Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδια ,ενώ χάζευα στο Galaxy store και συγκεκριμένα για edge εφαρμογές για multi window χρήση η εφαρμογή ζητάει 1,33 ευρώ .αν δεν κανω λάθος έτσι κι αλλιώς δεν εχει αυτη την δυνατότητα ; Η πρεπει να αγοράσεις την εφαρμογή για να το εχεις ;

Έχει κανονικά αυτή την δυνατότητα. Αυτό που βλέπεις είναι πρόσθετες δυνατότητες.

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Αυτή η μπαρα -γρήγορη σύνδεση - στις ειδοποιήσεις φεύγει??

Κατεβάζεις την μπάρα. Πατάς δεξιά το βέλος που επεκτείνει τα κουμπιά. Πατάς 'ΕΠΕΞΕΡ.'. Κάτω κάτω έχει την επιλογή για απενεργοποίηση.

Καλησπέρα παίδες όσοι ψάχνετε για αγορά έχετε βρεί καμια προσφορά καλύτερη του πλαισίου ?οι υπόλοιποι δίνουν τίποτα η τα έκοψαν?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Κατεβάζεις την μπάρα. Πατάς δεξιά το βέλος που επεκτείνει τα κουμπιά. Πατάς 'ΕΠΕΞΕΡ.'. Κάτω κάτω έχει την επιλογή για απενεργοποίηση.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, να πω και εγω με τη σειρα μ οτι εκτος πλων των αλλων θετικών -αρνητικο δν βρισκω- η μπαταρια απλα δεν τελειωνει!!!!!!! Με κραταει 2 μερες με 6.5 ωρες οθονη,παντα wifi και συγχρονισμοι ανοιχτα και περιπου μια μερα τα δεδομενα!!!!

Όχι εννοώ από το ίντερνετ αγορές. Να μην χρειάζεται να την βάζω κάθε φορά. Να την έχω αποθηκευμένη και να πατάω αυτοσυμπληρωση στοιχείων της κάρτας

Αν ψωνίζειις από ebay η amazon η άλλη εφαρμογή τύπου πχ super market τακτικά, αυτόματα αποθηκεύετε τη μια φορά και τέλος.

Και οπότε μπεις και ψωνισεις πατάς αγορά και τέλος.

Δεν χρειάζεται αυτοσυμπληρωση στοιχείων της κάρτας ξανά.

Η αποθήκευση στοιχεία κάρτας είναι θέμα εκάστοτε εφαρμογής.

Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο οπότε γινε πιο συγκεκριμένος τι ακριβώς θες να κάνεις με παράδειγμα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, να πω και εγω με τη σειρα μ οτι εκτος πλων των αλλων θετικών -αρνητικο δν βρισκω- η μπαταρια απλα δεν τελειωνει!!!!!!! Με κραταει 2 μερες με 6.5 ωρες οθονη,παντα wifi και συγχρονισμοι ανοιχτα και περιπου μια μερα τα δεδομενα!!!!

πόσο μιλάς; στο ποσο έχεις την φωτεινότητα; τι έχεις ανοιχτό;

Πάντως αυτο για την μπαταρία του δεν το περίμενα με τίποτα όμως......

Μετά από μια εβδομάδα χρήσης πραγματικά δείχνει τα δόντια της.

Δεν θα μιλήσω για πιο παλιές συσκευές (είχα όλη τη σειρά note και έχω ακόμα παράλληλα με το s7 edge dual sim το note 5 dual sim και αυτό) και πραγματικά έχω μείνει άφωνος για να μην πω κάτι διαφορετικό....

Συνήθως φτάνω το βραδύ με ένα υπόλοιπο στην μπαταρία. από 20 ως και 0% που σημαίνει ότι έχω χρειαστεί φόρτιση κατά την διάρκεια της ημέρας.

Με το 7άρι είμαι τώρα στο 50% χωρίς να κάνω καμία έκπτωση στον τρόπο που χρησιμοποιώ το τηλέφωνο.

Έχω συνεχώς ανοικτά τα data πάντα ανοικτό το GPS πάντα ανοικτό το Bluetooth συγχρονίζω 3 mail και την φωτεινότητα στο αυτόματο,

Μιλάω αρκετά στο τηλέφωνο και με τα τις 5 με 6 το απόγευμα λίγο Facebook και αρκετό χάζεμα στο Internet.

Πραγματικά δεν περίμενα με τίποτα τέτοια διάρκεια η μπαταρία του,

Ελπίζω και στο Note 6 που περιμένω πως και πως η Samsung να μας δώσει την ιδία εμπειρία και αν θέλει και κάτι παραπάνω όπως ας πούμε ταυτόχρονη χρήση διπλής sim και micro SD ταυτόχρονα και μια μπαταρία 4000..... ίσως....

Δεν φαντάζομαι να ζητάω πολλά.....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Δεν θα μιλήσω για πιο παλιές συσκευές (είχα όλη τη σειρά note και έχω ακόμα παράλληλα με το s7 edge dual sim το note 5 dual sim και αυτό) και πραγματικά έχω μείνει άφωνος για να μην πω κάτι διαφορετικό....

Συνήθως φτάνω το βραδύ με ένα υπόλοιπο στην μπαταρία. από 20 ως και 0% που σημαίνει ότι έχω χρειαστεί φόρτιση κατά την διάρκεια της ημέρας.

Με το 7άρι είμαι τώρα στο 50% χωρίς να κάνω καμία έκπτωση στον τρόπο που χρησιμοποιώ το τηλέφωνο.

Έχω συνεχώς ανοικτά τα data πάντα ανοικτό το GPS πάντα ανοικτό το Bluetooth συγχρονίζω 3 mail και την φωτεινότητα στο αυτόματο,

Μιλάω αρκετά στο τηλέφωνο και με τα τις 5 με 6 το απόγευμα λίγο Facebook και αρκετό χάζεμα στο Internet.

Ελπίζω και στο Note 6 που περιμένω πως και πως η Samsung να μας δώσει την ιδία εμπειρία και αν θέλει και κάτι παραπάνω όπως ας πούμε ταυτόχρονη χρήση διπλής sim και micro SD ταυτόχρονα και μια μπαταρία 4000..... ίσως....

Μια απο τα ιδια και γω .το τηλ ειναι πραγματικα το κατι αλλο .αν το note 6 ειναι μια λογικη συνεχεια του s7 τοτε δεν ζητάς πολλα αλλα φοβάμαι μην κανει καμια βλακεία και το χαλασει.

Γιαννης

Γεια σας παιδια. Ενδιαφερομαι και εγω για το κινητο.

Η πιο χαμηλη τιμη αυτη τημ στιγμη ειναι του πλαισιου με κοντα 200 ευρω κατω λογω καρτας γιουρομπανκ και δωροεπιταγης που καπου θα δωσω???

Ισχυει αυτο ακομα και ειναι ετσι οπως το λεω αν εχω καταλαβει καλα??

ςπισης η καρτα γιουρομπανκ να ειναι χρεωστικη η πιστωτικη??

Παιδια, αφηστε το note. Καλως να ορισει, οποτε ορισει (μινιμουμ Σεπτεμβρη το release, αυτα που λεγονται για Ιουλη ειναι εξωπραγματικα, καμια συσκευη δε λανσαρεται κατακαλοκαιρο, αυτα διδασκονται στα μαθηματα μαρκετινγκ του γυμνασιου) και χαρειτε τη συσκευαρα που εδωσε η samsung. Μετα απο μερικες ημερες χρησης, προσωπικα περα απο hardware μειονεκτηματα (που δεν εχω εντοπισει), μπορω να πω οτι και softwaρικα ειναι πρακτικα αψογο. Κανενα hiccup, κολλημα, κομπιασμα, ασαφεια κλπ κλπ, απο ενα κινητο που ειναι rock solid απο την πρωτη μερα της κυκλοφοριας του...

Παιδιά με το Vr έλεγε η sammy ότι περνούμε και κάποια παιχνίδια δώρο, πως τα διεκδικώ αυτά?

Γιώργο και εδώ τα ίδια s7 edge duos vs note 5 duos η διαφορά είναι τουλάχιστον 30%-40% στην διάρκεια της ημέρας υπέρ του s7 edge. Και πάλι μπράβο τους για ότι κατάφεραν και στην μπαταρία...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

πόσο μιλάς; στο ποσο έχεις την φωτεινότητα; τι έχεις ανοιχτό;

Την συγκεκριμενη φορα μιλησα 35 λεπτα, ολα ανοιχτα την 1η μερα με δεδομενα και ολα ανοιχτα την 2η με wifi - η φωτεινοτητα συνηθως αυτοματη στο τερμα η manual στο 90%.Συγκρινωντας το με το note 3 γιατι με το s6 δν υπαρχει μετρο συγκρισης εχω παθει πλακα......να σημειωσω οτι στο σπιτι μ το σημα δν ειναι καλο

εχω βρει ενα bug στις κάθετες φώτο.... προβάλλονται στα άλμπουμ η στο facebook πολλές φορές ανάποδα

IPhone 15 Pro 

Πολλά μπράβο αξίζουν στην Samsung που άρχισε να εξοπλίζει τις συσκευές της με μεγάλης χωρητικότητας μπαταρίες . Από το note 6 περιμένουμε μεγάλα πράγματα. Για την αγορά της Κίνας έβγαλε το Α9 pro με μπαταρία 5000mah σε 6 ίντσες οθόνη.

http://www.gsmarena.com/samsung_launches_the_galaxy_a9_pro_in_china-news-17515.php

Την συγκεκριμενη φορα μιλησα 35 λεπτα, ολα ανοιχτα την 1η μερα με δεδομενα και ολα ανοιχτα την 2η με wifi - η φωτεινοτητα συνηθως αυτοματη στο τερμα η manual στο 90%.Συγκρινωντας το με το note 3 γιατι με το s6 δν υπαρχει μετρο συγκρισης εχω παθει πλακα......να σημειωσω οτι στο σπιτι μ το σημα δν ειναι καλο

Εγώ φίλε μου έχω το note 5 όλα ανοιχτά η φωτεινότητα manual στο 90% γιατί μου αρέσει να είναι πολύ φωτεινο παω οθόνη γύρω στης 4 παρα κατι ώρες με το ζορι

Γιώργο και εδώ τα ίδια s7 edge duos vs note 5 duos η διαφορά είναι τουλάχιστον 30%-40% στην διάρκεια της ημέρας υπέρ του s7 edge. Και πάλι μπράβο τους για ότι κατάφεραν και στην μπαταρία...

Τεραστια υποθεση Νικολα. Απο το νοτε περιμενω μινιμουμ 4000 για να "δεσει το γλυκο" :lol:

Θα συμφωνήσω και εγώ. Το βράδυ ήταν στο 50%, και είχα όλη την ημέρα συνδεμένο ΒΤ σε gear s2 & car kit, 4G, email, hangouts και αρκετές κλήσεις. Σε σχέση με τα δύο τελευταία κινητά που είχα (LG G4 & Huawei P8) με ίδια χρήση έχω 20-30% περισσότερη μπαταρία. Τελικά είναι εξαιρετικό σε όλα!

Μετα απο σχεδον 25 μερες χρήσης,αναφέρω δυο περιπτώσεις που το τηλέφωνο κολλησε στο 2G,ενω ειχα σημα 4G αλλά και 3G .Ακόμα και μετα απο μετακίνηση σε σημείο με φουλ 4G εμενε κολλημενο στο 2G.

Χρειάστηκε επανεκκίνηση για να ξαναβρει 4G...

Δίκτυο Cosmote...

Και τις δυό φορές συνέβη στον ίδιο αρχικό χώρο με σήμα 4G οριακό (0-1 στα 4) αλλά το 3G απο 2 εως 3 στα 4.

Το εχει διαπιστώσει κανείς?

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Μετα απο σχεδον 25 μερες χρήσης,αναφέρω δυο περιπτώσεις που το τηλέφωνο κολλησε στο 2G,ενω ειχα σημα 4G αλλά και 3G .Ακόμα και μετα απο μετακίνηση σε σημείο με φουλ 4G εμενε κολλημενο στο 2G.

Δίκτυο Cosmote...

Και τις δυό φορές συνέβη στον ίδιο αρχικό χώρο με σήμα 4G οριακό (0-1 στα 4) αλλά το 3G απο 2 εως 3 στα 4.

Δε σημαίνει ότι είναι πρόβλημα της συσκευής.

Πιθανότατα από το δίκτυο έρχεται το πρόβλημα αλλά μπορεί να παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο, όπως παλιά κάρτα sim, modem που φοράει η συσκευή ή ακόμα και μια ενισχυμένη θήκη.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Δίκτυο Cosmote...

Ακριβως το ιδιο πραγμα μου εκανε και μενα το s6,σε μια συγκεκριμενη περιοχη. Τεινω στο οτι φταιει το δικτυο. Αν και το lg στην ιδια περιοχη καταφερε τελικα να επανακτησει το 3g χωρίς να χρειαστει reset,με δυσκολια ομως. Πάντως, θυμαμαι το s6 δεν ειχε και πολυ δυνατη κεραια γενικοτερα.

Ξέρει κάποιος γιατί,όταν πάω να αλλάξω ήχο ειδοποίησης από κάποια εφαρμογή,Facebook,textra,μου εμφανίζει μόνο τους ήχους του τηλεφώνου κι οποίους έχω ορίσει ως ήχο κλήσης?δε μου βγάζει κάποια επιλογή να προσθέσω άλλον.

Τους ήχους τους έχω στην κάρτα μνήμης.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παιδια καλησπέρα μια ερώτηση πως μπορουμε να βγάλουμε απο την οθόνη κλειδώματος αυτο που γράφει να περάσουμε το χερι μας για ξεκλείδωμα? Εψαξα αλλα δεν το βρήκα. Στο note 4 υπήρχε

Και κατι άλλο, στους λογαριασμους το facebook λέει οτι ο συγχρονισμός έχει απενεργοποιηθεί εψαξα να τον ενεργοποιήσω αλλα δεν μπόρεσα. Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ

Edited by giannismal

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned