Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν γνωριζετε να μου πειτε εαν ειναι φυσιολογικο στο τηλ να γραφει:

Εκδοση βασικου φασματος g935fxxu1apd1

Αριθμος κατασκευης : mmb29k.g935fxxu1apd1.

Ενω στο phone info που κατεβασα,γραφει:

Csc country :hungary/HU

firmwares csc code : XEH

Active csc code : XEH

Oridinal csc code :δεν γραφει τιποτα!!!

Στο firmware γραφει:

Bootloader version:g935fxxu1apd1

Pda version:g935fxxu1apd1

Csc version : g935foxx1apd1

Ρωταω επειδη το πηρα απο το scrutz,unbranded hungary,μηπως και εχει περαστει απο καποιον ,καποιο firmware με αλλο csc ,και δεν εχω ota updates???

Ευχαριστω

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Αν γνωριζετε να μου πειτε εαν ειναι φυσιολογικο στο τηλ να γραφει:

Εκδοση βασικου φασματος g935fxxu1apd1

Αριθμος κατασκευης : mmb29k.g935fxxu1apd1.

Ενω στο phone info που κατεβασα,γραφει:

Csc country :hungary/HU

firmwares csc code : XEH

Active csc code :XEH

Oridinal csc code :δεν γραφει τιποτα!!!

Στο firmware γραφει:

Bootloader version:g935fxxu1apd1

Pda version:g935fxxu1apd1

Csc version : g935foxx1apd1

Ρωταω επειδη το πηρα απο το scrutz,unbranded hungary,μηπως και εχει περαστει απο καποιον ,καποιο firmware με αλλο csc ,και δεν εχω ota updates???

Ευχαριστω

Ανοιξε το samsung kies στον υπολογιστή σου.

Πάτα εργαλεία - αναβάθμιση λογισμικού και προετοιμασία - δώσε μοντέλο και σειριακό αριθμό.

Αν σου βγάλει σε παρένθεση το XEH είσαι εντάξει από πλευράς ότι δεν αλλαχτικε η ρομ.

kountouraN

Ανοιξε το samsung kies στον υπολογιστή σου.

Πάτα εργαλεία - αναβάθμιση λογισμικού και προετοιμασία - δώσε μοντέλο και σειριακό αριθμό.

Αν σου βγάλει σε παρένθεση το XEH είσαι εντάξει από πλευράς ότι δεν αλλαχτικε η ρομ.

Μολις μου ηρθε ΟΤΑ η APEQ...

ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΟΚ ΥΠΟΘΕΤΩ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

παντως εμεις με ιταλικο branded ακομη τιποτα απο αναβαθμιση.. Οχι οτι εχει σημασια απλα ετσι για το τριημερο να ασχολουμασταν με κατι..

Αυτή είναι?

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160618/9d258b366e4a7ab9ed7c0cceb4f972a8.jpg

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγώ δεν το κουνάω από την έκδοση Φεβρουαρίου παιδιά.

Άψογο σε ολα με εξαιρετική μπαταρία.

Οτι παει καλα δεν το πειράζεις.

Το ξεκλειδωμα με αποτύπωμα με το nova δεν δουλευει παλι στην καινουργια εκδοση

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Σαν πρώτη εντύπωση πάντως μου φαίνεται (ακομα) πιο σβελτο...και κάποια ψιλοlags που είχα με την APD1, πχ με photos στην gallery ή όταν έκανα close all στο multitasking δεν τα βλέπω τώρα. Για την μπαταρία είναι νωρίς ακόμα.

Διαβάζω για προβλήματα που δεν τα έχω συναντήσει ποτέ μου.

Τι έχει το δακτυλικό αποτύπωμα;

Sent from my iPad using Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν δουλεύει το ξεκλείδωμα με αποτύπωμα εάν σε Nova launcher έχεις εβεργοποιημένο το double tap to lock.

Sent from my S7 Edge

Γιά να ξεκλειδωσεις το κινητό με δαχτυλικο αποτύπωμα πρέπει μόνο με το κουμπί του κινητού αν βάλεις πρόγραμμα να κλειδώνεις το κινητό δεν θα ξεκλειδώνει με δαχτυλικο αποτύπωμα

Καλημέρα.Όποιος έχει περάσει την έκδοση G935FXXU1APF2 μπορεί να μου πει πόση ώρα χρειάζεται πλέον να φόρτιση η συσκευή του στήν γρήγορη φόρτιση από 5% ως 100%;Έχω την εντύπωση ότι αυξήθηκε ο χρόνος φόρτισης.

Δεν ξερω αν συμβαινει κ σε αλλους αλλα χανω παρα πολλες κλησεις ειμαι με vodafon κ εχουν γεμησει τα μηνυματα με χαμενες κλησεις ειδικα οταν μετακινουμαι ας πουμε στην δουλεια μου οδηγος τρενου Κηφ-Πειραια.Εχω δοκιμασει τα παντα εργοστασιακες,μονο 3g,το πηγα στην vodafon μου ειπαν οτι ειναι οκ οταν το κουμπωσαν για ελεγχο.Ειναι ελληνικο απο Public το τηλ κ αν κ σημερα με την καινουρια εκδοση κανει τα ιδια το παω στο σερβις αν εχετε κατι να προτεινεται ή οποιαδηποτε βοηθεια υποδειξη ευπροσδεκτη.Ευχαριστω.:mad::mad::mad::(:(:(

ηρθε κ σε μενα το update.... οι Έλληνες ειναι τρελοί δίνουν Σάββατο το update ετσι για να γουστάρουμε!!

IPhone 15 Pro 

Δεν ξερω αν συμβαινει κ σε αλλους αλλα χανω παρα πολλες κλησεις ειμαι με vodafon κ εχουν γεμησει τα μηνυματα με χαμενες κλησεις ειδικα οταν μετακινουμαι ας πουμε στην δουλεια μου οδηγος τρενου Κηφ-Πειραια.Εχω δοκιμασει τα παντα εργοστασιακες,μονο 3g,το πηγα στην vodafon μου ειπαν οτι ειναι οκ οταν το κουμπωσαν για ελεγχο.Ειναι ελληνικο απο Public το τηλ κ αν κ σημερα με την καινουρια εκδοση κανει τα ιδια το παω στο σερβις αν εχετε κατι να προτεινεται ή οποιαδηποτε βοηθεια υποδειξη ευπροσδεκτη.Ευχαριστω.:mad::mad::mad::(:(:(

Δεν έχω χάσει ποτε κλήση. Είμαι κοσμοτε. Όμως μεσα στο τραινο έχει κοπεί πολλές φορές η κλήση όταν τυχαίνει να μιλώ. Ειδικά από Πετράλώνα μέχρι Πειραιά υπάρχει θέμα στη κάλυψη. Αν όμως χάνεις κλήσεις εκτός δουλειάς καλό θα είναι να το πας να το δουν.

Σαν πρώτη εντύπωση πάντως μου φαίνεται (ακομα) πιο σβελτο...και κάποια ψιλοlags που είχα με την APD1, πχ με photos στην gallery ή όταν έκανα close all στο multitasking δεν τα βλέπω τώρα. Για την μπαταρία είναι νωρίς ακόμα.

Και η μπαταρία μου φαίνεται στα ίδια επίπεδα με πριν, θα δείξει

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

πρώτες εκτιμήσεις κ εγώ με APEQ είναι πιο γρήγορη.....

IPhone 15 Pro 

Εδώ και κάνα 2 μέρες έχω παρατηρήσει ότι οταν πατάω το κουμπί για να τραβήξω φωτογραφία κάνει ένα μπιπ πριν τη λήψη και μετά τραβάει με αποτέλεσμα να καθυστερεί στη λήψη. Δεν έχω κάνει καμία αναβάθμιση και δεν θυμάμαι να ήταν έτσι πριν.

Ξέρει κανείς κάτι επαυτου?

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

Τοπιο πιθανον ειναι να μην φταιει η συσκευη αλλα η Voda.....

Οπου και να πας ειναι η χειροτερη των τριων μακραν...

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

πρώτες εκτιμήσεις κ εγώ με APEQ είναι πιο γρήγορη.....

Δεν ξέρω αν είναι placebo effect αλλά και εγώ την ίδια αίσθηση έχω. Να δούμε από μπαταρία πως θα πάει, θα πέσει καθόλου η κατανάλωση στο σύστημα Android;

Πάντως επειδή βλέπω ότι πολύ κουβέντα γίνεται για την κατανάλωση Android έχω σκεφτεί το εξής:

1. Στην αρχή μας φαινόταν η διαφορά λόγω της πολύ καλής μπαταρίας γενικά. Τουλάχιστον σε μένα.

2. Λογικά σε όλους ανάλογα τη χρήση ίδιες ώρες οθόνη δεν μας βγάζει κ τώρα; εμένα χοντρικά ναι εξαρτάται την χρηση

3. Αν απλά άλλαξε η κατανομή των ποσοστών κ έχουν ενσωματωθεί περισσότερες καταναλωσεις σε αυτό που πριν τις απέδιδαν αλλού;

Ελαφρώς του Μαρτίου καλύτερη φαινόταν αλλά δεν ξέρω αν ήταν λόγω του ότι όντως ήταν έτσι ή λόγω νέου γαμάτου κινητού....

Προφανώς αλλά εφόσον η τελευταία είναι οκ γιατί να σβήνεις χάρτες??

Είναι υπερβολή.

Κανω uninstall τα updates οταν μια εφαρμογη μου ζηταει το τελευταιο google services (και το πιο ενεργοβορο) προκειμενου να δουλεψει

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το ξεκλειδωμα με αποτύπωμα με το nova δεν δουλευει παλι στην καινουργια εκδοση

Αρα ενας επιπλεον λογος να μεινω στην APC8 :D

Free your Mind, Live 2 the MAX

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned