sokgiorgos Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Εγω παντως απο την Παρασκευη που πηρα το τηλεφωνο και μου εβγαλε με το που το ανοιξα update σε 7 το περασε και δεν εχω κανενα προβλημα ολα δουλεουν αψογα . Δεν εχω χασει καμια κληση. Ειμαι με wind και το τηλεφωνο ειναι τσεχικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Αν θυμάμαι καλά, στην 6 είχε επιλογή για το αν τα εικονίδια θα εμφανίζονται μόνα τους ή μέσα σε πλαίσιο. Που είναι αυτή η ρύθμιση στο nugat και δεν τη βρίσκω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 παιδια εχω καποιες ερωτησεις απο μερες! το smart switch οταν παω να κανω αντιγραφα ασφαλειας στο 89% μου γραφει σφαλμα και κανει διακοπη ! προσπαθω να παιξω με dolphin emulator παιχνιδια του wii και του game cube και το παιχνιδι σερνεται με τον exynos που εχουμε ενω με τον snapdragon δουλευει κομπλε τοσο κακος ειναι ο exynos? εχω περασει την νουγκατ εχω πολλες εφαρμογες κλησεις δεν εχω δει να χανω το γυριζω σε 2g και εχω κομπλε σημα γιατι με 4g η vodafone χαλια μαυρα! η μπαταρια μου κραταει με το ζορι 10 ωρες οταν ασχολαουμαι με το ιντερνετ ! γιαυτο θελω να κανω επαναφορα και δυστυχως να το στησω απτην αρχη Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Το θέμα κλήσεων έχει καταντήσει εκνευριστικό. Τουλάχιστον 10 χαμένες σήμερα. Η samsung άραγε γνωρίζει το θέμα; Με cosmote είμαι. Κι αναρωτιέμαι,θέμα παροχου η αναβάθμισης. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 (edited) Τελικα το wifi calling δουλευει?Εχω στειλει sms και εχει "ενεργοποιηθει".Ξερετε αν θελει οπωσδηποτε csc COS? Sent from my SM-G935F using Tapatalk Σε συνεχεια του ερωτηματος μου,παιζει μονο με CSC COS (cosmote). Sent from my SM-G935F using Tapatalk Edited March 8, 2017 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Το θέμα κλήσεων έχει καταντήσει εκνευριστικό. Τουλάχιστον 10 χαμένες σήμερα. Η samsung άραγε γνωρίζει το θέμα; Με cosmote είμαι. Κι αναρωτιέμαι,θέμα παροχου η αναβάθμισης. Αν ήταν θέμα παρόχου δεν θα το είχα και εγώ με Vodafone. Προς το παρόν κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων καθώς την αναβάθμιση την πήρα ΟΤΑ και δεν έκανα επαναφορά γιατι βαριόμουν να ξαναστήνω. Στην πρώτη χαμένη κλήση (χωρίς λόγο) επιστρέφω στην MM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Είχα αναφέρει παλαιότερα θεματάκια που είχα με την κάμερα που έβγαζε φωτογραφίες θωλές και το ακουστικό που δεν ακουγόταν καλά σε κλήσεις.. Μου τα άλλαξαν σήμερα μέσα σε μία ώρα και τώρα που γύρισα σπίτι το ξανά στήνω.. Ελπίζω να μην είναι πλακέτα και να μη μου ξανά εμφανιστούν τα θεματάκια.. Μιας και μιλάμε για χαμένες κλήσεις, με btu και Vodafone δεν έχω κανένα θέμα εγώ.. Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Κάποια λύση ξερετε για το θέμα με το wifi που κλείνει το μενού; εστω καποια εφαρμογή μεχρι να βγει κάποια ενημερωση για αυτο το bug; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Εγώ με 7αρα (μαμά Poland) και Vodafone, δεν έχω χάσει ούτε μία κλήση (είμαι μόνιμα με 4G κλειστό, δουλεύω 2G/3G). Και πριν που είχα βάλει BTU μέσω Odin, για 15-20 μέρες, δεν είχα χάσει ούτε μία κλήση... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Κάποια λύση ξερετε για το θέμα με το wifi που κλείνει το μενού; εστω καποια εφαρμογή μεχρι να βγει κάποια ενημερωση για αυτο το bug; Δοκιμασα κατι και φαινεται οτι έστρωσε το θέμα με το μενου του wifi. εδω και μια ωρα που το πειραζω συνεχεια δουλευει κανονικα το μενου του wifi. :rolleyes: Πηγαινετε Γενικη διαχειριση -->Μηδενισμος---> επαναφορα ρυθμισεων δικτυου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Νέος χρήστης έρχομαι από S6 και αν και δεν περίμενα να δω διαφορά, έπαθα πλάκα κυρίως με την μπαταρία αλλά και με τη συσκευή γενικά γιατί δουλεύει καλύτερα από το S6. Μόλις το αγόρασα πέρασα κατευθείαν με Odin την 7 BTU. Όλα μια χαρά δουλεύουν απλά έχω μόνο ένα πρόβλημα. Στο πληκτρολόγιο αν πατήσω το κουμπί ρυθμίσεων (γρανάζι κάτω αριστερά) παγώνει η αφή και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Αν πατήσω 'πισω' επανέρχεται. Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Καλησπέρα υπάρχει τρόπος να κλείσω εφαρμογές που τρέχουν από πίσω έτσι ώστε να ελευθερώσω μνήμη ram αλλά κάθε φορά που ανοίγω το κινητό να παραμένουν κλειστές? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Το θέμα κλήσεων έχει καταντήσει εκνευριστικό. Τουλάχιστον 10 χαμένες σήμερα. Η samsung άραγε γνωρίζει το θέμα; Με cosmote είμαι. Κι αναρωτιέμαι,θέμα παροχου η αναβάθμισης. εγω με κοσμοτε 1 μηνα τωρα που εχω το κινητο σε 6 και σε 7 προσφατα δεν εχω χασει ουτε μια κληση παντως και καθημερινα κανω διανομες και κινουμαι σε ολη την αττικη.οποτε το βλεπω δυσκολο να ειναι θεμα παροχου.εσεις που εχετε προβλημα με τις κλησεις μηπως απο ειναι απο μια συγκεκριμενη παρτιδα η προοριζονταν για την ιδια χωρα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Ούτε και εγώ με Cosmote έχω χαμένες κλήσεις, εκτός αν δεν έρχεται κάποιο sms Βέβαια το έχω πάντα σε 2g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Οσο ήμουν με cosmote δεν ειχα χάσει ποτε κληση με το που πηγα σε Vodafone χανω συνέχεια. Απλα δεν θυμάμαι αν ειχα βάλει την 7 beta πριν αλλάξω παροχο Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 καλησπέρα ! ΣΟΣ πειραματιζομουν με το κινητό και απο τις ρυθμίσεις προσβασιμοτητα ενεργοποίησα το Κλείδωμα κατεύθυνσης ... το θέμα είναι οτι δεν θυμάμαι ακριβώς τις κινήσεις και δεν μπορώ να μπω στο μενού.. μετά απο πολλές προσπάθειες μου λεει να περιμένω 30 λεπτά.. τι κανω τώρα? ούτε το δαχτυλικό αποτύπωμα βγάζει ούτε τον κωδικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Να πω και γω ότι μετά από δύο μέρες με την 7αρα όλα λειτουργούν άψογα. Θα έλεγα ότι το πολύ καλό έγινε ακόμα καλύτερο. Είμαι με ελληνική unbranded συσκευή και πάροχο Vodafone. Την 7αρα τη πέρασα με smart switch κάνοντας αρχικά factory reset πριν τη περάσω και ξανά μετά αφού τη πέρασα. Να πω ότι είχα κρατήσει back up πριν και το πέρασα αφού τέλειωσα με το << πέρασμα >> της 7αρας, διότι βαριόμουν να ξανά στήνω τα πάντα από την αρχή. Ίσως να έκανα πλεονασμούς, αλλά μέχρι τώρα όλα άψογα και θα έλεγα καλύτερα και από πρίν σε γενική αίσθηση, όχι ότι είχα κάποιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_FZ6 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Καλημερα. Να πω και γω την εμπειρια μου με την 7. Εχω το κινητο απο τον Δεκεμβριο χωρις κανενα προβλημα με χαμενες κλησεις. Με το που περασα την 7 ξεκινησαν τα προβληματα (ελληνικο unbranded). Βεβαια δεν εχω κανει ακομα factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantnick Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Γενικά απόλυτα ευχαριστημένος δεν μπορώ να πω οτι είμαι με την 7. Μεγάλα θέματα δεν είδα ακόμα αλλα 1 random restart και κάτι μικρο lags here and there. Αυτό που με παίδεψε και δεν υπάρχει λύση είναι το οτι ο Google launcher δεν παίζει με το Secure Folder της Samsung. Εξαφανίζει όλες τις εφαρμογές απο το apps drawer. Με Nova παίζει μια χαρά απ ότι λένε. Παράθεση to kako me to na mi kaneis tipota einai oti den boreis na stamatiseis gia na ksekourasteis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis62 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι . Με ανοιχτά δεδομένα και σερφάρισμα νιώθω να ζεσταίνεται ελαφρώς το κινητό στο δεξί τμήμα του . Δεν θυμάμαι να συνέβαινε αυτό όταν πήρα το κινητό . Έχω κάνει factory reset άλλα δεν άλλαξε κάτι . Ειμαι με nougat . Είναι λογικό κάτι τέτοιο; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι . Με ανοιχτά δεδομένα και σερφάρισμα νιώθω να ζεσταίνεται ελαφρώς το κινητό στο δεξί τμήμα του . Δεν θυμάμαι να συνέβαινε αυτό όταν πήρα το κινητό . Έχω κάνει factory reset άλλα δεν άλλαξε κάτι . Ειμαι με nougat . Είναι λογικό κάτι τέτοιο; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πιστεύω ότι δε πρέπει να σε ανησυχεί. Κατέβασε μια εφαρμογή, πχ το phone info ή aida 64, που να δείχνει τη θερμοκρασία της συσκευής και δες μόνος σου αν είναι φυσιολογικό. 25-47 min max θεωρούνται φυσιολογικές τιμές. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis62 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Μέχρι 32 φτάνει περίπου Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Για να χρησιμοποιήσεις το Wi-Fi calling της cosmote πρέπει αναγκαστικά να περάσεις csc cos? Άρα ουσιαστικά το κάνεις θελωντας και μη branded. Επίσης γράφει ότι μπορείς να το πας σε ένα κατάστημα Γερμανος και να σου κάνουν αναβάθμιση λογισμικού? Άρα σου περνάνε και αυτοί csc cos μέσω Odin? Η κάνουν κάτι διαφορετικό? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Για να χρησιμοποιήσεις το Wi-Fi calling της cosmote πρέπει αναγκαστικά να περάσεις csc cos? Άρα ουσιαστικά το κάνεις θελωντας και μη branded. Επίσης γράφει ότι μπορείς να το πας σε ένα κατάστημα Γερμανος και να σου κάνουν αναβάθμιση λογισμικού? Άρα σου περνάνε και αυτοί csc cos μέσω Odin? Η κάνουν κάτι διαφορετικό? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οι ερωτήσεις σου είναι και οι απαντήσεις :) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Οι ερωτήσεις σου είναι και οι απαντήσεις :) Ναι το φαντάστηκα απλά ήθελα μια επιβεβαίωση. Απλά δεν Ξέρω κατά πόσο αξίζει να το κάνεις όλο αυτό.. . Επίσης αν σε μελλοντικό update περαστεί το Wi-Fi calling στο csc Eur που είναι το ελληνικό unbranded, θα είναι διαθέσιμο να το ενεργοποιήσεις σε όποιον πάροχο και αν είσαι ή ο πάροχος θα σου λέει αν θες να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μου πρέπει να φορέσεις και την csc μου? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts