montoya_42 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει το tap to wake ; ενώ μου είπαν ότι υπάρχει σαν ρύθμιση δεν μπορώ να το βρω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτά στα lumia........ :lol: Κατέβασε την παρακάτω εφαρμογή. Και από μπαταρία είναι μια χαρά. Δεν θα δεις διαφορές https://play.google.com/store/apps/details?id=vn.tb.th.doubletapstar Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djnick Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Ρε παιδια μολις παρατηρησα κατι κουλο που δεν ειχα προσεξει και εχω τρελαθει... Στις πολυ κοντινες φωτογραφιες το κινητο δεν κανει καθολου focus και βγαινουν τελειως θολες...τι παιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Το κινητό μου υπερθερμανθηκε. Ενώ μογ έβγαλε το σχετικό μήνυμα περί υπερθέρμανσης κτλ μου γυρίσε στο παλιό θέμα και φόντο και του s7 ενώ είχα περάσει του s8. Ψάχνω να τα βρω πουθενά. Υπάρχει κανένας φίλος εδώ να μου τς στείλει? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolino80 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Και γω μια εβδομαδα σχεδον κατοχος κ εχω απογοητευτει απο την selfie.η πισω καμερα πολυ καλη. Παράθεση !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Θα μας τρελανεται εσεις!κατοχος 7 μηνες του κινητου και δεν εχει το παραμικρο,απο τις καλυτερες φωτογραφιες μπρος και πισω! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Θα μας τρελανεται εσεις!κατοχος 7 μηνες του κινητου και δεν εχει το παραμικρο,απο τις καλυτερες φωτογραφιες μπρος και πισω! Μερα ειναι μια χαρα η μπροστινη.Σε χαμηλο φωτισμο ομως ειναι χαλια η αληθεια ειναι.Θελει οπωσδηποτε επαρκη φωτισμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Μερα ειναι μια χαρα η μπροστινη.Σε χαμηλο φωτισμο ομως ειναι χαλια η αληθεια ειναι.Θελει οπωσδηποτε επαρκη φωτισμο. Συμφωνώ απολύτως... Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Καλημέρα, μόλις χθες το πηρα και το κοιτάω σήμερα και έχω παρατηρήσει να ζεσταίνεται πολυ. Φυσιολογικό; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vchristod84 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Καλημέρα, μόλις χθες το πηρα και το κοιτάω σήμερα και έχω παρατηρήσει να ζεσταίνεται πολυ. Φυσιολογικό; Εσύ δε ζεσταίνεσαι; Είναι λογικό όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι ψηλή, να ζεσταίνεται. Πόσο μάλλον όταν είναι από παντού "ταμπουρωμενο" για να είναι και αδιάβροχο, από πού να πάρει αέρα το κακόμοιρο; Στάλθηκε από το ZTE A2017 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Και γω μια εβδομαδα σχεδον κατοχος κ εχω απογοητευτει απο την selfie.η πισω καμερα πολυ καλη. Ναι αλλά πόσα κινητά σου δίνουν λειτουργία φλας μπροστά η οποία μάλιστα όντως κάνει δουλειά.. Καλά για τη πίσω δεν χώρα συζήτηση.. Ένας από τα καλύτερα φωτογραφικά κινητά.. Τράβηξα προχθές βαφτίσια με το κινητό και όλοι έπαθαν πλάκα. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 υπάρχει τρόπος να αποκτήσω toggle switch για 4G στο drop down menu? όχι mobile data, αλλά 4G on/4G off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Γιατί; τόσο μπαταρία τρώει; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Ρε παλικάρια μια ερώτηση προς τους ειδικούς.ειμαι διακοπές και προσπαθώ να συνδεθώ στα ασύρματα δίκτυα wifi και ενω παταω τους κωδικους με πεταει απεξω.Αυτο γίνετε σε όλα τα δίκτυα.καμια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 υπάρχει τρόπος να αποκτήσω toggle switch για 4G στο drop down menu? όχι mobile data, αλλά 4G on/4G off Εγώ αυτό χρησιμοποιώ και με πετάει κατευθείαν στο μενού του. https://play.google.com/store/apps/details?id=de.softxperience.android.switchnetworktype&hl=el Sent from my SM-G9550 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jks13 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Ρε παλικάρια μια ερώτηση προς τους ειδικούς.ειμαι διακοπές και προσπαθώ να συνδεθώ στα ασύρματα δίκτυα wifi και ενω παταω τους κωδικους με πεταει απεξω.Αυτο γίνετε σε όλα τα δίκτυα.καμια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει Δοκιμασε στο δικτυο που πας να συνδεθεις να βαλεις static ip. πατα τροποποιηση δικτυου και προηγμενες επιλογες - ρυθμισεις ip - στατικο (ετσι το εχει στο Z3C) και βαλε μια διευθυνση 192.168.1.10 (το τελευταιο να ειναι διψηφιο πρεπει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokos Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Μετά από πολύ καιρό ξανά android γιατί πίστεψα οτι ξεπέρασε τις παιδικές αρρώστιες. Ωραίες φώτο στις διακοπές μου αλλά τίς έχασα. Μετά από επανεκίνηση που θέλει εκτός του δακτυλικού αποτυπώματος και τον κωδικό δεν ξεκλείδωνε με τίποτα. Χωρίς τηλ σε μια απομονωμένη άκρη της Ελλάδας. Μόνη λύση hard factory reset σε μια καφετέρια με internet που βρήκα κάποια στιγμη. Δοκίμασα πριν όλες τις λύσεις που προτείνονται και μέσω samsung account και άλλες πολλές. Απο ότι είδα εκ των υστέρων γνωστό το πρόβλημα. Κάπως ετσι γίνεται κανείς hater.... Δεν θα ξαναδώσω καμιά ευκαρία και ποτε πια στο android και στην samsung και σε όλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Μετά από πολύ καιρό ξανά android γιατί πίστεψα οτι ξεπέρασε τις παιδικές αρρώστιες. Ωραίες φώτο στις διακοπές μου αλλά τίς έχασα. Μετά από επανεκίνηση που θέλει εκτός του δακτυλικού αποτυπώματος και τον κωδικό δεν ξεκλείδωνε με τίποτα. Χωρίς τηλ σε μια απομονωμένη άκρη της Ελλάδας. Μόνη λύση hard factory reset σε μια καφετέρια με internet που βρήκα κάποια στιγμη. Δοκίμασα πριν όλες τις λύσεις που προτείνονται και μέσω samsung account και άλλες πολλές. Απο ότι είδα εκ των υστέρων γνωστό το πρόβλημα. Κάπως ετσι γίνεται κανείς hater.... Δεν θα ξαναδώσω καμιά ευκαρία και ποτε πια στο android και στην samsung και σε όλες. εννοείς οτι ξεχασες το μοτίβο?? πως σου κλειδωσε κ δεν άνοιγε Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokos Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 (edited) Οχι δεν το ξεχασα . Μαλακια του software πρεπει να ειναι. Καμια λυση δεν δούλεψε. Δεν ηταν και ανοιχτα τα δεδομενα να το ξεκλειδωσω μεσω samsung find my phone που σου δίνει αυτή την δυνατότητα https://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-S-Phones/S7-Edge-Lock-screen-PIN-not-working/td-p/7193 Edited July 14, 2017 by teokos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Οχι δεν το ξεχασα . Μαλακια του software πρεπει να ειναι. Καμια λυση δεν δούλεψε. Δεν ηταν και ανοιχτα τα δεδομενα να το ξεκλειδωσω μεσω samsung find my phone που σου δίνει αυτή την δυνατότητα https://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-S-Phones/S7-Edge-Lock-screen-PIN-not-working/td-p/7193 Χωρίς να θέλω να πώ τίποτα περίεργο, είναι η πρώτη φορά που ακούω κάτι τέτοιο. "Γνωστό" πρόβλημα δεν είναι. Οι πιθανότητες είναι να έκανες εσύ κάποιο λάθος (στο pin ή στο μοτίβο). Λέω οι πιθανότητες, δεν μπορώ να αποκλείσω να έγινε κάτι στραβά από το λειτουργικό. Απλά μου φαίνεται εξαιρετικά περίεργο συμβάν. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Χωρίς να θέλω να πώ τίποτα περίεργο, είναι η πρώτη φορά που ακούω κάτι τέτοιο. "Γνωστό" πρόβλημα δεν είναι. Οι πιθανότητες είναι να έκανες εσύ κάποιο λάθος (στο pin ή στο μοτίβο). Λέω οι πιθανότητες, δεν μπορώ να αποκλείσω να έγινε κάτι στραβά από το λειτουργικό. Απλά μου φαίνεται εξαιρετικά περίεργο συμβάν. Συμφωνώ...Τοσο γνωστό, που δεν το έχω ξανακούσει...Ας μιλήσουν οι ειδικοί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Μετά από πολύ καιρό ξανά android γιατί πίστεψα οτι ξεπέρασε τις παιδικές αρρώστιες. Ωραίες φώτο στις διακοπές μου αλλά τίς έχασα. Μετά από επανεκίνηση που θέλει εκτός του δακτυλικού αποτυπώματος και τον κωδικό δεν ξεκλείδωνε με τίποτα. Χωρίς τηλ σε μια απομονωμένη άκρη της Ελλάδας. Μόνη λύση hard factory reset σε μια καφετέρια με internet που βρήκα κάποια στιγμη. Δοκίμασα πριν όλες τις λύσεις που προτείνονται και μέσω samsung account και άλλες πολλές. Απο ότι είδα εκ των υστέρων γνωστό το πρόβλημα. Κάπως ετσι γίνεται κανείς hater.... Δεν θα ξαναδώσω καμιά ευκαρία και ποτε πια στο android και στην samsung και σε όλες. Χαχαχα....το Τρόλ της ημέρας!!..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Μετά από πολύ καιρό ξανά android γιατί πίστεψα οτι ξεπέρασε τις παιδικές αρρώστιες. Ωραίες φώτο στις διακοπές μου αλλά τίς έχασα. Μετά από επανεκίνηση που θέλει εκτός του δακτυλικού αποτυπώματος και τον κωδικό δεν ξεκλείδωνε με τίποτα. Χωρίς τηλ σε μια απομονωμένη άκρη της Ελλάδας. Μόνη λύση hard factory reset σε μια καφετέρια με internet που βρήκα κάποια στιγμη. Δοκίμασα πριν όλες τις λύσεις που προτείνονται και μέσω samsung account και άλλες πολλές. Απο ότι είδα εκ των υστέρων γνωστό το πρόβλημα. Κάπως ετσι γίνεται κανείς hater.... Δεν θα ξαναδώσω καμιά ευκαρία και ποτε πια στο android και στην samsung και σε όλες. Και γιατί τις έχασες; δεν είχες βάλει να ανεβαίνουν αυτόματα στο Samsung cloud? Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokos Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Συμφωνώ...Τοσο γνωστό, που δεν το έχω ξανακούσει...Ας μιλήσουν οι ειδικοί.. Δεν έγραψα συνήθες αλλά γνωστό. Παρέθεσα και σύνδεσμο με χρήστες s7 με το ίδιο πρόβλημα στο forum της Samsung. Το οτι δεν το έχεις ξανακούσει δεν έχει να λέει κάτι. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χαχαχα....το Τρόλ της ημέρας!!..!! Επειδή ΒΑΡΙΕΜΑΙ αφάνταστα τις αντιπαραθέσεις κατι ουσιαστικό για το προκειμενο που ανέφερα έχεις να πεις η θα συνεχίσεις με άκυρες και προσβλητικές φράσεις;;;;;; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και γιατί τις έχασες; δεν είχες βάλει να ανεβαίνουν αυτόματα στο Samsung cloud? Sent from my SM-G935F using Tapatalk Μωρέ και στο cloud και στο google photos το έχω να συγχρονίζει και με wi-fi και με data αλλά βαθιά στα βουνά του Πάρνωνα δεν πιάνει τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jks13 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 (edited) Δεν έγραψα συνήθες αλλά γνωστό. Παρέθεσα και σύνδεσμο με χρήστες s7 με το ίδιο πρόβλημα στο forum της Samsung. Το οτι δεν το έχεις ξανακούσει δεν έχει να λέει κάτι. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή ΒΑΡΙΕΜΑΙ αφάνταστα τις αντιπαραθέσεις κατι ουσιαστικό για το προκειμενο που ανέφερα έχεις να πεις η θα συνεχίσεις με άκυρες και προσβλητικές φράσεις;;;;;; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μωρέ και στο cloud και στο google photos το έχω να συγχρονίζει και με wi-fi και με data αλλά βαθιά στα βουνά του Πάρνωνα δεν πιάνει τίποτα Στο λινκ που παρεθεσες αν το διαβασεις αρκετα θα δεις οτι οι μισοι μπερδευαν την οθονη του μοτιβου με την εισαγωγη του Pin. Eνας μαλιστα λεει συγκεκριμενα οτι του ειπε η κορη του να σερνει το δαχτυλο πανω στις τελειες αντι να τις παταει και πανηγυριζε που βρηκε την λυση στο Bug. Αρα... Δεν φταιει η Samsung αν καποιοι "ζωγραφιζουν" το pin αντι να το γραφουν. Οι περισσοτεροι μαλιστα λένε πως εμφανιστηκε μετα απο μερικες μερες, αλλα προφανως εμφανιστηκε την πρωτη φορα που εκλεισαν το τηλεφωνο (μετα απο μερες) και μετα δεν θυμοντουσαν πως ξεκλειδωνει και μεσα στη συγχυχη μπερδευαν το swipe με το Pin. Ρε εισαι απο Καστανιτσα??? Edited July 14, 2017 by jks13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokos Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Στο λινκ που παρεθεσες αν το διαβασεις αρκετα θα δεις οτι οι μισοι μπερδευαν την οθονη του μοτιβου με την εισαγωγη του Pin. Eνας μαλιστα λεει συγκεκριμενα οτι του ειπε η κορη του να σερνει το δαχτυλο πανω στις τελειες αντι να τις παταει και πανηγυριζε που βρηκε την λυση στο Bug. Αρα... Δεν φταιει η Samsung αν καποιοι "ζωγραφιζουν" το pin αντι να το γραφουν. Οι περισσοτεροι μαλιστα λένε πως εμφανιστηκε μετα απο μερικες μερες, αλλα προφανως εμφανιστηκε την πρωτη φορα που εκλεισαν το τηλεφωνο (μετα απο μερες) και μετα δεν θυμοντουσαν πως ξεκλειδωνει και μεσα στη συγχυχη μπερδευαν το swipe με το Pin. Ρε εισαι απο Καστανιτσα??? Εντάξει μέσα σε όλους υπάρχουν και οι νουμπάδες που μπερδεύουν την μη γνώση με το πραγματικό πρόβλημα . Το πρόβλημα όμως υφίσταται και στο λέω εγώ που μόνο καινούργιο δεν με χαρακτηρίζω. Παντού υπάρχουν αναφορές Π.χ https://www.google.gr/amp/s/forums.androidcentral.com/ask-question/664151-lock-screen-pattern-not-working-my-samsung-galaxy-s7.html%3Famp Όχι δεν είμαι από Καστανίτσα μοτοβόλτα στις περιοχές κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts