Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε μου νομίζω ότι δουλευομαστε. Σχολίασα μια πολύ σκοτεινή του σ8 και έκανα μια σύγκριση με τις πιο σκοτεινές του HTC μιας και αυτές τις μέρες φαίνεται το πιο ενδιαφέρον για σύγκριση. Και αντί να μιλάμε για την ουσία, λέτε ότι δε μας ενδιαφέρει η σκοτεινή φώτο στα πρόσωπα. Δηλαδή αυτό είναι το θέμα ? Άμα δε σε ενδιαφέρει μην απαντάς , όμως όταν σε μια σύγκριση μια λέτε ότι αρχίζουμε να αντιδρούμε και την άλλη ότι δεν μας ενδιαφέρει αυτό το είδος φώτο, τότε δείχνει ότι έχετε πρόβλημα, πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

καπου εχεις μπερδευτει φιλε νικο, ναι δεν με ενδιαφερει η τοσο σκοτεινη φωτο σε προσωπα πολυ απλα γιατι η συγκεκριμενη φωτο ειναι τεχνικα λαθος, δεν υπαρχει λογος να τραβηξεις σε τοσο σκοταδι χωρις φλας, ειναι ξεκαθαρα σκηνη για φλας, αν ο φωτισμος ειναι επαρκης δεν θα βαλω φλας, την συγκεκριμενη ακομα και με την mirrorless να την τραβαγα παλι φλας θα εβαζα, τωρα αν εσυ θες να τραβηξεις σε πισσα σκοταδι διχως φλας μονο και μονο για να δεις τα ορια της συσκευης σου τοτε κανε το

καπου εχεις μπερδευτει φιλε νικο, ναι δεν με ενδιαφερει η τοσο σκοτεινη φωτο σε προσωπα πολυ απλα γιατι η συγκεκριμενη φωτο ειναι τεχνικα λαθος, δεν υπαρχει λογος να τραβηξεις σε τοσο σκοταδι χωρις φλας, ειναι ξεκαθαρα σκηνη για φλας, αν ο φωτισμος ειναι επαρκης δεν θα βαλω φλας, την συγκεκριμενη ακομα και με την mirrorless να την τραβαγα παλι φλας θα εβαζα, τωρα αν εσυ θες να τραβηξεις σε πισσα σκοταδι διχως φλας μονο και μονο για να δεις τα ορια της συσκευης σου τοτε κανε το

Δηλαδή φίλε μου, επειδή εσένα δε σε ενδιαφέρει, απαγορεύεται να σχολιάσω μια φώτο που ανέβηκε εδώ ? Επίσης απαγορεύεται να κάνω σύγκριση με άλλες που είναι όσο πιο κοντά γίνεται ? Γιατί αυτό κάνεις τώρα, είπαμε ότι ανέβηκε μια μέτρια έως κακή, το είπε ο Χρήστος και ήμουν απόλυτα σύμφωνος, και δεν είδα να μιλάς τότε ούτε εσύ ούτε άλλος. Μόνο όταν είπα ότι και οι πιο κοντινές του htc που βλέπω από τον paok, παρόλο ότι έχουν παραπάνω φως, δεν είναι κάτι τρομερό. Και τότε θυμήθηκες να μου πεις και εσύ όπως ο παοκ ότι δε σας ενδιαφέρει η φώτο αυτή. Νομίζω ότι πρέπει να σοβαρευτουμε κάποια στιγμή..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Δηλαδή φίλε μου, επειδή εσένα δε σε ενδιαφέρει, απαγορεύεται να σχολιάσω μια φώτο που ανέβηκε εδώ ? Επίσης απαγορεύεται να κάνω σύγκριση με άλλες που είναι όσο πιο κοντά γίνεται ? Γιατί αυτό κάνεις τώρα, είπαμε ότι ανέβηκε μια μέτρια έως κακή, το είπε ο Χρήστος και ήμουν απόλυτα σύμφωνος, και δεν είδα να μιλάς τότε ούτε εσύ ούτε άλλος. Μόνο όταν είπα ότι και οι πιο κοντινές του htc που βλέπω από τον paok, παρόλο ότι έχουν παραπάνω φως, δεν είναι κάτι τρομερό. Και τότε θυμήθηκες να μου πεις και εσύ όπως ο παοκ ότι δε σας ενδιαφέρει η φώτο αυτή. Νομίζω ότι πρέπει να σοβαρευτουμε κάποια στιγμή..

οχι δεν απογορευται, οπως δεν απαγορευται να σχολιασω αυτα που λες εσυ , και εσυ αυτα που λεω εγω, απλο, ο καθενας εχει την γνωμη του, δεν χρειαζεται να συμφωνησουμε

οχι δεν απογορευται, οπως δεν απαγορευται να σχολιασω αυτα που λες εσυ , και εσυ αυτα που λεω εγω, απλο, ο καθενας εχει την γνωμη του, δεν χρειαζεται να συμφωνησουμε

Υπάρχει μια διαφορά.. Εγώ έκανα ένα σχόλιο πάνω σε μια φώτο και σύγκριση με άλλες με επιχειρήματα.. και εσύ απλά λες ότι αυτό που σχολιάζω δε σας ενδιαφέρει. Αν αυτό δεν μπορείς να το καταλάβεις και να καταλάβεις ότι αυτό που κάνεις δείχνει ότι είτε δε σου αρέσει αυτό που λέω είτε ότι δε θες να το καταλάβεις τότε παω πάσο. Φίλε μου δεν είναι κακό να παραδεχτείς ότι ήταν αστοχο το σχόλιο σου απέναντι μου. Διαβασε τα πάλι.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Δεν τις βαζω για συγκριση αλλα μια γενικη ιδεα την παιρνουμε.

Ειναι τραβηγμενες στον ιδιο χωρο ο οποιος εχει παντα τον ιδιο φωτισμο.

Θεωρω οτι ειναι τα 2 μοναδικα κινητα που μπορουν να απεικονισουν με τετοια ποιοτητα τα προσωπα.

1.Nexus 6p

2.Htc u11

35088584083_843d4c63a0_c.jpgnex by xristos zerzis, on Flickr

35589188401_df8eb4a460_c.jpgIMAG0155 by xristos zerzis, on Flickr

Λίγο έκανα να πατήσω refresh και ουάου..!!!

Κώστα, κατέχεις πιθανότατα (στο θέμα φωτογραφία βασικά), το πιο δυνατό μηχάνημα, κυρίως στις λεπτομέρειες... Και γω αν διάλεγα φωτογραφική το 11αρι θα έπαιρνα/πάρω αν αυτό λέει κάτι. Αλλά μείνε σε παρακαλούμε στην παράθεση φωτογραφιών που κάνεις ως επί το πλείστον με τρομερά αποτέλεσματα και μην μπαίνεις ακόμη μία φορά στο νηπιαγωγείν. Στο να μη θίγεσαι δηλαδή αν κάποια γνώμη δεν ταιράζει με αυτό που έχεις στο μυαλό σου και πρέπει να έχεις και με τη σφραγίδα όλων, το καλύτερο παιχνίδι.

Και... επειδή it takes two (or... more) to tango, η παρατήρηση πάει και σε άλλα μέλη λιγότερο ή περισσότερο. Λίγο ειρωνία κλπ κλπ.... Μην αρχίσουμε ποιος έκανε το αυγό τώρα.

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Hdr ...Htc u11

35856419446_a3cac0bcd0_c.jpgIMAG0180 by xristos zerzis, on Flickr

Η συγκεκριμένη φώτο μπορεί να είναι όμορφη και ειδυλλιακή αλλά είναι δυσφήμιση για το φακό του τηλεφώνου με τα πολλά και συνεχόμενα φαινόμενα διάθλασης και διάχυσης του φωτός με τα αντίστοιχα γεωμετρικά σχέδια ειδικά στο κάτω-δεξιά του καρέ. Σε τέτοιες περιπτώσεις φαίνεται και η ποιότητα του κρυστάλλου που εδώ απέτυχε στις εξετάσεις.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Επιστροφή από διακοπές...

Κάποιες στα γρήγορα, γιατί έχει πράγμα να συγχρονίσει ακόμα.

Για λεπτομέρειες full auto/man, στα exif.

Δηλώνω άσχετος, έτσι κι αλλιώς, πειράματα έκανα (και μου χάλασε κάτι ωραίες βραδυνές το ξεφτιλισμένο WB πριν το θυμηθώ-ρυθμίσω).

34933215453_ce4e79e2c8_k.jpgWP_20170704_20_49_27_Pro by Petros Petros, on Flickr

35702280306_e648c089e4_k.jpgWP_20170704_23_08_58_Pro by Petros Petros, on Flickr

34933217333_552145871f_k.jpgWP_20170705_18_22_54_Pro by Petros Petros, on Flickr

Γιατι ειναι τοσο θολες?

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Και οι τρεις!! :p Μηπως ειχες λερωμενο φακο?

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Και οι τρεις!! :p Μηπως ειχες λερωμενο φακο?

Η 1η και η 2η είναι κάπως, λόγω φωτισμού και πειραμάτων μου.

Η 3η, όμως?

Πού είναι θολή? Η εστίαση, σε αυτή, είναι με tap στην πίσω βράχο.

εδιτ: Κάτι ακόμα...στο flickr βλέπω τελικά πως "μικραίνει" το μέγεθος, οι διαστάσεις της κάθε φωτό.

Δεν ξέρω αν αυτό έχει επίδραση στο αποτέλεσμα που φτάνει στον καθένα μας σε σχέση με αυτό που βλέπω εγώ στον υπολογιστή.

Υπάρχει κάποια ρύθμιση? Είναι περιορισμός του site?

Edited by Dekaohtoura

Θεωρω οτι ειναι τα 2 μοναδικα κινητα που μπορουν να απεικονισουν με τετοια ποιοτητα τα προσωπα.

1.Nexus 6p

2.Htc u11

ειναι παρα πολυ καλη κωστα!! θα ειχε πολυ ενδιαφερον να βλεπαμε τι διαφορα θα ειχε με nexus 6p!!!!??

απο την αλλη φυσικα ειναι και το pixel xl το οποιο ειναι και αυτο τρομερο!(καλυτερο απο το 6p στην ταχυτητα τουλαχιστον στην ποιοτητα στα ιδια ειναι περιπου!!)

1.Nexus 6p

2.Htc u11

ειναι παρα πολυ καλη κωστα!! θα ειχε πολυ ενδιαφερον να βλεπαμε τι διαφορα θα ειχε με nexus 6p!!!!??

απο την αλλη φυσικα ειναι και το pixel xl το οποιο ειναι και αυτο τρομερο!(καλυτερο απο το 6p στην ταχυτητα τουλαχιστον στην ποιοτητα στα ιδια ειναι περιπου!!)

με nexus 6p ειναι

Θες να γίνεις χρηματοδότης μου μήπως με βρει με συσκευή το 2017?

Ακόμα περιμένουμε δείγμα πάντως. Τόσες συσκευές έχεις αλλάξει. δεν υπάρχει μια φωτογραφία να μας δείξεις τι δεν σου άρεσε στις προηγούμενες συσκευές? Αν δεν κάνω λάθος είχες s7 & s8 άρα δεν μπορεί ένα τοπίο θα έχεις να μας δείξεις. Μέχρι στιγμής πάντως την ουρά κανείς στο τοπικ.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Gtf4270, oταν λες auto, δεν έχεις πειράξει ούτε το slider του exposure; Γιατί όλα τα ριβιου δείχνουν μεγάλο θέμα με overexposure το βράδυ

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Gtf4270, oταν λες auto, δεν έχεις πειράξει ούτε το slider του exposure; Γιατί όλα τα ριβιου δείχνουν μεγάλο θέμα με overexposure το βράδυ

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

οχι με το exposure Παιζω λιγο(συνηθως το κατεβαζω)...γιατι αμα υπαρχουν φωτεινες πηγες θα βγει overxposed.

Htc u11 auto

35903618985_9e50772512_c.jpgIMAG0395 by xristos zerzis, on Flickr

Edited by gtf4270

htc 10 auto

35853466766_98a66d747f_z.jpg2017-07-13_12-06-26 by finn2k1, on Flickr

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Ακόμα περιμένουμε δείγμα πάντως. Τόσες συσκευές έχεις αλλάξει. δεν υπάρχει μια φωτογραφία να μας δείξεις τι δεν σου άρεσε στις προηγούμενες συσκευές? Αν δεν κάνω λάθος είχες s7 & s8 άρα δεν μπορεί ένα τοπίο θα έχεις να μας δείξεις. Μέχρι στιγμής πάντως την ουρά κανείς στο τοπικ.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Πες μου που είδες ότι είχα s7 και ότι δεν έχω ανεβάσει καμία φωτογραφία με το S8 που πήρα?Να λέμε καμία βλακεια αλλά να την ελέγχουμε πιο πριν.

Edited by Mpaok7

@Nikos_Mpl Σ αυτην την περιπτωση εχεις αδικο φιλε. Ενα παιδι ειπε απλα οτι δεν του αρεσουν 2 φωτογραφιες του s8 χωρις ιχνος υπονιας οτι του U11 θα ηταν καλυτερο η κατι τετοιο, και συ αυτοματως το μετετρεψες σε vs παραθετωντας φωτογραφιες του gtf. Δεν βλεπω να γινεται ομως αυτο με κανενα αλλο κινητο, οπως ανεφερε καποιος παρακατω επισης. Επισης δεν παρεθεσες φωτογραφιες του Pixel ας πουμε οταν καποιος ειπε για τις μακρυνες του S8, ουτε απο G5/6, P10, Mate 9, S7/edge, XZP, 6P/5X και πολλα πολλα αλλα σε αναλογες περιπτωσεις. Κραζουμε τον Παοκ που ορισμενες φορες το παρατραβαει, αλλα μη βγαζουμε την ουρα μας απ εξω. Αν θελεις να σχολιασεις, καντο και θα χαρουμε για να μαθουμε και οι υπολοιποι, οπως εκανε ο x_vagos_x, οταν του εγιναν καποια σχολια για την τελευταια φωτογραφια, αλλα χωρις να δυναμιτιζεις τη φαση.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...