sakis88888 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Είστε ευχαριστημένοι με το Samsung health? Υπάρχει κάτι πιο αξιόπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Είστε ευχαριστημένοι με το Samsung health? Υπάρχει κάτι πιο αξιόπιστο? Runtastic και sport trucker Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Καλησπέρα υπάρχει κάποια εφαρμογή σαν την bixby δηλαδή η κάμερα μας να αναγνωρίζει ένα αντικείμενο π.χ μια μπαταρία κινητού και να μας στέλνει σε μια ιστιοσελίδα να την αγοράσουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Αν εβαλες στυλ paintbulll δυστηχως την πατησες Ναι φίλε μου paint έχω γιατί το λες αυτό; Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Καλησπέρα υπάρχει κάποια εφαρμογή σαν την bixby δηλαδή η κάμερα μας να αναγνωρίζει ένα αντικείμενο π.χ μια μπαταρία κινητού και να μας στέλνει σε μια ιστιοσελίδα να την αγοράσουμε? Ψάξε στο play store για την εφαρμογή Google Goggles. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Ψάξε στο play store για την εφαρμογή Google Goggles. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βρήκα ένα πολύ καλύτερο και σε στέλνει και στο eBay και στο Amazon και είναι πιο ενημερωμένο το camfind visual search για όποιον ενδιαφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos2712 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Υπάρχει κανένα άλλο σάϊτ για να κατεβάσω την btu γιατί το sammobile συνέχεια με την σταματάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Υπάρχει κανένα άλλο σάϊτ για να κατεβάσω την btu γιατί το sammobile συνέχεια με την σταματάει http://updato.com/firmware-archive-select-model Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Υπάρχει κανένα άλλο σάϊτ για να κατεβάσω την btu γιατί το sammobile συνέχεια με την σταματάει http://samsung-updates.com/device/?id=SM-G935F Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Παιδια με τις χαμενες κλησεις ειχαμε κανα νεοτερο ; διορθώθηκε; Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos2712 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Παιδια με τις χαμενες κλησεις ειχαμε κανα νεοτερο ; διορθώθηκε; Εγώ έκανα ένα Wipe data factory reset με την κάρτα σιμ μέσα στο κινητό και δεν έχω χάσει ξανά κλήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Εγώ έκανα ένα Wipe data factory reset με την κάρτα σιμ μέσα στο κινητό και δεν έχω χάσει ξανά κλήσεις Μήπως είναι εύκολο να μας πεις πως κάνεις wipe Data factory reset? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Μήπως είναι εύκολο να μας πεις πως κάνεις wipe Data factory reset? Ευχαριστώ Με κλειστό το κινητό κρατας πατημένα το power button, το κεντρικό και το volume up. Μετά θα σου ανοίξει ένα μενού. Με volume πας πάνω κάτω, με power επιλέγεις. Θα χασεις τα δεδομένα σου, οπότε κράτα ό.τι χρειάζεσαι. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Είχα κάνει και'γω αλλα δεν λύθηκε το πρόβλημα και προχτές το εδωσα.. Βαρέθηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Εννοώ αν βγηκε καποιο update γιατι απο factory reset και αλλαγες επισημων ρομ τα ειχα κανει ολα. Ειχα δοκιμασει τα παντα και το αποτελεσμτα ηταν παντα το ιδιο. Τωρα ειμαι με την 6αρα χωρις καμια χαμενη κλήση εδω και αρκετα μεγαλο διαστημα! Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Παιδιά εδώ και κάνα 3 μέρες δεν παίρνω ειδοποιήσεις για viber. Ούτε ήχοι ούτε τίποτα.. Όλα δούλευαν ρολόι και ξαφνικά Τζίφος. Nougat με καθαρή εγκατάσταση.. Καμία ιδέα? Βλέπω τις ρυθμίσεις της εφαρμογής και μια χαρά έχω τσεκάρει ειδοποιήσεις αλλά δεν... Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Εννοώ αν βγηκε καποιο update γιατι απο factory reset και αλλαγες επισημων ρομ τα ειχα κανει ολα. Ειχα δοκιμασει τα παντα και το αποτελεσμτα ηταν παντα το ιδιο. Τωρα ειμαι με την 6αρα χωρις καμια χαμενη κλήση εδω και αρκετα μεγαλο διαστημα! Επειδή και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και στα δύο τηλέφωνα με σύνδεση WIND, και αφου δοκίμασα πολλούς τρόπους, το έλυσα με γύρισμα σε 2G, και από τότε (δύο εβδομάδες περίπου) είναι όλα εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Με κλειστό το κινητό κρατας πατημένα το power button, το κεντρικό και το volume up. Μετά θα σου ανοίξει ένα μενού. Με volume πας πάνω κάτω, με power επιλέγεις. Θα χασεις τα δεδομένα σου, οπότε κράτα ό.τι χρειάζεσαι. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 μόλις μου ήρθε αναβάθμιση 183,36 mb csc country Hungary/hu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xaron Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 (edited) [/color]Καλημέρα παιδιά το έχω τώρα το κινητό 3 μήνες το φορτισα εχτες το βραδυ και σήμερα το πρωί μου είχε φάει 5 % μπαταρία χωρίς να το χρησιμοποιήσω γιατί το κάνει αυτό ?? το φορτίζω μολις φτανει 20 % αν ξέρει κάποιοςαν μου απαντήσει?? Αυτό μου το κάνει συνέχεια από τότε που το έχω αλλά με την μπαταρία πρόβλημα δεν έχω κρατάει αρκετά ! Edited May 7, 2017 by Xaron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 μόλις μου ήρθε αναβάθμιση 183,36 mb csc country Hungary/hu Ξέρουμε τι καινουριο φέρνει; ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και στα δύο τηλέφωνα με σύνδεση WIND, και αφου δοκίμασα πολλούς τρόπους, το έλυσα με γύρισμα σε 2G, και από τότε (δύο εβδομάδες περίπου) είναι όλα εντάξει. Ναι την γνωριζω αυτη την λύση και απο αλλα παιδια που την ανέφεραν. Αλλα προσωπικα επειδή εχω συνέχεια δεδομενα ανοιχτά δεν με βολεύει Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 μόλις μου ήρθε αναβάθμιση 183,36 mb csc country Hungary/hu Και σε μένα το ίδιο. Την έκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Όταν σας έρχονται αναβαθμίσεις δεν διαβάζεται απο κάτω τι λεει?! Αν ειναι κατι σημαντικό θα το γράψει. Αλλιώς security patch κλασικά. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 (edited) Και αυστρια ηρθε...δεν λεει.και τίποτα... καλύτερη απόδοση λεει...θα την κανω... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 7, 2017 by arxontas2323 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Ε ναι πάντα κάτι τέτοια γράφουν. Την έκανα και γω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts