άκρη σε τόσες σελίδες.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Έχω διαβάσει ότι όλες οι καινούριες παρτίδες έχουν Samsung ίσως να κάνω λάθος :( send from my oneplus 3 Το γράφουν εδώ επειδή οι πιο πολλοί έχουν isocell αλλά δεν το έχω δει κάπου επίσημα.. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ο snapdragon είναι μονο για Αμερική και Κίνα? Επειδή θα το παρω από σκρουτζ παίζει να εχει snapdragon? Στην κάμερα πως θα ξέρω από πριν τι οπτικά θα έχει? Και ποιος υπερτερεί έστω στα σημεία? Και πάλι ευχαριστώ και συγνώμη που επιμένω. Σίγουρα αυτη η συζήτηση θα εχει ξαναγίνει αλλα που να βγάλω άκρη σε τόσες σελίδες.... Δε θα πετύχεις snap στο σκρουτζ εκτός αν πας σε δικαρτο αν δεν κάνω λάθος. Τώρα για τα υπόλοιπα ότι σου κάτσει. Δεν έχουν διαφορά πάντως μην τρελαίνεσαι.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 σωστα τα λες βαγγελη τωρα πλεον ειναι ολα με snmsung,εγω το εχω περιπου μηνα ειναι με sony.αναλογως τι stock εχει μενει σε μαγαζια.τα s6 edge plus ηταν ολα με sony αλλα τελευταια βαλανε και εκει isocell! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Ευχαριστώ πολυ για την βοηθεια. Ελπίζω να έχετε αντοχές γιατί νέος εδώ και θα σας πράξω.....:D ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θήκες, προστατευτικά κλπ? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Η εφαρμογή της oculus συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα; Από εκείνη τη φορά που προκαλούσε τρελό battery drain την έχω ξηλώσει αλλά ψήνομαι να χρησιμοποιήσω πάλι το vr. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Η εφαρμογή της oculus συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα; Από εκείνη τη φορά που προκαλούσε τρελό battery drain την έχω ξηλώσει αλλά ψήνομαι να χρησιμοποιήσω πάλι το vr. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Δεν εχει αλλαξει κατι...Δυστυχως Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 (edited) Οταν ξεκλειδωνω το κινητο μου βγαζει ενα μηνυμα η συνδεση στο δικτυο απετυχε..ξερουμε τι μπορει να ειναι;ειτε με wifi ειτε με 3g Και καυι ακομα..οταν θελω να ενεργοποιησω ή να απενεργοποιησω το wifi απο την οθονη κλειδωματος πρεπει να βαλω το πιν και να το ξεκλειδωσω..αυτο πως μπορει να γινει με το 3g ή την τοποθεσια; Edited November 13, 2016 by arxontas2323 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 παιδιά θέλω να ρωτήσω κατι που ψάχνω καιρό μπορώ να βάλω στη lockscreen live wallpaper? εννοώ κάποιο gif..... υπάρχει έστω κάποιο πρόγραμμα που μπορεις να επιλέξεις πχ ένα gif και να το παίζει στη lockscreen.... για την home screen έχω βρει, αλλά για την lockscreen? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Δεν εχει αλλαξει κατι...Δυστυχως Δηλαδή εγώ που την έχω, έχω battery drain και δεν το έχω πάρει χαμπάρι; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Παίδες είδατε διαφορές στο software κάμερας της Nougat??Είναι ακόμα καλύτερο?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 (edited) Παίδες είδατε διαφορές στο software κάμερας της Nougat??Είναι ακόμα καλύτερο?? Xposed έχει βγει για 7? Ξέρει κανείς? Sent from my SM-N930F using Tapatalk Edited November 14, 2016 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Παίδες είδατε διαφορές στο software κάμερας της Nougat??Είναι ακόμα καλύτερο?? Ειναι πολυ πιο απλοποιημενο με τα gestures που εχουν μπει.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Παιδιά παρατηρώ πολλά κρασαρισματα εφαρμογών στην 7.... Το έχετε δει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Εκανα καθαρη εγκατασταση και δεν εχω κανενα κρασαρισμα με τις εφαρμογες που χρησιμοποιω εως τωρα Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Παιδιά παρατηρώ πολλά κρασαρισματα εφαρμογών στην 7.... Το έχετε δει? Το Facebook καμμια φορά την μερα και το messenger σπανια. Εκανα και εγω φόρματ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Και εγώ καθαρή έκανα αλλα συνέχεια κρασάρει στα ίδια και στα ίδια έλεος δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Κρασαρισματα έχει αλλά όχι τραγικά... Μου το έκανε πιο πολύ το Facebook και κάτι αλλά προγράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Επιβεβαιωνω και εγώ. Έχω μερικά κρασαρισματα στο Facebook. Καθαρή εγκατάσταση και στήσιμο από την αρχή. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Με δεύτερη φορά καθαρή εγκατάσταση αυτή την φορά μπόρεσα και σύνδεσα τα Bluetooth ακουστικά(Samsung) που δεν μπορούσα!!! ουφ!!!!!!!!!!!!!!! ευτυχώς!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Οσοι εχουν θεματα καλο ειναι να ξανακανουν μια εγκατασταση.... και για τα οποια προβληματα ....εε τι να κανουμε ....beta ειναι ...θα περασει...:p Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts