vag74 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Και εγώ θα πω με την σειρά μου ότι στο flat μου άρεσε πιο πολύ το 6αρι,στο edge γνώμη μου το s6 edge plus είναι το πιο όμορφο τηλέφωνο που έχει βγάλει η Samsung,το s7 edge ακολουθεί μιας και το s6 edge λόγο μικρής οθόνης δεν μπόρεσα να το κρατήσω καιρό,φυσικά γούστα είναι αυτά και νομίζω αντικειμενικα τα τηλέφωνα εμφανισιακά είναι πάρα πολύ κοντά Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Κακημερα παιδια. ηθελα να ρωτησω εαν καποιος εχει κανει αλλαγη απο s6 edge+ σε s7 edge να μου πει τι διαφορες ειδε και αν αξιζει βεβαια ? με κακημερα και θες απαντηση? :lol::lol::p Για μενα ανοιξε ενα VS.. Οι διαφορες ειναι πολυ συγκεκριμενες, αδιαβροχο, sd, καμερα, και οθονη λιγο. Μπαταρια λιγο καλυτερη το s7 edge και καμερα καλυτερη τη νυχτα το s7 edge ενω τη μερα αν θες να κροπαρεις κιολας το s6 edge νομιζω ειναι προτιμοτερο μονο και μονο για τα ΜΡ... Και εγώ θα πω με την σειρά μου ότι στο flat μου άρεσε πιο πολύ το 6αρι,στο edge γνώμη μου το s6 edge plus είναι το πιο όμορφο τηλέφωνο που έχει βγάλει η Samsung,το s7 edge ακολουθεί μιας και το s6 edge λόγο μικρής οθόνης δεν μπόρεσα να το κρατήσω καιρό,φυσικά γούστα είναι αυτά και νομίζω αντικειμενικα τα τηλέφωνα εμφανισιακά είναι πάρα πολύ κοντά Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σιγουρα σχετικο ειναι, εμενα μαρεσε που ηταν μικροτερο το s6 edge αλλα και τουτο εδω το συνηθισα τελικα. εχουν πολυ καλο κρατημα ολα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 με κακημερα και θες απαντηση? :lol::lol::p Για μενα ανοιξε ενα VS.. Οι διαφορες ειναι πολυ συγκεκριμενες, αδιαβροχο, sd, καμερα, και οθονη λιγο. Μπαταρια λιγο καλυτερη το s7 edge και καμερα καλυτερη τη νυχτα το s7 edge ενω τη μερα αν θες να κροπαρεις κιολας το s6 edge νομιζω ειναι προτιμοτερο μονο και μονο για τα ΜΡ... Να συμπληρωσω και το μεγεθος που παρολο που οι διαφορες τους ειναι μικρες,στο κρατημα το νιωθεις.Το S7 edge ειναι λιγο πιο ανετο με το ενα χερι και για καποιο λογο μου δινει την αισθηση οτι ειναι λιγο πιο ελαφρυ κι ας μην ειναι. Εγω την εκανα την αλλαγη και δεν το μετανιωσα. Βεβαια για την ωρα το χαιρεται η κοπελα μου μεχρι να βρουμε ενα ροζ χρυσο στο σκρουτζ για εκεινη... Επειδη το δικο μου ειναι ΤΙΜ branded,εχουμε καποιο κολπιδι για κατεβασμα ρομ;Το κατεβασμα απο samfirmware δεν παλευεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό. Αλλωστε αυτό το φανερώνει και η διαθέσιμη ram πού αφήνει. ΜΕ το ζόρι παίζω στο 1,5,οταν με το ταπεινό p9 με τα μόλις 3gb ram έπαιζα στο 1,7 και λίγο παραπάνω. Tα έχουμε ξαναπεί αυτά: στο Android (και στα περισσότερα σύγχρονα λειτουργικά) η ελεύθερη μνήμη αξιοποιείται όσο το δυνατόν περισσότερο για caching. Δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα από το πόση ελεύθερη ram έχεις αν δεν ξέρεις τι αλγόριθμο χρησιμοποιεί το λειτουργικό για caching. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Επειδη το δικο μου ειναι ΤΙΜ branded,εχουμε καποιο κολπιδι για κατεβασμα ρομ;Το κατεβασμα απο samfirmware δεν παλευεται... Κατεβασε απο εδω γερμανική unbranded APC8 έκδοση που ανέβασε ενα παιδί απο το νήμα και φλασαρε. https://www.dropbox.com/s/drerec50m1gpshz/G935FXXU1APC8_G935FDBT1APB1_DBT.zip?dl=0 Sent from my iPad Air 2 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Κακημερα παιδια. ηθελα να ρωτησω εαν καποιος εχει κανει αλλαγη απο s6 edge+ σε s7 edge να μου πει τι διαφορες ειδε και αν αξιζει βεβαια ? Είχα και το s6 edge plus πριν έρθω εδώ. Για μένα εκείνο μπορεί να ήταν μεγαλύτερο αλλά δεν ήθελε εξοικείωση στο τρόπο που θα το κρατάς για να γράψεις. Εκτός από αυτό για μένα είναι παντού καλύτερο πλέον το 7 όπως προειπαν τα παιδιά. Βέβαια αν δεν έχεις το μικρόβιο της αλλαγής μια χαρά είναι και το s6 edge+ μη τρελαθούμε! Οπότε αν έχεις συνηθίσει μεγαλύτερη οθόνη εδώ θα σου κακοφανει. Για μένα περίμενε το note 7. Βέβαια εγώ δεν ξαναπαιρνω edge σειρά μιας και μόνο σε ομορφιά ενδείκνυται. Εργονομικα και πρακτικά είναι άχρηστο. Άσε που φοβάσαι πως να το πιασεις. Το χω χωρις θήκη εγώ βέβαια. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Κατεβασε απο εδω γερμανική unbranded APC8 έκδοση που ανέβασε ενα παιδί απο το νήμα και φλασαρε. https://www.dropbox.com/s/drerec50m1gpshz/G935FXXU1APC8_G935FDBT1APB1_DBT.zip?dl=0 Sent from my iPad Air 2 Ελεγα να κατεβασω APF2 Ελληνικη.Αλλα για να προτεινεις Μερκελ θα κατεβασω αυτην. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Για μένα περίμενε το note 7. Βέβαια εγώ δεν ξαναπαιρνω edge σειρά μιας και μόνο σε ομορφιά ενδείκνυται. Εργονομικα και πρακτικά είναι άχρηστο. Άσε που φοβάσαι πως να το πιασεις. Το χω χωρις θήκη εγώ βέβαια. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η Samsung ήθελε κάτι για να ξεχωρίσει σχεδιαστικά από τον ανταγωνισμό και από οτι φαίνεται τα κατάφερε. Έκανε το edge μόδα και έγινε μια κατηγορία από μόνη της . Μακροπρόθεσμα όμως το βρίσκω λίγο δύσκολο να επικρατήσει το design έναντι της πρακτικότητας/χρηστικότητας. Ειδικά για το Note 7 είναι τεράστιο λάθις αν επιλέξουν να το κυκλοφορήσουν μόνο σε edge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 (edited) Ελεγα να κατεβασω APF2 Ελληνικη.Αλλα για να προτεινεις Μερκελ θα κατεβασω αυτην. Μπορείς να αναβαθμίσεις στο καπάκι στην τελευταία έκδοση μέσω OTA η Smart Switch. Εχει ήδη βγει για την γερμανική unbranded η πλεον πρόσφατη 2-3 ημερών APG3. http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G935F/DBT/ Εγώ προσωπικά με την C8 ειμαι all time μιας και εξαιρετικά ευχαριστημένος ειμαι. Sent from my iPad Air 2 Edited July 26, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Μόλις ήρθε και το άνοιξα. Ρε παιδια γιατί μου φαίνεται λίγο θολή η οθόνη? Πρώτη φορά έχω amoled. Στο meizu (2k οθόνη) πιο καθαρά τα έβλεπα. Λέτε να έχει θέμα? Επίσης είναι πολωνικο αν αυτό λέει κάτι (γενικα το λέω όχι μόνο για την οθόνη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 ελα ήρθε κ η APG3 για Ελλάδα!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Μόλις ήρθε και το άνοιξα. Ρε παιδια γιατί μου φαίνεται λίγο θολή η οθόνη? Πρώτη φορά έχω amoled. Στο meizu (2k οθόνη) πιο καθαρά τα έβλεπα. Λέτε να έχει θέμα? Επίσης είναι πολωνικο αν αυτό λέει κάτι (γενικα το λέω όχι μόνο για την οθόνη) Θολή οθόνη??η οθόνη τύπου είναι σούπερ φίλε μου!!!το mx4 pro έχεις ??επειδή το είχα δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Θολή οθόνη??η οθόνη τύπου είναι σούπερ φίλε μου!!!το mx4 pro έχεις ??επειδή το είχα δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση! ναι αυτο εχω. ισως να ειναι η πρωτη επαφη μαλλον τωρα ηρθε και μια αναβαθμιση και την εκανα:happy: αυτο το μικρο Usb ειναι μονο για να το συνδεουμε με αλλα κινητα για ανταλλαγη αρχειων? Σαν πρωτη φορα να το φορτισω χωρις τη γρηγορη φορτιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Τόσο μούφα αισθητήρας δακτυλικου,δεν υπάρχει ούτε σε κινέζικα! Πρεπει να παρακαλάω,να εχω πεντακάθαρο δάχτυλο,να μην έχει Ούτε γρατζουνιά ξερω'γω και Αφού κάνω καμία προσευχή,για να πιάσει κατευθείαν.......... Στο redmi note 3 pro,Ο αισθητήρας έπιανε ακόμα και μετα την θάλασσα σε απειροελάχιστο χρόνο.. Ντροπή απλά. Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 ενα πολυ ωραιο hands video απο τον φιλο μου (l bs) στον ηλιο!δεν θεωρειται αδικα απο τις καλυτερες οθονες στον κοσμο η samsung. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Τόσο μούφα αισθητήρας δακτυλικου,δεν υπάρχει ούτε σε κινέζικα! Πρεπει να παρακαλάω,να εχω πεντακάθαρο δάχτυλο,να μην έχει Ούτε γρατζουνιά ξερω'γω και Αφού κάνω καμία προσευχή,για να πιάσει κατευθείαν.......... Στο redmi note 3 pro,Ο αισθητήρας έπιανε ακόμα και μετα την θάλασσα σε απειροελάχιστο χρόνο.. Ντροπή απλά. Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου Μήπως για λόγους ασφαλείας είναι καλύτερο να πιάνει με δυσκολία ? Και όταν λέω δυσκολία εννοώ απλά να θέλει μεγάλη ακρίβεια στο σκαναρισμα και όχι να επιτρέπει στο περίπου. Προσωπικά δε με βολεύει και δεν τον χρησιμοποιώ. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2012 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370110&page=114 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syshalt Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Για μένα το απλό S7 έχει πολύ καλύτερη αίσθηση στο κράτημα (λογικό λόγω μεγέθους)... Για όσο καιρό είχα το edge πάντως, δεν μπορούσα με τίποτα να το χειριστώ με το ένα χέρι, ακόμα και για βασικές λειτουργίες. Aυτό βέβαια συμβαίνει με κάθε κινητό 5μιση ιντσών (phablet)... Όσο για το design είναι πολύ υποκειμενικό το θέμα.. Το S6 edge ήταν πιο "κοφτερο" στις άκρες και αυτό το διόρθωσαν στο S7 edge που το έκαναν λίιιιγο πιο κουρβαριστό. Για μένα το απλό S7 είναι η χρυσή τομή μεταξύ design και εργονομίας. Διαφέρει από το απλό S6 το οποίο σχεδιαστικά ήταν αδιάφορο ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ πρακτικό ως προς τον χειρισμό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Τόσο μούφα αισθητήρας δακτυλικου,δεν υπάρχει ούτε σε κινέζικα! Πρεπει να παρακαλάω,να εχω πεντακάθαρο δάχτυλο,να μην έχει Ούτε γρατζουνιά ξερω'γω και Αφού κάνω καμία προσευχή,για να πιάσει κατευθείαν.......... Στο redmi note 3 pro,Ο αισθητήρας έπιανε ακόμα και μετα την θάλασσα σε απειροελάχιστο χρόνο.. Ντροπή απλά. Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου Πέρα από μια δυσκολία στο σκανάρισμα του δάχτυλου όταν είναι βρεγμένο δεν έχω αντιμετωπίσει άλλο πρόβλημα, ενώ πολλοί σε αυτό το τόπικ αλλά και πολλά reviews το συγκρίνουν σε ταχύτητα και ευκολία με τον αισθητήρα του iphone 6 (s), όπου υπολείπεται ελάχιστα (έτσι λένε - δεν ξέρω προσώπικά). Εμένα δουλεύει τέλεια στο 98% των περιπτώσεων με εξαίρεση το πολύ βρεγμένο χέρι. Θα σου πρότεινα να σκανάρεις το κάθε δάχτυλο σε όλο το έυρος του και σε διάφορες γωνίες ως προς τον αισθητήρα (κάθετα, πλάγια, από αριστερά από δεξία κλπ κλπ) ώστε να καλύψεις όσο μεγαλύτερη επιφάνεια μπορείς και όσο το δυνατόν περισσότερες συνθήκες και περιπτώσεις επαφής του κάθε δάχτυλου στον σισθητήρα. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Μετα τη πρώτη φόρτιση μου λέει ότι απομένουν 10 ώρες! Δεν είναι φυσιολογικό αυτό σίγουρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Πέρα από μια δυσκολία στο σκανάρισμα του δάχτυλου όταν είναι βρεγμένο δεν έχω αντιμετωπίσει άλλο πρόβλημα, ενώ πολλοί σε αυτό το τόπικ αλλά και πολλά reviews το συγκρίνουν σε ταχύτητα και ευκολία με τον αισθητήρα του iphone 6 (s), όπου υπολείπεται ελάχιστα (έτσι λένε - δεν ξέρω προσώπικά). Εμένα δουλεύει τέλεια στο 98% των περιπτώσεων με εξαίρεση το πολύ βρεγμένο χέρι. Θα σου πρότεινα να σκανάρεις το κάθε δάχτυλο σε όλο το έυρος του και σε διάφορες γωνίες ως προς τον αισθητήρα (κάθετα, πλάγια, από αριστερά από δεξία κλπ κλπ) ώστε να καλύψεις όσο μεγαλύτερη επιφάνεια μπορείς και όσο το δυνατόν περισσότερες συνθήκες και περιπτώσεις επαφής του κάθε δάχτυλου στον σισθητήρα. Το εχω σκαναρει δυο φορές,εννοείται με διαφορετικές γωνίες. Ο αισθητήρας είναι απλά ελεεινός.- Ενα αλλο τραγικό,είναι η αποθήκευση μονο 4 δακτύλων. Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Το εχω σκαναρει δυο φορές,εννοείται με διαφορετικές γωνίες. Ο αισθητήρας είναι απλά ελεεινός.- Ενα αλλο τραγικό,είναι η αποθήκευση μονο 4 δακτύλων. Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου Πόσα δάκτυλα θα έπρεπε να σκαναρει φίλε; δεν είμαστε σαρανταποδαρουσες :p Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Τόσο μούφα αισθητήρας δακτυλικου,δεν υπάρχει ούτε σε κινέζικα! Πρεπει να παρακαλάω,να εχω πεντακάθαρο δάχτυλο,να μην έχει Ούτε γρατζουνιά ξερω'γω και Αφού κάνω καμία προσευχή,για να πιάσει κατευθείαν.......... Στο redmi note 3 pro,Ο αισθητήρας έπιανε ακόμα και μετα την θάλασσα σε απειροελάχιστο χρόνο.. Ντροπή απλά. Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου Εγω λεω να πας στην Smartec να αλλαξεις το home button σιγουρα εχει θεμα.Εμενα αν οχι 10/10 σιγουρα 9/10 πιανει.Επισης οταν περνατε το δακτυλικο αποτυπωμα σας να διαβαζετε και αυτα που λεει στην οθονη οχι οπως θελουμε εμεις.Δηλαδη αρτζι μπουρτζι ετσι λογικο ειναι να μην πιανει.Το ειχα σε χρυσο το πουλησα και το πηρα σε ασημι ο σαρωτης στο δακτυλικο αποτυπωμα δουλευει αψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Εγω λεω να πας στην Smartec να αλλαξεις το home button σιγουρα εχει θεμα.Εμενα αν οχι 10/10 σιγουρα 9/10 πιανει.Επισης οταν περνατε το δακτυλικο αποτυπωμα σας να διαβαζετε και αυτα που λεει στην οθονη οχι οπως θελουμε εμεις.Δηλαδη αρτζι μπουρτζι ετσι λογικο ειναι να μην πιανει.Το ειχα σε χρυσο το πουλησα και το πηρα σε ασημι ο σαρωτης στο δακτυλικο αποτυπωμα δουλευει αψογα. Όπως τα λένε τα παιδιά είναι. Ταχύτητατος και ακαριαιος ο σαρωτης. Αν περάσεις σωστά το δακτυλο πολύ δύσκολα χανει, σχεδόν ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Τόσο μούφα αισθητήρας δακτυλικου,δεν υπάρχει ούτε σε κινέζικα! Πρεπει να παρακαλάω,να εχω πεντακάθαρο δάχτυλο,να μην έχει Ούτε γρατζουνιά ξερω'γω και Αφού κάνω καμία προσευχή,για να πιάσει κατευθείαν.......... Στο redmi note 3 pro,Ο αισθητήρας έπιανε ακόμα και μετα την θάλασσα σε απειροελάχιστο χρόνο.. Ντροπή απλά. Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου φίλε να το πας στο σερβις. εχει πρόβλημα ο σένσορας. αν κάνεις σωστό σετάρισμα στο αποτύπωμα που θα σώσεις, κατά 99% μπαίνει σε κλάσματα δευτερολέπτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts