artant Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Ούτε κ γω με garmin Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Και εγω κανενα προβλημα παιζει αψογα το gear s2. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Ναι, μάλλον το ίδιο συνέβη και σε αυτούς. Επίσης παρατήρησα ότι το Automatic Updates του Security Policy Updates ήταν ανοιχτό, οπότε μάλλον αυτό έφταιγε. Το έκλεισα, έκανα ξανά root, αλλά μάλλον είναι αργά. Που είναι συτη η επιλογή? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Σύστημα android πάλι 35%....πριν το update όλα ήταν καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 τι να σου πω, παιζει να μην δουλεψει με αμερικανικη σιμ. Ποσο το βρηκες δηλαδη? κατω απο 600? Παντως ετσι ερχονται απο ευρωπη. Παιδια επανέρχομαι για το θεμα Πως μπορουμε να ξερουμε αν είναι κλεμμένο ενα κινητό, οχι απο κάποιον ομως. Πχ να το αγοράσεις σφραγισμένο. Εχω το serial απλα δεν θέλω να το βαλω καπου στο νετ για τσεκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Παιδια επανέρχομαι για το θεμα Πως μπορουμε να ξερουμε αν είναι κλεμμένο ενα κινητό, οχι απο κάποιον ομως. Πχ να το αγοράσεις σφραγισμένο. Εχω το serial απλα δεν θέλω να το βαλω καπου στο νετ για τσεκ Πάρε τηλέφωνο τη Samsung Hellas. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με το LG Urbane έχω σοβαρό πρόβλημα. Δεν ξέρω ποιος από τους δύο φταίει. Πάντως 6 μήνες που το δούλευα με iphone δεν είχα το παραμικρό. Αυτή την στιγμή δείχνει συνδεδεμένο αλλά δεν λαμβάνει ειδοποιήσεις και η εφαρμογή στο κινητό μοιάζει να το θεωρεί ότι δεν είναι συνδεδεμένο. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάνε την εξής δοκιμή.Όπως είσαι εγκατέστησε πάλι το apk για το play services Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Πάρε τηλέφωνο τη Samsung Hellas. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάνε την εξής δοκιμή.Όπως είσαι εγκατέστησε πάλι το apk για το play services Να πω ετσι χύμα αν είναι κλεμμένο, τι να ρωτήσω δηλαδή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Να πω ετσι χύμα αν είναι κλεμμένο, τι να ρωτήσω δηλαδή? Θέλω να δώσω ένα imei και να μου πείτε αν είναι όλα οκ με την εγγύηση του Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Με το LG Urbane έχω σοβαρό πρόβλημα. Δεν ξέρω ποιος από τους δύο φταίει. Πάντως 6 μήνες που το δούλευα με iphone δεν είχα το παραμικρό. Αυτή την στιγμή δείχνει συνδεδεμένο αλλά δεν λαμβάνει ειδοποιήσεις και η εφαρμογή στο κινητό μοιάζει να το θεωρεί ότι δεν είναι συνδεδεμένο. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ με LG Urbane είμαι δεν έχω τέτοιο θέμα, το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι στο σπίτι όταν απομακρυνθω αρκετά σε άλλο δωμάτιο εκεί που με πολύ κατώτερο τηλέφωνο ένα Lenovo P1 δεν έχανε την σύνδεση με το S7 Edge πολλές φορές την χάνει, σκέφτηκα ότι είναι θέμα πιο αδυναμου Bluetooth και δεν το έψαξα παραπέρα, δεν ξέρω αν κάνω λάθος. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Που είναι συτη η επιλογή? Settings-->Lock Screen and Security-->Other security settings-->Security Policy updates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Και εγώ με LG Urbane είμαι δεν έχω τέτοιο θέμα, το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι στο σπίτι όταν απομακρυνθω αρκετά σε άλλο δωμάτιο εκεί που με πολύ κατώτερο τηλέφωνο ένα Lenovo P1 δεν έχανε την σύνδεση με το S7 Edge πολλές φορές την χάνει, σκέφτηκα ότι είναι θέμα πιο αδυναμου Bluetooth και δεν το έψαξα παραπέρα, δεν ξέρω αν κάνω λάθος. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έτσι είναι. Έχω το gear s2 classic και δύο δωμάτια μακριά αποσυνδέεται. Το ίδιο έκανε και με το Huawei P8 που είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Θέλω να δώσω ένα imei και να μου πείτε αν είναι όλα οκ με την εγγύηση του Και εγώ αυτό ρωταω φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Και εγώ αυτό ρωταω φίλε. Γιατί δεν καταλαβαινόμαστε; Ίσως δεν το έγραψα καλά. Πάρε τη samsung hellas και πες τους: "θέλω να σας δώσω ένα imei και να τσεκάρετε αν είναι όλα οκ από εγγύηση και δεν είναι black listed" Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Γιατί δεν καταλαβαινόμαστε; Ίσως δεν το έγραψα καλά. Πάρε τη samsung hellas και πες τους: "θέλω να σας δώσω ένα imei και να τσεκάρετε αν είναι όλα οκ από εγγύηση και δεν είναι black listed" Οκ φίλε τώρα το καταλαβα. Θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 (edited) Τελικά έστρωσε το θέμα της επανασυνδεσης με το LG Urbane κάνοντας απλά ένα restart στο S7. Πλέον συνδέεται άμεσα μετά από αποσύνδεση. Άγνωστοι αίτηση βουλαί του Android. EDIT Βρηκα το συμβαίνει: Αν κλείσω το ρολόι για να γίνει μετά επανασυνδεσης πρέπει οπωσδήποτε να κάνω restart το τηλέφωνο. Αλλιώς δεν συνδέεται. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 16, 2016 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 (edited) Καλημερα.Ηρθε μολις τωρα και ενα update για την εφαρμογη alway on το οποιο αν διαβασα καλα ελεγε οτι διορθωνει τις περιπτωσεις του burn in.Αν κανω λαθος ας απαντηση καποιος.Δεν ξερω αν υπηρχε πριν αλλα μαλλον προσθεσαν την επιλογη να ρυθμιζεις εσυ ποση χρονικη διαρκεια να εχει το always on.Μολις το δοκιμασα και δουλεψε αψογα. Edited May 16, 2016 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Καλημερα.Ηρθε μολις τωρα και ενα update για την εφαρμογη alway on το οποιο αν διαβασα καλα ελεγε οτι διορθωνει τις περιπτωσεις του burn in.Αν κανω λαθος ας απαντηση καποιος.Δεν ξερω αν υπηρχε πριν αλλα μαλλον προσθεσαν την επιλογη να ρυθμιζεις εσυ ποση χρονικη διαρκεια να εχει το always on.Μολις το δοκιμασα και δουλεψε αψογα. Για πες ποια έκδοση ειναι ακριβώς. Η φωτεινότητα του πως ειναι οπως αν επαναφέρανε την αρχική λειτουργία να κινείται συνεχώς εντός της οθόνης ανα 1 λεπτό που εμένα μου αρέσει και διατηρώ σε μόνιμη βάση για αυτο και δεν εχω αναβαθμίσει εως σήμερα. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160516/e3d3dca6d249270216417c9302d01620.jpg Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 (edited) Για πες ποια έκδοση ειναι ακριβώς. Η φωτεινότητα του πως ειναι οπως αν επαναφέρανε την αρχική λειτουργία να κινείται συνεχώς εντός της οθόνης ανα 1 λεπτό που εμένα μου αρέσει και διατηρώ σε μόνιμη βάση για αυτο και δεν εχω αναβαθμίσει εως σήμερα. 1.3.07 είναι η τελευταία έκδοση. Edited May 16, 2016 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Ναι τωρα το ειδα και εγώ... Νέο Update https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160516/1a3be6432e246a339c9ea5fcc427fcfa.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Πάντως σε σχέση με παλαιότερες ναυαρχίδες εχει παρει αρκετά γρήγορα update. Πολυ θετικο αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Παιδια συγνωμη για ενα προφανως χιλιοειπωμενο θεμα αλλα θα ηθελα να ειμαι σιγουρος. Θα προχωρησω σε αγορα απο το kaizershop του κινητου. Ειναι branded se ΤΙΜ απο οτι μου ειπαν και οτι καποιες εφαρμογες μπορω να τις απενεργοποιησω.. Το λογοτυπο της TIM θα μπορεσω να το βγαλω εστω flashaρωντας μια αλλη official Rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Παιδια συγνωμη για ενα προφανως χιλιοειπωμενο θεμα αλλα θα ηθελα να ειμαι σιγουρος. Θα προχωρησω σε αγορα απο το kaizershop του κινητου. Ειναι branded se ΤΙΜ απο οτι μου ειπαν και οτι καποιες εφαρμογες μπορω να τις απενεργοποιησω.. Το λογοτυπο της TIM θα μπορεσω να το βγαλω εστω flashaρωντας μια αλλη official Rom? Ναι μπορείς φλασαροντας με το odin να κάνεις ότι θες Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Παιδια συγνωμη για ενα προφανως χιλιοειπωμενο θεμα αλλα θα ηθελα να ειμαι σιγουρος. Θα προχωρησω σε αγορα απο το kaizershop του κινητου. Ειναι branded se ΤΙΜ απο οτι μου ειπαν και οτι καποιες εφαρμογες μπορω να τις απενεργοποιησω.. Το λογοτυπο της TIM θα μπορεσω να το βγαλω εστω flashaρωντας μια αλλη official Rom? Εμένα δεν είχε καν λογότυπο.. ;) Μόνο έξω από το κουτί. Οι εφαρμογές βγαίνουν εύκολα SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Έχει κανείς όρεξη να δοκιμάσει κάτι? Τώρα τελευταία παίζω plants vs zombies. Κάνει τουλάχιστον 3 λεπτά να το φορτώσει και μου φαίνεται υπερβολικό καθώς δεν είναι και κανένα βαρύ παιχνίδι. Στο gaming είναι μια χαρά αλλά στο loading κάνει πάρα πολύ. Αν δε βαριέται κάποιος ας δοκιμάσει. Εκτός και αν παίζει κανείς ήδη :D :D Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Έχει κανείς όρεξη να δοκιμάσει κάτι? Τώρα τελευταία παίζω plants vs zombies. Κάνει τουλάχιστον 3 λεπτά να το φορτώσει και μου φαίνεται υπερβολικό καθώς δεν είναι και κανένα βαρύ παιχνίδι. Στο gaming είναι μια χαρά αλλά στο loading κάνει πάρα πολύ. Αν δε βαριέται κάποιος ας δοκιμάσει. Εκτός και αν παίζει κανείς ήδη :D :D Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κώστα μόλις το δοκίμασα. Λίγο πάνω από 3 λεπτά. Έχω να παίξω παιχνίδι με το κινητό από την εποχή 3310 που είχε το φιδάκι. :lol: Το κατέβασα μόνο για δοκιμή και να σου απαντήσω. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts