Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε ολες

Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι για το εν λόγο κινητό μπορειται να μου πειτε τις κριτικές είτε καλές είτε οχι??

Αν αξίζει για τα χρήματα που έχει??

ολα ειναι σχετικα. Δεν υπαρχει κανονας για το τι ειναι καλο. Για αλλον ειναι καλο να εχει μονο καλη καμερα, την καλυτερη δυνατη και δεν τον νοιαζει τιποτα αλλο, αλλοως ενδιαφερεται να εχει καλη καμερα κυριως τη μερα και να κροπαρει, και δεν τον νοιαζει γενικα.. αλλος ενδιαφερεται να εχει και καλη μπαταρια ή κυριως καλη μπαταρια, αλλος το θελει ομορφο κτλ.

Σε γενικες γραμμες λοιπον το s7 edge ειναι απο τα καλυτερα κινητα φετος αν οχι το καλυτερο, για μενα.

Λεω για μενα γιατι εγω θελω τα εξης πραγματα:

Καλη μπαταρια, δεν μπορω να νιωθω οτι θα ξεμεινω μες τη μερα αν το πιεσω (μπορει να μιλησω 4 ωρες και να χρειαστω 4G αλλες τοσες για χρηση, θελω να με βγαλει).

Θελω καλη καμερα. Το κινητο δεν παυει να ειναι κινητο, οποτε θελω μια καλη καμερα κυριως στο αυτοματο, να μπορει να βγαλει ευκολα και γρηγορα, αν θες manual ειναι επισης καλο αλλα ισως υπαρχουν και καλυτερα..ομως τοτε καλυτερα να δεις ψηφιακη.

Θελω ομορφο σχεδιο. Το κινητο δεν παυει να ειναι κατι που το κουβαλας συνεχεια μαζι σου. Οπως ολα τα πραγματα λοιπον, ετσι και αυτο θελουμε να μας αρεσει. Ακομα και ενα ημερολογιο αν πας να διαλεξεις, κοιτας το σχεδιο, και ας ειναι απλως χαρτι που θα γραφεις τις σημειωσεις σου ολη τη χρονια. ποσο μαλλον μια συσκευη που αποτελειται απο τοσα μερη και τοσα υλικα.

Τελος, θελω αδιαβροχοποιηση. Εχω βαρεθει το αγχος μην χαλασει αν τυχον πεσει νερο πανω του, αν με πιασει βροχη εξω, αν γινει κατι επειγον και πρεπει να βραχυ, αν πεσει κανα ποτηρι στο τραπεζι και το μουλιασει. Απο το 1ο αδιαβροχο που πηρα και επειτα εχω ευχαριστηθει χρηση..

Τωρα μπορω να σου πω και αλλα 10 πραγματα που εχει και μου αρεσουν, αλλα ειναι λεπτομερειες. Σε γενικες γραμμες αυτα. Επισης δε θα πηγαινα σε αι φον γιατι ειναι κακασχημο κατα τη γνωμη μου πλεον, θεωρω ξεπερασμενο το σχεδιο και με τετοιο ογκο για ιδιο μεγεθος οθονης δεν αξιζει, ενω το μενου του ειναι για κλαμματα. Μια αλλαγη στις ρυθμισεις της καμερας πχ, πρεπει να βγεις απο την καμερα να πας στο μενου να την αλλαξεις, φαντασου τωρα να ασχολεισαι λιγο παραπανω με φωτογραφια και να παρεις αι φον, απλα λαθος επιλογη.

Τα λεφτα του ειναι καλα, αν περιμενεις κανα διμηνο να βγει s8 θα πεσει σιγουρα κι αλλο, αλλα μετα απο 2 μηνες θα βγαινει κανα αλλο και θα λες μηπως να παρω εκεινο κτλ, οποτε γενικα χτυπα το, αξιζει οσο κανενα αλλο πιστευω.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλημέρα και καλές γιορτές, έχουμε κανένα νέο πότε θα αρχίσει να κυκλοφορεί το android 7 ;

Λογικά Ιανουάριο,Φεβρουάριο, δεν το βλέπω για μέχρι το τέλος του χρόνου.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

giphy.gif

Καλημέρα σε ολες

Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι για το εν λόγο κινητό μπορειται να μου πειτε τις κριτικές είτε καλές είτε οχι??

Χτες το πήρα για τρίτη φορά από όταν βγήκε. Έχω περάσει και από τα δύο στρατόπεδα. Για μένα είναι το πιο ολοκληρωμένο κινητό για το 2016.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημήτρης

Χτες το πήρα για τρίτη φορά από όταν βγήκε. Έχω περάσει και από τα δύο στρατόπεδα. Για μένα είναι το πιο ολοκληρωμένο κινητό για το 2016.

Ετσι είναι ακριβώς.

Η καλύτερη επιλογή ειδικά τώρα που έχει πεσει και λίγο η τιμή.

Παιδιά καλησπέρα, είμαι με το Note 4 και μετά το θέμα που προέκυψε με το Note 7, δεν έχω και πολύ υπομονή και λέω να πάω στο Edge. Το έχει στα 599€ ο Γερμανός και με το 10% επιστροφή της Eurobank, θα μου βγει στα ίδια με τα σκρουτζομάγαζα. Έχει κανένας ιδέα αν είναι branded της Cosmote μέσω Γερμανού?

Ευχαριστώ!

Καλές γιορτές να έχουμε! :)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Παιδιά καλησπέρα, είμαι με το Note 4 και μετά το θέμα που προέκυψε με το Note 7, δεν έχω και πολύ υπομονή και λέω να πάω στο Edge. Το έχει στα 599€ ο Γερμανός και με το 10% επιστροφή της Eurobank, θα μου βγει στα ίδια με τα σκρουτζομάγαζα. Έχει κανένας ιδέα αν είναι branded της Cosmote μέσω Γερμανού?

Ευχαριστώ!

Καλές γιορτές να έχουμε! :)

Καλύτερα θα ήταν να ρωτήσεις να πάρεις επίσημη απάντηση.

6 φορες εδώ (τωρα είμαι στην εκτη :lol:) και, πραγματι, είναι με διαφορα η καλυτερη υλοποιηση του 2016 (θα ηταν το νοτε 7, αλλα ας οψεται).

Βλεπω παλι και το 2017 τη σαμμυ να παιζει μπαλα μονη της...

Καλύτερα θα ήταν να ρωτήσεις να πάρεις επίσημη απάντηση.

Ξέρω, δεν ακούγεται πολύ ωραίο, αλλά δεν έχω και τεράστια εμπιστοσύνη στις απαντήσεις για αυτό ρώτησα και εδώ! Εννοείται ότι θα τους ρωτήσω. Ευχαριστώ πάντως!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Ξέρω, δεν ακούγεται πολύ ωραίο, αλλά δεν έχω και τεράστια εμπιστοσύνη στις απαντήσεις για αυτό ρώτησα και εδώ! Εννοείται ότι θα τους ρωτήσω. Ευχαριστώ πάντως!

Γι αυτό και είπα να πάρεις επίσημη απάντηση με μειλ ή καπου γραμμένη.

Καλησπέρα σε όλους!

Μπορείτε να μου προτείνετε σας παρακαλώ εφαρμογή για να κανονίζω τα χρώματα του led στις ειδοποιήσεις ανάλογα την εφαρμογή;;

Είχα το light manager και ξαφνικά σταμάτησε να παίζει..

Αυτό το Samsung cloud δουλεύει εσάς; εμένα απο καιρό δεν κάνει συγχρονισμό.

Μια χαρά δουλεύει σε εμένα.

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

6 φορες εδώ (τωρα είμαι στην εκτη :lol:) και, πραγματι, είναι με διαφορα η καλυτερη υλοποιηση του 2016 (θα ηταν το νοτε 7, αλλα ας οψεται).

Βλεπω παλι και το 2017 τη σαμμυ να παιζει μπαλα μονη της...

Συγνώμη που είμαι περίεργη αλλά έξι φορές? Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί?

Καλημέρα σε ολες

Πρωτα απ ολα να συμφωνησουμε οτι δεν υπαρχει η τελεια συσκευη...Το S7/S7 edge ειναι συσκευες που θα κνεις την δουλεια σου απροβληματιστα χωρις lag,και με ισως την καλυτερη καμερα...

Πολυ καλη μπαταρια,την καλυτερη οθονη που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη,και σε πολυ καλη τιμη.Ακομα ενα θετικο η αδιαβροχοποιηση...

Αρνιτικα η καπως ευαισθητη ουονη,εχουν ακουστει διφορα οτι σπαει με.το παραμικρο,το ηχειο μπορουσε να ηταν καλυτερο...

Γενικσ για μενα.ειναι μια συσκευη που καλυπτει εναν απαιτητικο χρηστη...

Το cloud και σε μένα δεν δούλευε αλλά κατέβασα την τελευταία έκδοση που ανέβηκε στο apkmirror.com και λειτουργεί κανονικά τώρα.

https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-cloud/samsung-cloud-2-2-12-release/samsung-cloud-2-2-12-android-apk-download/

Oneplus 6 8/128

Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να κάνω ανάκτηση ενός βίντεο που διέγραψα κατά λάθος? ευχαριστώ εκ των προτέρων

+1 Και απο εμενα στις αποψεις περι πιο ολοκληρωμένης συσκευής του 16... ( Ακομη και το note 7 δεν ειχε ουσιαστικες διαφορες)

Αν και ποτε δεν μου αρεσαν τα Σαμσουνγκ αλλαξα γνωμη...

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Το πρώτο μου κινητό της Samsung και το καλύτερο όλων με διαφορά! Απλά κορυφή το κινητό.
Konakis.

Το cloud και σε μένα δεν δούλευε αλλά κατέβασα την τελευταία έκδοση που ανέβηκε στο apkmirror.com και λειτουργεί κανονικά τώρα.

https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-cloud/samsung-cloud-2-2-12-release/samsung-cloud-2-2-12-android-apk-download/

Σε ευχαριστω πολυ, θα το κανω και εγω!!

Όποιος θέλει το δικαρτο από σκρουτζ εδώ το έχει 514 ευρώ μάλλον από λάθος υποψιάζομαι γιατί στην αναζήτηση του σκρουτζ το βγάζει 699.

http://www.vnp.gr/kinita-tilefona/samsung-galaxy-s7-edge-dual-sim-32gb-g935fd.html

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161222/509ffdd5f1d0b060c7433394ee91aa08.jpg

Edited by scream

Γιατί αλλάζει συσκευές πιο εύκολα από πουκάμισα :D

2 έχω αλλάξει εγώ και με βλέπω σύντομα στην 3η επίσης μιας και δεν με ικανοποιεί το σύνολο σε ότι έχω δοκιμάσει εως τώρα.

Απλά το μικρόβιο των δοκιμών. Εδώ και χρόνια, από την εποχή του note 1, ότι κι αν δοκιμάζω, γυρίζω τρεχοντας σε Samsung...

Ξέρει κανείς πόσο κάνει το πίσω γυαλί? Θα πάω σέρβις ούτως ή άλλως απλά ήθελα να ξέρω από πριν την κρυαδα

Δημήτρης

Καλησπέρα σε όλους!

Μπορείτε να μου προτείνετε σας παρακαλώ εφαρμογή για να κανονίζω τα χρώματα του led στις ειδοποιήσεις ανάλογα την εφαρμογή;;

Είχα το light manager και ξαφνικά σταμάτησε να παίζει..

Light Flow LED Control!

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned