ALIEN_3_ Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Εγώ έκανα factory reset ,αλλά πάλι έχω αρκετά λαγκ . Παλιά δεν είχα ποτέ πήγαινε σφαίρα...... Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Εγώ έκανα factory reset ,αλλά πάλι έχω αρκετά λαγκ . Παλιά δεν είχα ποτέ πήγαινε σφαίρα...... Και εγώ το ίδιο. Άρχισε το χαντακωμα μου φαίνεται από την Samsung. Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 εμένα, αφού έκανε ενημέρωση στις μισές σχεδόν εφαρμογές samsung, η μπαταρία φαίνεται να επέστρεψε στα προηγούμενα ικανοποιητικά επίπεδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedRacer Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει καμία διαφορά σε θέμα διαχείρισης και μπαταρίας μεταξύ χωρών ( Rom ) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Καλησπέρα. Έχει δοκιμάσει κανείς τον Samsung Experience 10 Launcher να μας πει εντυπώσεις; https://www.xda-developers.com/download-samsung-experience-10-launcher/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E.N.T. Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Καλησπέρα. Έχω ακόμη nougat και δε βλέπω να την αλλάζω σύντομα γιατί δε ψάχνω για μπελάδες... Το κινητό δουλεύει άψογα, εκτός από ένα μικρό, περιστασιακό πρόβλημα... Κάποιες φορές ο ήχος ειδοποίησης (π.χ.ημερολόγιο) κόβεται απότομα, πριν ολοκληρωθεί... Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά θα ήθελα να ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους... Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 (edited) Καλησπέρα. Έχει δοκιμάσει κανείς τον Samsung Experience 10 Launcher να μας πει εντυπώσεις; https://www.xda-developers.com/download-samsung-experience-10-launcher/Καλησπέρα. Το Δοκίμασα εγώ! Ειναι γρήγορο αλλά είναι πολύ μικρά τα εικονίδια.... Δεν βρίσκω τρόπο να τα μεγεθύνω... Και τα εικονίδια μέσα στους φακέλους ειναι μεγαλύτερα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 27, 2018 by marlborakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Δοκιμασα στο S8 αλλα κρασαρει και βγαζει αυτο... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Καλησπέρα. Το Δοκίμασα εγώ! Ειναι γρήγορο αλλά είναι πολύ μικρά τα εικονίδια.... Δεν βρίσκω τρόπο να τα μεγεθύνω... Και τα εικονίδια μέσα στους φακέλους ειναι μεγαλύτερα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο ιδιο κ σε μενα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπαρχει τροπος να γυρισω στον προηγουμενο π ειχα? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Το ιδιο κ σε μενα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπαρχει τροπος να γυρισω στον προηγουμενο π ειχα? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι. Πήγαινε στις ρυθμίσεις, εφαρμογές και επέλεξε την παλιά έκδοση. Έχουν το Ίδιο όνομα, πάτησε πάνω Δες την Έκδοση και κάνε επιλογή Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Ναι. Πήγαινε στις ρυθμίσεις, εφαρμογές και επέλεξε την παλιά έκδοση. Έχουν το Ίδιο όνομα, πάτησε πάνω Δες την Έκδοση και κάνε επιλογή Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε ευχαριστω πολυ,να σαι καλα! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedRacer Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Στην πρώτη και δεύτερη εγκατάσταση είχα και εγώ lag αλλά στην τρίτη έκατσε κανονικά και δεν ξανά συνάντησα πουθενά κολλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Στην πρώτη και δεύτερη εγκατάσταση είχα και εγώ lag αλλά στην τρίτη έκατσε κανονικά και δεν ξανά συνάντησα πουθενά κολλήματα.Βρήκες τρόπο να αλλάξεις μέγεθος στα εικονίδια; ούτε εγώ είχα lag αλλά μου την έσπαγε που είχε μικρά εικονίδια. Έχω και την πρεσβυωπία βλέπεις!!!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Καλησπερα... Υπάρχει κάποια ενημέρωση αν θα πάρει το κινητό μας την νέα έκδοση του android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Επισημη νομιζω οχι αλλα απο τη στιγμη που ειναι διετιας και βαλε κατα 99% δεν θα παρει την ενημερωση οπως εγινε και με τα S6 που δεν πηραν Oreo. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Καλησπερα... Υπάρχει κάποια ενημέρωση αν θα πάρει το κινητό μας την νέα έκδοση του android? Σχεδόν απίθανο. ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα. Το Δοκίμασα εγώ! Ειναι γρήγορο αλλά είναι πολύ μικρά τα εικονίδια.... Δεν βρίσκω τρόπο να τα μεγεθύνω... Και τα εικονίδια μέσα στους φακέλους ειναι μεγαλύτερα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νεότερη έκδοση εδω: https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-experience-home-touchwiz-home/samsung-experience-home-touchwiz-home-10-0-00-55-release/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Όπως γράφτηκε και πιο πάνω το θεωρώ κι εγώ απίθανο να δώσει η σαμμυ την 9.0 στην σειρά s7,s7 edge. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Σχεδόν απίθανο. ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νεότερη έκδοση εδω: https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-experience-home-touchwiz-home/samsung-experience-home-touchwiz-home-10-0-00-55-release/Δεν με αφήνει Να κάνω εγκατάσταση Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 https://www.sammobile.com/2018/05/15/samsung-galaxy-android-9-0-p-update-preview/ Samsung Galaxy handsets that won’t get Android Pie Galaxy S7: Already received two major Android updates Galaxy S7 Edge: Idem (as above) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 who really cares :p;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Εγώ πάντως πιστεύω μόνο τη λίστα που θα βγει στο Samsung members, προς το παρών έχουν μόνο ποια θα πάρουν Oreo και μέσα στη λίστα είναι αναπάντεχα το J7 2016 που σύμφωνα με τη λογική του Sammobile δε θα έπρεπε να πάρει. Ένα κρυφό πόθο δε λέω τον έχω, ότι μπορεί κάνει το θαύμα η Samsung και να πάει σε τριετή υποστήριξη των ναυαρχίδων της ξεκινώντας με το S7, χλωμό βέβαια αλλά λέμε τώρα Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 παιδια μια ερωτηση. το κινητο μου εχει καμμενα πιξελ αλλα ταυτοχρονα εχει σπασει το digitizer. παιζει να ισχυει η εγγυηση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Για κανέναν λόγο δυστυχώς Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Έχω Oreo btu και επειδή δεν τα πήγαινε καλά με την μπαταρία δοκίμασα να βάλω το modem από την ελληνική. Η μπαταρία έστρωσε αλλά το WiFi κάνει τα δικά του. Το κλείνω το βράδυ που πέφτω για ύπνο και το πρωί είναι ανοιχτό η το ανάποδο. Να φλασσαρω ξανά το μόντεμ της btu η υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Καλησπέρα σε όλους! Έχετε κάποιο σάιτ για αγορά καινούριου S7 edge gold είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό χωρίς εκτελωνισμούς; Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts