ddr2 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Elixir 2... Άρα, μιλάτε για θερμοκρασίες μπαταρίας??? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris2busy Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Γειά σου Χρήστο, καλορίζικο!! Με ποια εφαρμογή βλέπεις τη θερμοκρασία? Καλως τον! Ευχαριστω πολυ! με το gsam βλεπω θερμοκρασιες..Αρα 99% για θερμοκρασια μπαταριας προκειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Παιδια καλημερα! Και εγω εχω 1μιση μηνα το κινητο και ειμαι παρα παρα πολυ χαρουμενος αν εξαιρεσω 2 πραγματα. 1) ερχομενος απο αιφον 6 απο την πρωτη μερα παρατηρησα ποσο μεγαλη διαφορα σε θερμοκρασια εχουν..απλα σερφαροντας μεσα στο σπιτι (δλδ οχι υψηλες φωτεινοτητες) ανεβαζει 34 βαθμους!!! (να σημειωθει δεν εχω καν ανοιχτο location, auto sync, google now ειμαι αποσυνδεμενος). 2) παρατηρησα οτι το home button πιανει σε πατημα μονο στο κεντρο του πληκτρου..αν πατησω την αριστερη ή δεξια πλευρα του πληκτρου, παρολο που ακουγεται το "κλικ" και πατιεται, καμια αντιδραση..λογικα θα πρεπει να το παω arvato αλλα φοβαμαι μην μου το κρατησουν καμια βδομαδα και τι θα κανω χωρις κινητο(ειναι must για την δουλεια μου). 1)34 βαθμοί είναι μια χαρά θερμοκρασία. Που να δουλέψεις άλλες συσκευές android. 2) αν ανατρέξεις στο νήμα καμία 20αρια σελίδες πίσω μπορείς να διαβάσεις και να ενημερωθείς για το "πρόβλημα"που αντιμετωπίζεις, μιας και το ίδιο αντιμετώπισα και εγώ και πολλοί άλλοι. send from my Samsung s7 edge Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 (edited) Καλησπερα.Ηθελα να ηξερα ποια ναυρχιδα βγαζει 36+ωρες λειτουργιας με 6+ ωρες μεικτη χρηση;Ισως ειναι η καλυτερη μπαταρια αυτη την στιγμη.Τα περι Bugs στην μπαταρια ευθυνεται αποκλειστικα η Google.Ειδικα οσοι εχουν την εκδοση G935FXXU1APC8 θα βλεπουν ακομα καλυτερη αυτονομια.Εγω λεω σε ολους τους φιλους μου που με ρωτανε αν ειναι καλο τους λεω τετοια μπαταρια δεν θα βρεις πουθενα.Δεν αναφερομαι σε οθονη επεξεργαστη κτλ γιατι η συσκευη ειχει δειξει τις δυνατοτητες της. Edited May 28, 2016 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Καλησπερα.Ηθελα να ηξερα ποια ναυρχιδα βγαζει 36+ωρες λειτουργιας με 6+ ωρες μεικτη χρηση;Ισως ειναι η καλυτερη μπαταρια αυτη την στιγμη.Τα περι Bugs στην μπαταρια ευθυνεται αποκλειστικα η Google.Ειδικα οσοι εχουν την εκδοση G935FXXU1APC8 θα βλεπουν ακομα καλυτερη αυτονομια.Εγω λεω σε ολους τους φιλους μου που με ρωτανε αν ειναι καλο τους λεω τετοια μπαταρια δεν θα βρεις πουθενα.Δεν αναφερομαι σε οθονη επεξεργαστη κτλ γιατι η συσκευη ειχει δειξει τις δυνατοτητες της. Στην κατηγορία του μην το ψάχνεις καθόλου γιατί όσο και να ψάξεις δεν πρόκειται να βρεις ισάξιο ανταγωνιστή. Παίζει μπάλα μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Στην κατηγορία του μην το ψάχνεις καθόλου γιατί όσο και να ψάξεις δεν πρόκειται να βρεις ισάξιο ανταγωνιστή. Παίζει μπάλα μόνο του. Αυτο ακριβως.Επισης χαλαλι που εδωσα 829ε προπαραγγελια οπως και πολλα αλλα παιδια εδω μεσα.Εγω προσωπικα το εχω ευχαριστηθει στο τερμα ως τωρα.Οσοι ειναι υποψηφιοι αγοραστες να το αγορασουν με κλειστα ματια ειδικα τωρα που παιζει στην τιμη των 620e. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Καλησπερα.Ηθελα να ηξερα ποια ναυρχιδα βγαζει 36+ωρες λειτουργιας με 6+ ωρες μεικτη χρηση;Ισως ειναι η καλυτερη μπαταρια αυτη την στιγμη.Τα περι Bugs στην μπαταρια ευθυνεται αποκλειστικα η Google.Ειδικα οσοι εχουν την εκδοση G935FXXU1APC8 θα βλεπουν ακομα καλυτερη αυτονομια.Εγω λεω σε ολους τους φιλους μου που με ρωτανε αν ειναι καλο τους λεω τετοια μπαταρια δεν θα βρεις πουθενα.Δεν αναφερομαι σε οθονη επεξεργαστη κτλ γιατι η συσκευη ειχει δειξει τις δυνατοτητες της. Έχοντας το Xperia Z3 είναι η πρώτη φορά που γλυκοκοιταζω ξανά την σαμμυ (είχα το Note 1) Περιμένω να πάει στο 500αρικο και να σταματήσουν τα ψιλοθεματα drain γιατί προερχομαι από μια συσκευή με μια απ τις καλύτερες εμπειρίες χρήσης κατ εμε (Ζ3) Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Αυτο ακριβως.Επισης χαλαλι που εδωσα 829ε προπαραγγελια οπως και πολλα αλλα παιδια εδω μεσα.Εγω προσωπικα το εχω ευχαριστηθει στο τερμα ως τωρα.Οσοι ειναι υποψηφιοι αγοραστες να το αγορασουν με κλειστα ματια ειδικα τωρα που παιζει στην τιμη των 620e. Εννοείται ότι δεν πρέπει να μετανιώνεις για τα 829 ευρώ. Αυτά τα 200 ευρώ διαφοράς με την τιμή που παίζει τώρα αποτέλεσαν το τίμημα του να έχεις το κινητό day one. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris2busy Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 1)34 βαθμοί είναι μια χαρά θερμοκρασία. Που να δουλέψεις άλλες συσκευές android. 2) αν ανατρέξεις στο νήμα καμία 20αρια σελίδες πίσω μπορείς να διαβάσεις και να ενημερωθείς για το "πρόβλημα"που αντιμετωπίζεις, μιας και το ίδιο αντιμετώπισα και εγώ και πολλοί άλλοι. send from my Samsung s7 edge Μαλιστα..αρα 1) θα πρεπει να το συνηθισω οτι θα ζεσταινεται, σε συγκριση με το αιφον. δεν μπορω να κανω κατι (αν τωρα που εχουμε 23 βαθμους εξω,πιανει 34 το κινητο, το καλοκαιρι με 37 εξω, θα πιασει 48? ) 2) θα πρεπει να το συνηθισω γιατι η σαμσουνγκ δεν το δεχεται σαν προβλημα, επειδη πιανει το πατημα και ας ειναι μονο στο κεντρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Καλως τον! Ευχαριστω πολυ! με το gsam βλεπω θερμοκρασιες..Αρα 99% για θερμοκρασια μπαταριας προκειται. Ενταξει, γιατι ανησυχησα. Η cpu εχει κλασικα μεγαλυτερες θερμοκρασιες. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 (edited) Μαλιστα..αρα 1) θα πρεπει να το συνηθισω οτι θα ζεσταινεται, σε συγκριση με το αιφον. δεν μπορω να κανω κατι (αν τωρα που εχουμε 23 βαθμους εξω,πιανει 34 το κινητο, το καλοκαιρι με 37 εξω, θα πιασει 48? ) 2) θα πρεπει να το συνηθισω γιατι η σαμσουνγκ δεν το δεχεται σαν προβλημα, επειδη πιανει το πατημα και ας ειναι μονο στο κεντρο? Πάνω από 38-40 δεν παίζει και με πιο ζόρικη χρήση. Τώρα έχουμε 30αρια έξω. 30-35 βαθμούς είναι απόλυτα φυσιολογικό. Για το κουμπί θες service η αλλιώς αν έχεις doa από μαγαζί κάνε χρήση του. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 30 βαθμούς έχω τα πού σερφαρω συνεχόμενα 20 λεπτό με WiFi με 27 βαθμούς Κελσίου. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160528/9d4cefebaf56155e7894c63b3d0f4c3e.jpg Edited May 28, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Παιδια καλημερα! Και εγω εχω 1μιση μηνα το κινητο και ειμαι παρα παρα πολυ χαρουμενος αν εξαιρεσω 2 πραγματα. 1) ερχομενος απο αιφον 6 απο την πρωτη μερα παρατηρησα ποσο μεγαλη διαφορα σε θερμοκρασια εχουν..απλα σερφαροντας μεσα στο σπιτι (δλδ οχι υψηλες φωτεινοτητες) ανεβαζει 34 βαθμους!!! (να σημειωθει δεν εχω καν ανοιχτο location, auto sync, google now ειμαι αποσυνδεμενος). 2) παρατηρησα οτι το home button πιανει σε πατημα μονο στο κεντρο του πληκτρου..αν πατησω την αριστερη ή δεξια πλευρα του πληκτρου, παρολο που ακουγεται το "κλικ" και πατιεται, καμια αντιδραση..λογικα θα πρεπει να το παω arvato αλλα φοβαμαι μην μου το κρατησουν καμια βδομαδα και τι θα κανω χωρις κινητο(ειναι must για την δουλεια μου). ναι ειναι σχεδον σιγουρο οτι θελει σερβις για το πληκτρο, αλλα δεν ξερω για ποσο καιρο θα μου το κρατησουν..δεν μπορω με τπτ να μεινω χωρις κινητο για λογους αναγκης εργασιας γμτ. Οσο για θερμοκρασιες, το προηγουμενο μου αιφον 6 το πηρε η γυναικα μου..σερφαρει ηδη πανω απο μια ωρα και το πιανω και ειναι κρυο..εγω σερφαρω ενα εικοσαλεπτο αυτη την στιγμη και ειναι στους 33-34 βαθμους. Μαλιστα..αρα 1) θα πρεπει να το συνηθισω οτι θα ζεσταινεται, σε συγκριση με το αιφον. δεν μπορω να κανω κατι (αν τωρα που εχουμε 23 βαθμους εξω,πιανει 34 το κινητο, το καλοκαιρι με 37 εξω, θα πιασει 48? ) 2) θα πρεπει να το συνηθισω γιατι η σαμσουνγκ δεν το δεχεται σαν προβλημα, επειδη πιανει το πατημα και ας ειναι μονο στο κεντρο? Έχεις πρόβλημα σίγουρα με το home button. Για την θερμοκρασία δεν είχα διαπιστώσει διαφορές σε σχέση με το 6s plus που είχα. Με 30° εξ θερμοκρασία σήμερα και με πολύ χρήση έχω τις παρακάτω θερμοκρασίες που είναι απόλυτα φυσιολογικές. Το ότι αισθάνεσαι πίσω την συσκευή ελαφρά πιο ζεστή είναι απόλυτα λογικό. Δεν γίνεται να έχει όταν είναι σε λειτουργία χαμηλότερη θερμοκρασία από το περιβάλλον. Και το Macbook που είναι δίπλα μου είναι ζεστό χωρίς να κάνω τίποτα και μάλιστα έχει βάση με τρία ανεμιστηρακια. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160528/e6775875b9427b7c8148ec171c8c43d0.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Επανέρχομαι στο θέμα των παράσιτων και της κακής ποιότητας συνομιλίας που είχα. Πήγα σήμερα στην smartec, όπου προχώρησαν σε αντικατάσταση της πλακέτας φόρτισης γιατί εκεί είναι κολλημένο και το μικρόφωνο. Δυστυχώς, ενώ είχα το πρόβλημα από την αρχή πίστευα ότι ήταν θέμα των ακουστικών που χρησιμοποιούσα και έχασα το DOA. Sent from my SM-T705 using Tapatalk Δυστυχώς παρά την αλλαγή της πλακέτας φόρτισης το πρόβλημα παραμένει. Να πάω πάλι smartec ή να πάω Γερμανό και να ζητήσω αντικατάσταση; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Δυστυχώς παρά την αλλαγή της πλακέτας φόρτισης το πρόβλημα παραμένει. Να πάω πάλι smartec ή να πάω Γερμανό και να ζητήσω αντικατάσταση; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Για μένα νέα συσκευή από τη smartec Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Προβλέπεται ή θα με στείλουν στο κατάστημα που το αγόρασα; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Δυστυχώς παρά την αλλαγή της πλακέτας φόρτισης το πρόβλημα παραμένει. Να πάω πάλι smartec ή να πάω Γερμανό και να ζητήσω αντικατάσταση; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Αντικατάσταση μετά την περίοδο doa? Εγώ λέω πάλι smartec και αν πάλι έχεις πρόβλημα να προτείνεις στην smartec αντικατάσταση. Σε πρόσφατο πρόβλημα με ένα απλό κινητό samsung με κουμπιά, μετά από 5 φορές πάνε έλα στην smartec μου το αντικατεστησαν με ένα αφής διπλής χρηματικης αξίας επειδή αυτό που είχα δεν εισάγετε πλέον. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Προβλέπεται ή θα με στείλουν στο κατάστημα που το αγόρασα; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Μετά από αποτυχημένες προσπάθειες φυσικά προβλέπεται. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Προβλέπεται ή θα με στείλουν στο κατάστημα που το αγόρασα; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Βασικά το κατάστημα θα σε στείλει στη smartec, αυτή θα αποφανθει για οτιδήποτε. Ο Γερμανός δεν πρόκειται να κάνει αντικατάσταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Προβλέπεται ή θα με στείλουν στο κατάστημα που το αγόρασα; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Πιο πιθανό θεωρώ να στο αλλάξουν εκεί Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Έπεσα στην περίπτωση. Τί να πω.... Sent from my SM-T705 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Καλησπερα.Ηθελα να ηξερα ποια ναυρχιδα βγαζει 36+ωρες λειτουργιας με 6+ ωρες μεικτη χρηση;Ισως ειναι η καλυτερη μπαταρια αυτη την στιγμη.Τα περι Bugs στην μπαταρια ευθυνεται αποκλειστικα η Google.Ειδικα οσοι εχουν την εκδοση G935FXXU1APC8 θα βλεπουν ακομα καλυτερη αυτονομια.Εγω λεω σε ολους τους φιλους μου που με ρωτανε αν ειναι καλο τους λεω τετοια μπαταρια δεν θα βρεις πουθενα.Δεν αναφερομαι σε οθονη επεξεργαστη κτλ γιατι η συσκευη ειχει δειξει τις δυνατοτητες της. Το mate 8 είναι Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris2busy Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Έχεις πρόβλημα σίγουρα με το home button. Για την θερμοκρασία δεν είχα διαπιστώσει διαφορές σε σχέση με το 6s plus που είχα. Με 30° εξ θερμοκρασία σήμερα και με πολύ χρήση έχω τις παρακάτω θερμοκρασίες που είναι απόλυτα φυσιολογικές. Το ότι αισθάνεσαι πίσω την συσκευή ελαφρά πιο ζεστή είναι απόλυτα λογικό. Δεν γίνεται να έχει όταν είναι σε λειτουργία χαμηλότερη θερμοκρασία από το περιβάλλον. Και το Macbook που είναι δίπλα μου είναι ζεστό χωρίς να κάνω τίποτα και μάλιστα έχει βάση με τρία ανεμιστηρακια. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μμμ..ξερουμε τοτε καποια εφαρμογη να με βοηθησει να βρω ποια εφαρμογη ζεσταινει τη συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Μμμ..ξερουμε τοτε καποια εφαρμογη να με βοηθησει να βρω ποια εφαρμογη ζεσταινει τη συσκευη? Λογικά θα την δεις ψηλα στα στατιστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Καλησπέρα σε λίγο καιρό θα το έχω και εγώ το κινητό θα ήθελα να ρωτήσω μιας και έρχομαι από windows phone και είναι η πρώτη φορα που θα έχω android 1.από ποιότητα κλήσης πως τα πάει? 2.από ηχείο? 3.αποκλεισμό κλήσεων και sms έχει η πρέπει να κατεβάσω εφαρμογή? 4.από μπαταρία πως είναι την βγάζει την 1 μέρα? 5.ζεσταίνεται ή είναι σε φυσιολογικά επίπεδα? και γενικά έχετε παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα να έχει η συσκευή? πρέπει να προσέξω κάτι πριν το αγοράσω από skroutz? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Καλησπέρα σε λίγο καιρό θα το έχω και εγώ το κινητό θα ήθελα να ρωτήσω μιας και έρχομαι από windows phone και είναι η πρώτη φορα που θα έχω android 1.από ποιότητα κλήσης πως τα πάει? 2.από ηχείο? 3.αποκλεισμό κλήσεων και sms έχει η πρέπει να κατεβάσω εφαρμογή? 4.από μπαταρία πως είναι την βγάζει την 1 μέρα? 5.ζεσταίνεται ή είναι σε φυσιολογικά επίπεδα? και γενικά έχετε παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα να έχει η συσκευή? πρέπει να προσέξω κάτι πριν το αγοράσω από skroutz? Ευχαριστώ 1. Άψογο 2. Πάνω από το μέσο όρο, όχι και το καλύτερο όμως. 3. Ναι, έχει Αυτή τη δυνατότητα. 4. Αν δε σου βγάζει το s7 edge μέρα, δε θα σου τη βγάζει (σχεδόν) κανένα άλλο. 5. Κανένα πρόβλημα. Υδροψυξη βλέπεις. send from my Samsung s7 edge Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts