Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για ποιο λογο να πας εκει που λες κι οχι στο επισημο σερβις της Samsung;

Φυσικα κι εκει δεν εχουν την τεχνογνωσια για να πετυουν την αδιαβροχοποιηση ξανα,κατι που στην σμαρτεκ ξερουν.

Αλλαξα κι εγω οθονη στην σμαρτεκ αλλα μεσα στα πλαισια της εγγυησης.Δεν το βαζω κατω απο βρυσες,πισινες,μπανιερες και λεκανες,αλλα στην βροη το βγαζω και το χρησιμοποιω κανονικα.

Δεν εχω κανενα θεμα.

Αλλωστε τα ιδια λεφτα ζητανε κι εκει.

θα το παω εκει η σε ενα εξουσιοδοτημενο που μου εδωσε η σαμσουνγκ εδω στη περιοχη μου,ουτως η αλλως τα φραγκα δεν με βλεπω να τα γλυτωνω

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

θα το παω εκει η σε ενα εξουσιοδοτημενο που μου εδωσε η σαμσουνγκ εδω στη περιοχη μου,ουτως η αλλως τα φραγκα δεν με βλεπω να τα γλυτωνω

Δεν σε στελνουμε στην smartec γιατι θα σου ερθει φτηνοτερα ή τσαμπα.

Για να γινει σωστη δουλεια και να μην εχεις θεματα σε στελνουμε.

Χωρια οτι μπορει να εχεις και καποια εγγυηση.

Μεταξυ μας εγω θα το πουλαγα οπως ειναι κανα 250αρι-300αρι και μαζι με τα 280 που εχεις σκοπο να δωσεις θα επαιρνα αλλο.Ειτε φρεσκομεταχειρισμενο ειτε καινουριο.

Δεν παιζει να το εφτιαχνα παντως...

Εγώ το έχω μόνιμα και το κουβαλαω μέσα σε τσαντάκι μέσης αλλά το έχω μέσα σε μια θήκη δερμάτινη pouch bugatti ..Εσυ το έχεις χύμα με τι θήκη?? Αλλά και πάλι δύσκολο μου φαίνεται... :wacko:

Τι να πω το έχω με spigen θήκη και μια ακόμα μέσα στο τσαντάκι(πουγκι) για αποφυγή γρατζουνιων, μάλλον θα πατιεται έτσι κι αλλιώς...ευχαριστώ πάντως

Καλησπερα σας,καλη εβδομαδα σε ολους. Θελω την βοηθεια σας παιδια,εσπασε η οθονη στο s7 edge που εχω,πηγα στην irepair 280 κοστος αλλα μου ειπαν πως μετα δεν θα ειναι αδιαβροχο,παρακαλω πειτε μου αν παιζει κατι τετοιο ειτε παω εκει ειτε παω σε εξουσιοδοτημενο καταστημα για samsung,παω να σκασω Παρακαλω ΒΟΗΘΕΙΑ ευχαριστω πολυ

Θα το στείλεις στη smartec φίλε. Και εγώ τέλη Ιουλίου το πήρα από πλαίσιο και μετά από πτώση έσπασε η οθόνη. Το έστειλα smartec και με κόστος 278 ευρώ έγινε αντικατάσταση και η αδιάβροχοποίηση ισχύει κανονικά.

Σας ευχαριστω πολυ ολους παιδια,αυριο μιλαω με εξουσιοδοτημενο να δω τι θα πει , να τα βαλω κατω αλλα με βλεπω για σμαρτεκ

Χτες ειδα σε μια καφετερια ενα s7 edge να δειχνει το always on display με μικρα γραμματακια εκει στο κυρτωμα της οθονης μονο και μου αρεσε.

Δηλαδη αντι να δειχνει την ωρα με μεγαλα γραμματα στο κεντρο της οθονης οταν ειναι κλειδωμενο, εδειχνε την ωρα με μικρα γραμματακια στην ακρη της οθονης εκει στο κυρτωμα.

Παω σπιτι ψαχνω παντου και δεν βρισκω πως το εκανε.

Μηπως ειναι με καποια τριτη εφαρμογη;

Χτες ειδα σε μια καφετερια ενα s7 edge να δειχνει το always on display με μικρα γραμματακια εκει στο κυρτωμα της οθονης μονο και μου αρεσε.

Δηλαδη αντι να δειχνει την ωρα με μεγαλα γραμματα στο κεντρο της οθονης οταν ειναι κλειδωμενο, εδειχνε την ωρα με μικρα γραμματακια στην ακρη της οθονης εκει στο κυρτωμα.

Παω σπιτι ψαχνω παντου και δεν βρισκω πως το εκανε.

Μηπως ειναι με καποια τριτη εφαρμογη;

To νυχτερινό ρολόι πρέπει να λες.

Υπάρχει στις ρυθμίσεις της edge screen

Εdit: Στις ρυθμίσεις της εμφάνισης βρίσκεται

Edited by bas13

Νομίζω λέει αυτό που εμφανίζει τις ειδποιησεις στην άκρη της edge

Με σβηστη οθόνης περνάς το δάχτυλο σου πάνω κάτω στην edge

Νομίζω λέει αυτό που εμφανίζει τις ειδποιησεις στην άκρη της edge

Με σβηστη οθόνης περνάς το δάχτυλο σου πάνω κάτω στην edge

Όχι αυτό που λέει είναι το νυχτερινό ρολόι.

Όταν παρέλαβα το κινητό από το σέρβις προεβησαν σε αναβάθμιση λογισμικού χωρίς αιτία βέβαια. Είχα ξεχάσει πόσο γρήγορα πάει. Τις τελευταίες 3 αναβαθμίσεις τις είχα όλες από πάνω και βαριομουν να το στηνω. Τελικά ανά 2 αναβαθμίσεις καλό είναι να γίνεται καθαρή. Επίσης πήρα και ένα iPhone 6s που βρήκα ευκαιρία το οποίο το άντεξα μόλις 2 μέρες. Πουλήθηκε σήμερα. Δεν αξίζει με τπτ τα λεφτά που κάνει το 6s αυτή τη στιγμή.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημήτρης

Εδώ με το g4 και δεν αντέχετε το 6s θα συγκριθεί με το διαμάντι το s7 edge? ;)
Konakis.

Καλησπέρα παιδιά, εχω στα χέρια μου s7 edge SM-G935F2VHNN και ενα SM-G935F4 σφραγισμένα, ξέρει κανένας τι διαφορά μπορεί να έχουν για να διαλέξω;

Στάλθηκε από το VFD 900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γνωριζουμε κατι σχετικα με το root και την εγγυηση...το οτι κανει trip το Knox το βγαζει εκτος ? Πολλοι λενε οτι αυτο στην Ευρωπη δεν ισχυει και ενα σχετικο αρθρο εδω http://matija.suklje.name/rooting-and-flashing-your-device-does-not-void-the-warranty-in-eu . Αν εχει και καποιος προσωπικη εμπειρια σχετικα με το θεμα ακομη καλυτερα.

Ευχαριστω τα παιδια που προτειναν την smartec πηγα χθες ολα καλα το κινητο τζαμι και αδιαβροχο...

Παιδιά στη νέα συλλογή που βάλανε μου γράφει μόνο πόσες φωτογραφίες έχει ο κάθε φάκελος και όχι το όνομα φακέλου.

Αυτό δεν θυμάμαι αν ήταν έτσι.

Το παρατήρησα χθες μετά από reset που έκανα.

Είχα βάλει την τελευταία BTU ota χωρίς reset και επειδή είχα την εντύπωση ότι η μπαταρία δεν τα πάει και Πολύ καλά έκανα reset και στήσιμο από την αρχή.

Αυτό με την συλλογή πως γίνεται να γράφει και όνομα φακέλου?

kountouraN

Παιδιά στη νέα συλλογή που βάλανε μου γράφει μόνο πόσες φωτογραφίες έχει ο κάθε φάκελος και όχι το όνομα φακέλου.

Αυτό δεν θυμάμαι αν ήταν έτσι.

Το παρατήρησα χθες μετά από reset που έκανα.

Είχα βάλει την τελευταία BTU ota χωρίς reset και επειδή είχα την εντύπωση ότι η μπαταρία δεν τα πάει και Πολύ καλά έκανα reset και στήσιμο από την αρχή.

Αυτό με την συλλογή πως γίνεται να γράφει και όνομα φακέλου?

Αυτό έχει να κάνει με το θέμα που έχεις βάλει...γράφει το όνομα των φακέλων αλλά δεν φαίνεται...βάλε ένα λευκό θέμα και θα δεις

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Αυτό έχει να κάνει με το θέμα που έχεις βάλει...γράφει το όνομα των φακέλων αλλά δεν φαίνεται...βάλε ένα λευκό θέμα και θα δεις

Ναι αυτό είναι δίκιο είχες!

Ευχαριστώ.

Δεν μένω με όμως με λευκό θέμα.

Καλύτερα μαύρο και να γράφει μόνο πόσες φωτογραφίες έχει.

Αν δω ότι δεν την παλεύω ίσως βάλω καμία άλλη εφαρμογή προβολή.

kountouraN

Ήρθε η στιγμή κι εγώ, αφού βρήκα συσκευή, να στείλω το s7 edge μου για service, λόγω καμένου pixel στη δεξιά κάτω edge μεριά.Που μου προτείνετε να το στείλω? Κατευθείαν στη samsung(έχω ακούσει πολλά παράπονα) ή σε κάποιο εξουσιοδοτημένο κατάστημα π.χ smartec.Το κακό είναι ότι μένω σε νησί, δεν θα είμαι μπροστά και θα πληρώσω μεταφορικά.Το έχω αγοράσει από wind εδώ στην Κω. Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

Ήρθε η στιγμή κι εγώ, αφού βρήκα συσκευή, να στείλω το s7 edge μου για service, λόγω καμένου pixel στη δεξιά κάτω edge μεριά.Που μου προτείνετε να το στείλω? Κατευθείαν στη samsung(έχω ακούσει πολλά παράπονα) ή σε κάποιο εξουσιοδοτημένο κατάστημα π.χ smartec.Το κακό είναι ότι μένω σε νησί, δεν θα είμαι μπροστά και θα πληρώσω μεταφορικά.Το έχω αγοράσει από wind εδώ στην Κω.

Αν δεν κανω λαθος η samsung Καλυπτει μονο την περιπτωση απο 5 καμενα πιξελ και πανω , το πιο απλο που μπορεις να κανεις ειναι να το πας στο καταστημα που το αγορασες και να το αναλαβουν αυτοι για να μην πληρωσεις μεταφορικα

Ήρθε η στιγμή κι εγώ, αφού βρήκα συσκευή, να στείλω το s7 edge μου για service, λόγω καμένου pixel στη δεξιά κάτω edge μεριά.Που μου προτείνετε να το στείλω? Κατευθείαν στη samsung(έχω ακούσει πολλά παράπονα) ή σε κάποιο εξουσιοδοτημένο κατάστημα π.χ smartec.Το κακό είναι ότι μένω σε νησί, δεν θα είμαι μπροστά και θα πληρώσω μεταφορικά.Το έχω αγοράσει από wind εδώ στην Κω.

Γιατι δεν παιρνεις τηλεφωνο την Smartec να τους ρωτησεις;

Ευχαριστω τα παιδια που προτειναν την smartec πηγα χθες ολα καλα το κινητο τζαμι και αδιαβροχο...

Καλησπέρα, τι ακριβώς σου έκαναν στο service και πόσο χρόνο χρειάστηκαν?

Ενημέρωνε για τις εξελίξεις φίλε μου γιατί και εγώ έχω καμμένο pixel στην αριστερή edge μεριά κάτω κάτω. Δεν πήρα τηλέφωνο ακόμα γιατί δεν έχω δεύτερη συσκευή. Έχω και total support από Κωτσόβολο θα ρωτήσω και εκεί και ενημερώνω.

Ενημέρωνε για τις εξελίξεις φίλε μου γιατί και εγώ έχω καμμένο pixel στην αριστερή edge μεριά κάτω κάτω. Δεν πήρα τηλέφωνο ακόμα γιατί δεν έχω δεύτερη συσκευή. Έχω και total support από Κωτσόβολο θα ρωτήσω και εκεί και ενημερώνω.

φίλε θα πάρω αύριο την smartec τηλέφωνο...το θέμα είναι δεν ξέρω αυτή η βουλιτσα πόσα pixel είναι.....πρέπει να το στείλω να το δουν......μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις φώτο να δω το δικό σου να συγκρίνω?

IPhone 15 Pro 

Χρησιμοποιώ τον browser του κινητού και ξαφνικά μου παρουσιαστηκε ενα πρόβλημα

Ενω δεν έχω επιλέξει προβολή σελίδας η/υ μου εμφανίζει τις σελίδες έτσι και όχι σε mobile view

Τι να φταίει?

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned