stoum Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Προσωπικά μου αρκεί να με φτάσει μέχρι το βράδυ που θα το βάλω στην πρίζα οπότε είμαι άπλας και χαίρομαι στο έπακρο την συσκευή μου.Μία από τα ίδια και εγώ, είμαι υπέρ καλυμμένος. Προερχόμενος από P8 lite, στο θέμα αυτονομίας έχω πάθει πολιτισμικό σοκ... S7 Edge Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Καλημερα καποια εφαρμογη που να κρυψουμε εφαρμογες χωρις να φαινονται πουθενα οπως το App hider χωρις να χρειαζεται ρουτ αλλα και με το μαμα launcher,εχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Καλημερα καποια εφαρμογη που να κρυψουμε εφαρμογες χωρις να φαινονται πουθενα οπως το App hider χωρις να χρειαζεται ρουτ αλλα και με το μαμα launcher,εχουμε? με nova γινεται σιγουρα, με το στοκ νομιζω οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 με nova γινεται σιγουρα, με το στοκ νομιζω οχι Ναι το ξερω με αλλο launcher γινεται αλλα ηθελα με το stock,αν ειναι ροοτ υπαρχουν πολλες εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Ναι το ξερω με αλλο launcher γινεται αλλα ηθελα με το stock,αν ειναι ροοτ υπαρχουν πολλες εφαρμογες Το έψαξα τώρα με τον στοκ, την τελευταία έκδοση, πας πάνω δεξιά στις τελειες και λεει απόκρυψη εφαρμογών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Ο καθένας κανει την χρήση του παιδιά, νομίζω δεν σηκώνει άλλη ανάλυση το εχω πει και στο θέμα της μπαταρίας προχθές. Ναι πιάνει τέτοια νούμερα η συσκευή υπο προϋποθέσεις. Δεν υπάρχει όμως περιορισμός στην χρήση - ζωή του καθενός. Αμα βαλω 4g και τέρμα φωτεινότητα θα με παει 4 +ωρες μαξ και το αντίθετο στην αντίθετη περίπτωση. Το πιο σημαντικό είναι οτι στα περισσότερα σενάρια και για τον περισσότερο κόσμο η αυτονομία του είναι πολυ ικανοποιητικη. Συμφωνώ και επαυξάνω σε αυτό . οτι και να κάνω θα με πάει με μπαταρια σπίτι αργά το βράδυ. Απλά εγώ τους χρόνους πιο πολύ τους ανάφερα για να δείξω ότι μετά από αλλαγή μπαταρίας(και πλακέτας) η συσκευή παρουσιάζει τελείως διαφορετικό πρόσωπο και όποιος έχει αμφιβολίες για την συσκευή του να πάει να την δει στο service άμεσα. Οι μπαταρίες της Samsung είναι χάλι , στο 8μηνο 10μηνο έχουν παραδώσει.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Προφανώς για το χάλι που αναφέρεις ευθύνεται η γρήγορη φόρτιση. Γι'αυτό καλό θα είναι να μην την έχουμε ενεργοποιημένη αν δεν υπάρχει λόγος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Συμφωνώ και επαυξάνω σε αυτό . οτι και να κάνω θα με πάει με μπαταρια σπίτι αργά το βράδυ. Απλά εγώ τους χρόνους πιο πολύ τους ανάφερα για να δείξω ότι μετά από αλλαγή μπαταρίας(και πλακέτας) η συσκευή παρουσιάζει τελείως διαφορετικό πρόσωπο και όποιος έχει αμφιβολίες για την συσκευή του να πάει να την δει στο service άμεσα. Οι μπαταρίες της Samsung είναι χάλι , στο 8μηνο 10μηνο έχουν παραδώσει.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ξέρω αν είναι χαλι οι μπαταρίες ή ευθύνεται κατι αλλο. Εγω κλείνω χρόνο τώρα και φορτιζω συνήθως ασύρματα fast και με καλώδιο fast περίπου 80 - 20, δεν έχω δει καμμια διαφορά στην μπαταρία. Ας μην είμαστε άλλο οφφ τοπικ όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Να κανω μια ερωτηση; Οι εφαρμογες τυπου facebook, viber κτλ, οταν ερχονται ειδοποιησεις δεν ανοιγει η οθονη; Εχω ψαξει τις ρυθμισεις και δε βλεπω κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Πάντως στις αναβαθμίσεις ενώ σε s5 και s6 η BTU ήταν πάντα πρώτη εδώ έρχεται τελευταία και καταιδρωμενη Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Το έψαξα τώρα με τον στοκ, την τελευταία έκδοση, πας πάνω δεξιά στις τελειες και λεει απόκρυψη εφαρμογώνΕννοεις με την 7;γιατι εγω ειμαι 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 (edited) Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι. Μόλις μου ήρθε αναβάθμιση λογισμικού 214mbps να την κάνω ; Σας ευχαριστώ Edited June 5, 2017 by panseraikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Καλησπερα, το ειχα ρωτήσει και παλαιότερα αλλα δεν πηρα απαντηση,, γνωριζει κανεις καποιο προγραμμα για μπακ απ, για τις φωτος τουλαχιστον? Πχ στο g2 ειχαμε το lg back up όπου εφταχνε ολο το στήσιμο σε ενα αρχείο το πετούσες στο pc εκανες επαναφορά εργοστασιακών και μετα το μετέφερες παλι στο κινητό και το έστηνε οπως ειταν πριν! Υπάρχει κατι αντίστοιχο, έστω τις φωτός να κάνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Nα ρωτησω και εγω κατι.Αυτη η ασπριλα που βγαζει οταν ανοιγουμε τις ρυθμισεις και μπαινουμε στα μενου κτλ γινεται να αλλαξει με αλλο χρωμα; Ας πουμε με μαυρο; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Εννοεις με την 7;γιατι εγω ειμαι 6.0.1 Ναι με την 7 Nα ρωτησω και εγω κατι.Αυτη η ασπριλα που βγαζει οταν ανοιγουμε τις ρυθμισεις και μπαινουμε στα μενου κτλ γινεται να αλλαξει με αλλο χρωμα; Ας πουμε με μαυρο; Με ενα θέμα από το themestore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-G935F http://samsung-updates.com/device/?id=SM-G935F τι έγινε ρε παιδιά βγήκε κ για Ελλάδα γράφει αλλά ΟΤΑ ακόμη τίποτα..συνήθως έρχεται πιο γρήγορα πριν καν εμφανιστεί εδώ Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Το nougat δεν είναι αυτο; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι. Μόλις μου ήρθε αναβάθμιση λογισμικού 214mbps να την κάνω ; Σας ευχαριστώ OTA σου ήρθε? τι έχεις EUR? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Το nougat δεν είναι αυτο; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Ο καθένας κανει την χρήση του παιδιά, νομίζω δεν σηκώνει άλλη ανάλυση το εχω πει και στο θέμα της μπαταρίας προχθές. Ναι πιάνει τέτοια νούμερα η συσκευή υπο προϋποθέσεις. Δεν υπάρχει όμως περιορισμός στην χρήση - ζωή του καθενός. Αμα βαλω 4g και τέρμα φωτεινότητα θα με παει 4 +ωρες μαξ και το αντίθετο στην αντίθετη περίπτωση. Το πιο σημαντικό είναι οτι στα περισσότερα σενάρια και για τον περισσότερο κόσμο η αυτονομία του είναι πολυ ικανοποιητικη. Σαφώς και είναι θέμα χρήσης. Όμως οι χρόνοι που αναφέρθηκαν είναι με συγκεκριμένη χρήση. Ρίξε μια ματιά. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμφωνώ και επαυξάνω σε αυτό . οτι και να κάνω θα με πάει με μπαταρια σπίτι αργά το βράδυ. Απλά εγώ τους χρόνους πιο πολύ τους ανάφερα για να δείξω ότι μετά από αλλαγή μπαταρίας(και πλακέτας) η συσκευή παρουσιάζει τελείως διαφορετικό πρόσωπο και όποιος έχει αμφιβολίες για την συσκευή του να πάει να την δει στο service άμεσα. Οι μπαταρίες της Samsung είναι χάλι , στο 8μηνο 10μηνο έχουν παραδώσει.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μου σου είπα και πριν ότι κι εγώ άλλαξα πλακέτα και η συσκευή είναι σχεδόν καινούρια. Επίσης οι μισοί εδώ έχουν αλλάξει μπαταρία και πλακετα αλλά παίζουν πολύ μακριά από τους χρόνους σου. Αν ήταν κοντά δεν θα αφορούσε κανένας. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 μόλις το κούμπωσα και εγώ από pc κ κατεβάζει γιατί ΟΤΑ δεν.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Ναι. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εγώ το έχω κάνει από προχθές,νομίζω είναι Γερμανικό το δικό μου. Στην κατάσταση ασφαλείας SE για Android έχουμε μια διαφορα. εμένα λέει Tue May 16. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Σαφώς και είναι θέμα χρήσης. Όμως οι χρόνοι που αναφέρθηκαν είναι με συγκεκριμένη χρήση. Ρίξε μια ματιά. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε μου σου είπα και πριν ότι κι εγώ άλλαξα πλακέτα και η συσκευή είναι σχεδόν καινούρια. Επίσης οι μισοί εδώ έχουν αλλάξει μπαταρία και πλακετα αλλά παίζουν πολύ μακριά από τους χρόνους σου. Αν ήταν κοντά δεν θα αφορούσε κανένας. Ναι τα είδα τα στατιστικά, είναι χρονοι που εχω δει σε φόρουμ γενικά οχι μόνο εδώ. Για αυτό είπα υπό προϋποθέσεις πιάνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RabbitTequila Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Έχει έρθει σε κανένα αναβάθμιση από cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy73 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Καλησπέρα Μία ερώτηση άπο έναν άρχαριο....το security patch του Μαιου διάβασα ότι είναι γύρω στα 213MB ....γιατί στο smart switch βγαζει 2.05 GB ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts