Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε το δικό μου μέχρι τώρα και έχοντας ελέγξει όλα τα παραπάνω που κάποιοι φίλοι έχουν διαπιστώσει.

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Όντως εχει ανεβεί αλλα δεν εχει επηρεάσει αρνητικά την αυτονομία της συσκευής τουλάχιστον σε εμένα σε σχέση με το προηγούμενο update.

Κάποιους άλλους μπορεί να τους εχει επηρεάσει με διαφορετικό στήσιμο,εφαρμογες και συγκεκριμένη χρήση που κάνουν.

Σ'αυτο πιστευω οτι εχεις δικιο,ουτε σε μενα εχει επηρεασει την αυτονομια της συσκευης και ολα λειτουργουν οπως πριν. Απλα επειδη το παρατηρησα το ανεφερα να δω αν εχει ανεβει και σε αλλους μετα το update. Βασικα ουτε πριν ειχα καποιο θεμα ουτε και τωρα,ολα ειναι οκ!

Καλημερα.Λογικο μου φαινεται να σας βγαζει score 90.000 και 100.000.Οταν προσπαθειτε να κανετε benchmark μετα απο χρηση και εχει υψηλη θερμοκρασια η συσκευη συνηθως τετοιο score θα σας βγαλει το Antutu.Ειμαι σιγουρος οτι οι ποιο πολυ θα το γνωριζετε αυτο που ανεφερα.Μολις εκανα το πρωτο benchmark απο περιεργεια απο αυτα που διαβασα μετα το τελευταιο update Ελληνικο Unbranded και πρωτη φορα επιασα 131.791 score και η θερμοκρασια της μπαταριας στους 29 βαθμους.Δηλαδη νορμαλ. Edited by Rospy7

πηγαινε ρυθμισεις-αρχικη οθονη κανε μια δεξια και στο briefing εχει εναν διακοπτη για να το κλεισεις

Το εχω απενεργοποιημενο απο εκει ,αλλα το πετυχα ανοιχτο στις εφαρμογες που εκτελούνται

----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορεί να μην απενεργοποειται, μόνο με το package disabler pro.

Ευχαριστω ,θα το δοκιμασω το προγραμματακι

Θοδωρης

στο αντουτου γιατι στο 3d το xiaomi mi 5 ξεφευγει τοσο πολυ απο το δικο μας?
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

Κανένα απολύτως πρόβλημα και εγώ μετά το update. Όλα κυλούν άψογα όπως πριν.

Η μπαταρία του πάντως είναι το κάτι άλλο, δεν μου τελειώνει με τίποτα.

στο αντουτου γιατι στο 3d το xiaomi mi 5 ξεφευγει τοσο πολυ απο το δικο μας?

Ίσως λόγω χαμηλότερης ανάλυσης.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by achillesgk

Ίσως λόγο χαμηλότερης ανάλυσης.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αυτη την παραμετρο δεν την ειχα σκεφτει

ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

Εχει ρουταρει καποιος τη συσκευη? Ειναι το μονο τηλ απο τα πολλα που εχουν περασει απο τα χερια μου χωρις ρουτ και καστομ ρομ. Ο λογος που το σκεφτομαι ειναι για να αφαιρεσω καποιες εφαρμογες και για να πειραξω λιγο τον ηχο αλλα δεν ξερω αν αξιζει και αν θα δω καποια διαφορα συν οτι χανω εγγυηση.

Το εχω απενεργοποιημενο απο εκει ,αλλα το πετυχα ανοιχτο στις εφαρμογες που εκτελούνται

----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστω ,θα το δοκιμασω το προγραμματακι

Θέλει λίγο προσοχή η εφαρμογή μην σβήσεις πράγματα που δεν ξέρεις γιατί μπορεί να σου κολλήσει στο restart.

Καλημερα.Λογικο μου φαινεται να σας βγαζει score 90.000 και 100.000.Οταν προσπαθειτε να κανετε benchmark μετα απο χρηση και εχει υψηλη θερμοκρασια η συσκευη συνηθως τετοιο score θα σας βγαλει το Antutu.Ειμαι σιγουρος οτι οι ποιο πολυ θα το γνωριζετε αυτο που ανεφερα.Μολις εκανα το πρωτο benchmark απο περιεργεια απο αυτα που διαβασα μετα το τελευταιο update Ελληνικο Unbranded και πρωτη φορα επιασα 131.791 score και η θερμοκρασια της μπαταριας στους 29 βαθμους.Δηλαδη νορμαλ.

Και το δικο μου χτυπαει 133000,κανενα προβλημα απο το προσφατο update,ολα ρολοι.:)

εδώ ένα βιντεάκι γι'αυτούς που δεν έχουν εξοικειωθεί με το edge ανάμεσα τους κ εγώ :p:p:p δώστε κι'άλλες ευκαιρίες είναι πραγματικά χρήσιμο!!

IPhone 15 Pro 

Θέλει λίγο προσοχή η εφαρμογή μην σβήσεις πράγματα που δεν ξέρεις γιατί μπορεί να σου κολλήσει στο restart.

Ναι σίγουρα, στο play store βρισκω δυο με αυτο το το ονομα ,το ενα εχει πορτοκαλί εικονιδιο και το αλλο μπλε . Καο ειναι και τα δυο επί πληρωμή. Ποιο ειναι το σωστο;

Θοδωρης

Ναι σίγουρα, στο play store βρισκω δυο με αυτο το το ονομα ,το ενα εχει πορτοκαλί εικονιδιο και το αλλο μπλε . Καο ειναι και τα δυο επί πληρωμή. Ποιο ειναι το σωστο;

Αυτο με το μπλε εχω εγω τουλάχιστον.

Κανει 2 ευρω περιπου ναι αλλα δεν το συζητώ τα αξίζει και με το παραπάνω.

Αυτο με το μπλε εχω εγω τουλάχιστον.

Κανει 2 ευρω περιπου ναι αλλα δεν το συζητώ τα αξίζει και με το παραπάνω.

Αμα κανει δουλεια σίγουρα. Ευχαριστω

Θοδωρης

Παιδια οποτε κανω επανεκκίνηση χάνονται τα στατιστικα της μπαταριας.

Ολα μηδενιζουν λες και το εβγαλα το κινητο εκεινη την στιγμη απο τον φορτιστη.

Ειναι νορμαλ αυτο;

Θοδωρης

Παιδια οποτε κανω επανεκκίνηση χάνονται τα στατιστικα της μπαταριας.

Ολα μηδενιζουν λες και το εβγαλα το κινητο εκεινη την στιγμη απο τον φορτιστη.

Ειναι νορμαλ αυτο;

Οχι.Κανε wipe αλλιως σε βλεπω για reset.....

Εγώ θα το άφηνα όπως είναι και θα περίμενα την αναβάθμιση του.

Ευχαριστώ για την συμβουλή... Μάλλον αυτό θα κάνω...

Ναι το κάνει και σε μένα αλλά το έκανε και στο s6 edge με marshmallow

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι το κάνει και σε μένα αλλά το έκανε και στο s6 edge με marshmallow

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οκ.Σε ευχαριστω για την απαντηση γιατι νομιζα οτι ειχα θεμα.

Δεν θέλω να σε απογοητευσω αλλά εμένα που είχε μια πτώση το τηλέφωνο έσπασε η οθόνη έκανε γρατσουνιές στο γύρω πλαίσιο μου είπαν στην σμαρτεκ ότι πάει όλο μαζί δηλαδή το γύρω γύρω που είναι ενα με το σασί και η οθόνη..... 280 ευρώ......... Τώρα και να δίνουν μόνο του το γύρο πλαίσιο θα γίνει χοντρή δουλειά στη συσκευή σού γιατι πρέπει να χωριστή απο το σασί η οθόνη να βγουν απο πάνω όλα τα υπόλοιπα κάμερες μητρική κτλπ.. και να μπουν στο νεο σασί..... Δεν ξέρω αν σε βοήθησα .. Το ελπίζω όμως.....

Με βοήθεσες αρκετά να το πάρω απόφαση ότι μπορώ να ζήσω και με αυτό το σημαδάκι και να προχωρήσω παρακάτω :rolleyes:. Ευχαριστώ ;).

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned