vfragos Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Με ελληνικό τηλέφωνο μπορώ να μπω στο Beta πρόγραμμα για την nougat; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Ξεκίνησε στην Κορέα το Nougat update.. ~1,2 Gb! Ακόμα τπτ σε μας δεν αφήνει register.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι φίλε και εγω το ίδιο ακόμα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Το τσέκαρα ο κακόμοιρος κι ήταν όλα οκ.. Αφού τις επόμενες μέρες έβγαζα φωτογραφίες και βίντεο κανονικά. Μετά από 4-5 μου το έκανε που πήγα να τραβήξω μία στο Mall.. Τέσπα.. Μου είπε κάποιος στους xda να προσπαθήσω να τραβήξω και με μία άλλη εφαρμογή κάμερας όταν μου το ξανακάνει ώστε να δούμε αν είναι software θέμα της κάμερας ή hardware.. Θα δοκιμάσω κι αυτό και βλέπουμε.. :sorry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Το τσέκαρα ο κακόμοιρος κι ήταν όλα οκ.. Αφού τις επόμενες μέρες έβγαζα φωτογραφίες και βίντεο κανονικά. Μετά από 4-5 μου το έκανε που πήγα να τραβήξω μία στο Mall.. Τέσπα.. Μου είπε κάποιος στους xda να προσπαθήσω να τραβήξω και με μία άλλη εφαρμογή κάμερας όταν μου το ξανακάνει ώστε να δούμε αν είναι software θέμα της κάμερας ή hardware.. Θα δοκιμάσω κι αυτό και βλέπουμε.. :sorry: Ναι σωστη σκέψη, ελπίζω να είναι software και να γλιτωσεις την 2 επίσκεψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Σε ελληνική συσκευή μπορούμε να μπούμε στο Beta πρόγραμμα για την nougat; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Σε ελληνική συσκευή μπορούμε να μπούμε στο Beta πρόγραμμα για την nougat; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Φιλε ρωτησες ηδη 2 φορές σε 20 λεπτά. 1 2 σελίδες πίσω θα δεις την απάντηση οτι πρέπει να έχεις Αγγλικη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Ξεκίνησε στην Κορέα το Nougat update.. ~1,2 Gb! Ακόμα τπτ σε μας δεν αφήνει register.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όταν βγει και Ευρώπη όλο και κάποιος θα την ανεβάσει στο xda . Αν αργήσει Σε μας πάμε κατευθείαν κατεβασμα και φλασαρισμα μέσω odin Sent from S7 edge Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Φιλε ρωτησες ηδη 2 φορές σε 20 λεπτά. 1 2 σελίδες πίσω θα δεις την απάντηση οτι πρέπει να έχεις Αγγλικη ρομ. Προφανώς δεν είμαι χαζός για να το κάνω, κάποιο πρόβλημα με την σύνδεση μάλλον και φαινόταν σαν να μην είχε γίνει το ποστ, ευχαριστώ παντως Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Όταν βγει και Ευρώπη όλο και κάποιος θα την ανεβάσει στο xda . Αν αργήσει Σε μας πάμε κατευθείαν κατεβασμα και φλασαρισμα μέσω odin Sent from S7 edge Αν θυμάμαι καλά πέρυσι δεν μπορουσες να την φλασαρεις την beta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Αν θυμάμαι καλά πέρυσι δεν μπορουσες να την φλασαρεις την beta. Και γω δεν το θυμάμαι αυτό. Για να δούμε. Το καλό είναι όσο θυμάμαι ότι είχε βγει απροβληματιστη. Ελπίζουμε το ίδιο και φέτος Sent from S7 edge Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Και γω δεν το θυμάμαι αυτό. Για να δούμε. Το καλό είναι όσο θυμάμαι ότι είχε βγει απροβληματιστη. Ελπίζουμε το ίδιο και φέτος Sent from S7 edge Ναι όντως έγινε πολύ καλή δουλειά. Αντε να ρθει και σε εμας http://www.sammobile.com/2016/11/09/galaxy-s7-nougat-updates-new-ux-screenshots/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Αν θυμάμαι καλά πέρυσι δεν μπορουσες να την φλασαρεις την beta. Δεν ισχύει αυτό φίλε μου, τώρα αν γράψει ο knox είναι άλλο θέμα αλλα να ρωτήσω (για τη beta) απ ότι ξέρω η samsung τσεκάρει την ip (έχει region check lock παντού! πχ στο store της) έχει αλλάξει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Δεν ισχύει αυτό φίλε μου, τώρα αν γράψει ο knox είναι άλλο θέμα αλλα να ρωτήσω (για τη beta) απ ότι ξέρω η samsung τσεκάρει την ip (έχει region check lock παντού! πχ στο store της) έχει αλλάξει κάτι? Πέρυσι τουλάχιστον οσοι ειχαν BTU ρομ την πηραν κανονικά άσχετα απο την τοποθεσία. Θα δούμε για φέτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_z250 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 απο beta σε official release γινεται μεσω ota μετα η μενεις σε beta και flashareis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdr Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Τους το πρότεινα στο σέρβις Κι εκείνοι μου απάντησαν Ότι μπαταρία είναι εντάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Νομίζω ανοίξει το beta programme για δείτε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Νομίζω ανοίξει το beta programme για δείτε το. Και εγω μόλις θα ποσταρα τώρα. Εκανα εγγραφή κανονικά. Σου ήρθε update φιλε? Γιατί εγω εχω μείνει στου Μαρτίου δεν ξέρω αν πρέπει να περασει τα της 6 και μετα να πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Και εγω μόλις θα ποσταρα τώρα. Εκανα εγγραφή κανονικά. Σου ήρθε update φιλε? Γιατί εγω εχω μείνει στου Μαρτίου δεν ξέρω αν πρέπει να περασει τα της 6 και μετα να πάει. Όχι δεν μου ήρθε update απλά και γω εγγραφή έκανα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Όχι δεν μου ήρθε update απλά και γω εγγραφή έκανα... Είσαι στην τελευταία έκδοση φαντάζομαι ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Και γω μόνο εγγραφή. Αναμένουμε SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Εμένα δεν αφήνει ακόμα τπτ Sent from S7 edge Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Και γω μόνο εγγραφή. Αναμένουμε SM-G935F Και εγώ το ίδιο εγγραφη μόνο Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Είσαι στην τελευταία έκδοση φαντάζομαι ε? Ναι στην τελευταία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Εμένα δεν αφήνει ακόμα τπτ Sent from S7 edge Ψαξε το λιγο να τικαρεις εκεί που λεει συμφωνώ, εκανα λίγη ώρα να το βρω εγω. Μου έλεγε αποτυχία εγγραφής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_z250 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 παιζει ρολο τι csc εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts