Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα ειδα οτι υπαρχει κ μια εκδοση με 128 γιγα black glossy το εχει παρει καποιος απο εδω; ξερει καποιος αν κυκλοφορει ελλαδα; βρηκα ebay ενα ευρωπαικο g935f το χρωμα μου αρεσε παρα πολυ γιατι ειναι ολο μαυρο

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Σημερα ειδα οτι υπαρχει κ μια εκδοση με 128 γιγα black glossy το εχει παρει καποιος απο εδω; ξερει καποιος αν κυκλοφορει ελλαδα; βρηκα ebay ενα ευρωπαικο g935f το χρωμα μου αρεσε παρα πολυ γιατι ειναι ολο μαυρο

καλησπερα μηπως εχεις λινκ;

Δημήτρης

XS Max 512gb.

να κανω μια ερωτηση και αν γνωριζει καποιος,,καλως!! μπορουμε η υπαρχει η δυνατοτητα να παμε σε ενα εξουσιοδοτημενο σερβις και να δωσουμε το κιν μας για ελεγχο(να μπει στον εγγεφαλο που λεμε) για να δουμε αν παιζει κατι ειτε με μητρικη ειτε με μπαταρια ειτε καποιο αλλο χαρακτηριστικο?

Το volte υποστηρίζεται και απο cosmote whatsup ρε παιδιά;

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

όχι ακόμα προς το παρόν αλλά σύντομα θα γίνει όπως γράφει στο site η cosmote.

http://m.ebay.com/itm/292043448862

Αυτο ειναι το λινκ για ebay

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κ εδω youtube πολυ ωραιο φαινεται παντως σε σχεση με αυτο που εχουμε εδω

Αν κι εγω σε S7 edge δεν εχω κανενα θεμα με χαμενες κλησεις,η κοπελα μου με S7 edge επισης κι ο κολλητος μου με S7 εχουν τρελο θεμα.

Ολοι ειμαστε με Cosmote κι android 7.

Ειχε προτεινει ενα παιδι να παμε ρυθμισεις-εφαρμογες-επαναφορα προτιμησεων εφαρμογων και το εκανα.

Στου κολλητου δειψνει να πετυχε,αλλα στης κοπελας μου οχι.

Μαλλον θα της το γυρισω στην 6 να τελειωνουμε...

Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το παρέλαβα σήμερα από μαγαζί που διαφημίζεται στο σκρουτζ και όταν το άνοιξα το κουτί, στο κινητό δεν είχε την μπροστινή ζελατίνα, την πίσω την είχε κανονικά. Τι μπορεί να παίζει; πως μπορεί να έχει αφαιρεθεί η ζελατίνα και το κουτί να είναι σφραγισμένο;

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχω παραγγελεί και εγώ ζελατίνα αλλά η οθόνη μου είναι γρατζουνιμενη και αν τη βαλω θα εχω πρόβλημα?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Ericsson Xperia x10 mini CM7 2.3.4 GinGerBread 4 EVER....:yahoo:

Εχω παραγγελεί και εγώ ζελατίνα αλλά η οθόνη μου είναι γρατζουνιμενη και αν τη βαλω θα εχω πρόβλημα?

Όχι, κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως αν η γρατζουνιά είναι πολύ απαλή δε θα φαίνεται μετά τη τοποθέτηση της προστασίας οθόνης.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Το παρέλαβα σήμερα από μαγαζί που διαφημίζεται στο σκρουτζ και όταν το άνοιξα το κουτί, στο κινητό δεν είχε την μπροστινή ζελατίνα, την πίσω την είχε κανονικά. Τι μπορεί να παίζει; πως μπορεί να έχει αφαιρεθεί η ζελατίνα και το κουτί να είναι σφραγισμένο;

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ περίεργο Όλα έχουν.....

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Δεν θέλω να το πειράξω φίλε γιατί δεν ξέρω και φοβάμαι για την εγγύηση περιμένω αναβάθμιση και αν δεν διορθωθεί θα τους το ξαναπάω και μετά βλεπω μηπως το πουλήσω για κατι άλλο.Όσον αφορά την μπαταρία πετάει πάντως.

Σου έκανε καθημερινά επαννεκινησεις? Γιατί εγώ όσο αφορά τις χαμένες κλείσεις δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αλλά από τότε που πέρασα τη 7 που και που μου κάνει καμία επανεκκίνηση....αλλα τώρα δεν ξέρω αν αξίζει να μου το ανοίξουν μόνο και μόνο για αυτό

Καλησπέρα και από μένα

Να επιβεβαιώσω και εγώ τις χαμένες κλήσεις στην έκδοση 7 που είναι έντονες το τελευταίο 10ημερο. Δεν έχω επανεκινήσεις καθόλου ευτυχώς απλά αναγκαστικά κάνω μόνος μου για να συνεφέρω το τηλέφωνο. Τότε μου έρχεται sms με ποιούς με κάλεσαν και πότε.

Να πω πως είμαι στο δίκτυο της cosmote.

Someone, Somewhere in Summer Time

Παιδιά υπάρχει τρόπος να κλειδώσουμε εφαρμογές της επιλογής μας έτσι ώστε όταν ξεκινάνε να μας ζητάει το αποτύπωμα;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sp.protector.free

Εγώ αυτήν χρησιμοποιώ χρόνια. Έχει και για αποτύπωμα και δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα.

Σου έκανε καθημερινά επαννεκινησεις? Γιατί εγώ όσο αφορά τις χαμένες κλείσεις δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αλλά από τότε που πέρασα τη 7 που και που μου κάνει καμία επανεκκίνηση....αλλα τώρα δεν ξέρω αν αξίζει να μου το ανοίξουν μόνο και μόνο για αυτό

Εμενα μου εκανε καθημερινά επανεκινησεις και τώρα ειναι στο σρβις για αλλαγη πλακετας μιας και εκλεισε και δεν ξανα ανοιξε..

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Ρε παιδιά ψάχνω ένα τρόπο ώστε να κλείνει η οθόνη με διπλό χτύπημα ή κάπως ποιο εύκολα από το πλαϊνό κουμπί και όλες μετά δεν ανοίγουν με δαχτυλίκο αποτύπωμα... Υπάρχει κάποιος τρόπος ξέρει κανείς;

Παιδιά υπάρχει τρόπος να κλειδώσουμε εφαρμογές της επιλογής μας έτσι ώστε όταν ξεκινάνε να μας ζητάει το αποτύπωμα;

Secure folder της samsung. Με αυτήν μπορείς και να τρέχεις την ίδια εφαρμογή 2 φορες στο κινητό σου πχ viber με διαφορετικά νούμερα.

Ρε παιδιά ψάχνω ένα τρόπο ώστε να κλείνει η οθόνη με διπλό χτύπημα ή κάπως ποιο εύκολα από το πλαϊνό κουμπί και όλες μετά δεν ανοίγουν με δαχτυλίκο αποτύπωμα... Υπάρχει κάποιος τρόπος ξέρει κανείς;

Με nova launcher prime (που έχω εγώ) γίνεται! Δεν έχω υπόψιν αν γίνεται και με κάποια άλλη εφαρμογή.

που και που μου έκανε απο τότε που το πήρα δεν ξαναέκανε . Ισως να ήταν μπαταρία γιατί το ίδιο λογισμικό έχει.

Secure folder της samsung. Με αυτήν μπορείς και να τρέχεις την ίδια εφαρμογή 2 φορες στο κινητό σου πχ viber με διαφορετικά νούμερα.

Το secure folder δεν κλειδώνει τις εφαρμογές αφού αν πας στο My apps οι εφαρμογές ανοίγουν κανονικά. Φτιάχνει copy από τις εφαρμογές τις οποίες κ κλειδώνεις. Έχεις δηλαδή 2 copies. Ψιλό άχρηστο αφού αυτό δεν αποτρέπει αυτόν που χειρίζεται το κινητό σου να χρησιμοποιήσει την x εφαρμογή.

Το καινούριο tw που έχει το s8 τις κλειδώνει κανονικά όμως τις εφαρμογές και δεν φαίνονται ούτε στο My apps ούτε πουθενά στο τηλ.

Sent from my SM-G955F

me > you

Όπως σου είπε ο φίλος, με Nova prime αλλά μπορείς και με την παρακάτω όπου επίσης ξεκλειδωνεις την οθόνη με double tap και δεν καταναλώνει μπαταρία

https://play.google.com/store/apps/details?id=vn.tb.th.doubletapstar

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Όπως σου είπε ο φίλος, με Nova prime αλλά μπορείς και με την παρακάτω όπου επίσης ξεκλειδωνεις την οθόνη με double tap και δεν καταναλώνει μπαταρία

https://play.google.com/store/apps/details?id=vn.tb.th.doubletapstar

πολυ καλη εφαρμογη

Το secure folder δεν κλειδώνει τις εφαρμογές αφού αν πας στο My apps οι εφαρμογές ανοίγουν κανονικά. Φτιάχνει copy από τις εφαρμογές τις οποίες κ κλειδώνεις. Έχεις δηλαδή 2 copies. Ψιλό άχρηστο αφού αυτό δεν αποτρέπει αυτόν που χειρίζεται το κινητό σου να χρησιμοποιήσει την x εφαρμογή.

Το καινούριο tw που έχει το s8 τις κλειδώνει κανονικά όμως τις εφαρμογές και δεν φαίνονται ούτε στο My apps ούτε πουθενά στο τηλ.

Sent from my SM-G955F

Μπορείς να κανεις ξεχωριστή λήψη απο το play store μέσα στο secure folder. ,Κατεβαζεις το Facebook πχ μονο εκεί , το βάζεις στην 'επιφάνεια εργασίας " και κάθε φορά που θα θες να μπεις στο facebook θα σου ζητάει δακτυλικό. Αυτό χρησιμεύει ειτε να έχεις κλειδωμένη μια εφαρμογη..(όπως θες εσυ) ειτε να τρέχει 2 λογαριασμους παράλληλα μια εξω απο secure folder(που δεν θα ζητάει δαχτυλικο) και μια μέσα στο secure. Επίσης μπορείς να του ορισεις αν θες ειδοποιήσεις η όχι.

015e7e08e7ce7630a426afd7e9509aa1.jpg

Στο screenshot σου δίνω ενα παράδειγμα με την συλλογή.

Edited by bromonano2

Καλημέρα στην παρέα

Υπάρχει κάπου κρυμμένη η ρύθμιση , όταν μιλάω στο τηλέφωνο να δείχνει στην οθόνη την χρονική διάρκεια της κλήσης??? Κάτι σαν χρονόμετρο ας πούμε.

Nobody's perfect

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned