Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μένει σταθερά στο 2

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλε αν δεν στο κανει εχεις προβλημα.τωρα τι να σου πω δεν ξερω

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εμενα δεν μου εβγαλε ποτε μήνυμα οτι εχει θεμα ο sensor μου και δουλευω το google map. Μπηκα στο μενου και δείχνει 0 κανω τα 8αρια και γινετε μπλε και γραφει 3 . Μετα απο επανεκκίνηση γραφει παλι 0 .

ετσι και σε μενα,,δουλευει αψογα το Gps και ο σενσορ μου κανει οπως το περιεγραψες! ισως να μην ειναι θεμα,,,θα περιμενουμε και την απαντηση στον φιλο που θα εχει ενημερωση απο την samsung!

Φιλε αν δεν στο κανει εχεις προβλημα.τωρα τι να σου πω δεν ξερω

Ά τώρα δε ξέρεις. Γιατί μέχρι πριν από κάποιες ώρες έλεγες ότι είναι μια χαρά και να μην πιστεύουν ότι γράφουμε στα φόρουμ. Μάλιστα .

Εν κατακλείδι. Σε όσους στο service menu μετά από restart υπάρχει το κόκκινο βελάκι με το 0 και πρέπει να κάνεις τα 8ρια για να γίνει η βαθμονόμηση ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Ό,τι μα ό,τι και να σας πουν από την Samsung ζητήστε πλακέτα ή αντικατάσταση. Δοκιμάστε αν θέλετε όσοι έχετε κόκκινο βελάκι και 0 χωρίς να κάνετε βαθμονόμηση να βάλετε την τοποθεσία στο "Μόνο gps" με κλειστά WiFi και data και να ανοίξετε Google maps. Δεν πρόκειταινα βρει την τοποθεσία σας με τίποτα. Οπότε ραντεβού στη Samsung .

Ά τώρα δε ξέρεις. Γιατί μέχρι πριν από κάποιες ώρες έλεγες ότι είναι μια χαρά και να μην πιστεύουν ότι γράφουμε στα φόρουμ. Μάλιστα .

Εν κατακλείδι. Σε όσους στο service menu μετά από restart υπάρχει το κόκκινο βελάκι με το 0 και πρέπει να κάνεις τα 8ρια για να γίνει η βαθμονόμηση ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Ό,τι μα ό,τι και να σας πουν από την Samsung ζητήστε πλακέτα ή αντικατάσταση. Δοκιμάστε αν θέλετε όσοι έχετε κόκκινο βελάκι και 0 χωρίς να κάνετε βαθμονόμηση να βάλετε την τοποθεσία στο "Μόνο gps" με κλειστά WiFi και data και να ανοίξετε Google maps. Δεν πρόκειταινα βρει την τοποθεσία σας με τίποτα. Οπότε ραντεβού στη Samsung .

Να σε ρωτησω κατι εσενα το χανει το calibrarisma?εγω εδω μεσα με οσους εχω μιλησει το χανει μετα απο επανεκινηση.τελως παντων θα δω τι θα μου πουν αυριο και θα σου πω.

Να σε ρωτησω κατι εσενα το χανει το calibrarisma?εγω εδω μεσα με οσους εχω μιλησει το χανει μετα απο επανεκινηση.τελως παντων θα δω τι θα μου πουν αυριο και θα σου πω.

Μη τρελενεσαι και τοσο φιλε μου.

Αμα κανεις restart παει στο κοκκινο και 0 (τουλαχιστον και εμενα το ιδιο κανει).

Μετα το restart αμα κανεις μερικες κινησεις αυθορμητες οπως να το ακουμπησεις σε τραπεζι να το βαλεις σε τσεπη κτλ, θα γινει πρασινη η γραμη και θα γραφει 2.

Παρατηρησε το, κανε restart και τσεκαρε το την αλλη μερα.

Οσο για καποιον πιο πισω που εγραψε πως μετα απο restart με κλειστα δεδομενα και wifi και μονο το gps της συσκευης ανοιχτο δεν θα βρεισκετε δορυφορους κτλ....

Σε εμενα επιασε 17 μεσα στο σπιτι μετα απο τα παραπανω και χανοντας το καλιμπραρισμα.

Τσαμπα ανχωνεστε...γνωμη μου παντα και εντελως φιλικα.

Edited by lefteris112

Αμα κανεις restart παει στο κοκκινο και 0 (τουλαχιστον και εμενα το ιδιο κανει).

Μετα το restart αμα κανεις μερικες κινησεις αυθορμητες οπως να το ακουμπησεις σε τραπεζι να το βαλεις σε τσεπη κτλ, θα γινει πρασινη η γραμη και θα γραφει 2.

Τελος παντων θα δ τι θα μου πει αυριο η samsung και θα σας γραψω οτι μου πει.

και στο xda το γραφουν το προβλημα,,σε αλλους το αλλαξανε σε αλλους οχι!!να δουμε τι θα πει η samsung hellas! εβαλα και το gps εγω μονο συσκευη και ζηταει να το κουνησω πρωτα(εφοσον το κανω επανακκινηση και μπω απευθειας χαρτες) και μετα αφου εχει καλιμπραριστει βρισκει το σημειο!

Παιδιά έκανα και εγώ την δοκιμή, ενώ ήταν μπλε και 3,μετα από επανεκκίνηση έγινε κόκκινο και 0 αλλά παρ όλα αυτά μόνο με GPS και χωρίς δεδομένα και wifi βρήκε αμέσως την τοποθεσία μου

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Galaxy Z fold 5

Παιδιά έκανα και εγώ την δοκιμή, ενώ ήταν μπλε και 3,μετα από επανεκκίνηση έγινε κόκκινο και 0 αλλά παρ όλα αυτά μόνο με GPS και χωρίς δεδομένα και wifi βρήκε αμέσως την τοποθεσία μου

Ακριβως φιλε μου αυτα που ειπες μολις τωρα τα εκανα και εγω.

Και εμένα η πυξίδα μετά από επανακηνιση στο 2 πάει με πράσινο ξέρεις κανένας τι παίζει

εσενα παλι καλα που παει στο 2,,,σε μενα και σε αλλους παει κοκκινο και 0 :p:p:p

;)

εσενα παλι καλα που παει στο 2,,,σε μενα και σε αλλους παει κοκκινο και 0 :p:p:p

Κοίτα τι έκανα και νομίζω μου φαίνεται φυσιολογικό έκανα επανακηνιση πάτησα *0#*0# πήγα στο sensor χωρίς να κάνω βαθμονόμηση κ μου έδειξε κόκκινο 0 μετά πήγα στην πυξίδα έκανα μια βαθμονόμηση κ ξανά κοίταξα πήγε στο 2 και πράσινο στην τρίτη βαθμονόμηση που έκανα μου το έβγαλε μπλε 3 :blink:

Παιδιά, δουλειά δεν είχαμε και δουλειά βρήκαμε μου φαίνεται. Προφανώς έτσι λειτουργεί η συσκευή. Δεχθείτε το, να πάμε παρακάτω. 6 σελίδες τώρα λέτε ακριβώς τα ίδια πράγματα.

Παιδιά μετά από αλλαγή πλακέτας στην αρχή λειτουργούσε κανονικά και μετά σταμάτησε η πυξίδα άρα δεν είναι πλακετα

Τα λέω και κάποια ποστ πιο πίσω. Αν κάνεις το τεστ από το service menu και δείχνει μετά από κάθε επανεκκίνηση ότι θέλει βαθμονόμηση πας για εγγύηση και αλλαγή πλακέτας.

Σε ευχαριστώ. Το τηλέφωνο το είχα αγοράσει απο το πλαίσιο τον Νοέμβριο στην black friday, να το αφήσω μήπως βγάλει και τίποτα άλλο? ή να το στείλω για αλλαγή πλακέτας, ποιά είναι η γνώμη σου? και το servis θα την αλλάξει με αφορμή αυτήν την αιτία?.

Edited by manfles

Παιδιά, δουλειά δεν είχαμε και δουλειά βρήκαμε μου φαίνεται. Προφανώς έτσι λειτουργεί η συσκευή. Δεχθείτε το, να πάμε παρακάτω. 6 σελίδες τώρα λέτε ακριβώς τα ίδια πράγματα.

Συμφωνώ.. Δεν γίνεται να έχουν όλα πρόβλημα με την πλακέτα.

Galaxy Z fold 5

Συμφωνώ.. Δεν γίνεται να έχουν όλα πρόβλημα με την πλακέτα.

Και εγω έτσι νομίζω λειτουργεί η συσκευή το κινητό το έχω 3 μήνες κ πριν ένα μήνα που πήρα κ άλλο ακριβώς το ίδιο μου δείχνει + που μίλησα κ με 5-6 φίλους στο μεσεντζερ που έχουν το ίδιο κινητό ακριβώς τα ίδια μου είπαν κ αυτοί !:D

Ναι φιλε μου και εμενα το ιδιο κανει.πηρα τη σαμσουνγκ τωρα και κανονισα για αυριο να μου κανουν απομακρυσμενη βοηθεια για να το δουνε.θα σου πω αυριο τι θα μου πουνε.

Να το γράψεις εδώ φίλε να το διαβάσουμε και εμείς γιατί κάνει το ίδιο και σε εμένα!.

Ρε παιδια βοηθηστε λιγο σας παρακαλω εσκασα 25 ευρω για να παρω αυτο το τζαμακι >> https://www.skroutz.gr/s/9507958/Spigen-Neo-Hybrid-Gunmetal-Galaxy-S7.html και τη πατησα ασχημα γιατι μου σπρωχνει το 3D τζαμακι που εχω βαλει και πρεπει να το βγαζω τελιως και να το ξανατοποθετω αν γινετε ομως αυτο τρεις και λιγο καποια στιγμη θα χαλασει και το τζαμακι και θα πεταχτουν αλλα 25 ευρω, δεν μου αρεσουν οι θηκες κασετινα, υπαρχει καποια καλη θηκη που να ειναι συμβατη με 3d τζαμακια για το galaxy S7 το απλο και να μην εχουν υπερβολικα χοντρο πλαστικο που να μου γρατζουνανε τη συσκευη?

Αυτό το μόνο GPS που το βρίσκουμε? η εφαρμογή ( Μόνο gps) ποιά είναι?, βοήθησε φίλε γιατί δεν ξέρω τίποτα απο δαύτο, τώρα θα μου πείτε και τι το ήθελες? Έλα μου ντέ!!!.

Φιλε η βελτιστοποιηση στις εφαρμογες δε κανει καλο; Πως θα την βγαλουμε; Που παμε;

Δεν κάνει καλό οταν θες να μην χάνεις ειδοποίησεις αλλιώς είναι οκ

Ρυθμίσεις μπαταρίας, συνθετες...

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχει καμία ιδέα κανείς γιατί δε μπορώ να μπω στο "κρυφό" μενού της συσκευής;

Πληκτρολογώ *#0*# αλλά δε κάνει τίποτα.

Είμαι με τη τελευταία BTU.

Εμένα μπαίνει μια χαρά, τελευταίο Update btu

Ρε παιδια βοηθηστε λιγο σας παρακαλω εσκασα 25 ευρω για να παρω αυτο το τζαμακι >> https://www.skroutz.gr/s/9507958/Spigen-Neo-Hybrid-Gunmetal-Galaxy-S7.html και τη πατησα ασχημα γιατι μου σπρωχνει το 3D τζαμακι που εχω βαλει και πρεπει να το βγαζω τελιως και να το ξανατοποθετω αν γινετε ομως αυτο τρεις και λιγο καποια στιγμη θα χαλασει και το τζαμακι και θα πεταχτουν αλλα 25 ευρω, δεν μου αρεσουν οι θηκες κασετινα, υπαρχει καποια καλη θηκη που να ειναι συμβατη με 3d τζαμακια για το galaxy S7 το απλο και να μην εχουν υπερβολικα χοντρο πλαστικο που να μου γρατζουνανε τη συσκευη?

Φίλε γ εμένα πετά το τζαμί γ ότι κ θήκη να βάλεις λόγο ότι το τηλέφωνο κάνει αυτήν την κυρτότητα στα πλάγια θα την πετάει όποτε βάλε μια καλή θήκη που κάνει γύρω στο 50 Άρη 3 υπάρχουν καλές χωρίς να είναι κασετίνα εγώ αυτό έχω κάνει τι το θες το τζαμί το υλικό από όπου είναι φτιαγμένη η οθόνη του κινητού είναι πολύ δύσκολο να γρατζουνιστει

Έχει καμία ιδέα κανείς γιατί δε μπορώ να μπω στο "κρυφό" μενού της συσκευής;

Πληκτρολογώ *#0*# αλλά δε κάνει τίποτα.

Είμαι με τη τελευταία BTU.

Ηλία μήπως δεν χρησιμοποιείς τον stock dialer??

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπαρχει κανενα θεμα πλακετας αν δειτε λιγο στους xda το θεωρουν νορμαλ μετα την εμανεκκινηση να χανει την βαθμονομηση εχω δυο συσκευες και συμπεριφερονται το ιδιο οποτε μην περνουμε φορα και λεμε οτι ναναι.....

https://forum.xda-developers.com/s7-edge/help/compass-problem-t3508274

https://forum.xda-developers.com/s7-edge/help/magnetic-sensor-compass-problem-t3339976

Ειναι τοσο απλη η βαθμονομηση και δεν χρειαζεται κατι το ιδιαιτερο δεστ το βιντεο οπως ειπε και καποιος φιλος πιο πανω με απλες κινησεις γινεται η βαθμονομηση ουτε οκταρια ουτε κατι το συγκεκριμενο ...

Edited by zorbas100

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned