Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από την εφαρμογή των επαφών της Samsung που όταν σκρολάρεις γρήγορα πάει πολύ σπαστά, μέχρι το ότι αργεί να επανέλθει ορισμένες φορές στη home screen όταν πατάω το κεντρικό πλήκτρο. Από το την οθόνη των ειδήσεων αριστερά, μέχρι το stuttering που συναντώ σε ορισμένα (όχι όλα) παιχνίδια. Γενικότερα, δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει η απόδοσή του. Πχ, το Mate 8 μου φάνηκε άριστο από θέμα ταχύτητας, ο λόγος που δεν το πήρα ήταν το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις (δε ξέρω αν έχει λυθεί επισήμως, χωρίς "πειραματισμούς") και επειδή ήθελα επιτέλους μια πολύ καλή κάμερα. Δε λέω ότι το έχω μετανοιώσει, απλώς λέω ότι δεν είναι αυτή η σούπερ συσκευή που άκουγα κάποιοι να λένε. Βεβαίως, υπήρχαν και οι πιο ψύχραιμες φωνές που είχαν επισημάνει τα όποια θέματα της συσκευής, μικρά ή μεγάλα, αυτό το αξιολογεί ο καθένας ξεχωριστά, και από εδώ και πέρα θα δίνω μεγαλύτερη βάση σε αυτές τις φωνές και όχι στους διθυράμβους. Το ίδιο κάνω και όταν θέλω να κλείσω ένα δωμάτιο στο booking πχ, στις αρνητικές κριτικές θα δει κανείς συγκεκριμένα προβλήματα και το ίδιο πρόβλημα το διαβάζεις παραπάνω από 1 φορά, ε τότε ίσως θα πρέπει να θορυβηθείς.

Από τη στιγμή που δεν θες να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπορείς να δοκιμάσεις χρήση τρίτων προγραμμάτων και αξιοποίηση του πλουραλισμού και των δυνατοτήτων του android σαν λειτουργικό σε παραμετροποιηση και customization.

Πχ home/lock screen replacement, third party app για επιμέρους λειτουργίες πχ κλήσεις η μηνύματα η browser/music/video player κ.α.

Δεν είναι κακό ούτε αποτελεί ντροπή η οτιδήποτε μεμπτό είναι.

Εγώ πχ μαμά δεν με καλύπτει σε πολλές λειτουργίες όχι για λόγους ταχύτητας η smoothness αλλά κυρίως λόγο φτώχειας σε λειτουργίες και παραμετροποιηση.

Πριν είχα nova τώρα τον βαρέθηκα και έβαλα next 3D launcher.

Μαμά launcher δεν με κάλυπτε όπως ούτε με κάλυπτε και σε άλλες εταιρίες htc,sony,lg.

Άρα αυτήν δεύτερη λύση που μπορείς να καταφυγής.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παιδιά προσπαθώ να παίξω το φιφα 16 και δεν με αφήνει τι συμβαίνει άραγε?

ImgFIFA_16_UT_2016_07_21_15_42_22.png/img

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Από τη στιγμή που δεν θες να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπορείς να δοκιμάσεις χρήση τρίτων προγραμμάτων και αξιοποίηση του πλουραλισμού και των δυνατοτήτων του android σαν λειτουργικό σε παραμετροποιηση και customization.

Πχ home/lock screen replacement, third party app για επιμέρους λειτουργίες πχ κλήσεις η μηνύματα η browser/music/video player κ.α.

Δεν είναι κακό ούτε αποτελεί ντροπή η οτιδήποτε μεμπτό είναι.

Εγώ πχ μαμά δεν με καλύπτει σε πολλές λειτουργίες όχι για λόγους ταχύτητας η smoothness αλλά κυρίως λόγο φτώχειας σε λειτουργίες και παραμετροποιηση.

Πριν είχα nova τώρα τον βαρέθηκα και έβαλα next 3D launcher.

Μαμά launcher δεν με κάλυπτε όπως ούτε με κάλυπτε και σε άλλες εταιρίες htc,sony,lg.

Άρα αυτήν δεύτερη λύση που μπορείς να καταφυγής.

Έβαλα exdialer και πάει αεροπορία. Δεν έχω βρει λύση στο να μην εμφανίζει τις αναπάντητες το εικονίδιο της μαμά εφαρμογής. Launcher δεν έχω αλλάξει ακόμα, μάλλον θα βάλω το Google Launcher που έχει το Google Now συνεχώς φορτωμένο και το χρησιμοποιώ. Σίγουρα υπάρχουν λύσεις.

Εχουμε καποια αξιοπιστη λυση αναφορικα με full cover tempered και θηκη που να μη σηκωνει το γυαλι; Ειμαι με την αυθεντικη της samsung (flip) και δε με εχει βολεψει καθολου. κρυβει ολη την ομορφια της συσκευης και δεν την εμπιστευομαι σε επικειμενη (μακρια απο εμας) πτωση!

φιλε έλα στο τοπικ που μιλάμε για τα αξεσουάρ, υπάρχουν αρκετές προτάσεις εκεί!

βεβαια θέλει ψάξιμο

:)

Αυτο εδω παιρνει την Ελληνικη γλωσσα η ειναι αυστηρα οι γλωσσες που λεει?Οι μπαντες του 4g,4g+ θα πιανουν εδω Ελλαδα?Ευχαριστω....

Αυτο εδω παιρνει την Ελληνικη γλωσσα η ειναι αυστηρα οι γλωσσες που λεει?Οι μπαντες του 4g,4g+ θα πιανουν εδω Ελλαδα?Ευχαριστω....

με τετοια τιμη εγω θα φοβομουν:wacko:

Διαβάζω πιο πάνω παράπονα για το s7 edge για ταχύτητα και καθυστερήσεις και λίγη μπαταρία. Αν είναι δυνατόν. Άτομα που είχαν όλη τη σειρά S και note δεν νομίζω να έχουν παράπονα. Είναι η πρώτη συσκευή Samsung που είμαι απόλυτα ευχαριστημένος σε όλα. Δεν θα το άλλαζα για κανένα άλλο. Πρώτη φορά έχω μια συσκευή και δεν με νοιάζει η μπαταρία. Ακόμα η υποστήριξη από αναβαθμίσεις είναι μια χαρά. Παλιά παρακαλούσαμε ποτε θα βγει αναβάθμιση. Έχοντας και το iPhone 6s μπορώ να πω ότι είναι καλό αλλα λίγο μπροστά στο s7. Στα μόνα σημεία που και εμένα με νευριάζει το s7 είναι όταν κολλάει λίγο με την ταχύτητα του wifi. Εκεί όμως δεν είναι θέμα συσκευής. Αν βρεθώ με καλό wifi η με 4G+ εκεί πραγματικά θαυμάζεις την δουλειά που εχει κανει η σαμι.

Όσοι έχετε κάποια θεματάκια καλό θα είναι να δείτε τις εφαρμογές που έχουν θέμα και τα γνωστά κόλπα του android. Σαν συσκευή είναι άριστη. Δεν είμαι οπαδός της μάρκας. Πέρυσι έβριζα άσχημα το s6 που ηταν χάλια από μπαταρία και με έλειψη κάρτας μνήμης.

Φιλικά χωρίς κανένα σκοπό αντιπαράθεσης. Τη γνώμη μου λεω.

Κάνε αυτό που σου λέει πήγαινε στα settings και ενεργοποίησε δικαιώματα και θα παίξει

Το άλλαξα σε ευχαριστώ πολύ αλανι μου ήθελε να έχει πρόσβαση σε επαφές κτλ ότι νάναι..

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Διαβάζω πιο πάνω παράπονα για το s7 edge για ταχύτητα και καθυστερήσεις και λίγη μπαταρία. Αν είναι δυνατόν. Άτομα που είχαν όλη τη σειρά S και note δεν νομίζω να έχουν παράπονα. Είναι η πρώτη συσκευή Samsung που είμαι απόλυτα ευχαριστημένος σε όλα. Δεν θα το άλλαζα για κανένα άλλο. Πρώτη φορά έχω μια συσκευή και δεν με νοιάζει η μπαταρία. Ακόμα η υποστήριξη από αναβαθμίσεις είναι μια χαρά. Παλιά παρακαλούσαμε ποτε θα βγει αναβάθμιση. Έχοντας και το iPhone 6s μπορώ να πω ότι είναι καλό αλλα λίγο μπροστά στο s7. Στα μόνα σημεία που και εμένα με νευριάζει το s7 είναι όταν κολλάει λίγο με την ταχύτητα του wifi. Εκεί όμως δεν είναι θέμα συσκευής. Αν βρεθώ με καλό wifi η με 4G+ εκεί πραγματικά θαυμάζεις την δουλειά που εχει κανει η σαμι.

Όσοι έχετε κάποια θεματάκια καλό θα είναι να δείτε τις εφαρμογές που έχουν θέμα και τα γνωστά κόλπα του android. Σαν συσκευή είναι άριστη. Δεν είμαι οπαδός της μάρκας. Πέρυσι έβριζα άσχημα το s6 που ηταν χάλια από μπαταρία και με έλειψη κάρτας μνήμης.

Φιλικά χωρίς κανένα σκοπό αντιπαράθεσης. Τη γνώμη μου λεω.

Η πιο μεγάλη απόδειξη οτι η καραμελα του TouchWiz που κολλαει, σέρνεται κτλπ εχει παλιωσει πλέον, ειναι χρηστες σαν εσένα φιλε και τον tesalat που έγραψε πιο πίσω.

Οταν βλέπεις χρήστες που έρχονται απο 6ς και 6ς plus να λενε οτι δεν αντιμετωπίζουν κανενα θέμα με smoothness, ρολαρισμα και ταχύτητα απόκρισης καταλαβαίνουμε πλέον οτι έχουν γίνει πολλα βήματα εμπρός.

Δεν λέω είναι τέλειο, παντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και bug σε ολα τα λειτουργικά συστήματα αλλα πραγματικά καμία σχέση με παλιά.

Με τις ίδιες ακριβώς εφαρμογές όταν πηγαίνω ρυθμίσεις / εφαρμογές. Αργεί αισθητά να μου τις διαβάσει. Με ζαλιζει και ένα κυκλακι που όλο γυρίζει...γυρίζει...

Με το V10 καμία σχέση.

Σε επιστροφή από εφαρμογή στην αρχική οθόνη έχει καθυστερήσει κάποιες στιγμές και κανει σας να ξαναφορτώνει τα εικονίδια. Κάτι που μου θυμίζει την ατελεια του launcher του V10 της LG.

Γιαυτό φωνάζω και λέω χαλιεται το σύνολο από το software

Κοιτα εγω ειμαι με launcher pro (οχι λογο lag, αλλα ποτε δεν μου αρεσε o touchwise)..

τωρα αυτο που λες με τις εφαρμογες, γιατι σε ενδιαφερει τοσο? κανει κυριολεκτικα 3 δευτερολεπτα το κυκλακι και εχω 120 εφαρμογες μεσα.. αλλα εκει μπαινω μια στο τοσο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακριβως αυτο..

συμφωνω απολυτα.

----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω αυτο, τι εννοεις?

εγω εχω παθει πλακα με το ποσο καλα παει. απο το s6 edge με 6αρα και μετα εχουν κανει αριστη δουλεια.

Το s6 edge που είχα ακόμα και με την 6 κάπου κομπιαζε. Φαινόταν αυτό. Μετά στο s6 edge plus όπως και το s7 είναι κομπλέ. Αλλά την αίσθηση και τον αέρα που σου δίνει πχ το mate 8 δεν στο δίνει αυτό το κινητό. Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητό αλλά βγαίνουμε εκτός θέματος ☺

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημήτρης

Κοιτα εγω ειμαι με launcher pro (οχι λογο lag, αλλα ποτε δεν μου αρεσε o touchwise)..

τωρα αυτο που λες με τις εφαρμογες, γιατι σε ενδιαφερει τοσο? κανει κυριολεκτικα 3 δευτερολεπτα το κυκλακι και εχω 120 εφαρμογες μεσα.. αλλα εκει μπαινω μια στο τοσο..

Είπα κάτι το οποίο μου προξένησε εντύπωση για τις δυνατότητες του hardware του κινητού. τοσο για την είσοδο στις εφαρμογες όσο και για την επαναφόρτωση των εικονιδίων μετά από επιστροφή από κλείσιμο εφαρμογής.

Όσο για τα παιδιά που μιλάνε για την πορεία της samsung ως προς την βελτίωση του software της σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα της, απλά να ξέρουν ότι δεν είχαμε όλοι πάντα samsung κινητά. Εγώ προσωπικά πρώτη φορά.

Τέλος να πω ότι για να αγοράσω το κινητό αυτό προφανώς το ξεχώρισα έναντι του ανταγωνισμού για τις δικές μου ανάγκες. Οπότε ξαναλέω δεν μιλάω για κράξιμο της συσκευής αλλά για πράγματα που απλά δεν περίμενα να συναντήσω σε αυτή τη συσκευή.

Είπα κάτι το οποίο μου προξένησε εντύπωση για τις δυνατότητες του hardware του κινητού. τοσο για την είσοδο στις εφαρμογες όσο και για την επαναφόρτωση των εικονιδίων μετά από επιστροφή από κλείσιμο εφαρμογής.

Όσο για τα παιδιά που μιλάνε για την πορεία της samsung ως προς την βελτίωση του software της σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα της, απλά να ξέρουν ότι δεν είχαμε όλοι πάντα samsung κινητά. Εγώ προσωπικά πρώτη φορά.

Τέλος να πω ότι για να αγοράσω το κινητό αυτό προφανώς το ξεχώρισα έναντι του ανταγωνισμού για τις δικές μου ανάγκες. Οπότε ξαναλέω δεν μιλάω για κράξιμο της συσκευής αλλά για πράγματα που απλά δεν περίμενα να συναντήσω σε αυτή τη συσκευή.

Φίλε μου nexus 6p είχα πριν και στην ταχύτητα,smoothness δεν βλέπω διαφορά και μιλάμε το nexus 6p είναι κορυφαία συσκευή,αλλά το s7 edge είναι καλύτερη.

Έβαλα exdialer και πάει αεροπορία. Δεν έχω βρει λύση στο να μην εμφανίζει τις αναπάντητες το εικονίδιο της μαμά εφαρμογής. Launcher δεν έχω αλλάξει ακόμα, μάλλον θα βάλω το Google Launcher που έχει το Google Now συνεχώς φορτωμένο και το χρησιμοποιώ. Σίγουρα υπάρχουν λύσεις.

Αν θες δοκίμασε good lock που ειναι εναλλακτικό lock screen replacement απο Samsung που μάλιστα μετατρέπει το Notification Center σε stock android.

Πιστεύω θα εκπλαγείς ευχάριστα.

http://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/good-lock/good-lock-24-0-11-release/good-lock-24-0-11-android-apk-download/

Μπορείς να δοκιμάσεις και επισήμους launcher απο αλλους κατασκευαστές εξίσου πχ Asus,Sony,HTC οπως και πλήθος δικών τους εφαρμογών.

Πχ το Xperia Home launcher ειναι πολυ κοντά σε Google stock android launcher.

Το Asus κυκλοφορεί επίσημα σε play store μάλιστα εδω και λίγες εβδομάδες.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asus.launcher&hl=el

Σε Sony και HTC μόνο apk απο APK Mirror θα τα βρεις και χειροκίνητα εγκατάσταση.

Η HTC ετοιμάζεται να το διαθέσει επίσημα και μέσω play store για όλες τις συσκευες της αγοράς ανεξάρτητα κατασκευαστών οπως κάνει και η Asus.

http://www.apkmirror.com/

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ακριβώς το gallery της Samsung. Για τον ήχο ισχύει πρέπει να είναι AAC, αν δεν βρω την ταινία που θέλω με AAC ήχο κάνω την μετατροπή με κάποιο πρόγραμμα εγώ.

Πολύ σωστοί και οι δυο φίλοι. Οι υπότιτλοι δουλεύουν κανονικά με το gallery. Σας ευχαριστώ για την απάντηση.

Ρε παιδιά ξέρει κανείς πως μπορώ να αλλάξω τις επαφές μου να εμφανίζει πρώτα το όνομα και μετά το επώνυμο; το έχω ψάξει παντού και στις ρυθμίσεις κλήσεων όπου υπήρχε στο note 4 δεν το βρίσκω πουθενα

Ρε παιδιά ξέρει κανείς πως μπορώ να αλλάξω τις επαφές μου να εμφανίζει πρώτα το όνομα και μετά το επώνυμο; το έχω ψάξει παντού και στις ρυθμίσεις κλήσεων όπου υπήρχε στο note 4 δεν το βρίσκω πουθενα

Επαφές, περισσότερα, ρυθμίσεις, ταξινόμηση κατα

Επαφές, περισσότερα, ρυθμίσεις, ταξινόμηση κατα

Πάω μέχρι το ρυθμίσεις αλλά δεν υπάρχει πουθενά ταξινόμηση..

Αυτό το κυκλακι που λετε το βγαζει την 1 φορά όταν φορτώνει τις εφαρμογές που είναι και λογικο (εδω το pc τα κανουν)

Αν ξανά πας ομως την 2 φορα τις φορτώνει αστραπιαια.

Γενικα αυτο που είδα και εδω απο την 6 και μετά είναι μια απροβληματιστη χρηση στα samsung. Εχω απο τον καιρο του σ5 να δω κομπιασμα κτλπ.

Το τηλέφωνο δεν μασάει ακόμα και σε υψηλή ζέστη παίζωντας παιχνίδια για μια ωρα συνεχόμενα.

Έτσι όπως τα λες, αφού στην ουσία κάνει real time scan εκείνη την στιγμή, εάν έχω περασμένες 100-150 εφαρμογές τι περιμένω ότι θα σκαναριστουν με ταχύτητα φωτός;

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Όταν άνοιξα το κινητό είχε μέσα εγκατεστημένες εφαρμογές της vodafone. ωστόσο οταν ανοίγει δεν πετάει κάποιο σήμα. τις έσβησα τις εφαρμογές αλλά μια δεν λεει να σβήσει. update λέγεται. υπάρχει τρόπος; επίσης αυτό σημαίνει ότι το τηλεφωνο είναι branded και υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσει πρόβλημα.

Έτσι όπως τα λες, αφού στην ουσία κάνει real time scan εκείνη την στιγμή, εάν έχω περασμένες 100-150 εφαρμογές τι περιμένω ότι θα σκαναριστουν με ταχύτητα φωτός;

Στο V10 το κανει πολύ γρηγοροτερα όμως. Ακριβως οι ίδιες.

Στο V10 το κανει πολύ γρηγοροτερα όμως. Ακριβως οι ίδιες.

Είναι ένας σοβαρός λόγος ναμην έχεις το καλύτερο κινητό στον κόσμο αυτή τη στιγμή... Φύγε να γλιτωσεις απτην σαμι

S10+ <3

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned