haris013 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 το samsung pay δουλεύει στα μαγαζιά εδώ Ελλάδα; Αν συνδέσω μια κάρτα μου και ακουμπήσω το κινητό μου σε κάποιο POS που υποστηρίζει ανέπαφες, θα γίνει πληρωμή; Επίσης αμα έχω το night clock display και το AOD ανοικτό υπάρχει κίνδυνος για burn in σε 2-3 χρόνια;(κάπου τόσο θέλω να κρατήσω τη συσκευή) Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Σε ποιες περιπτώσεις υπάρχει κίνδυνος για burning; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stolidi Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Πόση ώρα φίλε μου το έχω πατημένο 5 λεπτά και δεν κάνει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Πόση ώρα φίλε μου το έχω πατημένο 5 λεπτά και δεν κάνει τιποτα Power+volume down είναι το σωστό Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το wifi του σπιτιού μου. όταν η συσκευή είναι σε κατάσταση αδράνειας το wifi απενεργοποιείται και ενεργοποιείται ξανά όταν ανοίγω την οθόνη. Ναι, το έχω να διατηρείται ΠΑΝΤΑ ενεργό στις σύνθετες ρυθμίσεις του wifi της συσκευές. Σε άλλα wifi, πχ στη δουλειά μου, δεν απενεργοποιείται. Έχω διαβάσει παρόμοια προλήματα και σε άλλες συσκευές. Σκέφτομαι ότι κάτι πρέπει να φταίει με κάποια ρύθμιση στο router της cosmote που έχω. Έχετε καμία ιδέα? Για δοκίμασε να γυρίσεις το router στα 5ghz. Τα ίδια προβλήματα είχα σε ένα ZTE της Cosmote και έτσι έστρωσε. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Για δοκίμασε να γυρίσεις το router στα 5ghz. Τα ίδια προβλήματα είχα σε ένα ZTE της Cosmote και έτσι έστρωσε. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και πως το κανει αυτο,γιατι ενδιαφερομαι κι εγω, το ιδιο θεμα εχω... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Το είχα κάνει όπως γράφω και στο μην. μου (μεσα από το μενού) Εκεί έγινε μπλε και ο αριθμός 3. Το έκανα βαθμονόμηση και στους χάρτες, οι οποίοι δουλεύουν σωστά, όπως και οι εφαρμογές πυξίδας που κατέβασα απο το μάρκετ και το earth app το ίδιο. Η εφαρμογή στην edge οθόνη όταν γυρίζω το τηλ. αλλάζει στο κέντρο που γράφει Βορά Νότο Αν. και Δύση, αλλά όχι και οι μοίρες. Γράφει για παράδειγμα N 158o ή NE 158ο δηλαδή Βοράς ή Βόριοανατολικά 158ο. Στο κύκλο όμως οι γραμμές με τα N-E-S-W και τα βελάκια παραμένουν στα ίδια σημεία. Άρα είναι θέμα widget. Όταν το πρόσθεσες πρώτη φορά στο Edge Panel σου έβγαλε να δώσεις δικαιώματα τοποθεσίας. Το έδωσες ή μήπως καταλάθος πάτησες Όχι? Πήγαινε στις ρυθμίσεις εφαρμογών να σιγουρευτείς ότι έχεις δώσει όλα τα δικαιώματα στο Widget και αν είναι όλα οκ τότε δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 (edited) Καλησπερα στη παρεα, συντομα θα ειμαι κατοχος του S7, εχω δυο ερωτησεις, η πρωτη η μπαταρια του απλου S7 εχει μεγαλη διαφορα με του edge στην αυτονομια και δευτερον θελω να μου πειτε αν αξιζει να κανω την αναβαθμιση σε nougat, αν εχει προβληματα το android nougat και πως μου προτεινετε να κανω την εγκατασταση, καποιοι λενε πως ειναι καλο πριν το αυτοματο update απο τις ρυθμησεις να κανω hard reset και μετα την εγκατασταση αλλο ενα hard reset, καποιοι αλλοι λενε πως αρκει ενα hard reset μετα, τελικα τι ισχυει? Υπαρχει περιπτωση να κανω καμποια βλαβη στη συσκευη με το hard reset και να χαλασει η συσκευη? Το τελευταιο το ρωταω γιατι σαν πρωιν κατοχος xiaomi ο μονος τροπος να κανω update ηταν με φλασαρισμα της rom και κατι τετοιες γενικα διαδικασιες τις εχω βαρεθει απιστευτα. Τελως ποση ωρα θα ηταν καλο να το φορτισω τη πρωτη φορα? Ευχαριστω προκαταβολικα. Edited May 14, 2017 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 για όποιον θέλει βοηθητική εφαρμογή για screenshots,gif από s8...για edge panel την έβαλα και λειτουργεί... https://www.sammobile.com/2017/05/03/galaxy-s8-tip-capture-custom-screenshots-and-gifs-using-the-smart-select-edge-panel/ http://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/smart-select-2/smart-select-2-1-0-42-release/smart-select-1-0-42-android-apk-download/download/ Και η τελευταία έκδοση του Internet Browser δουλεύει εξαιρετικα και με ωραία προσθηκη αριστερά για ευκολία... http://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-internet-for-android/samsung-internet-for-android-5-4-20-5-release/samsung-internet-5-4-20-5-android-apk-download/ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μόνο το smart select έβαλες; Γιατί εμένα κρασάρει. From Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Καλησπερα στη παρεα, συντομα θα ειμαι κατοχος του S7, εχω δυο ερωτησεις, η πρωτη η μπαταρια του απλου S7 εχει μεγαλη διαφορα με του edge στην αυτονομια και δευτερον θελω να μου πειτε αν αξιζει να κανω την αναβαθμιση σε nougat, αν εχει προβληματα το android nougat και πως μου προτεινετε να κανω την εγκατασταση, καποιοι λενε πως ειναι καλο πριν το αυτοματο update απο τις ρυθμησεις να κανω hard reset και μετα την εγκατασταση αλλο ενα hard reset, καποιοι αλλοι λενε πως αρκει ενα hard reset μετα, τελικα τι ισχυει? Υπαρχει περιπτωση να κανω καμποια βλαβη στη συσκευη με το hard reset και να χαλασει η συσκευη? Το τελευταιο το ρωταω γιατι σαν πρωιν κατοχος xiaomi ο μονος τροπος να κανω update ηταν με φλασαρισμα της rom και κατι τετοιες γενικα διαδικασιες τις εχω βαρεθει απιστευτα. Τελως ποση ωρα θα ηταν καλο να το φορτισω τη πρωτη φορα? Ευχαριστω προκαταβολικα. Φίλε μου το S7 edge είναι από τις πιο πλήρεις συσκευές ακόμα και φέτος. Μπαταρία πολύ καλύτερη από το μικρό. Οσο για το ανδροιδ 7 το προτείνω μιας και σε καμία συσκευή δεν είχα θέμα. Έχω αλλάξει αρκετά s7 edge. Τώρα αν έχεις κάποιο θέμα γυρνάς στην 6, 5 λεπτά δουλειά είναι. Πιο πολύ το στήσιμο είναι. Συνήθως εγώ στα καινούρια τα δουλεύω μέχρι το βράδυ να αδειασουν και μετά φόρτιση όλη νύχτα. Αν και λένε ότι 4 ωρες αρκούν, δε νομίζω ότι είναι κακό να το βάλεις όλη νύχτα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Μόνο το smart select έβαλες; Γιατί εμένα κρασάρει. From Αν έχεις την τελευταία αναβάθμιση Απριλίου περασμένη τοτε θα σου κρασαρει....εγω παίζω με την προηγουμενη ..αφου με του Απριλίου είχα διαφορά θέματα.... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Μακράν το καλύτερο update που έχω δει εδώ κ αρκετούς μήνες, του Απριλίου. Καλύτερη διαχείριση στην κατανάλωση, σε επίπεδα που είχα δει όταν είχα πρώτο αγοράσει το τηλέφωνο... Μετά από περίπου 12 μήνες χρήσης, είχα βεβαιωθεί ότι η μειωμένη διάρκεια είχε να κάνει με τον συνολικό κύκλο φορτίσεων και είχα απογοητευτεί λίγο. Μετά το update η μπαταρία πήρε τα πάνω της. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 η τελευταία του Απριλίου-όπως και η προηγούμενη βεβαια- έχει πρόβλημα με το ρολλαρισμα της συλλογης (έχει αναφερθεί από πολλούς)...πραγμα που λυνόταν με πέρασμα νεώτερου apk ... Με το update Απριλίου η Sammy κλείδωσε την δυνατότητα εγκατάστασης οποιουδήποτε apk για εφαρμογή συστήματος.. και το πρόβλημα στην συλλογή παραμένει..... Επίσης όπως ξανανεφερα εγώ μετά το update των 185 mb του Απριλου είδα τα animation effect να σκαλωνουν..... Η μπαταρία μου και με την προηγούμενη έκδοση τα πήγαινε σταθερά καλά.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Για τα animation δεν ξέρω, τα έχω off. Η συλλογή μια χαρά, κανένα stutter κ γενικά ότι καλύτερο έχει έρθει για το κινητό μου μετά από πολλά update που ήταν μια από τα ίδια. Για τη συλλογή υπάρχουν παράπονα από την κυκλοφορία του s7. Σκάλωνε κ εμένα μια περίοδο κ έφτιαξε με update μήνες πριν. Γενικά δεν νομίζω ότι υπάρχουν καθολικές απόψεις. Κάτι που κάνει σε κάποιον, μπορεί να μη κάνει σε κάποιον άλλον. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 πάντως εγώ με ελβετικό και φίλος με πορτογαλικο...με το ίδιο firm το ίδιο πρόβλημα στην συλλογή με το αρχικό apk.... Σημαντικό επίσης ότι προσωπικά δεν έχω nova αλλά tw... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Παιδιά δηλαδή δεν θα μπορουμε πλέον να περνάμε apk ported? Όπως πχ που περασα το Always on του s8? Μου ήρθε ειδοποίηση εδω και μέρες και το αναβαλλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Ελληνικο απο germano-cosmote καμια αναβάθμιση εως τώρα! (Για το τελευταίο update εννοώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Συμφωνώ. Πολύ καλό update Η μπαταρία και εδώ πήρε τα πάνω της. Ελληνικό από public Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Παιδιά δηλαδή δεν θα μπορουμε πλέον να περνάμε apk ported? Όπως πχ που περασα το Always on του s8? Μου ήρθε ειδοποίηση εδω και μέρες και το αναβαλλω. Μάριε με το τελευταίο update στην BTU τα περισσότερα apk δεν τα περνάει πχ συλλογή και AOD s8 , υπάρχουν και στο xda αναφορές...εμεινα στην παλιά -απενεργοποιησα και την ειδοποίηση για update με το package disabler και έχω την άνεση της εγκατάστασης νεωτέρων apk ... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Μάριε με το τελευταίο update στην BTU τα περισσότερα apk δεν τα περνάει πχ συλλογή και AOD s8 , υπάρχουν και στο xda αναφορές...εμεινα στην παλιά -απενεργοποιησα και την ειδοποίηση για update με το package disabler και έχω την άνεση της εγκατάστασης νεωτέρων apk ... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μάλιστα, μπλεξιμο τώρα γιατι προλαβε ήρθε η ειδοποίηση και θα το έχω να με ζαλίζει. Θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papchris Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Παιδιά και γω παρατήρησα καλύτερη αυτονομία μετά το τελευταίο update. Χθες το βράδυ με 40 λεπτά οθόνης από 100% πήγε μόνο στο 95% με χαμηλή φωτεινώτητα βέβαια γιατί ήταν βράδυ αλλά και πάλι συνήθως με 40 λεπτά ήμουν στο 91-92%.Και τώρα με την φωτεινότητα στην μέση περίπου καλύτερα τα πάει. Βέβαια είναι νωρίς ακόμα αλλά μακάρι να μείνει έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Μάλιστα, μπλεξιμο τώρα γιατι προλαβε ήρθε η ειδοποίηση και θα το έχω να με ζαλίζει. Θενκς Αν του κάνεις επαναφορά και περάσεις 1η εφαρμογη το package disabler και πας και μπλοκάρεις το update δεν έχεις θέμα.. ..δεν ξαναβγαινει η ειδοποιηση...αλλα πρέπει να ξαναστησεις... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Αν του κάνεις επαναφορά και περάσεις 1η εφαρμογη το package disabler και πας και μπλοκάρεις το update δεν έχεις θέμα.. ..δεν ξαναβγαινει η ειδοποιηση...αλλα πρέπει να ξαναστησεις... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι φίλε αυτο το ξέρω το θέμα είναι οτι δεν είμαι για φόρματ τώρα. Αψογα παει και βαριέμαι παλι στήσιμο απτην αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Δηλαδή άμα έχουμε περάσει εφαρμογές όπως gallery,samsung email,aod και αλλα τέτοια μόλις βάλουμε το update θα τα γυρίσει στις παλιές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 οχι δεν τις χανεις αν δεν κανεις πχ επαναφορα...αλλα σε εμενα προσωπικα δεν ρολαρε καλα η συσκευη μετα το update...και ετσι μπηκα στην διαδικασια επαναφορας...... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts