stark Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Μόλις το κοίταξα και είναι το πρώτο πρώτο suggestion. Μήπως δεν έχεις απλά τώρα junk files λόγω update της συσκευής και restart, που τα καθαρίζουν; Σ' ευχαριστώ για τη δοκιμή. Οχι, σε μένα εδώ και καιρό δεν βγάζει την επιλογή για καθαρισμό junk files. Το CC Cleaner βρίσκει και καθαρίζει junk, το ίδιο και το Device Maintenance στα settings. Το Files κάποιο κόλλημα έχει φάει. Θα δοκιμάσω να κάνω delete cache / data της εφαρμογής, απεγκατάσταση και μετά εκ νέου εγκατάσταση μήπως δουλέψει πάλι. p.s. το CC Cleaner συνολικα βρίσκει και καθαρίζει πολύ περισσότερο junk από ότι το Files (όταν δούλευε σωστα, δηλαδή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 (edited) Βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στη smartec στο Χαϊδάρι για αλλαγή μπαταρίας σε S8 + Ρώτησα για αλλαγή οθόνης σε S7 edge γιατί μου έσπασε στο δικό μου. Μου απάντησαν 200 ευρώ και δώρο η μπαταρία Για την ακρίβεια 210 - 5 % έκπτωση = 200 ευρώ Έπεσε η τιμή της από τα 270 πού ειχε Πλέον ψήνομαι να το φτιάξω Edited March 19, 2019 by nik187 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Ευχαριστούμε για την ενημέρωση ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Security update Mar 2019 για τα EUR. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Το πέρασες; Όλα κομπλέ; Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 περαστηκε, ολα οκ Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apstratos Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 ο συγρονισμος των επαφων μου και του ημερολογιου με το gmail, γινεται μονο μετα απο επανεκκινηση του κινητου κι οχι οταν παταω το συγχρονισμο. Υπαρχει λυση? Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 βρισκεις την εφαρμογή google play services και της κανεις καθαρισμό τα data. συνηθως ετσι δουλευει Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apstratos Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 (edited) βρισκεις την εφαρμογή google play services και της κανεις καθαρισμό τα data. συνηθως ετσι δουλευει το εκανα και παλι τα ιδια. μονο οταν κανω επανεκκινηση αμεσως δουλευει, μετα ομως οχι. Edited March 22, 2019 by apstratos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 S7 edge pie Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 S7 edge pie Root είσαι? Η μπαταρία πως πάει σε σχέση με Oreo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 (edited) Root είσαι? Η μπαταρία πως πάει σε σχέση με Oreo?Ναι έχω ρουτ. Φίλε σήμερα βγήκε.εχω φορτίσει έχω βάλει τα προγράμματα μου έχω στήσει. Θα ενημερώσω στη συνέχεια. Το μόνο θέμα προς το παρών ενα μικρο bug Στο bluetooth. Πατάς να ενεργοποιηθεί κ αργεί. Η νυχτερινή λειτουργία δουλεύει Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 26, 2019 by antriou23 Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 (edited) Ναι έχω ρουτ. Φίλε σήμερα βγήκε.εχω φορτίσει έχω βάλει τα προγράμματα μου έχω στήσει. Θα ενημερώσω στη συνέχεια. Το μόνο θέμα προς το παρών ενα μικρο bug Στο bluetooth. Πατάς να ενεργοποιηθεί κ αργεί. Η νυχτερινή λειτουργία δουλεύει Φίλε μου είναι επίσημη της Samsung; Την έχω κατεβάσει κι εγώ αλλά για πρώτη φορά το odin δεν μου δουλεύει, βγάζει κάποιο σφάλμα! Κι εμένα ρουταρισμένο είναι αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα στο φλασάρισμα! Edited March 26, 2019 by SO69 Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Φίλε μου είναι επίσημη της Samsung; Την έχω κατεβάσει κι εγώ αλλά για πρώτη φορά το odin δεν μου δουλεύει, βγάζει κάποιο σφάλμα! Κι εμένα ρουταρισμένο είναι αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα στο φλασάρισμα!Όχι δεν είναι επίσημη της Samsung. Είναι port rom. Τι έχεις κατεβάσει και από που?Αυτή που έχω εγώ είναι προς το παρόν μόνο για το edge. Πρέπει να φτιάξουν κερνελ για το flat για να δουλεύει Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Όχι δεν είναι επίσημη της Samsung. Είναι port rom. Τι έχεις κατεβάσει και από που?Αυτή που έχω εγώ είναι προς το παρόν μόνο για το edge. Πρέπει να φτιάξουν κερνελ για το flat για να δουλεύει Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ έχω κατεβάσει το update Μαρτίου από samobile (αυτό νόμιζα πως έδειχνες)! Μήπως έχεις link για αυτή που πέρασες; Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Εγώ έχω κατεβάσει το update Μαρτίου από samobile (αυτό νόμιζα πως έδειχνες)! Μήπως έχεις link για αυτή που πέρασες;https://forum.xda-developers.com/s7-edge/development/blackdiamondfesmooth-fastv1-0-t3915483/post79204532#post79204532 Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 https://forum.xda-developers.com/s7-edge/development/blackdiamondfesmooth-fastv1-0-t3915483/post79204532#post79204532 Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα, με βλέπω να αρχίζω τις καστομιές πάλι! Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 From now on, Samsung will update the Galaxy S7 and Galaxy S7 edge with a new security patch every three months. Both devices were receiving monthly security updates up to this point, with the March 2019 security patch out for the S7 and S7 edge in some countries, and Samsung has now shifted them to the quarterly schedule. https://www.sammobile.com/2019/04/01/galaxy-s7-quarterly-security-updates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Κάτι είναι κι αυτό απ'το ολότελα... Ευχαριστούμε όπως και να' χει για την ενημέρωση. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Χάνουμε ωραία πραγματάκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Εφόσον δεν έχει εγγύηση η συσκευή δεν χάνεις και κάτι να την περάσεις, έτσι δεν είναι; Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 (edited) According to an updated product page on the Wi-Fi Alliance, Samsung has updated its registration for the Galaxy S7 (SM-G930F) to show their support for the device running Android Pie. This is an interesting update because there has been no previous word from Samsung about Android Pie support for this phone. Every other Samsung flagship has also only received two years of Android updates and inconsistent security updates after that. https://www.xda-developers.com/samsung-galaxy-s7-one-ui-android-pie-possible/ Strangely enough, none of the S7 Edge variants have been certified for Android 9 Pie, yet (as of April 11). But don’t worry, we are sure that the Galaxy S7 Edge has got one under preparation too, and we should be seeing the G935 models get certified at Wi-Fi pretty soon. Keep watching this space for that. https://www.theandroidsoul.com/samsung-galaxy-s7-android-9-pie-update-certification/ https://wccftech.com/samsung-galaxy-s7-likely-to-receive-android-pie-update/ Edited April 12, 2019 by stark Samsung is preparing Android 9 Pie update for Galaxy S7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 https://www.sammobile.com/2019/04/12/samsung-galaxy-s7-android-9-0-pie It’s still unlikely the Galaxy S7 will be treated to Android 9.0 Pie No, it still doesn’t look like the Samsung Galaxy S7 will receive Android 9.0 — even though the handset was seemingly certified by the Wi-Fi Alliance running the firmware on Thursday. In fact, that very same listing was later amended and the supporting documentation was withdrawn, hinting it was nothing more than an internal mistake, as corroborated by the fact we’ve seen no traces whatsoever of Samsung developing the firmware for the three-year-old device in recent months. After some deliberating, we managed to formulate a scenario that could have occurred at Wi-Fi Alliance’s HQ, which would have led to the inaccurate listing tricking into its extensive database. The Galaxy S7 was assigned the model number SM-G930F, while the Galaxy Xcover4 is identified as SM-G390F; the latter received certification for Android 9.0 Pie a mere matter of hours after the certification for the former was retracted — suggesting there was some sort of internal mix up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Τα ιδια ειχαν ειπωθει και περσι για τα S6 και δεν πηραν τελικα... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Καλημέρα.Εχει εγκαταστήσει κάποιος το Dolby atmos να μας πει εντυπώσεις Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts