Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

γιατι εγω μεχρι πριν μια βδομαδα που ειχα στα χερια το mi5s χωρια που για να επερνες μια hdr σε low light επρεπε να μην παιρνεις ανασα για να βγει ακούνητη !!

Σε αυτο φταιει η xiaomi που ουσιαστηκα εκανε long exposure με το hdr. Στα περισσοτερα κινητα το hdr δεν συμπεριφερεται ετσι.

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νομιζω δεν εχω δει καλυτερο dynamic range σε κινητο χωρις ενεργο hdr. Και το χορταρι ειναι χορταρι. Οχι λαδοπαστελ :)

Ας μου επιτραπει μια offtopic ερωτηση. Απο αυτονομια πως τα παει;

H μπαταρια πλεον ειναι κατι πολυ σχετικο.Εξαρταται πως το δουλευει ο καθενας.Εμενα μου φαινεται καλη.Μου βγαζει τη μερα ανετα.

H μπαταρια πλεον ειναι κατι πολυ σχετικο.Εξαρταται πως το δουλευει ο καθενας.Εμενα μου φαινεται καλη.Μου βγαζει τη μερα ανετα.

Δεν διαφωνω, αλλα σιγουρα εχεις γνωμη σε σχεση με αλλες συσκευες που χεις πιασει. Αν θες μας λες πως τα παει σε σχεση με κανα 2-3 αλλα κινητα που χεις δουλεψει.

@Μάνθο...ξεκόλα ρε...this is a place for fun my friend...μην ψαρώνεις ;)

Σε αυτο φταιει η xiaomi που ουσιαστηκα εκανε long exposure με το hdr. Στα περισσοτερα κινητα το hdr δεν συμπεριφερεται ετσι.

Σε όλα τα Mi κινητά (mi4c, mi5 που πέρασαν απο μένα και Mi5s απ'ότι λέει ο Μάνθος) η Xiaomi ανεβάζει το exposure όταν μπαίνει το HDR. Οπότε για να πάρεις καλή HDR χαμηλού φωτισμού πρέπει να μείνεις παγοκολόνα.

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Σε όλα τα Mi κινητά (mi4c, mi5 που πέρασαν απο μένα και Mi5s απ'ότι λέει ο Μάνθος) η Xiaomi ανεβάζει το exposure όταν μπαίνει το HDR. Οπότε για να πάρεις καλή HDR χαμηλού φωτισμού πρέπει να μείνεις παγοκολόνα.

Μα αυτο λεω. Οποτε ο λογος που επρεπε να παλεψει για να μην του βγει κουνημμενη ηταν επειδη κανει ουσιαστικα long exposure. Το hdr ομως κανονικα δεν συμπεριφερεται ετσι και ειναι ιδιαιτεροτητα της xiaomi (δεν ξερω αν ειναι η μοναδικη, αλλα σιγουρα αποτελει την εξαιρεση και οχι το κανονα).

Επισης αλλο το shutter lag (δηλαδη ποσο αργοτερα ανοιγει το κλειστρο απο οταν το πατησες) και αλλο το ποση ωρα μενει ανοιχτο το κλειστρο (οποτε βγαινει κουνημμενη). Προσωπικα δεν με ενοχλησε τοσο το shutter lag, αλλα οτι αργουσε περισσοτερα σε σχεση με αλλα κινητα ηταν η αληθεια. Και μιλαω για καπου το μαρτιο που το ειχα. Τωρα αν βελτιωθηκε και αλλο απο τοτε δεν το γνωριζω.

Ενδεχομενως να καβατζωσω λιγο της κοπελας μου να το διαπιστωσω αν τυχον βελτιωθηκε. Αλλα σε καθε περιπτωση δεν μου φταιξε αυτο αφου εχω αντεξει και περισσοτερο lag.

Edited by Antretng

Μα αυτο λεω. Οποτε ο λογος που επρεπε να παλεψει για να μην του βγει κουνημμενη ηταν επειδη κανει ουσιαστικα long exposure. Το hdr ομως κανονικα δεν συμπεριφερεται ετσι και ειναι ιδιαιτεροτητα της xiaomi (δεν ξερω αν ειναι η μοναδικη, αλλα σιγουρα αποτελει την εξαιρεση και οχι το κανονα).

Επισης αλλο το shutter lag (δηλαδη ποσο αργοτερα ανοιγει το κλειστρο απο οταν το πατησες) και αλλο το ποση ωρα μενει ανοιχτο το κλειστρο (οποτε βγαινει κουνημμενη). Προσωπικα δεν με ενοχλησε τοσο το shutter lag, αλλα οτι αργουσε περισσοτερα σε σχεση με αλλα κινητα ηταν η αληθεια. Και μιλαω για καπου το μαρτιο που το ειχα. Τωρα αν βελτιωθηκε και αλλο απο τοτε δεν το γνωριζω.

Ενδεχομενως να καβατζωσω λιγο της κοπελας μου να το διαπιστωσω αν τυχον βελτιωθηκε. Αλλα σε καθε περιπτωση δεν μου φταιξε αυτο αφου εχω αντεξει και περισσοτερο lag.

αντρεα αυτο λεω και κανεις δεν λεει να το καταλαβει ολα τα τηλεφωνα που ειχα εβλεπα μια καθυστερηση στο hdr!!! γιατι πολυ απλα υπαρχει μια εξτρα επεξεργασια στο hdr τι να κανουμε σε αλλα τηλεφωνα ειναι λιγοτερο σε αλλα περισσότερο!! φυσικα παιζει μεγαλο ρολο και ο επεξεργαστης !!

ας πουμε να τραβηξουμε hdr+ ταυτοχρονα με pixel xl vs nexus 6p λογο πιο καινουργιου cpu εννοειται οτι το pixel θα κανει την επεξεργασια πολυ πιο γρηγορα!!!

απο την αλλη αντρεα το 5χ εχει ακομα χειροτερη cpu vs 6p οποτε ακομα πιο πολυ χρονο για το hdr+!!

και φυσικα τεραστιο ρολο παιζει software !!

το καλυτερο θα ειναι να βρεις ενα 6p με τα τελευταια update και να δεις μονος σου!!

χωρις το hdr+ η συσκευη βγαζει ακαριαία το λεω τοση ωρα!!!

Χρήστο ολα καλα φιλε κανενας εκνευρισμένος απο μενα τουλαχιστον!!!;)

φιλε γελανε και πετρες με αυτα που γραφεις !!!!!!:lol::lol::lol:

fanboy εγω!!????:lol::lol::lol:

να σου κανω σε εσενα και σε ολους οταν τραβας με hdr το αποτελεσμα εσυ το βλεπεις ακαριαία??

γιατι εγω μεχρι πριν μια βδομαδα που ειχα στα χερια το mi5s χωρια που για να επερνες μια hdr σε low light επρεπε να μην παιρνεις ανασα για να βγει ακούνητη !!

δευτερον φυσικα και υπηρχε μια καθυστερηση οσο κρατουσε η επεξεργασια hdr!!! η μηπως εσυ δεν το βλεπεις!!!

και κατι τελευταίο ο φιλος σου λεει οτι στα τελευταια δυο update δεν υπαρχει και εγω το εχω στα χερια μου και εσυ λες απλα αεορολογιες κατι που δεν το εχεις καν στα χερια σου!!! οποτε ολοι καταλαιβουν το ποσο αξιοπιστος εισαι σε αυτα που λες!!!!:rolleyes:

και γενικα η υπογραφη σου σου ταιριαζει απολυτά!!!!

Εγω φταιω που ταιζω τρολακια.

Αν δεν εχει shuter lag πλεον το n6p, να βγαλεις ενα βιντεο οπως αυτο που παρεθεσα και να μας το δειξεις.

Να βαλει 500 φατσουλες και να μιλησει για το ασχετο με αυτο που λεω hdr processing, μπορει και ο 8χρονος ανηψιος μου.

Μπορεις καλυτερα απο τον 8χρονο ανηψιο μου ή θα λες ασχετα με Mi5s εκτος θεματος

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αντρεα αυτο λεω και κανεις δεν λεει να το καταλαβει ολα τα τηλεφωνα που ειχα εβλεπα μια καθυστερηση στο hdr!!! γιατι πολυ απλα υπαρχει μια εξτρα επεξεργασια στο hdr τι να κανουμε σε αλλα τηλεφωνα ειναι λιγοτερο σε αλλα περισσότερο!! φυσικα παιζει μεγαλο ρολο και ο επεξεργαστης !!

ας πουμε να τραβηξουμε hdr+ ταυτοχρονα με pixel xl vs nexus 6p λογο πιο καινουργιου cpu εννοειται οτι το pixel θα κανει την επεξεργασια πολυ πιο γρηγορα!!!

απο την αλλη αντρεα το 5χ εχει ακομα χειροτερη cpu vs 6p οποτε ακομα πιο πολυ χρονο για το hdr+!!

το καλυτερο θα ειναι να βρεις ενα 6p με τα τελευταια update και να δεις μονος σου!!

χωρις το hdr+ η συσκευη βγαζει ακαριαία το λεω τοση ωρα!!!

Χρήστο ολα καλα φιλε κανενας εκνευρισμένος απο μενα τουλαχιστον!!!;)

Κανενας δεν μιλαει για επεργασια hdr, εχεις αραγε ιδεα τι σημαινει shutter lag ή απλα αντιδρας σπασμωδικα επειδη σου προσβαλαμε το κινητακι;

Σου λεει και αλλος οτι μεχρι και το μαρτιο το ειχε το θεμα και εκει, τα δικα σου για hdr επεξεργασια :lol:

Δεν κανει καλο να επιμενεις οταν δεν ξερεις και εχεις αδικο. Μην εισαι καλομαθημενος.

αντρεα αυτο λεω και κανεις δεν λεει να το καταλαβει ολα τα τηλεφωνα που ειχα εβλεπα μια καθυστερηση στο hdr!!...

Κοιτα, σιγουρα ολα τα κινητα με hdr θα ειναι πιο αργα. Ομως εχε υποψιν οτι αλλο το hdr (που τραβα 3 φωτογραφιες και ενωνει φωτεινα/σκοτεινα κλπ) και αλλο το hdr+ που τραβα πολλαπλες σε πιο αργη εκθεση και κραταει την πιο sharp για βαση. Εκει δηλαδη θα παιξει ρολο και ποια θα χρησιμοποιησει ως βαση οποτε παντα θα ειναι ενα κλικ πιο καθυστερημενη η φωτογραφια σε σχεση με την απλη/μονη ληψη μιας και ενδεχεται η βαση του να ειναι ακομα και η 4η φωτογραφια (δεν ξερω ποσες τραβαει, αλλα ξερω οτι ειναι αρκετες). Και αλλο να ανοιξεις το hdr σε στιγμες που το χρειαζεσαι και αλλο να το χεις μονιμα ανοιχτο με το που πεσει λιγο ο φωτισμος στα nexus.

Κατα τα αλλα δεν εχεις και αδικο οτι θα ηταν σωστοτερο να πιασω 6p. Δεν ξερω βεβαια ποση διαφορα εχει ο 808 απο τον 810 αλλα ναι το ιδανικο θα ηταν να βρω το 6p. Αλλα να σου πω την αληθεια δεν με καιει και τοσο το να το τεσταρω γιατι πολυ απλα δεν με ενοχλουσε και τοσο. Θα ειμαι ψευτης αν πω οτι το εστειλα λογω αυτου αφου σιγουρα εχω δει και χειροτερα. Τωρα αν το 6p τα παει ακομα καλυτερα απο το 5x και αν βελτιωθηκε τους τελευταιους 1-2 μηνες μια χαρα.

Εν παση περιπτωσει νομιζω δεν χρειαζεται να μαλωνουμε αλλο για αυτο. Μια χαρα καμεραρα εχει και δεν μου φταιξε ποτε το οποιο shutter lag ειχε που το εστειλα.

Edited by Antretng

Εγω φταιω που ταιζω τρολακια.

Αν δεν εχει shuter lag πλεον το n6p, να βγαλεις ενα βιντεο οπως αυτο που παρεθεσα και να μας το δειξεις.

Να βαλει 500 φατσουλες και να μιλησει για το ασχετο με αυτο που λεω hdr processing, μπορει και ο 8χρονος ανηψιος μου.

Μπορεις καλυτερα απο τον 8χρονο ανηψιο μου ή θα λες ασχετα με Mi5s εκτος θεματος

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κανενας δεν μιλαει για επεργασια hdr, εχεις αραγε ιδεα τι σημαινει shutter lag ή απλα αντιδρας σπασμωδικα επειδη σου προσβαλαμε το κινητακι;

Σου λεει και αλλος οτι μεχρι και το μαρτιο το ειχε το θεμα και εκει, τα δικα σου για hdr επεξεργασια :lol:

Δεν κανει καλο να επιμενεις οταν δεν ξερεις και εχεις αδικο. Μην εισαι καλομαθημενος.

:lol::lol::lol::lol::lol:

πες το ντε Ατρεα οτι ναι ολα τα τηλεφωνα καθηστερουν στο hdr ποσο μαλλον στο hdr+ !!

γιατι εγω αυτο του λεω του γνωστη !!(100% ιδιο hardware S8 στην καμερα με το s7!! αυτο τοσες φορες σου το εγραψα ρε γνωστη!!!!!και δεν λες να πεις οτι απλα δεν ηξερες τι ελεγες!!!)

δεν μπερδεύω το hdr με shutter lag σου λεω 100 φορες οτι υπαρχει καθυστερηση στο hdr+!!!

και οτι χωρις το hdr+ δεν εχει πλεον τοσες φορες σου το εγραψα σου το λεει και το αλλο παιδι !!!

και εσυ επιμενεις στα δικα σου !!!!?? στο εγραψα ελληνικα ναι μπορει να ειχε ΔΙΑΒΑΣΕ τι γραφω !!

και περι μου προσβαλες το κινητο!!??? τι εισαι ρε κανενα 15 χρονο εισαι?? αν ναι πες το να καταλαβω οτι ασχολουμαι με μωρο και δεν βγαινει ακρη!!!!

Edited by manthosffvll

nikchris σόρρυ ρε φίλε αλλά και δίκιο να έχεις θέλω να κάνω report σε όλα τα Posts σου επειδή είσαι αρκετά επιθετικός και καθετος σε όλα όσα λες.

εντελώς καλοπροαίρετα, προσπάθησε να δεχτείς πως παίζει και άλλη άποψη από εμπειρίες που διέφεραν από την δική σου.

nikchris σόρρυ ρε φίλε αλλά και δίκιο να έχεις θέλω να κάνω report σε όλα τα Posts σου επειδή είσαι αρκετά επιθετικός και καθετος σε όλα όσα λες.

εντελώς καλοπροαίρετα, προσπάθησε να δεχτείς πως παίζει και άλλη άποψη από εμπειρίες που διέφεραν από την δική σου.

Θα με τρελανετε μερικοι εδω μεσα, ελεος. Μιλας για το δικο μου υφος, που εχω 1000% δικιο και δεν καυτηριαζεις το fanboy που λεει αρλουμπες.:mad:

Μιλαμε για shutter lag -> δειχνω βιντεο οτι το nexus 6p εχει οντως shutter lag -> ο αλλος λεει ειχα 5χ μεχρι το Μαρτιο και ειχε και αυτο shutter lag

Απλα και ωραια και ο fanboy λεει

Δεν εχει shutter lag -> εχει μια "μικρη καθυστερηση" στην ληψη -> Εχει καθυστερηση στην επεξεργασια Hdr (ΑΣΧΕΤΟ με αυτο που λεμε)

Και μετα λεει "το φτιαξανε στα τελευαια 2 Updates"

Μετα απο σχεδον 2 χρονια κυκλοφοριας δηλαδη το φτιαξανε.

Τα συμπερασματα δικα σας.

ΥΓ

Το υφος μου ειναι αριστο. Δεν το αλλαζω στο ελαχιστο.

Θα με τρελανετε μερικοι εδω μεσα, ελεος. Μιλας για το δικο μου υφος, που εχω 1000% δικιο και δεν καυτηριαζεις το fanboy που λεει αρλουμπες.:mad:

Μιλαμε για shutter lag -> δειχνω βιντεο οτι το nexus 6p εχει οντως shutter lag -> ο αλλος λεει ειχα 5χ μεχρι το Μαρτιο και ειχε και αυτο shutter lag

Απλα και ωραια και ο fanboy λεει

Δεν εχει shutter lag -> εχει μια "μικρη καθυστερηση" στην ληψη -> Εχει καθυστερηση στην επεξεργασια Hdr (ΑΣΧΕΤΟ με αυτο που λεμε)

Και μετα λεει "το φτιαξανε στα τελευαια 2 Updates"

Μετα απο σχεδον 2 χρονια κυκλοφοριας δηλαδη το φτιαξανε.

Τα συμπερασματα δικα σας.

ΥΓ

Το υφος μου ειναι αριστο. Δεν το αλλαζω στο ελαχιστο.

φιλε εσυ εισαι οντως 15 χρονο και για αυτο δεν διαβαζεις καν τι σου γραφω δεν ειναι να ασχολειται κανεις μαζι σου !!!

οπως και την αλλη φορα με τον Αντρεα παλι αρλούμπες εγραφες !!!! και δεν ελεγες να καταλαβεις τι σου γραφουν!!

ρε ξυπνα σου λεει ο αλλος και εγω( εγω τουλαχιστον το πηρα ετσι με το τελευταιο update!!) οτι με τα update βελτιώθηκε !! και εσυ μου λες για κατι που υπήρχε!!???

διαβαζεις καν τι σου γραφω η λες απλα οτι σου κατεβαινει στο κεφαλι!!!!?????:blink:

Noel with Nexus 6p

34607814414_4070e0ca94_b.jpgNoel Nexus 6p by P. V, on Flickr

Πρώτη απόπειρα με το Nexus

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Το ειχα και το 6p (και το 5x πολυ καιρο που εχει ιδια καμερα) το εχω και το mi5s.

Αν γραψεις και τι απαιτησεις εχεις απο το κινητο, θα σου πουμε.

Αν ειναι μονο για καμερα, δεν αξιζει η αναβαθμιση

Αν θες να περασεις σε android και θες και καλυτερη καμερα, εδω ειμαστε

Θέλω να φύγω από το Nexus 5x αλλά θέλω κάτι με καλή κάμερα κ να παίρνει ρομ αλλά Google υπάρχει κάτι? :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

OnePlus 5

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βαγγέλη δεν φένετε κάτι...

HTC 10 Black leather Power

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Βαγγέλη δεν φένετε κάτι...

HTC 10 Black leather Power

Απλά απάντησα στον φίλο με το post για πιο τηλέφωνο να πάρει μετά το 5x, νομίζω φαίνεται η απάντηση

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χιονάτη 9e75aacd3836bc341b4432bae77c43d7.jpg

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ποιότητα φώτο , πόζα, γαταρος. Για αυτές τις στιγμές είναι τα κινητά

Τρομερή φάτσα φίλε!!!

Χάχα thanks, megalos *******os.. (t s o g l a n)

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Μια ερώτηση τόλμησα να κάνω και έγινε χαμός στο θεμα!!!

Εντάξει δεν θα αλλαξω τηλεφωνο ηρεμήστε :lol:

950 xl

34632066213_c2ac8a3e9a_c.jpgWP_20170621_10_03_05_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...