tresor_jim Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Βαγγέλη είμαι απόλυτα βέβαιος ότι δεν ακουμπησα το κινητό σε κάτι αιχμηρο Εγώ σε πιστεύω κ ας μη σε ξέρω. Απαράδεκτο να γρατσουνιεται τόσο εύκολα όταν κανονικά περνάς τα κλειδιά απο πανω κ δεν παθαίνουν τίποτα! Εμένα μ έχει τύχει να ξεφλουδισει μια σταλιτσα δίπλα απ'την οθόνη το πλαστικό μέσα απο τσέπη σε σημείο που καλυπτόταν απο θήκη! Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 (edited) Παιδιά όσα Samsung είχα με γνήσιες flip, δεν μου έκαναν ποτέ γρατσουνιές. Μάλιστα το Note edge στο οποίο δεν καλύπτονταν απο την θήκη η edge οθόνη, δεν έπαθε το παραμικρό 6 μήνες που το κράτησα. Εκτός και αν η ανθεκτικότητα του κρύσταλλου του S7 edge ειναι μειωμένη σε σχέση με προηγούμενες συσκευές της εταιρείας. Απο την στιγμή που δεν υπάρχουν σωστά tempered glass για το edge, υπάρχει πρόβλημα. Εγώ δεν θα έβαζα ποτέ ξανά πλαστικό φιλμ σε κινητό. Τα απεχθάνομαι γιατί λαδώνουν και δίνουν άσχημη αίσθηση στην χρήση. Και κάτι τελευταίο. Τα pouch ειναι επίφοβα. Κρατούν κόκκους σκόνης στο εσωτερικό και με την τριβή κάνουν γραμμουλες στο κρύσταλλο. Καλύτερα σκέτο στην τσέπη αλλα μόνο του. Στην αριστερή τσέπη του παντελονιού μου δεν βάζω ποτέ τίποτα άλλο εκτός απο το κινητό. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited April 16, 2016 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Για να επανέρθω στο θέμα με το Fingerprint. Μετά από κανά δυο προσπάθειες ακόμα τα κατάφερα να δουλέψει. Δε θυμάμαι τι ακριβώς έκανα αλλά νομίζω τίποτα παραπάνω από τα γνωστά. Υπάρχει όμως θέμα, γιατί ενώ δουλεύει μετά από μερικές φορές σαν να τρώει κόλλημα και δεν αναγνωρίζει το αποτύπωμα και θέλει κωδικό ή μπορεί να σε βάλει σε αναμονή από 1 λεπτό επαναπροσπάθειας ακόμα και 5 λεπτά μου ζήτησε να περιμένω. Τελικά το άνοιξα με κωδικό , ξανά πέρασα από την αρχή την όλη διαδικασία, δούλεψε , αλλά μετά από κάποια ανοίγματα πάλι τα ίδια... Πιστεύω ότι υπάρχει θέμα. Το δουλεύει κανένας συνεχώς για να ξέρουμε τι συμβαίνει; Το δουλεύω συνεχώς με fingerprint. Κανένα πρόβλημα. Μαλιστα, στην αρχή που είχα μόνο ένα αποτύπωμα άνοιγε αμέσως κι ας μην ήταν τόσο προσεκτικά τοποθετημένο το δάχτυλο. Τώρα που έχω 4 fingerprints θέλει λίγο περισσότερη προσοχή στην τοποθέτηση. Ελληνικό από Κωτσόβολο. Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Βαγγέλη είμαι απόλυτα βέβαιος ότι δεν ακουμπησα το κινητό σε κάτι αιχμηρο Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Ο φίλος που την πάτησε έχει τεράστια εμπειρία στο θέμα κινητά και παρόλα αυτά απέκτησε γρατζουνιες. Υπάρχει θέμα, λοιπόν, εγώ με το zagg invisible shield είμαι άψογα και περιμένω κι ένα tempered, που με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Παιδιά όσα Samsung είχα με γνήσιες flip, δεν μου έκαναν ποτέ γρατσουνιές. Μάλιστα το Note edge στο οποίο δεν καλύπτονταν απο την θήκη η edge οθόνη, δεν έπαθε το παραμικρό 6 μήνες που το κράτησα. Εκτός και αν η ανθεκτικότητα του κρύσταλλου του S7 edge ειναι μειωμένη σε σχέση με προηγούμενες συσκευές της εταιρείας. Απο την στιγμή που δεν υπάρχουν σωστά tempered glass για το edge, υπάρχει πρόβλημα. Εγώ δεν θα έβαζα ποτέ ξανά πλαστικό φιλμ σε κινητό. Τα απεχθάνομαι γιατί λαδώνουν και δίνουν άσχημη αίσθηση στην χρήση. Και κάτι τελευταίο. Τα pouch ειναι επίφοβα. Κρατούν κόκκους σκόνης στο εσωτερικό και με την τριβή κάνουν γραμμουλες στο κρύσταλλο. Καλύτερα σκέτο στην τσέπη αλλα μόνο του. Στην αριστερή τσέπη του παντελονιού μου δεν βάζω ποτέ τίποτα άλλο εκτός απο το κινητό. Sent from my iPhone using Tapatalk Έτσι κάνω και εγώ και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Όμως οι γνήσιες θήκες flip θέλουν πολύ συχνά καθάρισμα μη μένει μέσα σκόνη γιατί θα κάνει ζημιά, Στο S6 μου έκανε ένα σποτ στην οθόνη και τραβούσα τα μαλλιά μου γιατί δεν είχε λόγο να γίνει, πάντα τα προσέχω πάρα πολύ. Τώρα με το adge τα πράγματα είναι δύσκολα μια και δεν υπάρχει κατι σωστό, έχω την φλιπ και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Παιδιά όσα Samsung είχα με γνήσιες flip, δεν μου έκαναν ποτέ γρατσουνιές. Μάλιστα το Note edge στο οποίο δεν καλύπτονταν απο την θήκη η edge οθόνη, δεν έπαθε το παραμικρό 6 μήνες που το κράτησα. Εκτός και αν η ανθεκτικότητα του κρύσταλλου του S7 edge ειναι μειωμένη σε σχέση με προηγούμενες συσκευές της εταιρείας. Απο την στιγμή που δεν υπάρχουν σωστά tempered glass για το edge, υπάρχει πρόβλημα. Εγώ δεν θα έβαζα ποτέ ξανά πλαστικό φιλμ σε κινητό. Τα απεχθάνομαι γιατί λαδώνουν και δίνουν άσχημη αίσθηση στην χρήση. Και κάτι τελευταίο. Τα pouch ειναι επίφοβα. Κρατούν κόκκους σκόνης στο εσωτερικό και με την τριβή κάνουν γραμμουλες στο κρύσταλλο. Καλύτερα σκέτο στην τσέπη αλλα μόνο του. Στην αριστερή τσέπη του παντελονιού μου δεν βάζω ποτέ τίποτα άλλο εκτός απο το κινητό. Sent from my iPhone using Tapatalk Η clear view cover που εχω χωρις screen protector είναι πολύ επιφοβη για γρατζουνιες (δεν πειραματίζομαι επ'αυτου). Θεωρω , παραλληλα, ότι είναι κι η πιο ομορφη, ολες οι υπολοιπες που εχουν "μαλακο" εσωτερικο, κατά πασα πιθανοτητα δε μπορουν να δημιουργησουν πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 καλησπερα μα ερωτηση θα ηθελα να κανω το dual το καλυπτη η ευρωπαικη εγγυηση εδω? το εχει παρει κανενας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Και κάτι τελευταίο. Τα pouch ειναι επίφοβα. Κρατούν κόκκους σκόνης στο εσωτερικό και με την τριβή κάνουν γραμμουλες στο κρύσταλλο. Καλύτερα σκέτο στην τσέπη αλλα μόνο του. Στην αριστερή τσέπη του παντελονιού μου δεν βάζω ποτέ τίποτα άλλο εκτός απο το κινητό. Sent from my iPhone using Tapatalk Τους ίδιους κόκκους σκόνης ή και περισσότερο, κουβαλάνε και οι τσέπες μας! Τόσα χρόνια δεν είχα ποτέ γρατζουνιές στις συσκευές μου από το βάλε/βγάλε στις pouch θήκες ή στις τσέπες μου. Δεν ξέρω αν το s7 edge είναι πιο ευαίσθητο, αλλά για την ώρα δεν έχω κανένα σημάδι στη συσκευή. Μπαινοβγαίνει στην τσέπη και τελευταία και στην pouch θήκη. Επίσης το καθαρίζω συνεχώς με στεγνό πανάκι γυαλιών, το οποίο τόσο καιρό τώρα σίγουρα θα έχει πανω του αρκετούς κόκκους σκόνης και εκτιμώ πως αν η οθόνη ήταν τόσο ευαίσθητη, θα είχα σίγουρα σημάδια εως τώρα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoman13 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Το κινητό το έχετε στην γρήγορη ενσυρματη φόρτιση πάντα; Μήπως κάνει ζημιά στη μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Το κινητό το έχετε στην γρήγορη ενσυρματη φόρτιση πάντα; Μήπως κάνει ζημιά στη μπαταρία; Αν δεν βιάζεσαι καλύτερα φόρτιζέ το κανονικά.Ζημιά άμεση δεν πρόκειται να πάθει αλλά σίγουρα η μπαταρία καταπονείται περισσότερο. Το nexus 6 που έιχα το φόρτιζα αποκλειστικά με fast charge για ένα χρόνο σχεδόν που το είχα και δεν αντιμετώπισα κάποιο θέμα με την μπαταρία του,ωστόσο εδώ που δίνεται η επιλογή το έχω disabled και το ενεργοποιώ μόνο όταν βιάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Τους ίδιους κόκκους σκόνης ή και περισσότερο, κουβαλάνε και οι τσέπες μας! Τόσα χρόνια δεν είχα ποτέ γρατζουνιές στις συσκευές μου από το βάλε/βγάλε στις pouch θήκες ή στις τσέπες μου. Δεν ξέρω αν το s7 edge είναι πιο ευαίσθητο, αλλά για την ώρα δεν έχω κανένα σημάδι στη συσκευή. Μπαινοβγαίνει στην τσέπη και τελευταία και στην pouch θήκη. Επίσης το καθαρίζω συνεχώς με στεγνό πανάκι γυαλιών, το οποίο τόσο καιρό τώρα σίγουρα θα έχει πανω του αρκετούς κόκκους σκόνης και εκτιμώ πως αν η οθόνη ήταν τόσο ευαίσθητη, θα είχα σίγουρα σημάδια εως τώρα! :) Τι να σας πω βρε παιδιά καμία φορά ειναι θέμα τύχης. Πρόπερσι είχα το iohone 5s, το άφησα μια μέρα χωρίς protector και ξέχασα 2 κέρματα στην τσέπη μου. Έκανε αμέσως σημάδια. Σε Samsung δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Πάντως για μένα ειναι καθοριστικό να υπάρχει tempered glass για την συσκευή που θα αγοράσω. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Τι να σας πω βρε παιδιά καμία φορά ειναι θέμα τύχης. Πρόπερσι είχα το iohone 5s, το άφησα μια μέρα χωρίς protector και ξέχασα 2 κέρματα στην τσέπη μου. Έκανε αμέσως σημάδια. Σε Samsung δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Πάντως για μένα ειναι καθοριστικό να υπάρχει tempered glass για την συσκευή που θα αγοράσω. Sent from my iPhone using Tapatalk Υπάρχουν ήδη μπολικα tempered και μάλιστα έχω χρησιμοποιήσει κάποια με επιτυχία σε s6 edge plus, κάθονται άψογα. Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα να βρεις καλό tempered glass σε s7 edge αργά ή γρήγορα. Θα δοκιμάσω ένα τις επόμενες ημέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Καλησπέρα. Εχει ακούσει/διαβάσει κανείς κατι πιο συγκεκριμένο σχετικά με επερχόμενο update που θα λήξει το θέμα με τα random freezes/reboots??? Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Υπάρχει κάπου οδηγός για να το κάνουμε root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Οι θηκες κανουν την ζημια..πολλες γρατζουνιες ειδικα σε ολη την σειρα s6,edge,plus!!!υπαρχει και αστοχια υλικου αλλα λιγο σπανιο!υπαρχουν tempered glass καλα!!σε φιλο η clear view που ειχε παρει για το s6 edge plus το εκανε ολο γρατζουνιες και την πεταξε!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Καλησπέρα παιδιά σε silver το έχει φέρει κανένα κατάστημα; Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά σε silver το έχει φέρει κανένα κατάστημα;Δεν κυκλοφορεί στην Ευρώπη... Μπρορεις να το πάρεις από κατάστημα εκτός Ευρώπης αλλά ξεχνάς την εγγύηση. Edited April 17, 2016 by em_seven Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 (edited) Παιδια αμα ξέρετε κανα καλο tempered glass για το edge πείτε και σε εμας . ΥΓ. Ας το σβήσει καποιος ,σε λάθος θεμα το έγραψα..... Edited April 17, 2016 by ALIEN_3_ Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Δεν κυκλοφορεί στη Ευρώπη... Μπρορεις να το πάρεις από κατάστημα εκτός Ευρώπης αλλά ξεχνάς την εγγύηση. Εγώ τελικά αγόρασα το silver από ελληνικό κατάστημα. Το τιμολόγιο βέβαια που σου έρχεται, ως εμπόρο, έχει μια εταιρία από Βουλγαρία. Με στηλό γράφει πάνω, 1 χρόνο εγγύηση. Δεν θέλω να το "ματιάσω" καθώς πάλι είμαι κατενθουσιασμένος με το κινητό, αλλά όσα κινητά κι αν έχω αγοράσει: S, S3, S4, S5 και τώρα S7 edge ποτέ κανένα δεν χρειάστηκε "συνεργείο". Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Εγώ τελικά αγόρασα το silver από ελληνικό κατάστημα. Μεγειά και καλοδούλευτο! Τιμούλα? Link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Παιδιά όσα Samsung είχα με γνήσιες flip, δεν μου έκαναν ποτέ γρατσουνιές. Μάλιστα το Note edge στο οποίο δεν καλύπτονταν απο την θήκη η edge οθόνη, δεν έπαθε το παραμικρό 6 μήνες που το κράτησα. Εκτός και αν η ανθεκτικότητα του κρύσταλλου του S7 edge ειναι μειωμένη σε σχέση με προηγούμενες συσκευές της εταιρείας. Απο την στιγμή που δεν υπάρχουν σωστά tempered glass για το edge, υπάρχει πρόβλημα. Εγώ δεν θα έβαζα ποτέ ξανά πλαστικό φιλμ σε κινητό. Τα απεχθάνομαι γιατί λαδώνουν και δίνουν άσχημη αίσθηση στην χρήση. Και κάτι τελευταίο. Τα pouch ειναι επίφοβα. Κρατούν κόκκους σκόνης στο εσωτερικό και με την τριβή κάνουν γραμμουλες στο κρύσταλλο. Καλύτερα σκέτο στην τσέπη αλλα μόνο του. Στην αριστερή τσέπη του παντελονιού μου δεν βάζω ποτέ τίποτα άλλο εκτός απο το κινητό. Sent from my iPhone using Tapatalk Εγώ πάντως το έχω γυμνό κοντά μήνα δεν εχει το παραμικρό όπως αντίστοιχα το s6 edge εξαμήνου που ο νέος κάτοχος το παρέλαβε σαν brand new κυριολεκτικά χωρίς το παραμικρό. Πήρα και skin να φανταστείς και ούτε που τα έβαλα. Κάνω ακριβώς το ίδιο εξίσου δεν βάζω pouch θήκη. Η αριστερή τσέπη την έχω μόνο για το κινητό:p Δεν βάζω τίποτα τίποτα αλλο. Έτσι έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι δεν θα πάθει το παραμικρό. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Μεγειά και καλοδούλευτο! Τιμούλα? Link? Και εμένα με ενδιαφερει Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Εγώ τελικά αγόρασα το silver από ελληνικό κατάστημα. Το τιμολόγιο βέβαια που σου έρχεται, ως εμπόρο, έχει μια εταιρία από Βουλγαρία. Με στηλό γράφει πάνω, 1 χρόνο εγγύηση. Δεν θέλω να το "ματιάσω" καθώς πάλι είμαι κατενθουσιασμένος με το κινητό, αλλά όσα κινητά κι αν έχω αγοράσει: S, S3, S4, S5 και τώρα S7 edge ποτέ κανένα δεν χρειάστηκε "συνεργείο".Καλορίζικο, ωστόσο πιστεύω να σου είπαν ότι ο ένας χρόνος εγγύησης καλύπτεται από την αντιπροσωπία της χώρας από την οποία προέρχεται το κινητό ή οποία δεν είναι η Βουλγαρία γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ευρώπη η συγκεκριμένη έκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Καλημέρα. Στην έρευνα αγοράς που έκανα χθες για αγορά S7edge σε ένα κατάστημα(Media markt) είδα ότι υπάρχει το s7edge 5.5 ίντσες και το s7edge+ 5.7ίντσες. Το plus δεν το είδα πουθενά αλλού σε κανένα κατάστημα ούτε στο skroytz. Ξέρει κανείς κάτι σχετικό που πως πότε? Καλημέρα σας...καλή Κυριακή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Καλημέρα. Στην έρευνα αγοράς που έκανα χθες για αγορά S7edge σε ένα κατάστημα(Media markt) είδα ότι υπάρχει το s7edge 5.5 ίντσες και το s7edge+ 5.7ίντσες. Το plus δεν το είδα πουθενά αλλού σε κανένα κατάστημα ούτε στο skroytz. Ξέρει κανείς κάτι σχετικό που πως πότε? Καλημέρα σας...καλή Κυριακή!Δεν υπάρχει s7 edge plus, μόνο s7 edge υπάρχει με 5'5 ίντσες οθόνης, μάλλον κάπου θα έκαναν λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts