Leonid111 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε το δικό μου μέχρι τώρα και έχοντας ελέγξει όλα τα παραπάνω που κάποιοι φίλοι έχουν διαπιστώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Όντως εχει ανεβεί αλλα δεν εχει επηρεάσει αρνητικά την αυτονομία της συσκευής τουλάχιστον σε εμένα σε σχέση με το προηγούμενο update. Κάποιους άλλους μπορεί να τους εχει επηρεάσει με διαφορετικό στήσιμο,εφαρμογες και συγκεκριμένη χρήση που κάνουν. Σ'αυτο πιστευω οτι εχεις δικιο,ουτε σε μενα εχει επηρεασει την αυτονομια της συσκευης και ολα λειτουργουν οπως πριν. Απλα επειδη το παρατηρησα το ανεφερα να δω αν εχει ανεβει και σε αλλους μετα το update. Βασικα ουτε πριν ειχα καποιο θεμα ουτε και τωρα,ολα ειναι οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 (edited) Καλημερα.Λογικο μου φαινεται να σας βγαζει score 90.000 και 100.000.Οταν προσπαθειτε να κανετε benchmark μετα απο χρηση και εχει υψηλη θερμοκρασια η συσκευη συνηθως τετοιο score θα σας βγαλει το Antutu.Ειμαι σιγουρος οτι οι ποιο πολυ θα το γνωριζετε αυτο που ανεφερα.Μολις εκανα το πρωτο benchmark απο περιεργεια απο αυτα που διαβασα μετα το τελευταιο update Ελληνικο Unbranded και πρωτη φορα επιασα 131.791 score και η θερμοκρασια της μπαταριας στους 29 βαθμους.Δηλαδη νορμαλ. Edited April 23, 2016 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 πηγαινε ρυθμισεις-αρχικη οθονη κανε μια δεξια και στο briefing εχει εναν διακοπτη για να το κλεισεις Το εχω απενεργοποιημενο απο εκει ,αλλα το πετυχα ανοιχτο στις εφαρμογες που εκτελούνται ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεί να μην απενεργοποειται, μόνο με το package disabler pro. Ευχαριστω ,θα το δοκιμασω το προγραμματακι Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 στο αντουτου γιατι στο 3d το xiaomi mi 5 ξεφευγει τοσο πολυ απο το δικο μας? Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Κανένα απολύτως πρόβλημα και εγώ μετά το update. Όλα κυλούν άψογα όπως πριν. Η μπαταρία του πάντως είναι το κάτι άλλο, δεν μου τελειώνει με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 (edited) στο αντουτου γιατι στο 3d το xiaomi mi 5 ξεφευγει τοσο πολυ απο το δικο μας? Ίσως λόγω χαμηλότερης ανάλυσης. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 23, 2016 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Ίσως λόγο χαμηλότερης ανάλυσης. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αυτη την παραμετρο δεν την ειχα σκεφτει Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Εχει ρουταρει καποιος τη συσκευη? Ειναι το μονο τηλ απο τα πολλα που εχουν περασει απο τα χερια μου χωρις ρουτ και καστομ ρομ. Ο λογος που το σκεφτομαι ειναι για να αφαιρεσω καποιες εφαρμογες και για να πειραξω λιγο τον ηχο αλλα δεν ξερω αν αξιζει και αν θα δω καποια διαφορα συν οτι χανω εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Το εχω απενεργοποιημενο απο εκει ,αλλα το πετυχα ανοιχτο στις εφαρμογες που εκτελούνται ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστω ,θα το δοκιμασω το προγραμματακι Θέλει λίγο προσοχή η εφαρμογή μην σβήσεις πράγματα που δεν ξέρεις γιατί μπορεί να σου κολλήσει στο restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Καλημερα.Λογικο μου φαινεται να σας βγαζει score 90.000 και 100.000.Οταν προσπαθειτε να κανετε benchmark μετα απο χρηση και εχει υψηλη θερμοκρασια η συσκευη συνηθως τετοιο score θα σας βγαλει το Antutu.Ειμαι σιγουρος οτι οι ποιο πολυ θα το γνωριζετε αυτο που ανεφερα.Μολις εκανα το πρωτο benchmark απο περιεργεια απο αυτα που διαβασα μετα το τελευταιο update Ελληνικο Unbranded και πρωτη φορα επιασα 131.791 score και η θερμοκρασια της μπαταριας στους 29 βαθμους.Δηλαδη νορμαλ. Και το δικο μου χτυπαει 133000,κανενα προβλημα απο το προσφατο update,ολα ρολοι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 εδώ ένα βιντεάκι γι'αυτούς που δεν έχουν εξοικειωθεί με το edge ανάμεσα τους κ εγώ :p:p:p δώστε κι'άλλες ευκαιρίες είναι πραγματικά χρήσιμο!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Θέλει λίγο προσοχή η εφαρμογή μην σβήσεις πράγματα που δεν ξέρεις γιατί μπορεί να σου κολλήσει στο restart. Ναι σίγουρα, στο play store βρισκω δυο με αυτο το το ονομα ,το ενα εχει πορτοκαλί εικονιδιο και το αλλο μπλε . Καο ειναι και τα δυο επί πληρωμή. Ποιο ειναι το σωστο; Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Ναι σίγουρα, στο play store βρισκω δυο με αυτο το το ονομα ,το ενα εχει πορτοκαλί εικονιδιο και το αλλο μπλε . Καο ειναι και τα δυο επί πληρωμή. Ποιο ειναι το σωστο; Αυτο με το μπλε εχω εγω τουλάχιστον. Κανει 2 ευρω περιπου ναι αλλα δεν το συζητώ τα αξίζει και με το παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Αυτο με το μπλε εχω εγω τουλάχιστον. Κανει 2 ευρω περιπου ναι αλλα δεν το συζητώ τα αξίζει και με το παραπάνω. Αμα κανει δουλεια σίγουρα. Ευχαριστω Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Παιδια οποτε κανω επανεκκίνηση χάνονται τα στατιστικα της μπαταριας. Ολα μηδενιζουν λες και το εβγαλα το κινητο εκεινη την στιγμη απο τον φορτιστη. Ειναι νορμαλ αυτο; Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragarys Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Παιδια οποτε κανω επανεκκίνηση χάνονται τα στατιστικα της μπαταριας. Ολα μηδενιζουν λες και το εβγαλα το κινητο εκεινη την στιγμη απο τον φορτιστη. Ειναι νορμαλ αυτο; Οχι.Κανε wipe αλλιως σε βλεπω για reset..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Οχι.Κανε wipe αλλιως σε βλεπω για reset..... Wipe απο recovery; Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Wipe απο recovery; Ναι κανε Wipe Cache απο recovery . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Φαίνεται να έστρωσε, ευχαριστω! Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasmatikos Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Εγώ θα το άφηνα όπως είναι και θα περίμενα την αναβάθμιση του. Ευχαριστώ για την συμβουλή... Μάλλον αυτό θα κάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Καλησπερα.Παρατηρησα οτι δεν αποθηκευει πια τους αριθμους που καλω πιο συχνα στα αγαπημενα.Το κανει και σε αλλους αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Ναι το κάνει και σε μένα αλλά το έκανε και στο s6 edge με marshmallow Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Ναι το κάνει και σε μένα αλλά το έκανε και στο s6 edge με marshmallow Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ.Σε ευχαριστω για την απαντηση γιατι νομιζα οτι ειχα θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Δεν θέλω να σε απογοητευσω αλλά εμένα που είχε μια πτώση το τηλέφωνο έσπασε η οθόνη έκανε γρατσουνιές στο γύρω πλαίσιο μου είπαν στην σμαρτεκ ότι πάει όλο μαζί δηλαδή το γύρω γύρω που είναι ενα με το σασί και η οθόνη..... 280 ευρώ......... Τώρα και να δίνουν μόνο του το γύρο πλαίσιο θα γίνει χοντρή δουλειά στη συσκευή σού γιατι πρέπει να χωριστή απο το σασί η οθόνη να βγουν απο πάνω όλα τα υπόλοιπα κάμερες μητρική κτλπ.. και να μπουν στο νεο σασί..... Δεν ξέρω αν σε βοήθησα .. Το ελπίζω όμως..... Με βοήθεσες αρκετά να το πάρω απόφαση ότι μπορώ να ζήσω και με αυτό το σημαδάκι και να προχωρήσω παρακάτω :rolleyes:. Ευχαριστώ ;). Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts