tsoman13 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 πέρνα όλα τα αρχεία στα αντίστοιχα κουτάκια και τσέκαρε επίσης την επιλογή phone bootloader update όταν την περάσεις δες στο phone info αν σου γράφει το csc στο original csc code και στο available csc codes. εμένα δεν τα γράφει!!![/ Τι κανει ακριβος το phone bootloader update???? το HOME CSC περισσευει?????? Την ξανα περασα ...... στο original csc code δεν γραφει τιποτα οπως και στο available csc code....... γιατιιιι???? Άρα δεν ήρθε. . Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις κλείσεις το Google buck up μετά την επανεκκίνηση το ανοίγεις ξανά; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Settings > Backup and reset > Google Account Backup up my data το βάζουμε στο off και κάνουμε μια επανεκκίνηση. Μόλις κλείσεις το Google buck up μετά το ανοίγεις ξανά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arbiter Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις κλείσεις το Google buck up μετά την επανεκκίνηση το ανοίγεις ξανά; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις κλείσεις το Google buck up μετά το ανοίγεις ξανά; Μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα με την μπαταρία από κάποιο update, όχι! Παράθεση [Past Android phones]: HTC Wildfire, Huawei Ideos X5, Samsung Galaxy SIII (White), Sony XPERIA Z2 (D6503) 16GB [Current Phone]: Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα με την μπαταρία από κάποιο update, όχι! Εγω παντως δε τολμω να κανω restart αφου μετα το τηλεφωνο δεν βρισκει δικτυο. Βασικα δε μου βγαζει οθονη για το pon. Το κανει σε κανενα αυτο; Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Εγω παντως δε τολμω να κανω restart αφου μετα το τηλεφωνο δεν βρισκει δικτυο. Βασικα δε μου βγαζει οθονη για το pon. Το κανει σε κανενα αυτο; Τι λέτε ρε παιδιά;; Γιατί τόσα φάουλ η Sammy φέτος; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Τι λέτε ρε παιδιά;; Γιατί τόσα φάουλ η Sammy φέτος; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για την μπαταρία δεν φταίει η Samsung αλλά η google. Τώρα για τον φίλο με το restart είναι μεμονωμένο περιστατικό που λογικά δεν είναι hardware και με μία επαναφορά θα είναι εντάξει. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Εγω παντως δε τολμω να κανω restart αφου μετα το τηλεφωνο δεν βρισκει δικτυο. Βασικα δε μου βγαζει οθονη για το pon. Το κανει σε κανενα αυτο; Όχι Κώστα, σε κανέναν. Για να μην είμαι και απόλυτος βέβαια θα σου πω ότι πρώτη φορά το ακούω. Σίγουρα είναι κάποιο θέμα software. send from my Samsung s7 edge Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Εγώ παιδιά που φοράω την ape9 γιατί το κινητό είναι root δεν το έχω το θέμα με την μπαταρία!απλά αυτό που έκανα γιατί σε οποιαδήποτε rom και να έβαζα είχα το θέμα με το backup είναι ότι φλασαρα τη ρομ και μετά όταν έστηνα από την αρχή απενεργοποιησα το Google backup εκεί που μου λέει να βάλω Google account και και έβαλα τις εφαρμογές μου από την αρχή χωρίς να χρησιμοποιήσω το backup και μετά το έκανα ενεργοποίησα από τις ρυθμίσεις και τώρα όλα καλά! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Όχι Κώστα, σε κανέναν. Για να μην είμαι και απόλυτος βέβαια θα σου πω ότι πρώτη φορά το ακούω. Σίγουρα είναι κάποιο θέμα software. send from my Samsung s7 edge Απενεργοποιησα το pin γιατι το πρωι του εκανα καμια 10αρια restart μεχρι να βγαλει την οθονη του pin. Τ ρ α γ ι κ ο. Μετα το update μου το εκανε Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undefined21 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Καλησπερα, εχω μια απορια για το μεγεθος των εικονιδίων των εφαρμογων, παρατηρησα οτι στο s6 edge plus ολα τα εικονιδια ειναι αρκετα μικροτερα απο το s7 edge και την μονη ρυθμιση που βρηκα ηταν για την γραμματοσειρα η οποια δεν τα επηρέασε (την οποια την μίκρυνα οσο γινοταν) . Εχετε διαπιστώσει κατι παρομοιο? Υπαρχει καποιος τροπος να αυξησω την αναλυση του s7 edge και συνεπως να μικρύνω και τα εικονίδια? Ευχαριστω! :) Υ.Γ. ειμαι κατοχος iphone 6 και θελω να αναβαθμισω σε s6e+ ή s7e κυριως για την μεγαλυτερη οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Καλησπερα, εχω μια απορια για το μεγεθος των εικονιδίων των εφαρμογων, παρατηρησα οτι στο s6 edge plus ολα τα εικονιδια ειναι αρκετα μικροτερα απο το s7 edge και την μονη ρυθμιση που βρηκα ηταν για την γραμματοσειρα η οποια δεν τα επηρέασε (την οποια την μίκρυνα οσο γινοταν) . Εχετε διαπιστώσει κατι παρομοιο? Υπαρχει καποιος τροπος να αυξησω την αναλυση του s7 edge και συνεπως να μικρύνω και τα εικονίδια? Ευχαριστω! :) Υ.Γ. ειμαι κατοχος iphone 6 και θελω να αναβαθμισω σε s6e+ ή s7e κυριως για την μεγαλυτερη οθονη. Αρχική οθόνη παρατεταμένο πάτημα, επιλογή πλέγμα οθόνης 5Χ5 και voila. Μικρότερα εικονίδια και από το s6 edge plus ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απενεργοποιησα το pin γιατι το πρωι του εκανα καμια 10αρια restart μεχρι να βγαλει την οθονη του pin. Τ ρ α γ ι κ ο. Μετα το update μου το εκανε Φλασαρε ξανά όλη τη ρομ. Wipe data, αν δε φτιάξει έφυγες για service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undefined21 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Αρχική οθόνη παρατεταμένο πάτημα, επιλογή πλέγμα οθόνης 5Χ5 και voila. Μικρότερα εικονίδια και από το s6 edge plus Ευχαριστω πολυ! θα το δοκιμασω στο επομενο καταστημα που θα παω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Παιδιά με εξαίρεση το θέμα που είχα με τα Google services το οποίο έστρωσε με τον γνωστό τρόπο, η συσκευή είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει ως τώρα. Μοναδικό υπαρκτό πρόβλημα ή χρήση του χωρίς έστω μια λεπτή θήκη. Χρειάζεται να συνηθίσεις τον τρόπο που το κρατάς όταν γράφεις. Το λατρεύω:) Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Παιδιά με εξαίρεση το θέμα που είχα με τα Google services το οποίο έστρωσε με τον γνωστό τρόπο, η συσκευή είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει ως τώρα. Μοναδικό υπαρκτό πρόβλημα ή χρήση του χωρίς έστω μια λεπτή θήκη. Χρειάζεται να συνηθίσεις τον τρόπο που το κρατάς όταν γράφεις. Το λατρεύω:) Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και που να πιάσεις τις άλλες (Ναυαρχίδες)... Τότε είναι που δεν πρόκειται ποτέ τουλάχιστον για φέτος να το αποχωριστείς... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Απενεργοποίησα κι εγώ το Google Services, θα το δω πως θα πάει αύριο. Έχω ξενερώσει λίγο με την πτώση της μπαταρίας μετά το update. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Γιατι δεν γυρνάτε στη προηγούμενη εκδοση και ταλαιπωριστε ετσι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Γιατι δεν γυρνάτε στη προηγούμενη εκδοση και ταλαιπωριστε ετσι ; Γράφει ο knox αν γυρίσουμε στην προηγούμενη? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Γράφει ο knox αν γυρίσουμε στην προηγούμενη? Εγώ που το γύρισα πριν μερικές εβδομάδες δεν έγραψε. Αλλά και τα προβλήματα επανήλθαν σε λίγες μέρες. Πλεον είμαι με την πιο πρόσφατη BTU. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Και που να πιάσεις τις άλλες (Ναυαρχίδες)... Τότε είναι που δεν πρόκειται ποτέ τουλάχιστον για φέτος να το αποχωριστείς... Νίκο ποιες έχεις δοκιμάσει ως τώρα? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Νίκο ποιες έχεις δοκιμάσει ως τώρα? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk G5, m10, Nikos from lg g5 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 (edited) Εγώ κοντά δίμηνο πλεον και με την C8 του Μαρτίου την έκδοση είμαι βράχος σε όλα τα επίπεδα. Η μόνη ζημιά που μου έγινε,έγινε εξαιτίας των google services που εκανα χειροκίνητα αναβάθμιση. Τα απεγκαταστησα και επανήλθε οπως πριν. Και απο τη στιγμή που όλα δουλεύουν ρολόι δεν με απασχολούν οι αναβαθμίσεις. Ούτε restart κανω μετα φόρτιση ούτε τίποτα ιδιαίτερο. Απλα χαίρομαι τη συσκευη και αυτά που προσφέρει σαν σύνολο που ο ανταγωνισμός λίγα πράγματα προσφέρει Ουσιαστικά περιμένω τον διάδοχο του χρόνου,μιας και δεν βλέπω ο ανταγωνισμός να με καλύψει στο μέγιστο επίπεδο ούτε μελλοντικά. Δύσκολα και το οποίο μικρόβιο της αλλαγής θα με κάνει επιλέξω άλλη πρόταση παρά μόνο για δοκιμή η backup/δευτερεύων συσκευη που και εκεί διστάζω να μπω καν στην διαδικασία. Sent from my iPad Air 2 Edited May 27, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Εγώ πάλι δεν μπορώ να συνηθίσω το διπλό edge ,το S7edge εργονομικά είναι χειρότερο και από το s6edge+ που είχα. προσανατολίζομαι σε επιστροφή στο edge+(ανώτερη οθόνη σήμα και ηχείο από τα 7αριά) η με την μια S7flat . Φέτος θα κάνω υπέρβαση να κρατήσω ένα Σαμσουνγκ πολλούς μήνες. Αξίζει. Και εννοείται καμιά θήκη μόνο pouch Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Εγώ πάλι δεν μπορώ να συνηθίσω το διπλό edge ,το S7edge εργονομικά είναι χειρότερο και από το s6edge+ που είχα. προσανατολίζομαι σε επιστροφή στο edge+(ανώτερη οθόνη σήμα και ηχείο από τα 7αριά) η με την μια S7flat . Φέτος θα κάνω υπέρβαση να κρατήσω ένα Σαμσουνγκ πολλούς μήνες. Αξίζει. Και εννοείται καμιά θήκη μόνο pouch Για τους ίδιους λόγους πήγα κι εγώ στο απλό και είμαι super ευχαριστημένος. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Εγώ πάλι δεν μπορώ να συνηθίσω το διπλό edge ,το S7edge εργονομικά είναι χειρότερο και από το s6edge+ που είχα. προσανατολίζομαι σε επιστροφή στο edge+(ανώτερη οθόνη σήμα και ηχείο από τα 7αριά) η με την μια S7flat . Φέτος θα κάνω υπέρβαση να κρατήσω ένα Σαμσουνγκ πολλούς μήνες. Αξίζει. Και εννοείται καμιά θήκη μόνο pouch S7 καλυτερα, θα σου προτεινα. Μενεις μεχρι το φθινοπωρο μινιμουμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Επανέρχομαι στο θέμα των παράσιτων και της κακής ποιότητας συνομιλίας που είχα. Πήγα σήμερα στην smartec, όπου προχώρησαν σε αντικατάσταση της πλακέτας φόρτισης γιατί εκεί είναι κολλημένο και το μικρόφωνο. Δυστυχώς, ενώ είχα το πρόβλημα από την αρχή πίστευα ότι ήταν θέμα των ακουστικών που χρησιμοποιούσα και έχασα το DOA. Sent from my SM-T705 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Βαγγέλη δεν μ αρέσουν οι πλαστικές. Έχω βολευτεί με την δερμάτινη USAMS την οποία έχω σε δύο χρώματα. Μυρίζει δέρμα, έχει φοβερό grip και σχετικά καλή προστασία σε τυχόν νορμάλ πτώση. Το κυριότερο δίνει ελάχιστο όγκο. Μάλλον κι εγώ θα μείνω αρκετό καιρό μαζί του γιατί με έχει βολέψει πολύ. Δεν ξέρω τι παραπάνω θα προσφέρει το note για να με δελεάσει ώστε να ξοδέψω χρήματα. Περιμένω ένα iPad mini 4 LTE 4G από Dubai, οπότε δεν ψάχνω για μεγαλύτερο τηλέφωνο. Οι 5.5" και το μέγεθος του S7 είναι υπέρ αρκετές. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μας φοβαμαι μετα απο ενα πενταμηνο, αν ειμαστε καλα, να ... θολωνουμε στη θέα του note 6 και να παραλογιζομαστε :lol: Για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts