Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Τέλος πάντων νομίζω κατάλαβες τι εννοώ. Άσχετα με το που θα εστιάσεις, το να παίζεις με exposure και να αλλάζει το ISO, Shutter speed μέχρι να σου κάνει, θεωρώ πως εντάσσεται στα πλαίσια του manual. Δεκτή η γνώμη σου και περιμένω να ακούσω και κάποιων άλλων.

Δεν συμφωνω...Manual ειναι οταν ο χρηστης οριζει το iso, shutter speed, manual focus, white balance.

Στο αυτοματο κανενα απο τα παραπανω δεν μπορει να ορισει ο χρηστης, παρα μονο η καμερα.

Επισης η καμερα (για το Htc u11 Μιλαω) στην επιλογη αυτοματο σου δινει τη δυνατοτητα να αυξομειωσεις την εκθεση.

Αρα η αυξομειωση της εκθεσης εντασεται στην επιλογη auto.

Edited by gtf4270

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν συμφωνω...Manual ειναι οταν ο χρηστης οριζει το iso, shutter speed, manual focus, white balance.

Στο αυτοματο κανενα απο τα παραπανω δεν μπορει να ορισει ο χρηστης, παρα μονο η καμερα.

Επισης η καμερα (για το Htc u11 Μιλαω) στην επιλογη αυτοματο σου δινει τη δυνατοτητα να αυξομειωσεις την εκθεση.

Αρα η αυξομειωση της εκθεσης εντασεται στην επιλογη auto.

Δεκτή η αντίρρηση σου. Ωστόσο όταν μπορείς έμμεσα να επηρεάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα έχω κάποιες αμφιβολίες για τη δήλωση "auto". Αυτό μόνο. Αλλά οκ σέβομαι αυτό που λες.

Δεκτή η αντίρρηση σου. Ωστόσο όταν μπορείς έμμεσα να επηρεάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα έχω κάποιες αμφιβολίες για τη δήλωση "auto". Αυτό μόνο. Αλλά οκ σέβομαι αυτό που λες.

Και οι δύο έχετε κάποιο δίκιο. Παράδειγμα εμένα στο nexus με την στοκ εφαρμογή δεν έχει manual, με αφήνει όμως να πειράξω έκθεση και white balance, σε κάθε περίπτωση ότι και να πειράξω θα έχω και διαφορετικό αποτέλεσμα στην φωτογραφία. Όποτε για εμένα αν πειράξεις κάτι έστω και στο auto καλό είναι να αναφέρεται.

Οι πιο πολλοί όταν λέμε auto εννοούμε, βγάζεις , τραβάς και αφήνεις το software να κάνει την δουλειά χωρίς πολλά πολλά αν θέλουμε να δούμε τι κάνει στο αυτόματο ένα κινητό. Μπορεί να θέλεις να τραβήξεις μια στιγμή η οποία δεν σου αφήνει περιθώρια να πειράζεις ev & white balance και σε "αυτή την στιγμή" θέλουμε να δούμε τι ψάρια πιάνει και τι θα αποφασίσει να κάνει το software.

Αυτή είναι η δική μου προσωπική γνώμη.

Και οι δύο έχετε κάποιο δίκιο. Παράδειγμα εμένα στο nexus με την στοκ εφαρμογή δεν έχει manual, με αφήνει όμως να πειράξω έκθεση και white balance, σε κάθε περίπτωση ότι και να πειράξω θα έχω και διαφορετικό αποτέλεσμα στην φωτογραφία. Όποτε για εμένα αν πειράξεις κάτι έστω και στο auto καλό είναι να αναφέρεται.

Οι πιο πολλοί όταν λέμε auto εννοούμε, βγάζεις , τραβάς και αφήνεις το software να κάνει την δουλειά χωρίς πολλά πολλά αν θέλουμε να δούμε τι κάνει στο αυτόματο ένα κινητό. Μπορεί να θέλεις να τραβήξεις μια στιγμή η οποία δεν σου αφήνει περιθώρια να πειράζεις ev & white balance και σε "αυτή την στιγμή" θέλουμε να δούμε τι ψάρια πιάνει και τι θα αποφασίσει να κάνει το software.

Αυτή είναι η δική μου προσωπική γνώμη.

Η καλυτερη καιμ πιο σωστη εκφραση πιστευω θα ηταν "semi auto"

Εφόσον δεν είναι full auto και έχουμε πειράξει οτιδήποτε να φέρουμε την φωτογραφία εκεί που θέλουμε, νομίζω το "semi auto" είναι η σωστότερη έκφραση, σύμφωνο απόλυτα.

Νομίζω εδώ συμφωνούμε. Έτσι δεν θα δημιουργείται η λανθασμένη εντύπωση στους υπόλοιπους ότι το software μόνο του επέλεξε το τάδε ISO και συνεπώς έχουμε καλύτερο υλικό στο χέρια μας σε full auto, αλλά θα περιλαμβάνεται και ο ανθρώπινος παράγοντας.

Έχω στα χέρια μου το xiaomi mi5s plus,πόνεσαν τα μάτια μου με τις βραδινές,έκτρωμα,δείγματα προσεχώς.

Δυστυχώς το mi5s plus έχει διαφορετική κάμερα από το mi5s. Αυτός είναι και ο λόγος που έπεσα στις 5.15 ιντσες. Σε κάτι review βέβαια διάβασα ότι με το stereo mode βελτιώνεται η ποιότητα χωρίς να φτάνει το μικρό mi5s

ειναι αρκετα καλη

Ωραία εστιαση και χρώματα!

Ευχαριστώ. :) Θέλω κάποια στιγμή να την δω και σε pc βέβαια.

Nexus 5X

35968124111_4ac9d4429e_h.jpg2017-07-23_09-23-02 by Jim Zak, on Flickr

Φοβερη φιλε! Μαλλον ειναι και για το αλλο νημα

P10+

35255806154_2717eb6f21_c.jpg2017-07-23_02-56-51 by alex-mand, on Flickr

35705162390_30157102bc_c.jpg2017-07-23_02-58-16 by alex-mand, on Flickr

Φοβερη φιλε! Μαλλον ειναι και για το αλλο νημα

Σε ευχαριστώ πολύ! Να σου πω την αλήθεια,έχω καιρό να ρίξω μια ματιά και από εκεί :)

Άλλη μια με το Nexus 5Χ

35935248362_903e095361_h.jpg2017-07-23_01-18-04 by Jim Zak, on Flickr

Edited by jimzak

Δυστυχώς το mi5s plus έχει διαφορετική κάμερα από το mi5s. Αυτός είναι και ο λόγος που έπεσα στις 5.15 ιντσες. Σε κάτι review βέβαια διάβασα ότι με το stereo mode βελτιώνεται η ποιότητα χωρίς να φτάνει το μικρό mi5s
Έχω την έκδοση με τα 6gb έχω μείνει χαζός με την ταχύτητα του τηλεφώνου, να δω πόσο θα το κρατήσω και αυτό :p

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Huawei mate 9 Λεπτοκαρυα Πιερίας βουνό και θάλασσα

35296559463_0698cc8ee6_c.jpg2017-07-23_01-43-47 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr

35296549683_73bd04cb3d_c.jpg2017-07-23_01-43-27 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr

Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Huawei mate 9 Λεπτοκαρυα Πιερίας βουνό και θάλασσα

35296559463_0698cc8ee6_c.jpg2017-07-23_01-43-47 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr

35296549683_73bd04cb3d_c.jpg2017-07-23_01-43-27 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr

Εχω μια ένσταση για το χρώμα του ουρανού...Δεν ειμαι ιδικός. αλλά μου φαίνεται λάθος.

Σε ευχαριστώ πολύ! Να σου πω την αλήθεια,έχω καιρό να ρίξω μια ματιά και από εκεί :)

Άλλη μια με το Nexus 5Χ

35935248362_903e095361_h.jpg2017-07-23_01-18-04 by Jim Zak, on Flickr

Ωραία λήψη και λεπτομέρεια

Εχω μια ένσταση για το χρώμα του ουρανού...Δεν ειμαι ιδικός. αλλά μου φαίνεται λάθος.
Δυστυχώς σήμερα δεν ήταν καθαρή ημέρα, έτσι ήταν μουντό το μπλε έμοιαζε με γαλάζιο αρκετά ξεπλυμενο

Htc u11...εκπληκτικη διαχειριση θορυβου σε iso 2300.Τα χρωματα παραμενουν αναλλοιωτα κατι πολυ δυσκολο σε τοσο υψηλο Iso

35274168054_46e1b9129e_c.jpgIMAG0398 by xristos zerzis, on Flickr

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...