GMF80 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Εγω παντα τα κανω και ποτε δεν ειχα θεμα... 99% δεν φταινε τα update αλλα οι μπαταριες που παλιωνουν και κακογραμμενες εφαρμογες... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V1rus200 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Ρε παιδιά μου ρθε καινούργιο update να το κάνω ή θα την κλαίω την μπαταρία; Τελευταία έχει πέσει πολύ (1 χρόνο το χω το κινητό) Τι να σου πω φίλε μου εμένα από το τελευταίο update τον προηγούμενο μήνα και το προχθεσινό που έκανε η μπαταρία μ έχει σακατατευτει παρόλο που έχω κάνει και φορμάτ το τηλέφωνο.απο την μια μέρα στην άλλη με τα ίδια πράγματα την ίδια χρήση έχω χάσει από μια με μιάμιση ώρα οθόνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Όπως ήταν, είναι και το δικό μου όλα κομπλέ ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Κανένα πρόβλημα και γω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Kαλημερα σας.Τι update ειναι αυτο παιδια; Υπαρχει καποια σοβαρη αλλαγη; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Όχι patch Ιανουαρίου '18 . Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Όχι patch Ιανουαρίου '18 . Α ενταξει φιλε μου.Παντως εκανα την ενημερωση.:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Και καλά έκανες ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Τα μυνήματα στο Facebook messenger έρχονται μόνο όταν μπω στην εφαρμογή .μόλις μπαίνω στην εφαρμογή, πάνω λέει waiting to connect σε ένα πορτοκάλι πλαίσιο και σχεδόν ακαριαία λέει connected σε πράσινο πλαίσιο .Σε όλους όσους δεν έχουν το πρόβλημα πάντα είναι connected. το πρόβλημα έχουν Επίσης φίλοι με S6 και Α5 Φυσικα wifi data ανοιχτά , reinstall , factory reset και τα σχετικά . Μήπως ξέρει κανείς πως λύνεται το πρόβλημα ; Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valodtkas Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Τα μυνήματα στο Facebook messenger έρχονται μόνο όταν μπω στην εφαρμογή .μόλις μπαίνω στην εφαρμογή, πάνω λέει waiting to connect σε ένα πορτοκάλι πλαίσιο και σχεδόν ακαριαία λέει connected σε πράσινο πλαίσιο .Σε όλους όσους δεν έχουν το πρόβλημα πάντα είναι connected. το πρόβλημα έχουν Επίσης φίλοι με S6 και Α5 Φυσικα wifi data ανοιχτά , reinstall , factory reset και τα σχετικά . Μήπως ξέρει κανείς πως λύνεται το πρόβλημα ; Sent from my SM-G930F using Tapatalk Μήπως έχεις βάλει την εφαρμογή σε αδράνεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Όχι όλα κανονικά όπως πρέπει.το έχουν και άλλοι το πρόβλημα αυτό Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Όχι όλα κανονικά όπως πρέπει.το έχουν και άλλοι το πρόβλημα αυτό Sent from my SM-G930F using TapatalkΤο ίδιο κάνει και σε εμενα Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papchris Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Και σε μένα το κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Αν ποτέ βρει κάποιος λύση ας το γράψει! Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
js3000 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 αλλαξα μπαταρια στο κινητο μας, και παρατηρησα οταν φορτιζει 100% μετα αποσυνδεεται απο την φορτιση και ας το χω κανονικα στην πριζα... σημερα το πρωι μου πηγε 90% και ας ηταν στην πριζα... το εβγαλα και το ξαναεβαλα και πηγε στο 100% και μετα παλι εδειχνε οτι δεν ειναι στην πριζα... τι φαση..στις ρυθμισεις της μπαταριας το βλεπει οτι ειναι στην φορτιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Galaxy S7 edge Android 8.0 Oreo update rolled out in Vietnam by mistake Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Galaxy S7 edge Android 8.0 Oreo update rolled out in Vietnam by mistake https://www.androidheadlines.com/2018/02/video-heres-how-android-oreo-looks-on-the-galaxy-s7-edge.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter άντε μας έρχετε...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPANIDIS Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Έχει μερικές μέρες που κολλάει το κινητό (3 φορές) κλειστή οθόνη και αν πατήσεις το κεντρικό ανάβουν τα 3 κουμπιά. Το ανοίγω μόνο με volum down+power+home button. Έκανα επαναφορά σαν καινούριο αλλά το ξανά έκανε (είμαι χωρίς root). Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Έχει μερικές μέρες που κολλάει το κινητό (3 φορές) κλειστή οθόνη και αν πατήσεις το κεντρικό ανάβουν τα 3 κουμπιά. Το ανοίγω μόνο με volum down+power+home button. Έκανα επαναφορά σαν καινούριο αλλά το ξανά έκανε (είμαι χωρίς root). Τι μπορεί να φταίει? Στη θέση σου θα το πήγαινα στο service, αφού έκανες επαναφορά και συνεχίζει το ίδιο. Υποθέτω πως είναι πρόβλημα σε Hardware ( πλακέτα ίσως ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergios30 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Καλησπέρα ήρθε ενημέρωση Ιανουαρίου 25mb BTU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Και σε Cosmote ήρθε εχθες. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 S7 edge oreo ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- S7 edge oreoS7 edge oreo Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 nice :up: για πες κάτι παραπάνω όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 nice :up: για πες κάτι παραπάνω όμως. Μόνο για edge προς το παρον. Είμαι με custom recovery. Δηλαδή φλασαρεις τη συγκεκριμένη μέσω twrp. Είναι το ota που έσκασε μύτη πριν κάτι μέρες από Βιετνάμ μερια. Bixby.αυτοκόλλητα στη κάμερα στυλ s8.Dual messenger. New edge φωτισμός. Δείχνει σφαίρα προς το παρον η ρομ Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Σούπερ ✌ μακάρι να μην το χαντακώσουν διότι με την nougat παραμένει πολύ σύγχρονο και λειτουργικό το 7 edge ακόμη και σήμερα. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts