tsente Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Ελληνικό unbranded κι εμένα με nougat πλέον εδω και λίγα λεπτά , θα επανέλθω με εντυπώσεις Στάλθηκε από το SM-G935F μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Δεν έχω κάνει ούτε μισή αναβάθμιση απόταν πήρα την συσκευή. Με την προιστορία της εταιρίας και τη γενικότερη αντιμετώπιση των ΟΕΜ σε αναβαθμίσεις, είναι να φοβάσαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Μόνο η Ελβετία έμεινε απέξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα μιλαμε για την χειροτερη αναβαθμιση που εχω κανει ποτε σε android και εξηγουμαι για να μην με παρετε με τις πετρες... Μπαταρια μπαταρια μπαταρια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Κατεβαζω κι εγώ...ελπίζω να γλυτώσω την επαναφορά.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Εγώ έκανα πριν και θα κάνω μάλλον και μετά (έχω χρόνο για χάσιμο...). Τελικά είναι καλύτερο να γίνει ΟΤΑ ή μέσω Smart Switch (το οποίο δεν εμφανίζει ειδοποίηση για ενημέρωση ακόμα...); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikler Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Φίλε στην αρχή είναι απογοήτευση. Μετά από λίγες μέρες στρώνει και μάλιστα καλύτερα από την 6.Τουλάχιστον η δική μου συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα μιλαμε για την χειροτερη αναβαθμιση που εχω κανει ποτε σε android και εξηγουμαι για να μην με παρετε με τις πετρες... Μπαταρια μπαταρια μπαταρια :) Δεν ισχύει,η αναβάθμιση έχει μηδαμινά προβλήματα και ειδικά στη μπαταρία σε αντίθεση με την επίσημη nougat που είχα στο 6p που ήταν τραγική Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Φίλε στην αρχή είναι απογοήτευση. Μετά από λίγες μέρες στρώνει και μάλιστα καλύτερα από την 6.Τουλάχιστον η δική μου συσκευή. Γενικώς η διάρκεια της είναι κατώτερη του αναμενόμενου για κινητό με μπαταρία 3600mAh.Και δεν μιλάω μόνο για την 7 αλλά και στην 6 έτσι ήταν...Δεν γίνεται να είμαστε ευχαριστημένοι με 5-5,5 ώρες sot και τα πάντα(data,θέση,bluetooth,συγχρονισμοι) απενεργοποιημένα.Ημουν με iPhone 6s και το βράδυ είχα 25% μπαταρία.Σε s7 edge με την ίδια χρήση ακριβώς είμαι στα 35%.Δεν δικαιολογείται τόσο μικρή διαφορά για μπαταρία διπλάσια και βάλε.Ειλικρινα τα περίμενα πολύ καλύτερα τα πράγματα από θέμα μπαταρίας.Κατι άλλο ευτυχώς δεν με έχει απογοητεύσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George94pav Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Παιδιά να σας ρωτήσω, έχω παρατηρήσει ότι όταν έχω ενεργό το always on display είναι τόσο αχνό που με το ζόρι φαίνεται... Αν είμαι σε σκοτεινό χώρο είναι μία χαρά αλλά μόλις έχει λίγο παραπάνω φως δεν βλέπεις με τίποτα... Είμαι με BTU nougat παρεπιπτόντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nougatakias Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Ποτε θα ερθει ρε παιδια το nougat εχω το σ7 edge απο ελβετια γραφει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nougatakias Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Καλησπερα ξερει κανεις ποτε θα ερθει το nougat σε συσκευες που προερχονται απο ελβετια γιατι δεν εχει ερθει ακομα και δεν το βλεπω να ερχεται και καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Ποτε θα ερθει ρε παιδια το nougat εχω το σ7 edge απο ελβετια γραφει Οι γνωστές αδιόρθωτες μαμακιες της Samsung. Δίνουν σε μια δυο χώρες για να λένε ότι έδωσαν γρήγορα την αναβάθμιση και οι υπόλοιποι το καλοκαίρι. Είναι το πρώτο Samsung που δεν του έχω περάσει manual αναβάθμιση. Τους βαρέθηκα και έπαψα να ασχολούμαι. Το 90% όσων κάνω γίνονται από το iPad mini 4 ξεκούραστα. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARAPIS Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 ΠΑΙΔΙΑ Ήρθε τώρα ΟΤΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ 7 UNBRANDED .ΚΑΤΕΒΆΖΩ !! Παράθεση pit mykonos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Οι γνωστές αδιόρθωτες μαμακιες της Samsung. Δίνουν σε μια δυο χώρες για να λένε ότι έδωσαν γρήγορα την αναβάθμιση και οι υπόλοιποι το καλοκαίρι. Είναι το πρώτο Samsung που δεν του έχω περάσει manual αναβάθμιση. Τους βαρέθηκα και έπαψα να ασχολούμαι. Το 90% όσων κάνω γίνονται από το iPad mini 4 ξεκούραστα. Sent from my iPad using Tapatalk δεν βλεπω παντως στο android και τπτ ποιο γρηγορο.... ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για δωστε οσοι περασατε την nougat συμπεριφορα της gallery....... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Ποτε θα ερθει ρε παιδια το nougat εχω το σ7 edge απο ελβετια γραφει Και εγω με ελβετικο ειμαι.υπομονη....πιστευω μεχρι το βραδυ να την παρουμε! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 To "the TTS engine not supported" που μου βγαζει μετα απο καθε reboot τι ειναι? Εχω βαλει τον Google now launcher αν παιζει ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 ΠΑΙΔΙΑ Ήρθε τώρα ΟΤΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ 7 UNBRANDED .ΚΑΤΕΒΆΖΩ !! Επρεπε να τους βρίσω φαίνεται Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nougatakias Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Εχω βαρεθει να περιμενω βλεπω να μην μ ερχεται ποτε! Την ελβετια τους μεσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARAPIS Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Επρεπε να τους βρίσω φαίνεται :lol::lol::lol: Παράθεση pit mykonos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Επρεπε να τους βρίσω φαίνεται Και να διαβάσεις και μια σελίδα πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 ούτε για πορτογαλικό έχει βγει έλεος με αυτή την samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Γενικώς η διάρκεια της είναι κατώτερη του αναμενόμενου για κινητό με μπαταρία 3600mAh.Και δεν μιλάω μόνο για την 7 αλλά και στην 6 έτσι ήταν...Δεν γίνεται να είμαστε ευχαριστημένοι με 5-5,5 ώρες sot και τα πάντα(data,θέση,bluetooth,συγχρονισμοι) απενεργοποιημένα.Ημουν με iPhone 6s και το βράδυ είχα 25% μπαταρία.Σε s7 edge με την ίδια χρήση ακριβώς είμαι στα 35%.Δεν δικαιολογείται τόσο μικρή διαφορά για μπαταρία διπλάσια και βάλε.Ειλικρινα τα περίμενα πολύ καλύτερα τα πράγματα από θέμα μπαταρίας.Κατι άλλο ευτυχώς δεν με έχει απογοητεύσει.για ποιο iphone μιλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Μετά την αναβάθμιση στην 7.0, στην εφαρμογή της κάμερας, μπορούμε να αποθηκεύσουμε manual ρυθμίσεις, όπως και στην 6? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Ρε παιδιά,χάνετε κλήσεις;ενώ δείχνει κανονικά ότι έχει σήμα; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts