Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα στη παρέα.

Εγκατέστησα χθές την παραπάνω ενημέρωση ,(G935FXXU1BPJ6 / G935XXU1BPHK) και απο εκείνη την ώρα και μετά δεν μπορεί να συνδεθεί στο internet την ώρα που έχω ενεργή τηλεφωνική κλήση.

Μόλις ολοκληρωθεί η κλήση , συνδέεται κανονικά στο internet.

Γνωρίζει κανείς κάτι??

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Έκανα το ίδιο τεστ πριν 2 μηνες με φοιτητικό cu και s7 edge στο cosmos Θεσσαλονίκη και ήμουν κάπου στα 105 download

Έτυχε. Το ξέρω από φίλο που δουλεύει Vodafone. Όταν δεν είναι φορτωμένο το δίκτυο το αφήνουν. Εάν αρχίσει να φορτώνει κόβουν με τη σειρά Cu καρτοκινητα φοιτητικά κοκ

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα στη παρέα.

Εγκατέστησα χθές την παραπάνω ενημέρωση ,(G935FXXU1BPJ6 / G935XXU1BPHK) και απο εκείνη την ώρα και μετά δεν μπορεί να συνδεθεί στο internet την ώρα που έχω ενεργή τηλεφωνική κλήση.

Μόλις ολοκληρωθεί η κλήση , συνδέεται κανονικά στο internet.

Γνωρίζει κανείς κάτι??

Τελικά δεν είχε καλή κάλυψη (σε 2 διαφορετικά τυχαία :blink::blink: σημεία....) .

Βέβαια είχα ενδειξη 4G πριν τη κλήση ή οποία γύρναγε σε Ε.. και δεν το ειχα προσέξει..

Τελικά δεν είχε καλή κάλυψη (σε 2 διαφορετικά τυχαία :blink::blink: σημεία....) .

Βέβαια είχα ενδειξη 4G πριν τη κλήση ή οποία γύρναγε σε Ε.. και δεν το ειχα προσέξει..

Σε E στο γυρίζει γιατί δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα ακόμη η υπηρεσία φωνής με 4g. Άρα, για να μιλήσεις πρέπει να στο γυρίσει σε 2g ή 3g.

Παίδες τι είναι αυτό που μου βγάζει στην αρχική οθόνη που και που "cracked by koumkouat" ;

Παίδες τι είναι αυτό που μου βγάζει στην αρχική οθόνη που και που "cracked by koumkouat" ;

Εχεις καποια σπασμενη εφαρμογη στο κινητο σου.ο koumkouat δημοσιευει απασμενες εφαρμογες αντροιντ σε ενα σαιτ

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Σίγουρα εχει κανένα app σπασμένο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Οκ. Θα κοιτάξω να δω

Οταν παω να δωσω αδεια σε καποιες εφαρμογες οπως το dropbox δεν με αφηνει να υο ανοιξω και με παει στην στηλη με τις εφαρμογες που εχουν αδεια,βρισκω το dropbox αλλα δεν με αφηνει παλι να το ενεργοποιησω..ξερουμε γιατι;

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Οταν παω να δωσω αδεια σε καποιες εφαρμογες οπως το dropbox δεν με αφηνει να υο ανοιξω και με παει στην στηλη με τις εφαρμογες που εχουν αδεια,βρισκω το dropbox αλλα δεν με αφηνει παλι να το ενεργοποιησω..ξερουμε γιατι;
Πάνε ρυθμίσεις/εφαρμογές/και δοκίμασε.

Δοκιμασε να κανεις επαννακινηση την συσκευη και αμεσως μολις ανοιξει πανε δωσε δικαιωματα

Μου επετρεψε να δωσω δικαιωματα οταν πατησα να μου δειξει και τις εφαρμογες συστηματος..

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Ερώτηση από κάτοχο (το φέρανε μεταχειρισμενο στην αδερφή μου από τη γείτονα χώρα)

Έκανε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και της ζητάει σύνδεση στο ίντερνετ για επιβεβαίωση στοιχείων...

Το θέμα είναι ότι ο άνθρωπος που της το έφερε (από τα λόγια της) είναι λίγο "φάτσα" και φοβάται μη τυχόν είναι μαϊμού η συσκευή...

Έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με τα Samsung και δεν ξέρω αν έτσι πρέπει να είναι (και δεν το έχω στα χέρια μου ώστε να ασχοληθώ)

Πείτε μου τη γνώμη σας, να προχωρήσει στη σύνδεση ή όχι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Πολυ σωστα της το ζηταει.Το θεμα ειναι αν ξερει τον λογαριασμο του προηγουμενου κατοχου...

Ερώτηση από κάτοχο (το φέρανε μεταχειρισμενο στην αδερφή μου από τη γείτονα χώρα)

Έκανε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και της ζητάει σύνδεση στο ίντερνετ για επιβεβαίωση στοιχείων...

Το θέμα είναι ότι ο άνθρωπος που της το έφερε (από τα λόγια της) είναι λίγο "φάτσα" και φοβάται μη τυχόν είναι μαϊμού η συσκευή...

Έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με τα Samsung και δεν ξέρω αν έτσι πρέπει να είναι (και δεν το έχω στα χέρια μου ώστε να ασχοληθώ)

Πείτε μου τη γνώμη σας, να προχωρήσει στη σύνδεση ή όχι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ;)

Αν καταλαβα καλα η επαναφορά εργοστασιακων δεν εγινε ακομα αλλα εισαι στο σταδιο που ζηταει τα στοιχεια του λογαριασμού της Google για να σε αφησει να κανεις επαναφορά....αλλιως δεν θα τα καταφέρει....

Οποτε πας πισω σβινεις οποιοδηποτε λογαριασμο Google εχεις αποθηκευμενω και κανεις μετα την επαναφορα χωρις λογικα να σου ζητησει στοιχεια

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Πολυ σωστα της το ζηταει.Το θεμα ειναι αν ξερει τον λογαριασμο του προηγουμενου κατοχου...

Αμ καλά το φανταντικα και της είπα να μη κάνει τίποτα...

Και αν δεν βγάλει ακρια τί γίνεται;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Διαβασε το προηγούμενο ποστ...

Θα παει ρυθμισεις, λογαριασμοι,Google, θα πατισει πανω δεξια περισσοτερα και διαγραφη λογαριασμου....

Λογικα μετα θα την αφησει να κανει κανονικα επαναφορά

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Διαβασε το προηγούμενο ποστ...

Θα παει ρυθμισεις, λογαριασμοι,Google, θα πατισει πανω δεξια περισσοτερα και διαγραφη λογαριασμου....

Λογικα μετα θα την αφησει να κανει κανονικα επαναφορά

Εντάξει κύριοι θα πρέπει να μου το φέρει και να κάνω τα άνωθεν...

Θα επανέλθω αν προκύψει κάτι.

Ευχαριστώ και πάλι!

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Αν δεν βαριέσαι κάντου ένα factory reset ..το πιο πιθανό είναι να στρώση..

factory reset σημαίνει εκ νέου σετάρισμα του κινητού από την αρχή σαν είναι καινούργιο σωστα;

Ξερετε αν γινεται να εμφανιζεται preview του SMS/Viber πανω στην μπαρα ειδοποιήσεως; Στο Note 4 γινοταν. Στο S7E απλα μου δειχνει το εικονίδιο.

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

Αν καταλαβα καλα η επαναφορά εργοστασιακων δεν εγινε ακομα αλλα εισαι στο σταδιο που ζηταει τα στοιχεια του λογαριασμού της Google για να σε αφησει να κανεις επαναφορά....αλλιως δεν θα τα καταφέρει....

Οποτε πας πισω σβινεις οποιοδηποτε λογαριασμο Google εχεις αποθηκευμενω και κανεις μετα την επαναφορα χωρις λογικα να σου ζητησει στοιχεια

Αν το κινητό κλαπεί από ιδιοκτήτη και έχει το δικό του mail στο κινητό ενεργό,μόλις προσπαθήσει κάποιος να κάνει επαναφορά εργοστασιακών με σκοπό να το πουλήσει η δεν ξερω τι άλλο,το κινητό θα ζητήσει το mail και το password του τελευταίου mail που ήταν ενεργό στο κινητό.ΚλεψιμαίΙκο μυρίζει....

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Τότε φίλε μου το πας σε ένα service της Samsung με αποδειξη ότι το κινητό ειναι νόμιμα δικό σου( άσχετα αν το αγορασες από άλλον και δεν έχει πάνω το όνομα σου..κρατάνε και τα στοιχεια σου σε περίπτωση που ζητηθεί να ξέρουν τον νέο κάτοχο) πληρώνεις 23 ευρώ για το ξεκλείδωμα και είσαι Ο.Κ

Γνωρίζει κάποιος αν το βρίσκω κάπου στα 64gb black onyx? Το βρήκα μονο στο κάιζερ 64gb αλλα πράσινο. Πουθενά αλλου, ακόμη και στα αγγλικά sites μονο 32gb έχει.
NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge

Εγω παιδια κουραστηκα με το να περιμενω 1 μηνα πανω κατω το κινητο μου πισω απο τη samsung. Καθε φορα που τους παιρνω τηλεφωνο μου πανε την επιστροφη μια μερα πιο μετα και στο τελος λογω επαγγελματικου ταξιδιου θα ερθει το τηλ και θα παει πισω σε αυτους παλι. Θα αναγκαστω να αγορασω αλλη συσκευη στο τελος . Απλα αθλια εξυπηρετηση ειλικρινα.

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned