Mbulk Δημοσιεύτηκε February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 19, 2016 Καλησπέρα.. Ψαχνω ενα smartphone γυρω στα χρήματα π αναφέρω με βασικότερο στοιχείο να εχει καλό επεξεργαστή κ να μην κολλάει.. Το μεγερος της οθόνης θα προτιμούσα να ειναι 5' ομως κ παραπάνω δε με χαλάει.. Η καμερα είναι λιγότερο σημαντική κ δεν με νοιάζει να ειναι dual, ομως θέλω να παιρνει sd.. Eχω δει αρκετά κ από ότι βλέπω μάλλον θα στραφώ προς Κίνα.. Τι εχετε να μ προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Νομιζω πως ολοι θα σου προτεινουν το xiaomi redmi note 2. Απο πολλους θεωρειτε vfm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbulk Δημ. February 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Ναι το εχω δει το συγκεκριμένο κ εχω διαβάσει πολύ καλά σχολια, γιατί ομως όχι το rn3 π ειναι πιο καινούργιο κ με καλύτερη μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madafaka Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Σήμερα είδα νέα τιμή στα 196 ευρώ για το Xiaomi Mi4c την έκδιση με τα 3Gb RAM και 32Gb ROM. http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi4c-3gb-32gb Νομίζω είναι best buy για κάποιον που θέλει κινητό μέχρι 5 ίντσες (όπως εγώ). Δεν παίρνει microSD αλλά τα 32Gb νομίζω είναι αρκετά. Παράθεση It's never enough Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Μάλλον έχεις απόλυτο δίκιο...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbulk Δημ. February 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Ναι ειναι πολύ καλή αγορά αν κ εχω διαβάσει κ μερικά αρνητικά πράγματα για αυτό το μοντέλο.. Ποσο αξιόπιστο είναι όμως το αυγκεκριμένο κατάστημα π το πουλάει σε αυτή την τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 212 βγαίνουν τα ευρώ αν μπεις στο site του Merimobiles. Όλα τα άλλα Κινεζόμαγαζα, κάπου εκεί το έχουν. Έχεις τις ίδιες πιθανότητες να σου τύχει προβληματική συσκευή όπως αν το αγόραζες από οποιοδήποτε άλλο μαγαζί. Το ίδιο ισχύει και για οποιαδήποτε άλλη αγορά πραγματοποιείς....ελαττωματικές συσκευές από το εργοστάσιο, στατιστικώς, πάντα υπάρχουν...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Vodafone smart ultra 6! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbulk Δημ. February 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Σίγουρα πάντα υπάρχει πιθανότητα να βγει κάτι ελαττωματικό ομως εχω ακούσει ότι σε κάποια μαγαζάκια αυτό ειναι πιο συχνό φαινόμενο π.χ. fastcardtech Σκεφτομαι λοιπόν ή το Mi4c ή να περιμένω λιγο ακόμα για το rn3 pro π εχω ακούσει καλά πραγματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jo-di Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Huawei ascend p8. https://www.skroutz.gr/s/6870822/Huawei-Ascend-P8-16GB.html Παράθεση Zte blade ,Sony sole ,galaxy s advance, Lg l9 ii.samsung galaxy s4 Microsoft 640 xl, lte, huawei p8 lite, Samsung galaxy s6 edge. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Άμα έβαζες και το "lite", τότε θα "έστεκε" η πρόταση σου.....:lol: :p Αυτό που προτείνεις κοστίζει 100 ευρώ παραπάνω...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbulk Δημ. February 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Το p8 ξεφεύγει σε χρήματα.. Εχω δει κ το lite αλλά νομίζω οτι είναι κατώτερο από αυτά τα δυο που έχω στο μάτι, αν κ πιστεύω πως ειναι vfm κ ιδίως για αγορά από Ελλάδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Lg g3 16gb 219€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 παρε το Meizu M2 Note απο δω στα 179 και καθαρισες Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbulk Δημ. February 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 To lg g3 είναι στο παιχνίδι γιατί σιγουρα είναι πολύ δυνατό σε αυτή την κατηγορία.. Προς το παρόν λεω να περιμένω λίγες μέρες να δω για το rn3 προ καθώς ακόμα ειναι σε πολλά presale και δεν εχει βγει ιnternational rom.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Το RN3 PRO μπορεί να είναι το επόμενό μου τηλέφωνο...:) Στη θέση της 2ης sim μπορείς να βάλεις SD CARD. International rom δε θα αργήσει να βγει. Κάποιος που το παρέλαβε μου έγραψε: "Κατα τα αλλα η καλυτερη μπαταρια-επεξεργαστης που εχω δει σε Κινεζικο.....ολη μερα ολα ανοικτα μετα απο 3 ωρες οθονη και ειχε ακομη πανω απο 50% μπαταρια!" και κάποιος άλλος μέσα στο θέμα "Πρωτη φορτιση,ειμαι στο 48% και εχω 4,5 ωρες οθονη."....:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Το RN3 PRO μπορεί να είναι το επόμενό μου τηλέφωνο...:) Στη θέση της 2ης sim μπορείς να βάλεις SD CARD. International rom δε θα αργήσει να βγει. Κάποιος που το παρέλαβε μου έγραψε: "Κατα τα αλλα η καλυτερη μπαταρια-επεξεργαστης που εχω δει σε Κινεζικο.....ολη μερα ολα ανοικτα μετα απο 3 ωρες οθονη και ειχε ακομη πανω απο 50% μπαταρια!" και κάποιος άλλος μέσα στο θέμα "Πρωτη φορτιση,ειμαι στο 48% και εχω 4,5 ωρες οθονη."....:blink: Το 2ο ειναι πιο λογικο...για το 1ο λιγο δυσκολο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbulk Δημ. February 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Εχω δει πολυ καλά reviews κ οσο αφορά την μπαταρία ειναι σίγουρα κορυφαίο..Για να πω την αληθεια όμως το Mi4c μ αρέσει περισσότερο σε εμφανιση κ δεν ξέρω κ τι ακριβώς παιζει με τον επεξεργαστή αλλά νομίζω πως θα ειναι ελαφρώς καλύτερος απο το pro αν κ δεν εχει βγει ακόμα stable rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Νομίζεις...:p Ο 650 τον βάζει ολίγον τι κάτω τον 808 του mi 4c όπως και τον helio x10...:blink: http://www.techgrapple.com/snapdragon-650-vs-808-vs-mediatek-helio-x10/ Πρόσθεσε την gpu, την μπαταρία, την premium αίσθηση, τον finger print sensor και την κάμερα και βγάλε τον νικητή...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Kαι από μένα το redmi note 3 pro. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbulk Δημ. February 23, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Ναι μαλλον στο pro θα παω απλά θα περιμένω λίγο καιρό ακόμα καθώς δεν το βιαζομαι κιόλας.. Πάντως από reviews και συγκρίσεις που εχω δει με τα αλλά φαίνεται καλύτερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts