Shadowjump Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Ξερετε αν γινεται να εμφανιζεται preview του SMS/Viber/GMail πανω στην μπαρα ειδοποιήσεως; Στο Note 4 γινοταν. Στο S7E απλα μου δειχνει το εικονίδιο του SMS/Viber/Gmail και δεν κανει scroll γραμμες απο το κειμενο. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Πως γίνεται να απενεργοποιησω τον φωτισμό των κουμπιών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Πως γίνεται να απενεργοποιησω τον φωτισμό των κουμπιών; Απενεργοποιησε την εξοικονομιση ενεργειας Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Πως γίνεται να απενεργοποιησω τον φωτισμό των κουμπιών; Απενεργοποιησε την εξοικονομιση ενεργειας αν την απενεργοποιησει θα αναβουν..το αντιθετο θελει.υπηρχε και ρυθμιση καπου στην εμφανιση στο s6 edge αλλα εδω δεν το εχω ψαξει καθως θελω να αναβουν. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Πως γίνεται να απενεργοποιησω τον φωτισμό των κουμπιών; εδω εισαι φιλε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.notquiteinsane.galaxybuttonlights2 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Η BTU rom τι καλύτερο έχει από τις άλλες; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Βελτιστοποιηση το facebook Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Βελτιστοποιηση το facebook +whats app, instagram, messenger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 +whats app, instagram, messenger Η βελτιστοποιηση του Facebook και του Messenger δημιουργεί καθόλου lag στις εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Η βελτιστοποιηση του Facebook και του Messenger δημιουργεί καθόλου lag στις εφαρμογές; πιθανον αφου τις κλεινει και ξανα φορτωνουν.. Περα απο αυτο ισως χανεις και ειδοποιησεις.. Εγω τις εφαρμογες επικοινωνιας δεν τις κανω βελτιστοποιηση. Για τις αλλες δε με απασχολει. Βεβαια και εφαρμογες tracking δεν κανω, πχ sports tracker, καθως μετα απο ωρες αθλησης κλεινουν..και δε δουλευουν και με εξοικονομηση απο οταν πηραμε ανδροιδ 6.. (δουλευουν αλλα ο δορυφορος δεν δουλευει, γραφει ευθειες γραμμες) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Η βελτιστοποιηση του Facebook και του Messenger δημιουργεί καθόλου lag στις εφαρμογές; Δεν παρατηρησα κατι τετοιο απλα ξαναφορτωνουν ναι. Σε χρήση όμως είναι μια χαρά, για τις ειδοποιήσεις δεν με ενδιαφέρει και πολυ εμένα προσωπικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Εν έτει 2016, το να χάνεις ειδοποιήσεις από messenger/whats app/viber είναι θέμα & πρέπει να αναφερθεί, εφόσον το προτείνετε σε πολύ κόσμο & για όποιον δεν είμαι θέμα προχωράει. Ομοίως για καλύτερη μπαταρία μπορείτε να το βάλετε σε fly Mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Το τελευταίο Update btu το έκανα χθες ota. Πρώτη φορά κάνω διαδικασία Update χωρίς reset. Θα δω πως θα πάει και αν δεν έχει πρόβλημα δεν κάνω reset. Έχω Facebook και viber στην βελτιστοποιηση. Από το Facebook έχω κλείσει τις ειδοποιήσεις γιατί δεν το πολύ χρησιμοποιώ και δεν θέλω να μου έρχονται ειδοποιήσεις. Στο viber όμως που το χρησιμοποιώ αρκετά, έρχονται κανονικότατα οι ειδοποιήσεις. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Χθες έκανα και εγώ OTA σε Btu, κανένα παράπονο εως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Εν έτει 2016, το να χάνεις ειδοποιήσεις από messenger/whats app/viber είναι θέμα & πρέπει να αναφερθεί, εφόσον το προτείνετε σε πολύ κόσμο & για όποιον δεν είμαι θέμα προχωράει. Ομοίως για καλύτερη μπαταρία μπορείτε να το βάλετε σε fly Mode. Ποιος το λεει ότι είναι θέμα? Δεν παει ανάλογα με την χρήση και την δουλειά - ζωή του καθενός? Πχ για μένα δεν είναι για καποιον άλλο είναι πολυ απλα. Επίσης οσον αφορά την βελτιστοποιηση των εφαρμογών αυτων, το λεει ξεκάθαρα στις ρυθμίσεις οτι ενδέχεται να χασεις ειδοποίησεις. Οταν λες fly mode εννοείς flight ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Παιδιά συγγνώμη που επανέρχομαι αλλά όποτε χρησιμοποιώ τα icon x το κινητό γονατίζει. Σέρνεται κυριολεκτικά. Να κάνω την εφαρμογή gear μια απεγκατάσταση και να την ξανακατεβάσω μήπως δεν έχει κάτσει καλά. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Ποιος το λεει ότι είναι θέμα? Δεν παει ανάλογα με την χρήση και την δουλειά - ζωή του καθενός? Πχ για μένα δεν είναι για καποιον άλλο είναι πολυ απλα. Επίσης οσον αφορά την βελτιστοποιηση των εφαρμογών αυτων, το λεει ξεκάθαρα στις ρυθμίσεις οτι ενδέχεται να χασεις ειδοποίησεις. Οταν λες fly mode εννοείς flight ετσι? Για τον περισσοτέρο κόσμο είναι must πλέον αυτές οι εφαρμογές. Όπως π.χ. data on κλπ. Φυσικά και άπτεται της χρήσης του καθενός. (Εγώ π.χ. δεν έχω το facebook app, αλλά μπαίνω από browser) Ναι αυτό εννοώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Την πήρα και εγώ, BTU..60ΜΒ περίπου.. Μάλλον καμία αλλαγή εκτός από security.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Σε τι ; σε ταχύτητα; Για το σήμα λέω.. Στα υπόλοιπα πολλές διαφορές Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Παίδες νομίζω ότι έχω battery drain... Να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 (edited) Εννοειται hard reset και κοιτα στις ρυθμισεις μπαταριας πρεπει να ειναι η οθονη πρωτη και οχι το android system! Edited November 4, 2016 by ernesto1983 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Ευχαριστώ αγορίνα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Ρε παιδιά μια ερώτηση εδώ και κάποιες μέρες ξαφνικά όταν είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο και πατάω το δακτυλικό αποτύπωμα για να ανοίξει με το που ανοίγει κάνει ένα μπλινγκ ήχο τον οποίο πριν δεν έκανε και είναι ένας ήχος όπως πχ κάνει ένα τηλ όταν τελειώνει η μπαταρία δεν μπορώ αλλιώς να τον περιγράψω...όταν κάνω restart εξαφανίζεται αλλά μετά από λίγο πάλι τον κάνει!!! Έπαιξα με τις ρυθμίσεις του ήχου μπας και άλλα πάλι τα ίδια!! Ξέρει κανείς επ αυτού τπτ? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Η τελευταια ενημερωση που ηρθε με BTU διορθωνει το προβλημα με ορισμενα κινητα με αισθητηρα καμερας Samsung, στα οποια εμφανιζοντουσταν μοβ τελιτσες. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts