ampelift Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Παιδιά Καλημέρα, υπάρχει τρόπος να ανοίξουν themes που δεν φαίνονται σε εμάς? , έχω βρει αρκετά στο google+ αλά δεν τα εμφανίζει στο themes store. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Κοίτα ο ήχος του είναι στέρεο παίζει δηλ κ το επάνω ηχείο αλλά παραμορφώνει λίγο στα ακουστικά πάντως ο ήχος είναι πάρα πολύ καλός κ δυνατός έχει κ το dolby atmos mod μαζί με το dual speaker κάνουν καλή δουλειά γενικώς η ρομ είναι πάρα πολύ καλή για όποιον ψάχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Παιδιά Καλημέρα, υπάρχει τρόπος να ανοίξουν themes που δεν φαίνονται σε εμάς? , έχω βρει αρκετά στο google+ αλά δεν τα εμφανίζει στο themes store. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk για να τα δεις χρειαζεσαι μια Vpn εφαρμογή,μετά να αφαιρεσεις την σιμ,και να γυρισεις το κινητο στα αγγλικα Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AirPanagiotis Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Μου έσπασε η οθόνη. Το καλύπτει η εγγύηση; Αν όχι πόσο πάει ξέρει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Μου έσπασε η οθόνη. Το καλύπτει η εγγύηση; Αν όχι πόσο πάει ξέρει κάποιος; Όχι,δυστυχώς..κανα 280αρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 (edited) για να τα δεις χρειαζεσαι μια Vpn εφαρμογή,μετά να αφαιρεσεις την σιμ,και να γυρισεις το κινητο στα αγγλικα Το δοκίμασα και μου βγάζει τα ίδια παλι, αλλα και location Edit Πέτυχε με την εφαρμογή surfeasy και κλειστη τοποθεσία και σιμ Edited May 23, 2017 by marios_ch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Έχει το stereo mod; Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ένταση σε σχέση με την stock rom; Δουλεύει σε μαμά ΡΟΜ ή θέλει ρουτ Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Δουλεύει σε μαμά ΡΟΜ ή θέλει ρουτ Φυσικά και θέλει root...καμία παρεμβαση δε γίνεται στο σύστημα χωρίς root. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos36 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 (edited) το εβαλα και εγω τωρα αυτοματα.πολυ σκοτεινο εγινε το κινητο.Στην ουσια μες στο σπιτι ειναι φουλ μαυρο.Εγω το χα λιγο κατω απο τη μεση.Τωρα με την αυτοματη ειναι αρκετα σκοτεινο.ετσι εξηγουντε οι δεκα ωρες.Αλλα ρε φιλε στραβωθηκα.Ο σκοπος ειναι να ευχαριστιομαστε το κινητο:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απ οτι εχω κοιταξει σε ολα τα εξωτερικα σερβις,η τιμη ειναι εκει κοντα.Αν υπαρχει φτηνοτερα ας μας ενημερωσει καποιος Χαχαχα, ρε τρελέ βάζεις την επιλογή να είναι ενεργοποιημένη, αν πάει σκοτεινό την τσιμπάς εκει που θες και σταθεροποιείται εκεί που πρέπει. Φαντάζομαι σου πήγε πολύ λίγο κ.αντι να την ανεβάσεις στραβωθηκες, χαχαχα Edited May 23, 2017 by nikos36 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neos_naxos Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 το εβαλα και εγω τωρα αυτοματα.πολυ σκοτεινο εγινε το κινητο.Στην ουσια μες στο σπιτι ειναι φουλ μαυρο.Εγω το χα λιγο κατω απο τη μεση.Τωρα με την αυτοματη ειναι αρκετα σκοτεινο.ετσι εξηγουντε οι δεκα ωρες.Αλλα ρε φιλε στραβωθηκα.Ο σκοπος ειναι να ευχαριστιομαστε το κινητο:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απ οτι εχω κοιταξει σε ολα τα εξωτερικα σερβις,η τιμη ειναι εκει κοντα.Αν υπαρχει φτηνοτερα ας μας ενημερωσει καποιος Σήμερα 283 στη σμαρτεκ χαιδάρι, σπασμένη οθόνη. και αλλαγή μπαταρίας τζάμπα στα πλαίσια της εγγύησης , δεν ξέρω γιατι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Σήμερα 283 στη σμαρτεκ χαιδάρι, σπασμένη οθόνη. και αλλαγή μπαταρίας τζάμπα στα πλαίσια της εγγύησης , δεν ξέρω γιατι! Αυτές οι αναίτιες αλλαγές μπαταρίας πολύ με αγχώνουν....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Αυτές οι αναίτιες αλλαγές μπαταρίας πολύ με αγχώνουν....... Γνωστός μου παρελαβε σήμερα απο το επίσημο σέρβις στην Κύπρο, αλλαγή οθόνης μόνο καμμια αναφορά για μπαταρία ούτε αλλαγή φυσικά. 7 μηνών συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Γνωστός μου παρελαβε σήμερα απο το επίσημο σέρβις στην Κύπρο, αλλαγή οθόνης μόνο καμμια αναφορά για μπαταρία ούτε αλλαγή φυσικά. 7 μηνών συσκευή. Καλό αυτό. Όμως βλέπεις πως στην Ελλάδα τις αλλάζουν για πλάκα. Τι στον κόρακα? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Καλό αυτό. Όμως βλέπεις πως στην Ελλάδα τις αλλάζουν για πλάκα. Τι στον κόρακα? Όντως είναι ένα ερώτημα, αυτό που ήθελα να πω είναι οτι αν υπήρχε λεμε θέμα θα ειχαν σίγουρα γραμμή ολα τα service centre στον κόσμο. Πηρα και ενα φίλο από Θεσσαλονίκη τηλέφωνο μόλις τώρα που είχε πάει στο τοπικό σέρβις τον Δεκέμβριο, ούτε σε αυτό αλλαξαν μπαταρία λεει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Αυτές οι αναίτιες αλλαγές μπαταρίας πολύ με αγχώνουν....... Εγώ θα χαιρόμουν να μου άλλαζαν μπαταρία αν το πήγαινα για άλλο λόγο :) Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Η συσκευη εχει πιασει αρκετους κοκους σκονης κατω απο το τζαμακι προστασιας, λετε να μου γρατζουνιστει ή βοηθαει σε αυτο το gorila glass 4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Όταν είχα πάει το δικό μου για αλλαγή μπαταρία την οποία τελικά δεν άλλαξα λόγω έλλειψης ο τεχνικός μου είχε πει το εξής. Στον έλεγχο που κάνουν με το διαγνωστικό εάν τους έβγαινε η μπαταρία να έχει πτώση κάτω από το 75% περνάει εγγύηση εφόσον είναι εντός εξαμήνου. Μπορεί στον φίλο να ήταν κάπου στο 80% πιθανολογώ και επί της ευκαιρίας του ανοίγματος για την αλλαγή οθόνης να του έκαναν και "δώρο" ας πούμε την αλλαγή μπαταρίας.Τα συνηθίζει κάτι τέτοια η Samsung όταν δίνεις πολλά λεφτά για επισκευή εκτός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Καλησπερα, εχει παρατηρηθεί οτι σε χρήση ακομα και με γουιφι ζεσταίνετε πισω δεξια οπως την κρατάμε την συσκευή! Δεν ξερω αν ειναι επειδει ειμαι δεξιοχειρας αλλα το νοιώθω εκει να αρπάζει λιγάκι περισσότερο! Καποιος με ανάλογη εμπειρία-αισθηση?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Εγώ θα χαιρόμουν να μου άλλαζαν μπαταρία αν το πήγαινα για άλλο λόγο :) Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτη η κίνηση έχει διπλή ανάγνωση. Αν μου αλλάξουν μπαταρία ή οτιδήποτε άλλο θα είμαι χαρούμενος μιας και θα είναι κάτι το καινούριο. Το να σου αλλάζουν κάτι που δεν έχεις διαπιστώσει πρόβλημα δημιουργεί ερωτηματικά (οι εταιρείες δεν "χαριζουν" χωρίς λόγο ΤΙΠΟΤΑ). Κι εσύ που δεν έτυχε να περάσεις από το σέρβις να σου αλλάξουν μπαταρία, δεν ανησυχείς που είσαι με την "παλια"?? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neos_naxos Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Όταν είχα πάει το δικό μου για αλλαγή μπαταρία την οποία τελικά δεν άλλαξα λόγω έλλειψης ο τεχνικός μου είχε πει το εξής. Στον έλεγχο που κάνουν με το διαγνωστικό εάν τους έβγαινε η μπαταρία να έχει πτώση κάτω από το 75% περνάει εγγύηση εφόσον είναι εντός εξαμήνου. Μπορεί στον φίλο να ήταν κάπου στο 80% πιθανολογώ και επί της ευκαιρίας του ανοίγματος για την αλλαγή οθόνης να του έκαναν και "δώρο" ας πούμε την αλλαγή μπαταρίας.Τα συνηθίζει κάτι τέτοια η Samsung όταν δίνεις πολλά λεφτά για επισκευή εκτός εγγύησης. μακαρι να πληρωνα μπαταρια και να μου αλλαζαν την σπασμένη οθόνη για δώρο :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 μακαρι να πληρωνα μπαταρια και να μου αλλαζαν την σπασμένη οθόνη για δώρο :lol: :lol: Θεός...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 DBT γερμανικο νεο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Άλλαξε και σε εσάς το εικονίδιο του play store? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 DBT γερμανικο νεο update Βάλε BTU λέγανε, θα παίρνεις πρώτος τα updates λέγανε... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Βάλε BTU λέγανε, θα παίρνεις πρώτος τα updates λέγανε... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε νομίζω κάποιος να είπε ότι η btu θα παίρνει πάντα πρώτη τις αναβαθμίσεις. Και αν έχει ειπωθεί από κάποιον θα έπρεπε να έχεις ακούσει τους περισσότερους που λέμε πως το ότι έχει λάβει πρώτη η btu τις αναβαθμίσεις μέχρι τώρα, δε σημαίνει ότι θα συμβαίνει και στο μέλλον :) Άλλωστε και αύριο, μεθαύριο να έρθει σε btu δε χρειάζεται να σε πολυνοιαζει αυτή η αναβάθμιση γιατί όπως φαίνεται αναβάθμιση ασφαλείας είναι κι όχι κάτι σπουδαίο. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts