paolo21r Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Στο δικό μου αν κάνω αυτή την διαδικασία ζητάει μοτίβο η αποτύπωμα.. εμενα δυστηχως το ξεκλειδωνει κατευθειαν Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Μόλις πήρα ιταλικό s7 edge. Είναι πρόσφατης φουρνιας? Κάποιο update δεν είχε να κάνω http://i65.tinypic.com/2131bps.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 εμενα δυστηχως το ξεκλειδωνει κατευθειαν Μήπως να κάνεις καμία επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων? Δεν είναι λογικό να ξεκλειδώνει. Και αν κάνεις επαναφορά δοκίμασε το πρώτα χωρίς να βάλεις κάποια εφαρμογή. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 τωρα παρατηρησα οτι δεν λειτουργει καθολου το κλειδωμα,ενω οριζω δακτυλικο και πιν μολις συρω την οθονη ξεκλειδωνει την οθονη Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 τωρα παρατηρησα οτι δεν λειτουργει καθολου το κλειδωμα,ενω οριζω δακτυλικο και πιν μολις συρω την οθονη ξεκλειδωνει την οθονη Την επαναφορά δεν την γλυτώνεις λοιπόν. Σήμερα είπες ότι το πήρες? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 (edited) ναι σημερα το πηρα σφραγισμενο απο ελληνικο καταστημα,αυστριακο ειναι και μολις το ανοιξα εκανε αναβαθμιση Edited April 19, 2016 by paolo21r Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Για τον φιλο που ειχε θεμα με τις ταχυτητες . Μολις ετρεξα το speedtest και πετυχα 110 κατεβασμα 45 ανεβασμα με 4g+ στην Σερρες Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 ναι σημερα το πηρα σφραγισμενο απο ελληνικο καταστημα,αυστριακο ειναι και μολις το ανοιξα εκανε αναβαθμιση Πήρε αναβάθμιση ota λοιπόν. Είχες στημένο το κινητό και μετά έκανε την αναβάθμιση? Με μια επαναφορά θα στρώσει πιστεύω. Για να μην έχουμε προβλήματα σε κάθε αναβάθμιση κάνουμε πριν και μετά επαναφορά. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 εκανα επανοφορα και τωρα το ξαναστηνω οπως φαινεται κανενα προβλημα προς το παρον Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 εκανα επανοφορα και τωρα το ξαναστηνω οπως φαινεται κανενα προβλημα προς το παρον Μπορεις να μας πεις αν ακομα μετα την επαναφορα υπαρχει το θεμα ξεκλειδωματος με προγραμμα με το δαχτυλικο?? Βαλε ενα screen lock app να δεις σου ζηταει κωδικο η ξεκλειδωνει ?? :confused: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 (edited) προς το παρον δουλευει στη εντελεια,μπορειτε να μου πετε ποιο firmware να κατεβασω απο εδω http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G935F/ για να παιρνω πιο γρηγορα τις αναβαθμισεις? Edited April 19, 2016 by paolo21r Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Της cosmote :p Sent from my SM-T705 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 προς το παρον δουλευει στη εντελεια,μπορειτε να μου πετε ποιο firmware να κατεβασω απο εδω http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G935F/ για να παιρνω πιο γρηγορα τις αναβαθμισεις? Εβαλες ενα screen locker και μετα δεν σου ζηταει κωδικο?? Εκανε την τελευταια αναβαθμιση την προχτεσινη ??Ποια εκδωση εχεις τωρα στο κινητο σου ?? Γιατι εχουμε πολλοι προβλημα.. :wacko: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 (edited) Εβαλες ενα screen locker και μετα δεν σου ζηταει κωδικο?? Εκανε την τελευταια αναβαθμιση την προχτεσινη ??Ποια εκδωση εχεις τωρα στο κινητο σου ?? Γιατι εχουμε πολλοι προβλημα.. :wacko: αυτην εδω εχω G935FXXU1APD1 το ξεκλειδωμα δουλευει υποδειγματικα προς το παρον,πες μου αν θελεις καποια συγκεκριμενη εφαρμογη να δοκιμασω να σου πω,με την next lock screen δουλευει υποδειγματικα,ξεκλειδωνει μονο με το δακτυλο,μονο η καμερα ξεκλειδωνει χωρις δακτυλο(αυτο ακουστηκε καπως προστυχο) Edited April 19, 2016 by paolo21r Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 αυτην εδω εχω G935FXXU1APD1 το ξεκλειδωμα δουλευει υποδειγματικα προς το παρον,πες μου αν θελεις καποια συγκεκριμενη εφαρμογη να δοκιμασω να σου πω Φιλε μπες στο play store και κανε εγκατασταση οποια εφαρμογη screen lock θες εσυ.. Εγω εχω π.χ το LockScreen ενα μπλε λουκετο ειναι βαλε αυτη αν θες η οποια αλλη παρομοια και μετα ενεργοποιηση την σαν διαχειριστης κλειδωσε το κινητο με αυτην και οχι με το πλαινο κουμπι και μετα οταν το ανοιξεις πες μας αν σου ξεκλειδωνει και δεν σου λεει για πολιτικη ασφαλειας... κλπ κλπ :confused: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 αυτην εδω εχω G935FXXU1APD1 το ξεκλειδωμα δουλευει υποδειγματικα προς το παρον,πες μου αν θελεις καποια συγκεκριμενη εφαρμογη να δοκιμασω να σου πω,με την next lock screen δουλευει υποδειγματικα,ξεκλειδωνει μονο με το δακτυλο,μονο η καμερα ξεκλειδωνει χωρις δακτυλο(αυτο ακουστηκε καπως προστυχο) Αν δουλεύεις nova laouncher, Δοκίμασε να το κλειδωσεις με διπλό ταπ ας πούμε και πες μας την συμπεριφορά του. Νομίζω οι περισσότεροι με αυτό έχουν πρόβλημα. Εγώ δεν έχω ακόμα αλλά δεν έχω πάρει την τελευταία αναβάθμιση. Έχω ιταλικό ITV. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 (edited) Φιλε μπες στο play store και κανε εγκατασταση οποια εφαρμογη screen lock θες εσυ.. Εγω εχω π.χ το LockScreen ενα μπλε λουκετο ειναι βαλε αυτη αν θες η οποια αλλη παρομοια και μετα ενεργοποιηση την σαν διαχειριστης κλειδωσε το κινητο με αυτην και οχι με το πλαινο κουμπι και μετα οταν το ανοιξεις πες μας αν σου ξεκλειδωνει και δεν σου λεει για πολιτικη ασφαλειας... κλπ κλπ :confused: ναι με αυτη την εφαρμογη δεν ξεκλειδωνει με το δαχτυλικο απο την πολιτικη ασφαλειας, Edited April 19, 2016 by paolo21r Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Παιδιά τι γίνεται με αυτόν τον κοτσοβολο επιτέλους.... περιμένει ο κολητος μου το S7 edge εδώ και 2 βδομάδες τώρα.... από βδομάδα σε βδομάδα πάνε....το χρυσό περιμένει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 ναι με αυτη την εφαρμογη δεν ξεκλειδωνει με το δαχτυλικο απο την πολιτικη ασφαλειας, Μαλιστα μια απο τα ιδια... Αρα το προβλημα ειναι γενικο και πρεπει να λυθει με νεο update η του λειτουργικου η τον εφαρμογων.. Πας στης ρυθμισεις στης εφαρμογες νομιζω αν το ψαξεις υπαρχει στο μενου και πας εκει που λεει διαχειριστες συσκευων. Μπενεις μεσα την απενεργοποιης και μετα πας στην εφαρμοπγη και την κανεις απεγκατασταση..!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Γιατι το έχεις ενεργοποιήσει απο το Google Photos :lol: Βασικά ....τι σημαίνει αυτό ; για να το απενεργοποιησω Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Βασικά ....τι σημαίνει αυτό ; για να το απενεργοποιησω Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Google photos /ρυθμίσεις /και απενεργοποιησε την συντόμευση κάμερας . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Παιδιά τι γίνεται με αυτόν τον κοτσοβολο επιτέλους.... περιμένει ο κολητος μου το S7 edge εδώ και 2 βδομάδες τώρα.... από βδομάδα σε βδομάδα πάνε....το χρυσό περιμένει Σήμερα παρέλαβα μαύρο όμως Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) Παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την απόρρητη λειτουργία? Θέλω τον φάκελο να τον δημιουργεί στην καρτα SD. Επέλεξα φωτογραφίες και βίντεο από την microsd αλλά αυτό τις κλείδωσε μεταφεροντας τες στην εσωτερική μνήμη.... Η αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να τα κλειδώνει στην SD? Χωρίς όμως να είναι προσβασιμες μετά από file manager κανονικό απαραβιαστο πρόγραμμα ITV ιταλικό μου ήρθε αναβαθμιση Edited April 20, 2016 by mkbhd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την απόρρητη λειτουργία? Θέλω τον φάκελο να τον δημιουργεί στην καρτα SD. Επέλεξα φωτογραφίες και βίντεο από την microsd αλλά αυτό τις κλείδωσε μεταφεροντας τες στην εσωτερική μνήμη.... Η αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να τα κλειδώνει στην SD? Χωρίς όμως να είναι προσβασιμες μετά από file manager κανονικό απαραβιαστο πρόγραμμα Πως φίλε να κλειδωσουμε τις φωτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Μόλις ήρθε η αναβάθμιση για Ιταλική συσκευη edge την περνάω τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts