Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο δικό μου αν κάνω αυτή την διαδικασία ζητάει μοτίβο η αποτύπωμα..

εμενα δυστηχως το ξεκλειδωνει κατευθειαν

ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

εμενα δυστηχως το ξεκλειδωνει κατευθειαν

Μήπως να κάνεις καμία επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων?

Δεν είναι λογικό να ξεκλειδώνει.

Και αν κάνεις επαναφορά δοκίμασε το πρώτα χωρίς να βάλεις κάποια εφαρμογή.

kountouraN

τωρα παρατηρησα οτι δεν λειτουργει καθολου το κλειδωμα,ενω οριζω δακτυλικο και πιν μολις συρω την οθονη ξεκλειδωνει την οθονη

τωρα παρατηρησα οτι δεν λειτουργει καθολου το κλειδωμα,ενω οριζω δακτυλικο και πιν μολις συρω την οθονη ξεκλειδωνει την οθονη

Την επαναφορά δεν την γλυτώνεις λοιπόν.

Σήμερα είπες ότι το πήρες?

kountouraN

ναι σημερα το πηρα σφραγισμενο απο ελληνικο καταστημα,αυστριακο ειναι και μολις το ανοιξα εκανε αναβαθμιση Edited by paolo21r

Για τον φιλο που ειχε θεμα με τις ταχυτητες . Μολις ετρεξα το speedtest και πετυχα 110 κατεβασμα 45 ανεβασμα με 4g+ στην Σερρες
Θοδωρης

ναι σημερα το πηρα σφραγισμενο απο ελληνικο καταστημα,αυστριακο ειναι και μολις το ανοιξα εκανε αναβαθμιση

Πήρε αναβάθμιση ota λοιπόν.

Είχες στημένο το κινητό και μετά έκανε την αναβάθμιση?

Με μια επαναφορά θα στρώσει πιστεύω.

Για να μην έχουμε προβλήματα σε κάθε αναβάθμιση κάνουμε πριν και μετά επαναφορά.

kountouraN

εκανα επανοφορα και τωρα το ξαναστηνω οπως φαινεται κανενα προβλημα προς το παρον

εκανα επανοφορα και τωρα το ξαναστηνω οπως φαινεται κανενα προβλημα προς το παρον

Μπορεις να μας πεις αν ακομα μετα την επαναφορα υπαρχει το θεμα ξεκλειδωματος με προγραμμα με το δαχτυλικο??

Βαλε ενα screen lock app να δεις σου ζηταει κωδικο η ξεκλειδωνει ?? :confused:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

προς το παρον δουλευει στη εντελεια,μπορειτε να μου πετε ποιο firmware να κατεβασω απο εδω http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G935F/ για να παιρνω πιο γρηγορα τις αναβαθμισεις? Edited by paolo21r

προς το παρον δουλευει στη εντελεια,μπορειτε να μου πετε ποιο firmware να κατεβασω απο εδω http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G935F/ για να παιρνω πιο γρηγορα τις αναβαθμισεις?

Εβαλες ενα screen locker και μετα δεν σου ζηταει κωδικο?? Εκανε την τελευταια αναβαθμιση την προχτεσινη ??Ποια εκδωση εχεις τωρα στο κινητο σου ?? Γιατι εχουμε πολλοι προβλημα.. :wacko:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Εβαλες ενα screen locker και μετα δεν σου ζηταει κωδικο?? Εκανε την τελευταια αναβαθμιση την προχτεσινη ??Ποια εκδωση εχεις τωρα στο κινητο σου ?? Γιατι εχουμε πολλοι προβλημα.. :wacko:

αυτην εδω εχω G935FXXU1APD1 το ξεκλειδωμα δουλευει υποδειγματικα προς το παρον,πες μου αν θελεις καποια συγκεκριμενη εφαρμογη να δοκιμασω να σου πω,με την next lock screen δουλευει υποδειγματικα,ξεκλειδωνει μονο με το δακτυλο,μονο η καμερα ξεκλειδωνει χωρις δακτυλο(αυτο ακουστηκε καπως προστυχο)

Edited by paolo21r

αυτην εδω εχω G935FXXU1APD1 το ξεκλειδωμα δουλευει υποδειγματικα προς το παρον,πες μου αν θελεις καποια συγκεκριμενη εφαρμογη να δοκιμασω να σου πω

Φιλε μπες στο play store και κανε εγκατασταση οποια εφαρμογη screen lock θες εσυ.. Εγω εχω π.χ το LockScreen ενα μπλε λουκετο ειναι βαλε αυτη αν θες η οποια αλλη παρομοια και μετα ενεργοποιηση την σαν διαχειριστης κλειδωσε το κινητο με αυτην και οχι με το πλαινο κουμπι και μετα οταν το ανοιξεις πες μας αν σου ξεκλειδωνει και δεν σου λεει για πολιτικη ασφαλειας... κλπ κλπ :confused:

αυτην εδω εχω G935FXXU1APD1 το ξεκλειδωμα δουλευει υποδειγματικα προς το παρον,πες μου αν θελεις καποια συγκεκριμενη εφαρμογη να δοκιμασω να σου πω,με την next lock screen δουλευει υποδειγματικα,ξεκλειδωνει μονο με το δακτυλο,μονο η καμερα ξεκλειδωνει χωρις δακτυλο(αυτο ακουστηκε καπως προστυχο)

Αν δουλεύεις nova laouncher,

Δοκίμασε να το κλειδωσεις με διπλό ταπ ας πούμε και πες μας την συμπεριφορά του.

Νομίζω οι περισσότεροι με αυτό έχουν πρόβλημα.

Εγώ δεν έχω ακόμα αλλά δεν έχω πάρει την τελευταία αναβάθμιση.

Έχω ιταλικό ITV.

kountouraN

Φιλε μπες στο play store και κανε εγκατασταση οποια εφαρμογη screen lock θες εσυ.. Εγω εχω π.χ το LockScreen ενα μπλε λουκετο ειναι βαλε αυτη αν θες η οποια αλλη παρομοια και μετα ενεργοποιηση την σαν διαχειριστης κλειδωσε το κινητο με αυτην και οχι με το πλαινο κουμπι και μετα οταν το ανοιξεις πες μας αν σου ξεκλειδωνει και δεν σου λεει για πολιτικη ασφαλειας... κλπ κλπ :confused:

ναι με αυτη την εφαρμογη δεν ξεκλειδωνει με το δαχτυλικο απο την πολιτικη ασφαλειας,

Edited by paolo21r

Παιδιά τι γίνεται με αυτόν τον κοτσοβολο επιτέλους.... περιμένει ο κολητος μου το S7 edge εδώ και 2 βδομάδες τώρα.... από βδομάδα σε βδομάδα πάνε....το χρυσό περιμένει

ναι με αυτη την εφαρμογη δεν ξεκλειδωνει με το δαχτυλικο απο την πολιτικη ασφαλειας,

Μαλιστα μια απο τα ιδια... Αρα το προβλημα ειναι γενικο και πρεπει να λυθει με νεο update η του λειτουργικου η τον εφαρμογων..

Πας στης ρυθμισεις στης εφαρμογες νομιζω αν το ψαξεις υπαρχει στο μενου και πας εκει που λεει διαχειριστες συσκευων.

Μπενεις μεσα την απενεργοποιης και μετα πας στην εφαρμοπγη και την κανεις απεγκατασταση..!! ;) ;)

Γιατι το έχεις ενεργοποιήσει απο το Google Photos :lol:

Βασικά ....τι σημαίνει αυτό ; για να το απενεργοποιησω

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:thanks:

Βασικά ....τι σημαίνει αυτό ; για να το απενεργοποιησω

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Google photos /ρυθμίσεις /και απενεργοποιησε την συντόμευση κάμερας .

Samsung galaxy s21+

Παιδιά τι γίνεται με αυτόν τον κοτσοβολο επιτέλους.... περιμένει ο κολητος μου το S7 edge εδώ και 2 βδομάδες τώρα.... από βδομάδα σε βδομάδα πάνε....το χρυσό περιμένει

Σήμερα παρέλαβα μαύρο όμως

Θοδωρης

Παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την απόρρητη λειτουργία?

Θέλω τον φάκελο να τον δημιουργεί στην καρτα SD. Επέλεξα φωτογραφίες και βίντεο από την microsd αλλά αυτό τις κλείδωσε μεταφεροντας τες στην εσωτερική μνήμη....

Η αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να τα κλειδώνει στην SD? Χωρίς όμως να είναι προσβασιμες μετά από file manager κανονικό απαραβιαστο πρόγραμμα

ITV ιταλικό μου ήρθε αναβαθμιση

Edited by mkbhd

Παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την απόρρητη λειτουργία?

Θέλω τον φάκελο να τον δημιουργεί στην καρτα SD. Επέλεξα φωτογραφίες και βίντεο από την microsd αλλά αυτό τις κλείδωσε μεταφεροντας τες στην εσωτερική μνήμη....

Η αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να τα κλειδώνει στην SD? Χωρίς όμως να είναι προσβασιμες μετά από file manager κανονικό απαραβιαστο πρόγραμμα

Πως φίλε να κλειδωσουμε τις φωτο;

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned